2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten hiç bir güç bana o ilacı kullandıramaz:)
Çok kötü olmuştum kullandığım gün
Zaten hala bulantı kusma devam ediyor
Biraz toparlanmadan başlayamam
3 hafta sonra ayrıntılı var onda sorarım doktoruma

merhaba siz kilolu musunuz
bende hissetmeme nedenimizi anlamıyorum da
Kilolu sayılmam canım
İdeal kiloma göre
Kilolu hamile kaldım ama 4 kilo kadar verdim
Daha yeni yeni verdiğim kiloları alıyorum

canım senin ilaç harici bulantıların var o yüzden katlanır haklisin konuş bir doktorunla..bulantı yapıyor bende de ama az.
Benim hala çok var bulantım maalesef ondan çok zorladı beni
Üstüne kabızlık

O kesin ZAten ama en çok gece yattığın zaman vuruyor bide sabah gün içersinde nadir Çünkü hep hareket halinde oluyoruz ya
Ben çok yattım bekledim hareket Etsin içim rahatlasın diye
Ayy bende hissetsem hayırlısıyla:)
Bu haftadan sonra başlarsınız kuZum bebişler 300 gram olsun hissedersiniz
Benim ki daha 230 gr
Ondan mı acaba
Bizim bücür geçen hafta 230 gramdı. Ne zaman 300 olur acaba. Bugün 18+0 olduk
Maşallah senin bebiş iyi canım
Bak ben senden ilerideyim
Ama kiloları aynı
Sanırım bebeğim zayıf
Acaba iyi beslenemiyor muyum?
Neden bebeğim zayıf
Bu hafta da olması gereken kilodan az
İnternetten baktım da

Günaydın kızlar
Buraya Bulantım bitti yazdığım gün hayatımın en mutlu günü olacak

Günaydın kızlarrr
Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun

Herkese iyi haftalar diliyorum.
Bizim haftasonu inanılmaz yogun ve düğünlü gecti cok yorulmusum gece nasıl mısıl mısıl uyuddum

İkili ve üçlü testi devlet hastanesinde yaptırdım canım normal kan veriliyor baska birsey yok.
Mide bulantım cok sükür hic olmadı.
göbeğim sabahları 19de belli olmaya basladı, aksamları yemekten sonra falan 12den beri hafif belliydi.

Bu his kasılma mı ben bilmiyorum canım ama benim de ilk hamileliğim ve karnım aksamları tas gibi oluyro hatta eşime sanki yırtılacak diyorum, her aksam krem sürüyorum yatmadan, 2-3 litre su içerim ama ne bu anlamıyorum...

Ben aldım canım bugün. İlkinde kullanmadım ama aklımda kalmıştı. Siteden yorumları da okudum kullananlar memnun kalmış.

@geronimo_s benimde kardesim kullanmıstı cok memnun iyi ki soyledin hemen bakacagım bende :)

Eki Görüntüle 2201307
Selam kizlarrrr kizimin uyku arkadasi olck kendisi elbisesini fln yapcm daha bu arada youtube dan izleyerek kendim isledm butun parcalarini dikince okdr mutluluk doldu ki icime

Ya eline saglık ne kadar guzel olmus

Canım gönlünü ferah tut iyi olacak insallahdualarımız seninle

Kızlar günaydın.idrar kültürüm çıkmış.eşim gitti doktora sormsya.kültürde bakteri üremesi çıkmamış.ama tahlilde bakteri çıkmıştı.doktor daha yeni 1000lik antibiyotik verdim demiş.antibiyotik veremem.1 hafta daha bekleyelim.bir daha test versin.olmadı üroloji ye yönlendiririm demiş.arkadaşlar başına gelen .bilgisi olan var mi

Bizimki önden gidiyor canım ondan herhalde bilmiyorum ki doktor öyle dedi 230 gram dedi. Kaç cm senin cadı

Yalnız değilmişim yaşlı neneler gibi hissetmiştim kendimi
Kızlar merhaba,
aynı sorunu bende yaşıyorum 2 haftadır öksürük ve balgam beni çok yordu .her öksürük olduğunda bende idrar kaçırma oldu.Şu an baya azaldı ama öksürük geçmedi .ıhlamur kuşburnu bal içmekten midem berbat oldu sizce ne yapmalıyım.

Ne guzel iste. Önemli olan idrar kültürü. Cok daha dogru sonuç.

Atacak elbet yiyeceksin o tekmeyi üzülme
Tekmede problem yok haftalardir kuduruyor benim oğlan. Bazi gunler daha az hissediyordum. Ama son 1 haftadir duzenli ve cok net hissetmeye başladım. Elimi uzerine koydugumda biraz bastirdigimda (her zaman olmuyor tabi) hemen basliyor tekmeler.

Sanırım yapacak başka pek bişey yok. Geçmiş olsun. Portakal suyu falan iç istersen bilemedim ki. Bende grip olmuştım ilaç kullanmadan zorla atlattım

Sanırım yapacak başka pek bişey yok. Geçmiş olsun. Portakal suyu falan iç istersen bilemedim ki. Bende grip olmuştım ilaç kullanmadan zorla atlattım
Tşkler galiba başka yapacak bişeyim yok çok şükür bebeğimi etkilemedi bu durum.çalıştığım içinde fazla dinlenme şansım olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…