- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
KuZumm bak 19 haftada olsun azıcık ta olsa hisserdersin zaten anlık bir şey kuZumBenimki rüyasında görmüş hissettiğinititreşim gibi hissettim diyor haraketini omların yakalaması zor da bari ben hissetsem
Olmustur Allah ın izni ile benceBizim bücür geçen hafta 230 gramdı. Ne zaman 300 olur acaba. Bugün 18+0 olduk
Atacak elbet yiyeceksin o tekmeyi üzülmeBenimki her kontrolde söylüyor. 230 gramı olmuş ama anasına tekme atmıyor hala
Kutlu olsun
Bekliyoruz tekmesini bakalımOlmustur Allah ın izni ile bence
1 hafta da almıştır
Evet de merak ediyorum yaAtacak elbet yiyeceksin o tekmeyi üzülme
Zaten hiç bir güç bana o ilacı kullandıramaz:)ben bisey cikacagini sanmiyorum. Ilk soylediginde de oyle hissettim. Cunku sen emzirdin, emzirenlerde cok dusuk ihtimal bunlar. Zararsiz seylerdir umarim canim ...
ben de kullanamiyorum. Ilaci degistirelim dedi, oyle bi baktimki yuzune, tamam sen ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman basla kullanmaya dedi. Ama haber ver mideni biraz saha iyi hissedince dedi :) bakariz dedimbi tik kan degerlerim de dusuktur aslinda. Doktoruna danisarak sende onumuzdeki haftalara otele derim. Ilaci aldigim an zaten geri cikartiyordum
Kilolu sayılmam canımmerhaba siz kilolu musunuz
bende hissetmeme nedenimizi anlamıyorum da
Benim hala çok var bulantım maalesef ondan çok zorladı benicanım senin ilaç harici bulantıların var o yüzden katlanır haklisin konuş bir doktorunla..bulantı yapıyor bende de ama az.
Ayy bende hissetsem hayırlısıyla:)O kesin ZAten ama en çok gece yattığın zaman vuruyor bide sabah gün içersinde nadir Çünkü hep hareket halinde oluyoruz ya
Ben çok yattım bekledim hareket Etsin içim rahatlasın diye
Benim ki daha 230 grBu haftadan sonra başlarsınız kuZum bebişler 300 gram olsun hissedersiniz
Maşallah senin bebiş iyi canımBizim bücür geçen hafta 230 gramdı. Ne zaman 300 olur acaba. Bugün 18+0 olduk
Günaydın kızlar
Buraya Bulantım bitti yazdığım gün hayatımın en mutlu günü olacak
Günaydın kızlar
Size bazi sorularımız vardi:
Mide bulantılarınız gecti mi ne zaman hafifledi?
Göbeğiniz hangi ayda ortaya çıkmaya başladı?
İkili test nasil yapiliyor
Devlet hastanesinde yaptiran oldu mu?
Arkadaslar benim bazen karnim cok geriliyor hatta tum karnımı tas gibi hissediyorum. Bugun oglenden beri de oyle. Kasilma olabilecegini yazanlar olmus. Allah korusun kasilmalar boyle bir sey mi? Ilk hamileligim kasilma nasıldır bilmiyorum. Onlari okudukca panikledim.
Ben aldım canım bugün. İlkinde kullanmadım ama aklımda kalmıştı. Siteden yorumları da okudum kullananlar memnun kalmış.
Eki Görüntüle 2201307
Selam kizlarrrr kizimin uyku arkadasi olck kendisielbisesini fln yapcm daha bu arada youtube dan izleyerek kendim isledm butun parcalarini dikince okdr mutluluk doldu ki icime
Günaydın millet.. bugün hava çık güzel.. herkese güzel Pazar’lar olsun. Çarşamba günü meme usg is çekileceğim. Çok endişeliyim. İçimde kötü hisler var. Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin. Ne olur dua edin kızlar. Hepiniz hamilesiniz. Dualarımız kabul olur.
Bizimki önden gidiyor canım ondan herhalde bilmiyorum ki doktor öyle dedi 230 gram dedi. Kaç cm senin cadıZaten hiç bir güç bana o ilacı kullandıramaz:)
Çok kötü olmuştum kullandığım gün
Zaten hala bulantı kusma devam ediyor
Biraz toparlanmadan başlayamam
3 hafta sonra ayrıntılı var onda sorarım doktoruma
Kilolu sayılmam canım
İdeal kiloma göre
Kilolu hamile kaldım ama 4 kilo kadar verdim
Daha yeni yeni verdiğim kiloları alıyorum
Benim hala çok var bulantım maalesef ondan çok zorladı beni
Üstüne kabızlık
Ayy bende hissetsem hayırlısıyla:)
Benim ki daha 230 gr
Ondan mı acaba
Maşallah senin bebiş iyi canım
Bak ben senden ilerideyim
Ama kiloları aynı
Sanırım bebeğim zayıf
Acaba iyi beslenemiyor muyum?
Neden bebeğim zayıf
Bu hafta da olması gereken kilodan az
İnternetten baktım da
Kızlar merhaba,Yalnız değilmişimyaşlı neneler gibi hissetmiştim kendimi
Ne guzel iste. Önemli olan idrar kültürü. Cok daha dogru sonuç.Kızlar günaydın.idrar kültürüm çıkmış.eşim gitti doktora sormsya.kültürde bakteri üremesi çıkmamış.ama tahlilde bakteri çıkmıştı.doktor daha yeni 1000lik antibiyotik verdim demiş.antibiyotik veremem.1 hafta daha bekleyelim.bir daha test versin.olmadı üroloji ye yönlendiririm demiş.arkadaşlar başına gelen .bilgisi olan var mi
Tekmede problem yok haftalardir kuduruyor benim oğlan. Bazi gunler daha az hissediyordum. Ama son 1 haftadir duzenli ve cok net hissetmeye başladım. Elimi uzerine koydugumda biraz bastirdigimda (her zaman olmuyor tabi) hemen basliyor tekmeler.Atacak elbet yiyeceksin o tekmeyi üzülme
Sanırım yapacak başka pek bişey yok. Geçmiş olsun. Portakal suyu falan iç istersen bilemedim ki. Bende grip olmuştım ilaç kullanmadan zorla atlattımKızlar merhaba,
aynı sorunu bende yaşıyorum 2 haftadır öksürük ve balgam beni çok yordu .her öksürük olduğunda bende idrar kaçırma oldu.Şu an baya azaldı ama öksürük geçmedi .ıhlamur kuşburnu bal içmekten midem berbat oldu sizce ne yapmalıyım.
Ben de heyecanla persembeyi bekliyorum. Önce doktoruma gidecegim 18.30 da. Cuma gunu de ayrintili.günaydın kızlar..
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Bende heyecanla perşembe gününü bekliyorum ayrıntılı ultrason için..
Tşkler galiba başka yapacak bişeyim yok çok şükür bebeğimi etkilemedi bu durum.çalıştığım içinde fazla dinlenme şansım olmuyor.Sanırım yapacak başka pek bişey yok. Geçmiş olsun. Portakal suyu falan iç istersen bilemedim ki. Bende grip olmuştım ilaç kullanmadan zorla atlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?