2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben spora hiç fırsat bulabilmiş biri olmadım. Siz zayofmışsınızda ben 73 ile başladım 80im.ona bağladım ama sanırım ilgisi yok.

Yok bence onunla bir ilgisi, benim de ablam 80+ larda hamile kaldi, ama cok rahat hissediyordu bence ya bizim bebisler arkada bir tarafta ya da cok yavas hareket ediyorlar, belki hep uyuyorlardir ... of insan gerçekten düsünüyor, cok merak ediyorum

Ben spora hiç fırsat bulabilmiş biri olmadım. Siz zayofmışsınızda ben 73 ile başladım 80im.ona bağladım ama sanırım ilgisi yok.

hee doğru bak. ben çok tembel bir insanım eşimde öyle. o zaman bize çekti sürekli yatıp uyuyor oğlan :)

Evet onceden sag veya sol kasik tarafindaydi bu hareketleri zayif hissedyrm dedgmden beri tam rahim ustunde ve bende zor yetisiyorm wcye

Aynıyız kuzum bende hissetmek istiyorum artık. Eşim ne zaman hissedecez deyip duruyor. Heyecanla bekliyoruz
Benm esim daha hissedemedi kizcagz daha nkdr vursun sen hisset diye dyorm bugn azck dsardan bile farkettm esim geldi elini koydu yok hissetmiyorm dyo erkekler bizle ayni hissedemiyo malesef

Tsh a dikkat et mutlaka. Ben 5 kiloda kaldim 3 haftadir dikkat ediyorum basta almistim. Sanki bi anda 10 15 olacak gibiydi. Gece yememeye çalışıyorum.
canım 6 haftada 4 e yakın aldım çok oldu başta almadım bullantıdan.hızlı gidiyor canım sıkıldı.ilk hamileligimde 20 kilo almıştım.

canım senin ilaç harici bulantıların var o yüzden katlanır haklisin konuş bir doktorunla..bulantı yapıyor bende de ama az.

Tekmeleri hissettikten bir süre sonra
Hareketsiz olduklarında da evham yapar dururuz
Hareket etmedi falan diye
O kesin ZAten ama en çok gece yattığın zaman vuruyor bide sabah gün içersinde nadir Çünkü hep hareket halinde oluyoruz ya
Ben çok yattım bekledim hareket Etsin içim rahatlasın diye

Geçen gün hapşırdım sonra wc koştum ama olan olmuştu

Aynı şey dün akşam başıma geldi ya simdi okuyunca icim rahatladı tek degilim diye )

Bu arada hareketleri ben 17.haftadan beri net hissdiyorum Allaha şükür
Simdide ne zaman birsey yesem ve su icsem mutlaka hareketleniyor hatta arabada ve yürürken bile basladım hissetmeye zaten gecen hafta pzt 479gr cikti ilerdeymis haftasina gore masallah tosunuma
kiyafet sanirim buyukleri alacagiz
Allah o gunleri hepimize gostersin kucagimizda mıncıralım hanımlar )

Benm esim daha hissedemedi kizcagz daha nkdr vursun sen hisset diye dyorm bugn azck dsardan bile farkettm esim geldi elini koydu yok hissetmiyorm dyo erkekler bizle ayni hissedemiyo malesef
Benimki rüyasında görmüş hissettiğini titreşim gibi hissettim diyor haraketini omların yakalaması zor da bari ben hissetsem

canım 6 haftada 4 e yakın aldım çok oldu başta almadım bullantıdan.hızlı gidiyor canım sıkıldı.ilk hamileligimde 20 kilo almıştım.
Öyle çok abartılı almamışsın, takma fazla kafaya. Benim de ilki 22 kilo ama ilkinde bu haftada 10 kiloyu geçmiştim.

Bizim bücür geçen hafta 230 gramdı. Ne zaman 300 olur acaba. Bugün 18+0 olduk
Şu gramını boyunu posunu bi bana söylemiyorlar , bel çevresi ve femur boyu haftasıyla uyumlu diyorlar. Ayrıntılıda öğrenirim bakalım. Benim doktor 1 kilonun üstüne çıkmadan şu kadar kilo boyu şu demiyor.

Bu arada Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...

Benimki her kontrolde söylüyor. 230 gramı olmuş ama anasına tekme atmıyor hala
Kutlu olsun

Amin amin kuZum sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…