Ben spora hiç fırsat bulabilmiş biri olmadım. Siz zayofmışsınızda ben 73 ile başladım 80im.ona bağladım ama sanırım ilgisi yok.Araştırıyorum ben de bu durumu ama mesela hamilelik öncesinde spor yapmis olan kisilerde olabiliyormus ya da karin kasi ici olan kisilerde falan, ben suan 65 kiloyum 62 ile falan basladim, bebek tam nerede bilmiyorum ama doktora bu hafta ici gittigimde soracagim
Ben spora hiç fırsat bulabilmiş biri olmadım. Siz zayofmışsınızda ben 73 ile başladım 80im.ona bağladım ama sanırım ilgisi yok.
hee doğru bak. ben çok tembel bir insanım eşimde öyle. o zaman bize çekti sürekli yatıp uyuyor oğlan :)Yok bence onunla bir ilgisi, benim de ablam 80+ larda hamile kaldi, ama cok rahat hissediyordubence ya bizim bebisler arkada bir tarafta ya da cok yavas hareket ediyorlar, belki hep uyuyorlardir ... of insan gerçekten düsünüyor, cok merak ediyorum
hee doğru bak. ben çok tembel bir insanım eşimde öyle. o zaman bize çekti sürekli yatıp uyuyor oğlan :)
Evet onceden sag veya sol kasik tarafindaydi bu hareketleri zayif hissedyrm dedgmden beri tam rahim ustunde ve bende zor yetisiyorm wcyeCanım ben bu haftaya kadar hiç hissetmedim. Ama bu hafta me zaman gece uyansam ya da gündüz azıcık uzansam bayağı karnıma dokunduğunu hissediyorum. Kıpır kıpır. 2. Gebelik olmasına rağmen çok geç hissettim. İlkini 7. Ayda hissetmiştim zaten. Bazen sakin olabilir. Özellikle sen kendini iyi hissetmediğini zamanlarda. Hem haftanız da daha küçük bir kaç haftaya daha şiddetli hissedersin. Şuan alanı geniş rahat rahat dolanıyor. Ben de tam rahim üstünde hissediyorum. Sanki geçen mesane tekme attı gibi azıcık idrar kaçırdım
Benm esim daha hissedemedi kizcagz daha nkdr vursun sen hisset diye dyorm bugn azck dsardan bile farkettm esim geldi elini koydu yok hissetmiyorm dyo erkekler bizle ayni hissedemiyo malesefAynıyız kuzum bende hissetmek istiyorum artık. Eşim ne zaman hissedecez deyip duruyor. Heyecanla bekliyoruz
canım 6 haftada 4 e yakın aldım çok oldu başta almadım bullantıdan.hızlı gidiyor canım sıkıldı.ilk hamileligimde 20 kilo almıştım.Tsh a dikkat et mutlaka. Ben 5 kiloda kaldim 3 haftadir dikkat ediyorum basta almistim. Sanki bi anda 10 15 olacak gibiydi. Gece yememeye çalışıyorum.
canım senin ilaç harici bulantıların var o yüzden katlanır haklisin konuş bir doktorunla..bulantı yapıyor bende de ama az.Bırakmamam gerektiğini düşünüyorum ama inan dayanılır gibi değil
Zaten bulantılarım hala devam ediyor buda azdırdı resmen
Üstüne kabızlık
3 hafta sonra kontrolüm
O zamana kadar kullanmamayı düşünüyorum ama
Doktoruna sorarım bi sonra ki muayene de
Asla alamam bu ilacı çok kötü yapıyor beni yaa
İdrar kaçırma normal mi? Bende iki defa hapşırırken kaçırdım. Ama sıkışmıştım biraz. Ondan mı acaba
O kesin ZAten ama en çok gece yattığın zaman vuruyor bide sabah gün içersinde nadir Çünkü hep hareket halinde oluyoruz yaTekmeleri hissettikten bir süre sonra
Hareketsiz olduklarında da evham yapar dururuz
Hareket etmedi falan diye
Bu haftadan sonra başlarsınız kuZum bebişler 300 gram olsun hissedersinizNapıyor bunlar içerde yatıyor mu akşama kadar
Geçen gün hapşırdım sonra wc koştum ama olan olmuştu
Benimki rüyasında görmüş hissettiğiniBenm esim daha hissedemedi kizcagz daha nkdr vursun sen hisset diye dyorm bugn azck dsardan bile farkettm esim geldi elini koydu yok hissetmiyorm dyo erkekler bizle ayni hissedemiyo malesef
Yalnız değilmişimGeçen gün hapşırdım sonra wc koştum ama olan olmuştu
Bizim bücür geçen hafta 230 gramdı. Ne zaman 300 olur acaba. Bugün 18+0 oldukBu haftadan sonra başlarsınız kuZum bebişler 300 gram olsun hissedersiniz
Öyle çok abartılı almamışsın, takma fazla kafaya. Benim de ilki 22 kilo ama ilkinde bu haftada 10 kiloyu geçmiştim.canım 6 haftada 4 e yakın aldım çok oldu başta almadım bullantıdan.hızlı gidiyor canım sıkıldı.ilk hamileligimde 20 kilo almıştım.
Şu gramını boyunu posunu bi bana söylemiyorlarBizim bücür geçen hafta 230 gramdı. Ne zaman 300 olur acaba. Bugün 18+0 olduk
Benimki her kontrolde söylüyor. 230 gramı olmuş ama anasına tekme atmıyor halaŞu gramını boyunu posunu bi bana söylemiyorlar, bel çevresi ve femur boyu haftasıyla uyumlu diyorlar. Ayrıntılıda öğrenirim bakalım. Benim doktor 1 kilonun üstüne çıkmadan şu kadar kilo boyu şu demiyor.
Bu arada Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun...
Amin amin kuZum sağlıkla gelsin bebişlerimizAynı şey dün akşam başıma geldi ya simdi okuyunca icim rahatladı tek degilim diye)
Bu arada hareketleri ben 17.haftadan beri net hissdiyorum Allaha şükür
Simdide ne zaman birsey yesem ve su icsem mutlaka hareketleniyor hatta arabada ve yürürken bile basladım hissetmeye zaten gecen hafta pzt 479gr cikti ilerdeymis haftasina gore masallah tosunuma
kiyafet sanirim buyukleri alacagiz
Allah o gunleri hepimize gostersin kucagimizda mıncıralım hanımlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?