2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de panikleyince biraz araştırdım. Kasılma karnın bir yerde gerilmesi toplanması gibi oluyormuş. Tüm karın gerginliği rahim büyümesindenmiş çoğunlukla. Ama maalesef o toplanmayı da yaşadım ben. Magnezyuma başladı doktorum. Rahim ağzı ölçüm de 35 mm miş. 40 üstü olsa iyi olurdu dikkat et yorulma dedi. Tüm evlatlarımız sağlıkla zamanında gelsin inşallah. Biraz üzgün ve tedirginim bu ara.

Benim de 35 mm ölçtüler geçen gidişimde. Her şey dört dörtlük olmuyor.

Gecmis olsun canım benim.. bende cuma gittiğimde sorayım doktoruma Ama moralini yuksek tut iyi olasılıkları dusun her zaman

Arkadaşlar merhaba.
3. Ayda folik asit bıraktıktan sonra hangi ek ilaçları kullandınız? Doktorunuz ne tavsiye etti? Multivitamin? Demir? Omega?
Ben biraz daha güvenilir içerikli takviyeler arıyorum da hangisini alsam karar veremedim. Doktorum bana Regenesis tavsiye etti. Hepsi var içerisinde. Ama üretici firmanın güvenilirliği ve içeriğin kalitesi güvenliği önemli. Mesela omega balık karaciğerden değil, balık gövdesinden yapılmalıymış vb.

kızlar galiba benim ağzımdaki bu hiç geçmeyen kötü çöp tat doğuma kadar sürecek

E Elifellam canım ben elevit kullanıyorum,diğer ilaçlara gerek görmedi doktorum,değerlerim şimdilik iyi. açıkcası çok irdelemiyorum içerik fln filan. zaten önemli olan bizim beslenmemiz. diğeri sadece takviye.

Maalesef Başından beri düşük tehdidi, acil operasyon, kasılma derken hamileliğimin tadını çıkaramadım. Bundan sonrası güzel olur inşallah. Rabbim beterinden korusun.
Acil operasyon dışındakiler bende de oldu maalesef. Sağlıkla gelsinler de zorluklar da insani güçlendiriyor.

Acil operasyon dışındakiler bende de oldu maalesef. Sağlıkla gelsinler de zorluklar da insani güçlendiriyor.
o kasılmayı bende biliyorum artık..böyle minik yumruk gibi toplanma oluyor sonra açılıyor. yalnız benim kasılma midemde(göğüs aramın 2parmak aşağısı)akşamları fazla kaçırırısam oluyor. karın kısmımda olsa kesin bu bebek napıo derdim.

Nurbal27 ben hala sağlıklı beslenemiyorum. Bulantılar devam ediyor. Sen ne durumdasın
Bende seni merak ediyordum
Ne zamandır konuşamadık
İle başladın müsait değilsindir diye aramadım canım
Benim hala çok bulantım oluyor
Sabahları da hala istifra ediyorum maalesef
Geçecek dedikçe devam ediyor hala

Maşalllah hareketlendin galiba
Bu gün bende iş Yok
Karnınım içi acıyor kasıklarım ağrıyor
Ispanak yapacam onları zor yıkadım
Evet baya hareketlendim o ağırlığı attım üzerimden çok şükür
Eşim evdeyse mümkün olduğunca yürüyüşe çıkıyorum,temizlik yapıyorum iyiyim şimdilik
Doktorunu arasan ya kasılma ağrı falan normal mi bilmiyorum.
Benim de bazen oluyor ufak ağrılar
Ben ıspanak çok severim ama sadece yumurtalı pişirmeyi biliyorum onuda canım istemiyor
Başka pişirme yöntemi bilmediğimden hiç almıyorum.

Benim bulantılar sıfır neredeyse 1 haftadır kızlar -Piraye Nurbal27 . Enerjim de arttı. Sadece çökmek öne eğilmek , dik sandalyede oturmak iyi gelmiyor. Onun dışında maaşallah iyiyim.
Senin bulantılar bizim ki kadar şiddetli değildi herhalde

Akşam pişince bir tabak Vereyim kuZum
Yesin yiğenim
Çarşamba günü doktora gideceğim ZAten ya
Bende normaldir Bebek büyüyor
Herşeyi taka taka kafayı yiyeceğiz çünkü
Netten baksam kim bilir neler Çıkacak

Benim bulantılar sıfır neredeyse 1 haftadır kızlar -Piraye Nurbal27 . Enerjim de arttı. Sadece çökmek öne eğilmek , dik sandalyede oturmak iyi gelmiyor. Onun dışında maaşallah iyiyim.
Senin adına sevindim ben daha sabah çıkardım tüm yediklerimi. Aşırı çabuk yoruluyorum bide belim ağrıyor. Onlara razıyım da bulantı fena

Bende sabahları safra çıkarmaya devam. Çok sık olmasa da yediğimi çıkarıyorum da bazen. Ama iyiyim eskisine nazaran canım.

Gecmis olsun canım benim.. bende cuma gittiğimde sorayım doktoruma Ama moralini yuksek tut iyi olasılıkları dusun her zaman

Canım o kasılma 1 Aydan dan fazla bende var
Baya Baya kasılıyorum arada
Allah razi olsun hepinizden. Sizin yazdıklarınızı okudukça biraz daha ferahliyorum. Insallah haftalarıni doldurunca saglikla gelirler bebeklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…