Aaa ama sen vardın canım eminim eklemiştim seni. Anlamadım valla. Bilgilerini mesaj olarak atar mısın
Maşalllah hareketlendin galibaTüm evi temizledim
Cam bile sildim
Ama çok yoruldum
Ben de panikleyince biraz araştırdım. Kasılma karnın bir yerde gerilmesi toplanması gibi oluyormuş. Tüm karın gerginliği rahim büyümesindenmiş çoğunlukla. Ama maalesef o toplanmayı da yaşadım ben.Günaydın kızlarrr
Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun
Herkese iyi haftalar diliyorum.
Bizim haftasonu inanılmaz yogun ve düğünlü gecti cok yorulmusum gece nasıl mısıl mısıl uyuddum
Bu his kasılma mı ben bilmiyorum canım ama benim de ilk hamileliğim ve karnım aksamları tas gibi oluyro hatta eşime sanki yırtılacak diyorum, her aksam krem sürüyorum yatmadan, 2-3 litre su içerim ama ne bu anlamıyorum...
Benim de 35 mm ölçtüler geçen gidişimde. Her şey dört dörtlük olmuyor.Ben de panikleyince biraz araştırdım. Kasılma karnın bir yerde gerilmesi toplanması gibi oluyormuş. Tüm karın gerginliği rahim büyümesindenmiş çoğunlukla. Ama maalesef o toplanmayı da yaşadım ben.Magnezyuma başladı doktorum. Rahim ağzı ölçüm de 35 mm miş. 40 üstü olsa iyi olurdu dikkat et yorulma dedi. Tüm evlatlarımız sağlıkla zamanında gelsin inşallah. Biraz üzgün ve tedirginim bu ara.
MaalesefBenim de 35 mm ölçtüler geçen gidişimde. Her şey dört dörtlük olmuyor.
Gecmis olsun canım benim.. bende cuma gittiğimde sorayım doktorumaBen de panikleyince biraz araştırdım. Kasılma karnın bir yerde gerilmesi toplanması gibi oluyormuş. Tüm karın gerginliği rahim büyümesindenmiş çoğunlukla. Ama maalesef o toplanmayı da yaşadım ben.Magnezyuma başladı doktorum. Rahim ağzı ölçüm de 35 mm miş. 40 üstü olsa iyi olurdu dikkat et yorulma dedi. Tüm evlatlarımız sağlıkla zamanında gelsin inşallah. Biraz üzgün ve tedirginim bu ara.
İnsallah hayırlısıyla canım
Acil operasyon dışındakiler bende de oldu maalesef. Sağlıkla gelsinler de zorluklar da insani güçlendiriyor.MaalesefBaşından beri düşük tehdidi, acil operasyon, kasılma derken hamileliğimin tadını çıkaramadım. Bundan sonrası güzel olur inşallah. Rabbim beterinden korusun.
o kasılmayı bende biliyorum artık..böyle minik yumruk gibi toplanma oluyor sonra açılıyor. yalnız benim kasılma midemde(göğüs aramın 2parmak aşağısı)akşamları fazla kaçırırısam oluyor. karın kısmımda olsa kesin bu bebek napıo derdim.Acil operasyon dışındakiler bende de oldu maalesef. Sağlıkla gelsinler de zorluklar da insani güçlendiriyor.
Bende seni merak ediyordumNurbal27 ben hala sağlıklı beslenemiyorum. Bulantılar devam ediyor. Sen ne durumdasın
Evet baya hareketlendim o ağırlığı attım üzerimden çok şükürMaşalllah hareketlendin galiba
Bu gün bende iş Yok
Karnınım içi acıyor kasıklarım ağrıyor
Ispanak yapacam onları zor yıkadım
Senin bulantılar bizim ki kadar şiddetli değildi herhalde
Canım o kasılma 1 Aydan dan fazla bende varMaalesefBaşından beri düşük tehdidi, acil operasyon, kasılma derken hamileliğimin tadını çıkaramadım. Bundan sonrası güzel olur inşallah. Rabbim beterinden korusun.
Akşam pişince bir tabak Vereyim kuZumEvet baya hareketlendim o ağırlığı attım üzerimden çok şükür
Eşim evdeyse mümkün olduğunca yürüyüşe çıkıyorum,temizlik yapıyorum iyiyim şimdilik
Doktorunu arasan ya kasılma ağrı falan normal mi bilmiyorum.
Benim de bazen oluyor ufak ağrılar
Ben ıspanak çok severim ama sadece yumurtalı pişirmeyi biliyorum onuda canım istemiyor
Başka pişirme yöntemi bilmediğimden hiç almıyorum.
Senin adına sevindim
Bende sabahları safra çıkarmaya devam. Çok sık olmasa da yediğimi çıkarıyorum da bazen. Ama iyiyim eskisine nazaran canım.Evet baya hareketlendim o ağırlığı attım üzerimden çok şükür
Eşim evdeyse mümkün olduğunca yürüyüşe çıkıyorum,temizlik yapıyorum iyiyim şimdilik
Doktorunu arasan ya kasılma ağrı falan normal mi bilmiyorum.
Benim de bazen oluyor ufak ağrılar
Ben ıspanak çok severim ama sadece yumurtalı pişirmeyi biliyorum onuda canım istemiyor
Başka pişirme yöntemi bilmediğimden hiç almıyorum.
Gecmis olsun canım benim.. bende cuma gittiğimde sorayım doktorumaAma moralini yuksek tut iyi olasılıkları dusun her zaman
Acil operasyon dışındakiler bende de oldu maalesef. Sağlıkla gelsinler de zorluklar da insani güçlendiriyor.
Allah razi olsun hepinizden. Sizin yazdıklarınızı okudukça biraz daha ferahliyorum. Insallah haftalarıni doldurunca saglikla gelirler bebeklerimiz.Canım o kasılma 1 Aydan dan fazla bende var
Baya Baya kasılıyorum arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?