2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba, sağlık ocağı beni 13 kasım'da çağırmıştı ancak ben tarihi unutunca 20. haftamda dün gittim, kan tahlili yaptılar, 1. doz tetanoz aşısını da vurdular. 2. doz için 1 ay sonraya yani 30 kasım'a çağırdılar. Doktorum da bu hafta detaylı ultrasonu olmam gerektiğini söyledi. Perşembe günü için Bilson görüntüleme merkezinden randevu aldım. Kendi hastanesini tavsiye etmedi, görüntüleme merkezlerinin cihazları 4 boyutlu ve renkli olduğundan oraya yönlendirdi. Ayrıca detaylı ultrasona girmeden bol bol su içmemi söyledi, bebeğin daha net çıkması için :)

Kuzu güzel haberlerini bekliyoruzz SEPTEMBER LOVE sıranı salda bana gelsin artık sıra

bu arada kızlar şu video çok güzel hamileler için

Bu kadının diğer olumlamalarını dinlerim arada. Hamilelik ile ilgili olanı yeni görüyorum. Teşekkürler...
Benim oglumda benim kopyam oglumuzu bilmeyenler esime soruyolarmis bu kimin cocugu diye yani o kadar benzemiyo babaya hepsi hayirli saglikli evlat olsun insallah simdide bebis abisine cok benzesin istiyorum insallah
Kardeşler benzeyince güzel oluyor abla/abi için. Sağlıkla doğsun yavrular.

Ne güzel bilgiler vermişsin canım hemen not aldım
Geçen haftalarda bende de oluyordu mide yanması bi süredir yok
Zaten olmasın bulantı yetiyor bana :)
Bende gitmeye karar verdim zaten
Bi aksilik çıkmazsa gidicem inşallah

Bana hamileliğimin ilk haftalarını hatırlattın
O kadar çok midem bulanıp kusuyordum ve herşeyden abartmıyorum herşeyden tiksinmiştim ki hayatla bağım kesilmişti
Hergün saatlerce ağlıyordum
Ciddi ciddi 2.çocuk istemiyorum diyordum
Hatta eşime bile soruyordum tek çocuk olsa ne olur ki diye ikna etmeye çalışıyordum
Bak daha kucağıma bile almadan hala zor bir hamilelik yaşamama rağmen 2.yi düşünürüm ileride diyorum :)
Ama canım tek çocukta olmamalı diye düşünüyorum yalnız büyümemeli illa bi kardeşi olmalı yani :)

Günaydın kızlar
@Sekerimmm S Suzi1704 çok sevindim kızlar herşeyin yolunda olmasına
Böyle haberlere ihtiyacımız var işte topik olarak
SEPTEMBER LOVE gözümü açar açmaz aklıma düştün
İnşalah çok güzel geçecek kuzum
Bundan sonra da kuruntu yaparsan

@-Piraye kaçak nerelerde acaba@mel33 canım eve çıkmışsın çok sevindim geçmiş olsun

SEPTEMBER LOVE güzel haberlerle gel inşallah canım.

Ben çok kötüyüm kızlar. F Ftszynp sağol canım. Serum takılsın ben de isterdim ama daha dün yoldan geldik kızım çok hasta. Allah yardım etsin bizlere. Beni sen iyi anlarsın senin de kızın küçük. Hayatımın en berbat gecesiydi. Hepimiz hastayız. Babası uyuttu ben uyuttum. Allahım şifa ver ne olur.

Cok gecmis olsun canım benim..

Bence de ten ve saç rengi belirleyici oluyor. İnsan kime benzeyecek diye düşünmeden edemiyor ama tabiki en önemlisi sağlık. Benim kuzenimde eşinin klonunu doğurmuştu sanki. Ben sadece taşıdım diyip gülüyordu.
Maşalllah Canım gözün aydın
Sağlıkla gelsin inşallah bütün bebeklerimiz
Heyecan dorukta uyuyamıyorum bekliyorum hayırlısı inşallah
Sağol canım. Hadi sen de güzel haberler ver bize inşallah.

Sağol canım. Evet herkes güzel sonuçlarla gelsin topiğe. İyi-kötü haberde hepimiz etkileniyoruz. Herkes yavrularını sağlıkla kucağına alsın.

Çok geçmiş olsun. Hepsi geçecek inşallah. Çocukta iyileşme yoksa mutlaka götürün aman doktora. Küçük çocuğun hastalığı zor oluyor bizimkinden biliyorum.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyleşirsiniz isalalh

Duydum ki aaa Sevgi ne kadar kilo almış diye iş yerinde almış bir dedikodu gidiyor. Giydim bebekli hamile bluzumu hemen.
Oklava ile git yarın işyerine :) yakışmış çok. Sen kilo çok aldım diyordun ama gayet iyi görünüyorsun ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…