Günaydın kızlardua edin bana sabah randevum[/QUOTE hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım.
Bu kadının diğer olumlamalarını dinlerim arada. Hamilelik ile ilgili olanı yeni görüyorum. Teşekkürler...Kuzu güzel haberlerini bekliyoruzzSEPTEMBER LOVE sıranı salda bana gelsin artık sıra
bu arada kızlar şu video çok güzel hamileler için
Kardeşler benzeyince güzel oluyor abla/abi için. Sağlıkla doğsun yavrular.Benim oglumda benim kopyam oglumuzu bilmeyenler esime soruyolarmis bu kimin cocugu diye yani o kadar benzemiyo babayahepsi hayirli saglikli evlat olsun insallah simdide bebis abisine cok benzesin istiyorum insallah
Ne güzel bilgiler vermişsin canım hemen not aldımValla ben olsam hic dusunmem giderim canim. Cocuktan sonra zaten istedigin siklikta gidemeyeceksin.
Ben yatak odasina girilmesinden hoslanmiyorum, o yuzden ozel bir hazirlik yapmayi dusunmuyorum, yatak odasina almam gelen misafirleri.
Canim senin yasadigin buyuk ihtimal kasilma degildir. Bebek geriliyordur ya da toplaniyordur. Kasilmada butun karnin once buzusup sonra cektirilerek bir yere toplaniyormus gibi oluyor. Hani patlayan balonu agzimizda kucuk baloncuk yapariz, dolaya dolaya sikilariz ya, onun gibi oluyor, kasilmadan suphelenirde doktorun nstye baglayip anlar ve ona gore onlem alir merak etme sen hic.
Canim cok sevindim eve cikmana. Bak stresin sonu boyle oluyor, stres yapma artik, bir rahatla, hersey yolunda gidiyor insaallah. Saglicakla da kucagina alacaksun ikizlerini.
Canim sade tahin mide yanmasina cok iyi geliyor, hatta mide asiti bogazi tahris edince de cok rahatlatiyor, bi tatli kasigi hizlica yutunca inanilmaz rahatlatiyor, aklinda olsun. Bir de yatmaya yarim saat kala 5-6 tane cig yesil mercimek yutunca, mide asitini emiyormus, mide yanmasina ve refluye cok iyi geliyormus. Aklinda olsun.
Bana hamileliğimin ilk haftalarını hatırlattınEvet canım. Tek çocuk yeter diyordum hep. 2. Yi düşğnmüyordum. Herkese de 1 tane yeter diyip duruyordum. rabbimin gücüne gitti heralde. Şimdi Allah bilir 3. Yü de verirse yapacak bir şey yok diyorumBu arada eşimi suçalamadım değil. Çünkü o çok istiyordu 2. Çocuğu ama dönünce istiyordu.
Cok gecmis olsun canım benim..SEPTEMBER LOVE güzel haberlerle gel inşallah canım.
Ben çok kötüyüm kızlar. F Ftszynp sağol canım. Serum takılsın ben de isterdim ama daha dün yoldan geldik kızım çok hasta. Allah yardım etsin bizlere. Beni sen iyi anlarsın senin de kızın küçük. Hayatımın en berbat gecesiydi. Hepimiz hastayız. Babası uyuttu ben uyuttum. Allahım şifa ver ne olur.
Bence de ten ve saç rengi belirleyici oluyor. İnsan kime benzeyecek diye düşünmeden edemiyor ama tabiki en önemlisi sağlık. Benim kuzenimde eşinin klonunu doğurmuştu sanki. Ben sadece taşıdım diyip gülüyordu.Ben bakiyorum gece gece.
5 yaşındaki kizim babasinin kopyası. Biraz benim kucuklugume benziyor ama simdiki halimle alakasi yok. Bi de saclar cok onemli eşim de kızım da acik kumral. Sarışın denemez tam ama. Ben koyu kumral. Oglumuz kime benzeyecek acaba diyorum. Bana benzesin diye dusunuyorum sonra vazgeciyorum. Babasina benzerse ablasina da benziyor demek. Neyse saglikla dogsun da. 9 ay karnimda taşıyıp aaaaa bu aynii babasiiiii lafindan icim sismisti gercekten.
Sağol canım. Hadi sen de güzel haberler ver bize inşallah.Maşalllah Canım gözün aydın
Sağlıkla gelsin inşallah bütün bebeklerimiz
Heyecan dorukta uyuyamıyorum bekliyorum hayırlısı inşallah
Sağol canım. Evet herkes güzel sonuçlarla gelsin topiğe. İyi-kötü haberde hepimiz etkileniyoruz. Herkes yavrularını sağlıkla kucağına alsın.Günaydın kızlar
@Sekerimmm S Suzi1704 çok sevindim kızlar herşeyin yolunda olmasına
Böyle haberlere ihtiyacımız var işte topik olarak
SEPTEMBER LOVE gözümü açar açmaz aklıma düştün
İnşalah çok güzel geçecek kuzum
Bundan sonra da kuruntu yaparsan
@-Piraye kaçak nerelerde acaba@mel33 canım eve çıkmışsın çok sevindim geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Hepsi geçecek inşallahSEPTEMBER LOVE güzel haberlerle gel inşallah canım.
Ben çok kötüyüm kızlar. F Ftszynp sağol canım. Serum takılsın ben de isterdim ama daha dün yoldan geldik kızım çok hasta. Allah yardım etsin bizlere. Beni sen iyi anlarsın senin de kızın küçük. Hayatımın en berbat gecesiydi. Hepimiz hastayız. Babası uyuttu ben uyuttum. Allahım şifa ver ne olur.
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyleşirsiniz isalalhSEPTEMBER LOVE güzel haberlerle gel inşallah canım.
Oklava ile git yarın işyerine :) yakışmış çok. Sen kilo çok aldım diyordun ama gayet iyi görünüyorsun ne güzelDuydum ki aaa Sevgi ne kadar kilo almış diye iş yerinde almış bir dedikodu gidiyor.Giydim bebekli hamile bluzumu hemen.
Teşekkür ederimOklava ile git yarın işyerine :) yakışmış çok. Sen kilo çok aldım diyordun ama gayet iyi görünüyorsun ne güzel
Hep sen mi elalemle ugrasacan eccukde elalem senle ugrassinDuydum ki aaa Sevgi ne kadar kilo almış diye iş yerinde almış bir dedikodu gidiyor.Giydim bebekli hamile bluzumu hemen.
EvetHep sen mi elalemle ugrasacan eccukde elalem senle ugrassin
Aaaa sen coggghhh kilolusunnnn
Ay sorma aksamdan beri iyiyim bi tabak helva yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?