2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SEPTEMBER LOVE da cikamadi gitti ayrintilidan.Bu doktor bilmiyo mu tum kk merakla bekliyoz niye bu kadar uzun tutuyo muayeneyi
Uzun uzun bakmak iyidir. İnşallah cuma günü bana da uzun uzun bakar da doktor heeep iyi şeyler @SEPTEMBER LOVE bekliyoruz haberlerini.

Canim cok gecmis olsun. Bence oyalanmadan doktora gidin. Allah acil sifalar versin.

Duydum ki aaa Sevgi ne kadar kilo almış diye iş yerinde almış bir dedikodu gidiyor. Giydim bebekli hamile bluzumu hemen.

Cok fit gorunuyorsun bence, masaallah

Çok geçmiş olsun. Hepsi geçecek inşallah. Çocukta iyileşme yoksa mutlaka götürün aman doktora. Küçük çocuğun hastalığı zor oluyor bizimkinden biliyorum.
Bizim enişte çocuk doktoru ona danıştık. Babamızda boğazına baktı kulağına baktı bi şey yok. Ateşi düşmedi bi türlü. Novalgin yaptı babası. Calpol pedifen vercez tekrar artarsa. Dün çok kötüydü cayır cayır yanıyordu. Gözü iltihaplandı. Ben ayakta bile duramıyorum bayılacak gibi oluyorum.

Bak iste yaaaa hocam oldu mu simdi
Siz ogretmenler olarak begenmeyeceksiniz ki daha oyisini yapsinlar

Yarin senin fetal kardiyoloji de randevun var degil mi saat kacta hangi hastane

Canim doktorum buyuk dogum ya da zubeyde hanima git dedi, yarin 9.40 ta kadin dogumda randevum, o sevkedicek cocuk kardiyolojiye ama ayni gune hemen mi sevk eder, yoksa gun mu verirler bilmiyorum. 23.haftadayim su an ben, fetal eko icin en ideal hafta 24.haftaymis, belki haftaya kalacak ya da bebek zaten ilerden gittigi icin hemen de yapilabilir bilmiyorum artik. Dun istifar ettim yine ne yediysem, her ne kadar takmiyorum desem de icten ice stres yapiyorum sanirim.

Evet banada 24.haftada bakabiliriz dediler o yuzden 22 kasima gun verdiler.Ins guzel seyler olucak
Ben guzel dusunuyorum artik alisverisime basladim yelekler tamam suan dugmelerini dikiyorum pammik prensesimin.Ins saglikla alicaz kucagimiza

SEPTEMBER LOVE canmm insallah guzel haberlerle gel heyecanla bekliyoruzz

SEPTEMBER LOVE canim suan muayenede olman lazim iyi haber bekliyoruz bide Prensesin afilli fotosunu

SEPTEMBER LOVE da cikamadi gitti ayrintilidan.Bu doktor bilmiyo mu tum kk merakla bekliyoz niye bu kadar uzun tutuyo muayeneyi

Uzun uzun bakmak iyidir. İnşallah cuma günü bana da uzun uzun bakar da doktor heeep iyi şeyler @SEPTEMBER LOVE bekliyoruz haberlerini.

SEPTEMBER LOVE canim guzel haberlerle gel insallah

SEPTEMBER LOVE bırak artık doktorun yakasını merak ettik
Kızlar öncelikle hepiniz merak ettiniz Allah razı olsun
Bu ayrıntılı işi gerçekten zor ve stresli imiş
Haberler hem iyi hem kötü gibi
Bebeğin organlarıyla ilgili bir sıkıntısı Yok şükürler olsun
Ama ben den bebeğe giden kan akışını sağlayan kordonda çatallaşma varmış
Buda çatallaşma ilerlerse Bebek beslenmesi durur ve Sorun büyürmüş
Bu sorun için asla tuz tüketimi yasak
1 ay sonra kontrolde düzelmesi için dua edeceğiz
Yoksa sını düşünmek istemiyorum
Kızlar hepimiz tuzu bırakın kullanmayın
Doktor 10 kere tuz bırak unut kesinlikle Yok dedi
Bide pastörize süt iç dedi
Kapalı süt mü dedim hayır raflarda bekleyen sütlerden değil dedi
Ben anlamadım ki nasıl süt içmem gerekli

İnşallah en kısa zamanda iyileşesiniz. Çocukla hasta olmak da zor.

E pastorize sut raflardaki olmuyo mu ben dr anlamadm smdi bu isi.. canm bnm insallah hersey guzel olacak korkma kendine bakan dikkat eden birisin sen rabbim bebegini sana bagislayacak insallah kotusunu hic dusunme

Merhaba kızlar. Ancak bakabildim buraya. Geceyi acilde geçirdim. Gece mide kramplarıyla uyandım. Sonra baş dönmesi ve bulantı kardeşimi aradım acile gittik. Sabaha kadar serum tetkikler falan bir şey çıkmadı şükür. Galiba çok düzensi ve sağlıksız beslendiğim için midem error veriyor. 1 saat sonra da usg var göğsümden. Stresten ölüyorum.. Ne olur dua edin. SEPTEMBER LOVE sen ne yaptın canım girdin mi ayrıntılıya?

Geçmiş olsun şimdiden. İnşallah güzellikle atlatırsınız bu sorunu da. Bence günlük cam şişedeki pastörize sütleri kastetmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…