2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geçecek inşallah Ultrasonun.

E pastorize sut raflardaki olmuyo mu ben dr anlamadm smdi bu isi.. canm bnm insallah hersey guzel olacak korkma kendine bakan dikkat eden birisin sen rabbim bebegini sana bagislayacak insallah kotusunu hic dusunme
Netten bakıp süttü araştırmam lazım
İnşallah o sorunda geçeçek Allah ın izni ile
Ben hep kalp böbrek diye korkardım başka bi şey çıktı
Bunu da şükür organlarımız iyi durumdaymış

Geçmiş olsun canım
Çok şükür atlattın ben çok tuz tüketiyorum
Tuz çok tüketince mi oluyormuş bu şey

Geçmiş olsun canım
Neden olmuş doktor söylemedi mi
İnşallah güzel haberlerini alacağız kuzum

İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım. Stres yapmamaya çalış

Çok geçmiş olsun canım.neden usg ye giriyorsun

SEPTEMBER LOVE şükür bebiş iyi gözünaydın.. öbür problem hiç değilse daha kötü bir senaryo için önlem alınabilir ve kontrol edilebilir bir sorun. O yüzden takmaya değmez. Pastörize sütler hakikaten raf sütleri. geronimo_s in dediği gibi günlük sütleri kastetti belki de.

Bende bugün dayanamadım gaye bebe nin 10 lu bir hastane çıkışını aldım sade bulunca birtane kaçırmak istemedim. Ama şapkası kötüymüş Amish lere benzeyecek kızım
Yaa niye ben o şapkaları seviyorum :))) foto yollayabilir misin :)))

İnşallah 1 ay sonraki kontrolde daha güzel haberler alırım
Pastörize süt raf sütü değil dedi
Hani marketlerde buzdolapında bulunan günlük sütlermiş

Kuzum gözün aydın genel olarak bebiş iyi cok sukur... diğer seyi takma kafana sen doktorunu dinle..
Ben gıda mühendisiyim canım markette 2 tip süt oluyor biri kartonda 6 ay kullanma suresi olan sterilize süt. Diğeri cam veya plastik şişede günlük sür diye pazarlanan 3-5 gün son kullanma süresi olan pastörize süt. Sen pastörize sütlerden yani üzerinde günlük süt yazanlardan tüketeceksin. Bunların pastörizasyon sıcaklıgı sterilizasyona göre daha düşük sıcaklıklarda oldugundan raf ömrü kısadır ama cok daha besleyicidir.
Benimde cuma günü insallah iyi gecer ayrıntılı cok özledim 1 ay oldu görmedim melegimi...

Cok gecmis olsun canım benim, dualarımız seninle sakin olmaya calıs stres yapma nolur..

SEPTEMBER LOVE canım paket sütlerde UHT yazıyor. Uzun ömürlü süt. Onları değilde sadece pastörize yazan günlük cam sütleri kastetmiş olabilir. Doktorunun numarası varsa tekrar sorarsın. Bende 22.haftada detaylı usg ye gitcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…