İyi geçecek inşallah Ultrasonun.Merhaba kızlar. Ancak bakabildim buraya. Geceyi acilde geçirdim. Gece mide kramplarıyla uyandım. Sonra baş dönmesi ve bulantı kardeşimi aradım acile gittik. Sabaha kadar serum tetkikler falan bir şey çıkmadı şükür. Galiba çok düzensi ve sağlıksız beslendiğim için midem error veriyor. 1 saat sonra da usg var göğsümden. Stresten ölüyorum.. Ne olur dua edin.SEPTEMBER LOVE sen ne yaptın canım girdin mi ayrıntılıya?
Netten bakıp süttü araştırmam lazımE pastorize sut raflardaki olmuyo mu ben dr anlamadm smdi bu isi.. canm bnm insallah hersey guzel olacak korkma kendine bakan dikkat eden birisin sen rabbim bebegini sana bagislayacak insallah kotusunu hic dusunme
İnşallah canım.İyi geçecek inşallah Ultrasonun.
kuZum için refah olsun usg tertemiz çıkacak Allah ın izni ileSEPTEMBER LOVE canım evet aaıl stresler bu haftadan sonra başlıyor. Allah’ın izniyle 1 aya düzelir inşallah. Bakalım bizlere neler söylenecek.
Geçmiş olsun canımKızlar öncelikle hepiniz merak ettiniz Allah razı olsun
Bu ayrıntılı işi gerçekten zor ve stresli imiş
Haberler hem iyi hem kötü gibi
Bebeğin organlarıyla ilgili bir sıkıntısı Yok şükürler olsun
Ama ben den bebeğe giden kan akışını sağlayan kordonda çatallaşma varmış
Buda çatallaşma ilerlerse Bebek beslenmesi durur ve Sorun büyürmüş
Bu sorun için asla tuz tüketimi yasak
1 ay sonra kontrolde düzelmesi için dua edeceğiz
Yoksa sını düşünmek istemiyorum
Kızlar hepimiz tuzu bırakın kullanmayın
Doktor 10 kere tuz bırak unut kesinlikle Yok dedi
Bide pastörize süt iç dedi
Kapalı süt mü dedim hayır raflarda bekleyen sütlerden değil dedi
Ben anlamadım ki nasıl süt içmem gerekli
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar. Ancak bakabildim buraya. Geceyi acilde geçirdim. Gece mide kramplarıyla uyandım. Sonra baş dönmesi ve bulantı kardeşimi aradım acile gittik. Sabaha kadar serum tetkikler falan bir şey çıkmadı şükür. Galiba çok düzensi ve sağlıksız beslendiğim için midem error veriyor. 1 saat sonra da usg var göğsümden. Stresten ölüyorum.. Ne olur dua edin.SEPTEMBER LOVE sen ne yaptın canım girdin mi ayrıntılıya?
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım. Stres yapmamaya çalışMerhaba kızlar. Ancak bakabildim buraya. Geceyi acilde geçirdim. Gece mide kramplarıyla uyandım. Sonra baş dönmesi ve bulantı kardeşimi aradım acile gittik. Sabaha kadar serum tetkikler falan bir şey çıkmadı şükür. Galiba çok düzensi ve sağlıksız beslendiğim için midem error veriyor. 1 saat sonra da usg var göğsümden. Stresten ölüyorum.. Ne olur dua edin.SEPTEMBER LOVE sen ne yaptın canım girdin mi ayrıntılıya?
Çok geçmiş olsun canım.neden usg ye giriyorsunMerhaba kızlar. Ancak bakabildim buraya. Geceyi acilde geçirdim. Gece mide kramplarıyla uyandım. Sonra baş dönmesi ve bulantı kardeşimi aradım acile gittik. Sabaha kadar serum tetkikler falan bir şey çıkmadı şükür. Galiba çok düzensi ve sağlıksız beslendiğim için midem error veriyor. 1 saat sonra da usg var göğsümden. Stresten ölüyorum.. Ne olur dua edin.SEPTEMBER LOVE sen ne yaptın canım girdin mi ayrıntılıya?
Galiba tuzla alakası var ki asla tuz istemiyorum dediGeçmiş olsun canım
Çok şükür atlattın ben çok tuz tüketiyorum
Tuz çok tüketince mi oluyormuş bu şey
3 kere girdim çıktımSEPTEMBER LOVE kaç dakika sürdü muayene
Reflüden olabilir dedi. Hamilelikte olabileceğini söyledi.Geçmiş olsun canım
Neden olmuş doktor söylemedi mi
İnşallah güzel haberlerini alacağız kuzum
Göğsümde bi kitle fark ettim. Ondan canım.Çok geçmiş olsun canım.neden usg ye giriyorsun
Yaa niye ben o şapkaları seviyorum :))) foto yollayabilir misin :)))Bende bugün dayanamadım gaye bebe nin 10 lu bir hastane çıkışını aldım sade bulunca birtane kaçırmak istemedim. Ama şapkası kötüymüş Amish lere benzeyecek kızım
İnşallah 1 ay sonraki kontrolde daha güzel haberler alırımSEPTEMBER LOVE şükür bebiş iyi gözünaydın.. öbür problem hiç değilse daha kötü bir senaryo için önlem alınabilir ve kontrol edilebilir bir sorun. O yüzden takmaya değmez. Pastörize sütler hakikaten raf sütleri. geronimo_s in dediği gibi günlük sütleri kastetti belki de.
Kızlar öncelikle hepiniz merak ettiniz Allah razı olsun
Bu ayrıntılı işi gerçekten zor ve stresli imiş
Haberler hem iyi hem kötü gibi
Bebeğin organlarıyla ilgili bir sıkıntısı Yok şükürler olsun
Ama ben den bebeğe giden kan akışını sağlayan kordonda çatallaşma varmış
Buda çatallaşma ilerlerse Bebek beslenmesi durur ve Sorun büyürmüş
Bu sorun için asla tuz tüketimi yasak
1 ay sonra kontrolde düzelmesi için dua edeceğiz
Yoksa sını düşünmek istemiyorum
Kızlar hepimiz tuzu bırakın kullanmayın
Doktor 10 kere tuz bırak unut kesinlikle Yok dedi
Bide pastörize süt iç dedi
Kapalı süt mü dedim hayır raflarda bekleyen sütlerden değil dedi
Ben anlamadım ki nasıl süt içmem gerekli
Merhaba kızlar. Ancak bakabildim buraya. Geceyi acilde geçirdim. Gece mide kramplarıyla uyandım. Sonra baş dönmesi ve bulantı kardeşimi aradım acile gittik. Sabaha kadar serum tetkikler falan bir şey çıkmadı şükür. Galiba çok düzensi ve sağlıksız beslendiğim için midem error veriyor. 1 saat sonra da usg var göğsümden. Stresten ölüyorum.. Ne olur dua edin.SEPTEMBER LOVE sen ne yaptın canım girdin mi ayrıntılıya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?