- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
İnternetten mi aldın kuZum hangi siteBende bugün dayanamadım gaye bebe nin 10 lu bir hastane çıkışını aldım sade bulunca birtane kaçırmak istemedim. Ama şapkası kötüymüş Amish lere benzeyecek kızım
Canim rahme giden damarda çentik var mi dedi doktor benim ilk gebeligimdede vardi hic sorun degil eger tek tarafliysa zaten sorun degil ama cift tarafta olursa sıkıntı ve zamanlada gecebiliyomus benim 2 hafta sonra gecmisti sen canini sıkma tuz tuketimine dikkat et ama korkulcak bisey yok merak etmeKızlar öncelikle hepiniz merak ettiniz Allah razı olsun
Bu ayrıntılı işi gerçekten zor ve stresli imiş
Haberler hem iyi hem kötü gibi
Bebeğin organlarıyla ilgili bir sıkıntısı Yok şükürler olsun
Ama ben den bebeğe giden kan akışını sağlayan kordonda çatallaşma varmış
Buda çatallaşma ilerlerse Bebek beslenmesi durur ve Sorun büyürmüş
Bu sorun için asla tuz tüketimi yasak
1 ay sonra kontrolde düzelmesi için dua edeceğiz
Yoksa sını düşünmek istemiyorum
Kızlar hepimiz tuzu bırakın kullanmayın
Doktor 10 kere tuz bırak unut kesinlikle Yok dedi
Bide pastörize süt iç dedi
Kapalı süt mü dedim hayır raflarda bekleyen sütlerden değil dedi
Ben anlamadım ki nasıl süt içmem gerekli
Sağol kuzum yanı marketlerde buzdolapında bulunan sütlerKuzum gözün aydın genel olarak bebiş iyi cok sukur... diğer seyi takma kafana sen doktorunu dinle..
Ben gıda mühendisiyim canım markette 2 tip süt oluyor biri kartonda 6 ay kullanma suresi olan sterilize süt. Diğeri cam veya plastik şişede günlük sür diye pazarlanan 3-5 gün son kullanma süresi olan pastörize süt. Sen pastörize sütlerden yani üzerinde günlük süt yazanlardan tüketeceksin. Bunların pastörizasyon sıcaklıgı sterilizasyona göre daha düşük sıcaklıklarda oldugundan raf ömrü kısadır ama cok daha besleyicidir.
Benimde cuma günü insallah iyi gecer ayrıntılı cok özledim 1 ay oldu görmedim melegimi...
Cok gecmis olsun canım benim, dualarımız seninle sakin olmaya calıs stres yapma nolur..
İnşallah Benimde geçer kuZumCanim rahme giden damarda çentik var mi dedi doktor benim ilk gebeligimdede vardi hic sorun degil eger tek tarafliysa zaten sorun degil ama cift tarafta olursa sıkıntı ve zamanlada gecebiliyomus benim 2 hafta sonra gecmisti sen canini sıkma tuz tuketimine dikkat et ama korkulcak bisey yok merak etme
Canim sen tuzu mumkun oldugunca hic tuketme yine Allahin izniyle gecicekİnşallah Benimde geçer kuZum
İki damarımız oluyor dedi
Ama tek damar mı çift mi hiç akıl edip soramadım
Şimdi artık tuzu çok dikkat edeğim ve inşallah geçecek
Sağol kuzum yanı marketlerde buzdolapında bulunan sütler
Cuma günü sende hayırlı haberlerle gel inşallah Canımm
Beni 19. haftada git dedi bir kadın doğum doktoru bebek önde diye diyorum dedi. Ben 20. haftamın bittiği güne sıra aldım cuma günü gidecegim insallahbizim kadın Doğum asistanı arkadaş 22.hafta detaylı usg için iyi bir hafta dedi. Henüz bir doktorum yok Antep’te. Sizlerin doktorları kaçıncı haftalarda çağırdı.
Benim doktorum 20. Haftada yapiyo 20- 22 hfta arasi en uygun dedibizim kadın Doğum asistanı arkadaş 22.hafta detaylı usg için iyi bir hafta dedi. Henüz bir doktorum yok Antep’te. Sizlerin doktorları kaçıncı haftalarda çağırdı.
Yaa niye ben o şapkaları seviyorum :))) foto yollayabilir misin :)))
İnternetten mi aldın kuZum hangi site
Güle güle kullansin kuzucuk insallah cok guzelmisBir bebe mağazasından aldım canım :)
Girdin mi peki canım.umarım herşey yolundadırGöğsümde bi kitle fark ettim. Ondan canım.
Çok güzelmiş canım ben çok beğendim. Güle güle giysin kuzucuk :))Bir bebe mağazasından aldım canım :)
Güle güle kullansin kuzucuk insallah cok guzelmis
Çok güzelmiş canım ben çok beğendim. Güle güle giysin kuzucuk :))
Kızlar öncelikle hepiniz merak ettiniz Allah razı olsun
Bu ayrıntılı işi gerçekten zor ve stresli imiş
Haberler hem iyi hem kötü gibi
Bebeğin organlarıyla ilgili bir sıkıntısı Yok şükürler olsun
Ama ben den bebeğe giden kan akışını sağlayan kordonda çatallaşma varmış
Buda çatallaşma ilerlerse Bebek beslenmesi durur ve Sorun büyürmüş
Bu sorun için asla tuz tüketimi yasak
1 ay sonra kontrolde düzelmesi için dua edeceğiz
Yoksa sını düşünmek istemiyorum
Kızlar hepimiz tuzu bırakın kullanmayın
Doktor 10 kere tuz bırak unut kesinlikle Yok dedi
Bide pastörize süt iç dedi
Kapalı süt mü dedim hayır raflarda bekleyen sütlerden değil dedi
Ben anlamadım ki nasıl süt içmem gerekli
Bir bebe mağazasından aldım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?