2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim rahme giden damarda çentik var mi dedi doktor benim ilk gebeligimdede vardi hic sorun degil eger tek tarafliysa zaten sorun degil ama cift tarafta olursa sıkıntı ve zamanlada gecebiliyomus benim 2 hafta sonra gecmisti sen canini sıkma tuz tuketimine dikkat et ama korkulcak bisey yok merak etme

Sağol kuzum yanı marketlerde buzdolapında bulunan sütler
Cuma günü sende hayırlı haberlerle gel inşallah Canımm

bizim kadın Doğum asistanı arkadaş 22.hafta detaylı usg için iyi bir hafta dedi. Henüz bir doktorum yok Antep’te. Sizlerin doktorları kaçıncı haftalarda çağırdı.

Kızlar bi soru daha kalsiyum kullanan var mı? Ankara’daki doktor bana hem magnezyum hem de kalsiyum yazdı. Kalsiyumu kaç günde bir içiyorsunuz?

İnşallah Benimde geçer kuZum
İki damarımız oluyor dedi
Ama tek damar mı çift mi hiç akıl edip soramadım
Şimdi artık tuzu çok dikkat edeğim ve inşallah geçecek

SEPTEMBER LOVE canim doktorunun dedigi gunluk sise sutler oluyo ya onu demistir ben acik sut aliyorum burda ist universitesinin veterinerlik fakultesi var ordan acik sut aliyorum yogurt yapiyorum ve kaynatip siselere koyuyorum sut olarakta onu iciyoruz bana daha saglikli ve besleyici geliyo

bizim kadın Doğum asistanı arkadaş 22.hafta detaylı usg için iyi bir hafta dedi. Henüz bir doktorum yok Antep’te. Sizlerin doktorları kaçıncı haftalarda çağırdı.
Beni 19. haftada git dedi bir kadın doğum doktoru bebek önde diye diyorum dedi. Ben 20. haftamın bittiği güne sıra aldım cuma günü gidecegim insallah

Eklentiler

• 6C54091A-3D48-40E3-BDF7-2054D34E2D38.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 77

Çok geçmiş olsun canım. Artık bu noktadan sonra doktoru dinlemek lazım. Bende tedirgin oldum şimdi. Nedeni tuz ise ben çok tuz tüketiyorum. Tatlıdan çok tuzlu arıyorum

Merhaba arkadaşlar çok yazmıyorum ama takip ediyorum forumu sizi korkutmak istemem ama bnm de ilk gebeliğimde bebeğe giden damarlarda çentik olduğundan kan akımı yavaştı beslenmediği için 31 aldılar. Tuz tüketmeyin mümkünse çünkü tuz kanı koyulaştırıyor ve kan akışını yavaşlatıyor. Ilık limonlu su içmenizi öneririm. Şu an önlem amaçlı aspirin kullanıyorum 1 hafta sonra ayrıntılıya giricem. Ha bu arada o damarlar genelde 24 ve 28 haftada düzeliyor. Tek taraflı ise bi şekilde idare ediyor çift ise sıkıntı oluyor. Bnm çift taraflıydı. Tuz tüketmeyin kan akışını yavaşlatıyor ödem yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…