2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz burdan cesaret edip alamıyoruz açık süt ki
Yoksa ne güzel olur
Anladım şimdi nasıl süt olduğunu kuZum
Hiç kullanmaya özen göstereceğim tuzu

Biz burdan cesaret edip alamıyoruz açık süt ki
Yoksa ne güzel olur
Anladım şimdi nasıl süt olduğunu kuZum
Hiç kullanmaya özen göstereceğim tuzu
Ben şarbon olayı çıkmadan önce sitemizin sütçüsü vardı. Kaynarcadan getiriyordu her cumartesi onu alıyordum. Şarbon olayından sonra simental süt almaya başladım bir zararını görmedik şimdilik o çiftliklerin sertifikaları oluyor ve internettende sipariş verilebiliyor yoksa İstanbulda süt bulmak zor

Hiç sorma canım sıkıntı yaşıyorum işle ilgili. Hamile kalmadan önceki iş yükünü verdiler yine. Başka bir hamile arkadaş vardı. Onun bu haftalarda yaptığı işin 4 katını yapıyorum. Onunla uğraşıyorum moralim çok bozuk

İnşallah 1 ay sonraki kontrolde daha güzel haberler alırım
Pastörize süt raf sütü değil dedi
Hani marketlerde buzdolapında bulunan günlük sütlermiş
kuzum bana doktorum sekin günlük sütünü öneriyor. oda zaten hep dolaplarda oluyor. çokçok geçmiş olsun,İnşallah hiçbişeycik kalmayacak

Arkadaşlar ben de 22. Haftamda detaylıya girecektim doktor olmayacakmış o hafta 23. Haftama ertelendi geç kalmış olur muyum acaba

Kızlar usg ye girdim. Çok şükür bir şey çıkmadı. 3 ay sonraya tekrar usg verdi. Gözden kaçan bir şey olmasın diye. Bu arada hastane 2. Muayeneye %50 indirim yapmış kadın Doğuma da gidip bebeğimi gördüm. 390 gr olmuş. Haftasıyla uyumlu. Ama çok aşağıdaymış. Bebeğim eşi de kendi de. 2 hafta sonra ayrıntılı usg sesi. Bir de bebek çok hareketliydi. Ama ben hiç hissetmiyorum.

Hamile kadına neden iş yerinde yardımcı olunmuyor ki
Nasıl vicdanları var bunların
Doktorunla konusup iş yükünü azaltması için belge rapor isteye bilirsin

Oo iyi hadi bugün iyi haberler alıyoruz maşallah

inşallah düzelecek. tuza çok dikkat et o zaman. allah yardım etsin

Selamlar arkadaşlar. Ayrıntılıda parsiyal plesenta previa teşhisi kondu. Yukarı çıkabilir belki dedi dr. Nette bakındım moralim bozuldu. 21 haftada teşhisi koydu dr um. Kanama olur erken doğum yaparım korkusuyla yaşıyorum artık sürekli yatıyorum evden çıkmıyorum.

Geçmiş olsun canım benim ilk hamileliğimde plesanta previa teşhisi konulmuştu hatırladığım kadarıyla 24.haftadan sonra yukarıya çıkmaya başlamıştı. Sonradan tamamen yukarı çıktı ve normal doğum yaptım. Bildiğim kadarıyla parsiyal olması yani kısmi olması plesantanın rahim ağzını tamamen kapatmaması demek. Benim de öyleydi grade 2 yazıyordu ayrıntılı ultrason sonucunda. Yukarı çıkma ihtimali var senin de. Bol bol dinlen zorlayıcı işler yapma inş bi sıkıntı olmadan atlatırsın canım erken doğum vs şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun. Benim de o zaman moralim çok bozulmuştu ama sonradan yukarı çıkan çok kişi var. Çıkmasa bile sorunsuz bebeğini kucağına alan da var. Sen sıkıntı yapma kendine

Çok çok teşekkür ederimmm cevap için. Umarım benim de çıkar canım. Umutlandım saol. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…