- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Biz burdan cesaret edip alamıyoruz açık süt kiSEPTEMBER LOVE canim doktorunun dedigi gunluk sise sutler oluyo ya onu demistir ben acik sut aliyorum burda ist universitesinin veterinerlik fakultesi var ordan acik sut aliyorum yogurt yapiyorum ve kaynatip siselere koyuyorum sut olarakta onu iciyoruz bana daha saglikli ve besleyici geliyo
Aşk bunlar ya aşkBir bebe mağazasından aldım canım :)
Teşekkür ederim inşallahAma bu bıcırıgaa çok yakışacak annesigüle güle giydirmeyi nasip etsin Rabbim
Sende azalt önlem almış ol CanımÇok geçmiş olsun canım. Artık bu noktadan sonra doktoru dinlemek lazım. Bende tedirgin oldum şimdi. Nedeni tuz ise ben çok tuz tüketiyorum. Tatlıdan çok tuzlu arıyorum
Ben şarbon olayı çıkmadan önce sitemizin sütçüsü vardı. Kaynarcadan getiriyordu her cumartesi onu alıyordum. Şarbon olayından sonra simental süt almaya başladım bir zararını görmedik şimdilik o çiftliklerin sertifikaları oluyor ve internettende sipariş verilebiliyor yoksa İstanbulda süt bulmak zorBiz burdan cesaret edip alamıyoruz açık süt ki
Yoksa ne güzel olur
Anladım şimdi nasıl süt olduğunu kuZum
Hiç kullanmaya özen göstereceğim tuzu
Hiç sorma canım sıkıntı yaşıyorum işle ilgili. Hamile kalmadan önceki iş yükünü verdiler yine. Başka bir hamile arkadaş vardı. Onun bu haftalarda yaptığı işin 4 katını yapıyorum. Onunla uğraşıyorum moralim çok bozukGünaydın kızlar
@Sekerimmm @Suzi1704 çok sevindim kızlar herşeyin yolunda olmasına
Böyle haberlere ihtiyacımız var işte topik olarak
SEPTEMBER LOVE gözümü açar açmaz aklıma düştün
İnşalah çok güzel geçecek kuzum
Bundan sonra da kuruntu yaparsan
@-Piraye kaçak nerelerde acaba@mel33 canım eve çıkmışsın çok sevindim geçmiş olsun
kuzum bana doktorum sekin günlük sütünü öneriyor. oda zaten hep dolaplarda oluyor. çokçok geçmiş olsun,İnşallah hiçbişeycik kalmayacakİnşallah 1 ay sonraki kontrolde daha güzel haberler alırım
Pastörize süt raf sütü değil dedi
Hani marketlerde buzdolapında bulunan günlük sütlermiş
Teşekkür ederim kuZum sağolkuzum bana doktorum sekin günlük sütünü öneriyor. oda zaten hep dolaplarda oluyor. çokçok geçmiş olsun,İnşallah hiçbişeycik kalmayacak
Olmazsın 24 e kadar yolu varArkadaşlar ben de 22. Haftamda detaylıya girecektim doktor olmayacakmış o hafta 23. Haftama ertelendi geç kalmış olur muyum acaba
Bende 23 haftanın başında yaptırdım yani bu günArkadaşlar ben de 22. Haftamda detaylıya girecektim doktor olmayacakmış o hafta 23. Haftama ertelendi geç kalmış olur muyum acaba
Hamile kadına neden iş yerinde yardımcı olunmuyor kiHiç sorma canım sıkıntı yaşıyorum işle ilgili. Hamile kalmadan önceki iş yükünü verdiler yine. Başka bir hamile arkadaş vardı. Onun bu haftalarda yaptığı işin 4 katını yapıyorum. Onunla uğraşıyorum moralim çok bozuk
Oo iyi hadi bugün iyi haberler alıyoruz maşallahKızlar usg ye girdim. Çok şükür bir şey çıkmadı. 3 ay sonraya tekrar usg verdi. Gözden kaçan bir şey olmasın diye. Bu arada hastane 2. Muayeneye %50 indirim yapmış kadın Doğuma da gidip bebeğimi gördüm. 390 gr olmuş. Haftasıyla uyumlu. Ama çok aşağıdaymış. Bebeğim eşi de kendi de. 2 hafta sonra ayrıntılı usg sesi. Bir de bebek çok hareketliydi. Ama ben hiç hissetmiyorum.
Kızlar öncelikle hepiniz merak ettiniz Allah razı olsun
Bu ayrıntılı işi gerçekten zor ve stresli imiş
Haberler hem iyi hem kötü gibi
Bebeğin organlarıyla ilgili bir sıkıntısı Yok şükürler olsun
Ama ben den bebeğe giden kan akışını sağlayan kordonda çatallaşma varmış
Buda çatallaşma ilerlerse Bebek beslenmesi durur ve Sorun büyürmüş
Bu sorun için asla tuz tüketimi yasak
1 ay sonra kontrolde düzelmesi için dua edeceğiz
Yoksa sını düşünmek istemiyorum
Kızlar hepimiz tuzu bırakın kullanmayın
Doktor 10 kere tuz bırak unut kesinlikle Yok dedi
Bide pastörize süt iç dedi
Kapalı süt mü dedim hayır raflarda bekleyen sütlerden değil dedi
Ben anlamadım ki nasıl süt içmem gerekli
Sağol canım. Sen de bebişinin cicilerini sağlıklı günlerde kullan inşallah.Oo iyi hadi bugün iyi haberler alıyoruz maşallah
Geçmiş olsun canım benim ilk hamileliğimde plesanta previa teşhisi konulmuştu hatırladığım kadarıyla 24.haftadan sonra yukarıya çıkmaya başlamıştı. Sonradan tamamen yukarı çıktı ve normal doğum yaptım. Bildiğim kadarıyla parsiyal olması yani kısmi olması plesantanın rahim ağzını tamamen kapatmaması demek. Benim de öyleydi grade 2 yazıyordu ayrıntılı ultrason sonucunda. Yukarı çıkma ihtimali var senin de. Bol bol dinlen zorlayıcı işler yapma inş bi sıkıntı olmadan atlatırsın canım erken doğum vs şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun. Benim de o zaman moralim çok bozulmuştu ama sonradan yukarı çıkan çok kişi var. Çıkmasa bile sorunsuz bebeğini kucağına alan da var. Sen sıkıntı yapma kendineSelamlar arkadaşlar. Ayrıntılıda parsiyal plesenta previa teşhisi kondu. Yukarı çıkabilir belki dedi dr. Nette bakındım moralim bozuldu. 21 haftada teşhisi koydu dr um. Kanama olur erken doğum yaparım korkusuyla yaşıyorum artıksürekli yatıyorum evden çıkmıyorum.
Çok çok teşekkür ederimmm cevap için. Umarım benim de çıkar canım. Umutlandım saol. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarız:)Geçmiş olsun canım benim ilk hamileliğimde plesanta previa teşhisi konulmuştu hatırladığım kadarıyla 24.haftadan sonra yukarıya çıkmaya başlamıştı. Sonradan tamamen yukarı çıktı ve normal doğum yaptım. Bildiğim kadarıyla parsiyal olması yani kısmi olması plesantanın rahim ağzını tamamen kapatmaması demek. Benim de öyleydi grade 2 yazıyordu ayrıntılı ultrason sonucunda. Yukarı çıkma ihtimali var senin de. Bol bol dinlen zorlayıcı işler yapma inş bi sıkıntı olmadan atlatırsın canım erken doğum vs şeyler düşünme iyi düşün iyi olsun. Benim de o zaman moralim çok bozulmuştu ama sonradan yukarı çıkan çok kişi var. Çıkmasa bile sorunsuz bebeğini kucağına alan da var. Sen sıkıntı yapma kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?