2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm dikkat et beslenmene bebis te senden aliyor artik

Evet banada 24.haftada bakabiliriz dediler o yuzden 22 kasima gun verdiler.Ins guzel seyler olucak
Ben guzel dusunuyorum artik alisverisime basladim yelekler tamam suan dugmelerini dikiyorum pammik prensesimin.Ins saglikla alicaz kucagimiza

Ayyy hadi insaallah canim, icime su serpildi okuyunca. Cok guzel haberler alalim insaallah.

Canim oncelikle gozun aydin, Pera prenses masaallah cok saglikliymis, bu oncelikle onemli olan zaten. Centik isine gelince, cogunlukla tek tarafliysa ya geciyor ya da sorun teskil etmiyor, o yuzden canini sikma hic. Doktorunun tavsiyelerine uy ve uyurken de soluna yatmaya gayret et.

Canim cok gecmis olsun gece kotu olmussun. Allah beterinden saklasin. Gogus ultrasonu da iyi cikmis sukur. Bosuna stres yapmissin, belki geceki rahatsizligin bile stresten olmustur. Bebis de masaallah iyiymis, bahaneyle onu da gormussun ne guzel. Esi de kendi de cikar yukari zamanla insaallah.

Ben de acik sutlere hic guvenmiyorum, neler neler donuyor, onu da gectim sterilize etmek icin kaynattikca besin degeri de ölüyor zaten, geriye pek birsey kalmiyor. O yuzden en guvenilir ve en sagliklisi pastorize gunluk sutler. Gerci ben sut tuketimini de saglikli bulmuyorum, son yapilan calismalar ve yayinlanan makaleler de ayni seyi soyluyor. Her annenin sutu kendi cocuguna ozeldir, o yuzden insanlara faydadan cok zarari oldugu soyleniyor. Onun yerine mayali sut urunlerini tuketmek oneriliyor. En guzeli de gunluk sutle mayalanmis kefir ve yogurt.

Cnm o sutler kac gun dayaniyor yani ben bi litreyi anca 4 gunde icebiliyorum

Sabah 9.30da ayrıntılım var..
korkuyorum yaaa..
herkese bi kulp takıolar..
yakın bi arkadaşımada bebeğin böbreklerinde büyüme var ama geçebilir demişler..
keşke geçecek olan şeyleri sölemeseler ne bilim..
of..

6sında ayrıntılıya gireceğim sonrasında gidecem canım doktora. Ayrıntılıya da erken mi giriyorum ya 20. Haftanın içinde olacağım. Doktorum 3-10 Kasım arası yaptır dedi
Doktorun öyle istediyse öyle gireceksin
Az kalmış 1 hafta güzel sonuçlar inşallah

Hayırlı sonuçlarla gel Canım
Hamilelikte hep bir stres ve endişe var bence
Yani benim öyle geçiyor
İlk 16 hafta düşük tehlikesiyle
Sonra iki li test heyecanı sonra ayrıntılı
Şimdi de ayrıntılıdan Çıkan sonuçlar
Ne bileyim böyle geçeçek
Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip Etsin de yeter

Insallah guzel haberlerle gel canim bende senin gibi dusunuyorum her ayrintiliya 2li teste gidene birsey soyluyolar sanki tabiki onlarda gordugu seyi soylemk zorunda cok o sorumlulugu alamazlar ama bizimkide ana yuregi

Insallah hepsi saglikla dogsunda doguncada bitmiyoki canim en degerlin sonucta herseyini dusunuyosun en ufak bir seyi gunlerce kafana takiyosun annelik gercekten cok zor ama bir o kadarda guzel

Insallah hepsi saglikla dogsunda doguncada bitmiyoki canim en degerlin sonucta herseyini dusunuyosun en ufak bir seyi gunlerce kafana takiyosun annelik gercekten cok zor ama bir o kadarda guzel
Daha kucağa almadan başlıyor işte analık
Eşim de stres yapıyorum diyor ama benim kadar ayrıntılara takılmıyor
Ya da tam anlamıyor bilmıyorum ki
Akşamları gelip beni ve kızını seviyor o kadar

Daha kucağa almadan başlıyor işte analık
Eşim de stres yapıyorum diyor ama benim kadar ayrıntılara takılmıyor
Ya da tam anlamıyor bilmıyorum ki
Akşamları gelip beni ve kızını seviyor o kadar
Kiz anam heyecandan pera nin kime benzedigini konusamadiikk nasil gorunuyodu kime benziyodu agzini burnunu yedigim

SEPTEMBER LOVE canım çok geçmiş olsun, inşallah 1 aya her şey normale döner biz neler atlattık bu da geçer. Bu arada tuzu ben de çok kullanıyorum olmazsa olmazım artık bırakmak lazım demek ki.

Kiz anam heyecandan pera nin kime benzedigini konusamadiikk nasil gorunuyodu kime benziyodu agzini burnunu yedigim
Aynı anası tabiki
Kısss varya bu Pera hiç ben değil ben herkese yüzümü gösterip gülerim
Bu kız yüzünü göstermemek için gene herşeyi yaptı
Elleriyle yüZünü kapattı sonra da poposunu döndü
Doktor bile dedi ki sen böyle yap nasıl olsa orjinal halin elime doğacak

SEPTEMBER LOVE canım çok geçmiş olsun, inşallah 1 aya her şey normale döner biz neler atlattık bu da geçer. Bu arada tuzu ben de çok kullanıyorum olmazsa olmazım artık bırakmak lazım demek ki.
Doğru söylüyorsun Canım neler atlattık biz ne zor günlerden geçtik Allah ın izni ile bunuda atlatırım inşallah
Tuz gebelikte iyi değilmiş onu öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…