- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Dava açma hakkı varArkadasimla konustum az once o da 14 haftalik hamile ogrendigi gibi isten cikarmislar kizi cok uzgundu
canım kız hamileykenn çıkarıldığı için şikayette bulunup kanıtlarsa dünya kadar tazminat alır.Arkadasimla konustum az once o da 14 haftalik hamile ogrendigi gibi isten cikarmislar kizi cok uzgundu
Dogru soyluyorsun cok uzulmus tabi ne gerekce gosterdide cikardi bilmiyorum belkide birseyi bahane etticanım kız hamileykenn çıkarıldığı için şikayette bulunup kanıtlarsa dünya kadar tazminat alır.
Aynen bende onu bilmiyorum iste belkide baska birseyi bahanemi etti bende cok kurcalamadim cani cok sıkkındıDava açma hakkı var
Acaba ne gerekçe gösterip çıkartılar işten
Yazık ya
Gecmis olsun cnm dikkat et beslenmene bebis te senden aliyor artikMerhaba kızlar. Ancak bakabildim buraya. Geceyi acilde geçirdim. Gece mide kramplarıyla uyandım. Sonra baş dönmesi ve bulantı kardeşimi aradım acile gittik. Sabaha kadar serum tetkikler falan bir şey çıkmadı şükür. Galiba çok düzensi ve sağlıksız beslendiğim için midem error veriyor. 1 saat sonra da usg var göğsümden. Stresten ölüyorum.. Ne olur dua edin.SEPTEMBER LOVE sen ne yaptın canım girdin mi ayrıntılıya?
Evet banada 24.haftada bakabiliriz dediler o yuzden 22 kasima gun verdiler.Ins guzel seyler olucak
Ben guzel dusunuyorum artik alisverisime basladim yelekler tamam suan dugmelerini dikiyorum pammik prensesimin.Ins saglikla alicaz kucagimiza
Kızlar öncelikle hepiniz merak ettiniz Allah razı olsun
Bu ayrıntılı işi gerçekten zor ve stresli imiş
Haberler hem iyi hem kötü gibi
Bebeğin organlarıyla ilgili bir sıkıntısı Yok şükürler olsun
Ama ben den bebeğe giden kan akışını sağlayan kordonda çatallaşma varmış
Buda çatallaşma ilerlerse Bebek beslenmesi durur ve Sorun büyürmüş
Bu sorun için asla tuz tüketimi yasak
1 ay sonra kontrolde düzelmesi için dua edeceğiz
Yoksa sını düşünmek istemiyorum
Kızlar hepimiz tuzu bırakın kullanmayın
Doktor 10 kere tuz bırak unut kesinlikle Yok dedi
Bide pastörize süt iç dedi
Kapalı süt mü dedim hayır raflarda bekleyen sütlerden değil dedi
Ben anlamadım ki nasıl süt içmem gerekli
Merhaba kızlar. Ancak bakabildim buraya. Geceyi acilde geçirdim. Gece mide kramplarıyla uyandım. Sonra baş dönmesi ve bulantı kardeşimi aradım acile gittik. Sabaha kadar serum tetkikler falan bir şey çıkmadı şükür. Galiba çok düzensi ve sağlıksız beslendiğim için midem error veriyor. 1 saat sonra da usg var göğsümden. Stresten ölüyorum.. Ne olur dua edin.SEPTEMBER LOVE sen ne yaptın canım girdin mi ayrıntılıya?
Kızlar usg ye girdim. Çok şükür bir şey çıkmadı. 3 ay sonraya tekrar usg verdi. Gözden kaçan bir şey olmasın diye. Bu arada hastane 2. Muayeneye %50 indirim yapmış kadın Doğuma da gidip bebeğimi gördüm. 390 gr olmuş. Haftasıyla uyumlu. Ama çok aşağıdaymış. Bebeğim eşi de kendi de. 2 hafta sonra ayrıntılı usg sesi. Bir de bebek çok hareketliydi. Ama ben hiç hissetmiyorum.
Ya şarbonlu bile olsa süt mide koruyucu falan kullanmıyorsak zaten mide asidiyle parçalanır gider. Çok abartıldı şarbon. Ama insan bi irrite oluyor yine de. Sütçüden gelen süte başka nedenlerle de güvenmiyorum. Bozulmasın diye koruyucu atıyorlarmış önceleri klorağa benzer bir bileşik. Şimdi yasaklar geldi, denetimler var, ama güvenemiyorum. Bir de sütleri genelde firmalara veriyorlar ya mesela 10 sütçüden 1 ton süt geldi diyelim atıyorum Pınar süt, o sütlere testler yapılıyormuş. Eğer antibiyotik çıkarsa sütlerde tek tek alınan örneklerden 1 kez daha test yapılıp hangi sütün antibiyotikli olduğu belirleniyormuş. Hayvanın sahibine 1 ton sütün faturası kesiliyormuş. Tümü dökülüyormuş. Bu nedenle bunu bilen hayvan sahipleri inekleri hastalandığında (ki sağma makinelerinden hastalık sık sık bulaşırmış) ineklerine antibiyotik verdiği zaman şirkete satmıyormuş sokak arası dolaşan sütçülere veriyorlarmış. Bir yerde okumuştum bunu. Gözümle görmedim tabi.
Yani bu kadar çene yaptım ama haftada bir iki gün kayınvalidemin sütçüden aldığı sütle yaptığı yoğurdu yemeyi ihmal etmiyorum.
Banada paketli sutlerin hicbir faydasi yokmus gibi geliyo o kadar uzun sure raf omru olan hicbir seyi tuketmekte cocuguma tukettirmekte istemiyorum en iyisi guvenilir yerlerden belgeli sekilde satan yerlerden acik sut almak bence ben sansliyimki evimim yakininda veterinerlik fakultesi var ve orda yasayan hayvanlardan elde ettikleri sutu satiyolar
6sında ayrıntılıya gireceğim sonrasında gidecem canım doktora. Ayrıntılıya da erken mi giriyorum ya 20. Haftanın içinde olacağım. Doktorum 3-10 Kasım arası yaptır dediYazık ya hem sana hem bebişe
En kısa zamanda doktorunla konuş hallet biran önce
Cnm o sutler kac gun dayaniyor yani ben bi litreyi anca 4 gunde icebiliyorumSEPTEMBER LOVE canim doktorunun dedigi gunluk sise sutler oluyo ya onu demistir ben acik sut aliyorum burda ist universitesinin veterinerlik fakultesi var ordan acik sut aliyorum yogurt yapiyorum ve kaynatip siselere koyuyorum sut olarakta onu iciyoruz bana daha saglikli ve besleyici geliyo
Doktorun öyle istediyse öyle gireceksin6sında ayrıntılıya gireceğim sonrasında gidecem canım doktora. Ayrıntılıya da erken mi giriyorum ya 20. Haftanın içinde olacağım. Doktorum 3-10 Kasım arası yaptır dedi
Hayırlı sonuçlarla gel CanımSabah 9.30da ayrıntılım var..
korkuyorum yaaa..
herkese bi kulp takıolar..
yakın bi arkadaşımada bebeğin böbreklerinde büyüme var ama geçebilir demişler..
keşke geçecek olan şeyleri sölemeseler ne bilim..
of..
İnşallah canım benimDoktorun öyle istediyse öyle gireceksin
Az kalmış 1 hafta güzel sonuçlar inşallah
canim ben kaynatip cam siselere koyuyorum buzdolabinda 4 5 gun duruyo biz cok tuketiyoruz ama hem iciyoruz hemde sut gerektikcede kullaniyorum paketli hic almiyorumCnm o sutler kac gun dayaniyor yani ben bi litreyi anca 4 gunde icebiliyorum
Insallah guzel haberlerle gel canim bende senin gibi dusunuyorum her ayrintiliya 2li teste gidene birsey soyluyolar sanki tabiki onlarda gordugu seyi soylemk zorunda cok o sorumlulugu alamazlar ama bizimkide ana yuregiSabah 9.30da ayrıntılım var..
korkuyorum yaaa..
herkese bi kulp takıolar..
yakın bi arkadaşımada bebeğin böbreklerinde büyüme var ama geçebilir demişler..
keşke geçecek olan şeyleri sölemeseler ne bilim..
of..
Insallah hepsi saglikla dogsunda doguncada bitmiyoki canim en degerlin sonucta herseyini dusunuyosun en ufak bir seyi gunlerce kafana takiyosun annelik gercekten cok zor ama bir o kadarda guzelHayırlı sonuçlarla gel Canım
Hamilelikte hep bir stres ve endişe var bence
Yani benim öyle geçiyor
İlk 16 hafta düşük tehlikesiyle
Sonra iki li test heyecanı sonra ayrıntılı
Şimdi de ayrıntılıdan Çıkan sonuçlar
Ne bileyim böyle geçeçek
Allah ım sağlıkla gelmelerini nasip Etsin de yeter
Daha kucağa almadan başlıyor işte analıkInsallah hepsi saglikla dogsunda doguncada bitmiyoki canim en degerlin sonucta herseyini dusunuyosun en ufak bir seyi gunlerce kafana takiyosun annelik gercekten cok zor ama bir o kadarda guzel
Kiz anam heyecandan pera nin kime benzedigini konusamadiikk nasil gorunuyodu kime benziyodu agzini burnunu yedigimDaha kucağa almadan başlıyor işte analık
Eşim de stres yapıyorum diyor ama benim kadar ayrıntılara takılmıyor
Ya da tam anlamıyor bilmıyorum ki
Akşamları gelip beni ve kızını seviyor o kadar
Aynı anası tabikiKiz anam heyecandan pera nin kime benzedigini konusamadiikk nasil gorunuyodu kime benziyodu agzini burnunu yedigim
Doğru söylüyorsun Canım neler atlattık biz ne zor günlerden geçtik Allah ın izni ile bunuda atlatırım inşallahSEPTEMBER LOVE canım çok geçmiş olsun, inşallah 1 aya her şey normale döner biz neler atlattık bu da geçer. Bu arada tuzu ben de çok kullanıyorum olmazsa olmazım artık bırakmak lazım demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?