2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Daha kucağa almadan başlıyor işte analık
Eşim de stres yapıyorum diyor ama benim kadar ayrıntılara takılmıyor
Ya da tam anlamıyor bilmıyorum ki
Akşamları gelip beni ve kızını seviyor o kadar
aynen kuzu.. erkekler kucağına alınca anlıcaklar sanırım. şuan benimkide pek bişi anlıo diyemem

aynen kuzu.. erkekler kucağına alınca anlıcaklar sanırım. şuan benimkide pek bişi anlıo diyemem
Elini karnıma koyuyor hadi kızım anneye bir tekme at diyor
Pera hanım hemencik tekmeliyor
Babasına aşık bu kız diyor , bundan sonra benim aşkımda Peram diyor
Ben neyim acaba taşıyıcı anne mi
Doğumdan sonra iki ayaklı inek mi

Benimkide aşağıdaymiş. Başı rahim duvarina cok yakınmış. Doktor çıkar yukarı dedi. Insallah çıkarlar.

Yaaa nazli olacak canm kiz cocugu kendini agirdan alsin bosver

6sında ayrıntılıya gireceğim sonrasında gidecem canım doktora. Ayrıntılıya da erken mi giriyorum ya 20. Haftanın içinde olacağım. Doktorum 3-10 Kasım arası yaptır dedi
En ideal hafta 22 25. Haftalar arası ama dr un daha iyisiniz bilir. Sorun teşkil etmez heralde.

Günaydın. Kizim rahatsizdi gece. Sanırım huzursuz bacak sendromu. Tam 2 saat bacaklarini tekme atar gibi yapti. Ne derdin var dedigimde anla anne iste deyip durdu. Kiyafetini kontrol ettim icinde bir sey kalmış mi diye. Hatta pijamasini degistirdim. Acilen demir duzeylerine baktirmam lazim. Daha gecen konustuk demir eksikliği yoktu diye oooff. Uyuyamadim hic gece

Günaydın.. huzursuz bacak çok saçma ve rahatsız edici biir durum küçücük çocuk nasıl karşılıyordur kimbilir inşallah yorgunluğa falan bağlı birkereye mahsus birşey olmuştur

Günaydın. Kıyamam ya. Daha önce olmadıysa bir defalık geçici bir şeydir umarım. Geçmiş olsun

Kuzum benim koyamamam ya hemen doktora götür canım

Bilemedim ya çok erken geldi. Sizlerden erken baya
Bana da erken gibi geldi ama vardır doktorunun bir bildiği takma kafana canım

Günaydın kızlar
Bana ne oldu bilmiyorum
Çok rahattım bir süredir ama dünden beri bir vesvese aldı ki hayırdır inşallah
Bebeğim iy midir
Bir sıkıntı var mı acaba şu mu bu mu?diye diye
Geceyi zehir ettim kendime
Ayrıntılıdan korkuyorum sanırım
Herkese birşey diyorlar
Bide bi defa tekme attı bi daha hareket olmadı hiç üzerine kilosunu kafaya ciddi anlamda takıyorum falan filan offf şiştim yaa

Canım sürekli tekme atacak diye bir şey yok ki ama. Takma kafana biz stres oldukça onlar daha çok etkileniyor

Gunaydin kizlar
esut85 guzel haberler bekliyoruz ins hayirli haberlerle gel
geronimo_s gecmis olsun canim hemen cocugu bence hastaneye goturme belki bi gunluk bisey bekle bakalim.Bugunku durumu nasil olacak.

Bu arada seker cok sevmeyen biriyim tuzu zaten aramam hic o yuzden seker yuklemesi yaptirmicam.Aniden o kadar sekerin vucuda girmesini hos karsilamiyorum ben.

Canım sürekli tekme atacak diye bir şey yok ki ama. Takma kafana biz stres oldukça onlar daha çok etkileniyor
Bende kızıyorum kendime ama elimde de değil
Eşim izin verse bi bahaneyle doktora giderim o dereceyim
Sanırım duyduğum olumsuz şeylerden kaynaklandı son günlerde epey şey duydum çünkü

Şeker yüklemesi anne adayının şeker kullanmasına yada kullanmamasına bağlı olarak yapılan birşey değilmiş canım
Biraz araştırdım da hiç şeker tüketmesek bile risk olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…