aynen kuzu.. erkekler kucağına alınca anlıcaklar sanırım. şuan benimkide pek bişi anlıo diyememDaha kucağa almadan başlıyor işte analık
Eşim de stres yapıyorum diyor ama benim kadar ayrıntılara takılmıyor
Ya da tam anlamıyor bilmıyorum ki
Akşamları gelip beni ve kızını seviyor o kadar
Elini karnıma koyuyor hadi kızım anneye bir tekme at diyoraynen kuzu.. erkekler kucağına alınca anlıcaklar sanırım. şuan benimkide pek bişi anlıo diyemem
İnşllh cnm duamızdasınDoğru söylüyorsun Canım neler atlattık biz ne zor günlerden geçtik Allah ın izni ile bunuda atlatırım inşallah
Tuz gebelikte iyi değilmiş onu öğrenmiş oldum
Benimkide aşağıdaymiş. Başı rahim duvarina cok yakınmış. Doktor çıkar yukarı dedi. Insallah çıkarlar.Kızlar usg ye girdim. Çok şükür bir şey çıkmadı. 3 ay sonraya tekrar usg verdi. Gözden kaçan bir şey olmasın diye. Bu arada hastane 2. Muayeneye %50 indirim yapmış kadın Doğuma da gidip bebeğimi gördüm. 390 gr olmuş. Haftasıyla uyumlu. Ama çok aşağıdaymış. Bebeğim eşi de kendi de. 2 hafta sonra ayrıntılı usg sesi. Bir de bebek çok hareketliydi. Ama ben hiç hissetmiyorum.
Yaaa nazli olacak canm kiz cocugu kendini agirdan alsin bosverAynı anası tabiki
Kısss varya bu Pera hiç ben değil ben herkese yüzümü gösterip gülerim
Bu kız yüzünü göstermemek için gene herşeyi yaptı
Elleriyle yüZünü kapattı sonra da poposunu döndü
Doktor bile dedi ki sen böyle yap nasıl olsa orjinal halin elime doğacak
Çok heveslendik yüzünü görecez diye ama bi daha kine artık inşallahYaaa nazli olacak canm kiz cocugu kendini agirdan alsin bosver
En ideal hafta 22 25. Haftalar arası ama dr un daha iyisiniz bilir. Sorun teşkil etmez heralde.6sında ayrıntılıya gireceğim sonrasında gidecem canım doktora. Ayrıntılıya da erken mi giriyorum ya 20. Haftanın içinde olacağım. Doktorum 3-10 Kasım arası yaptır dedi
Ben bitek ayrintiliyi yaptrcm gibi duruyo canm.. seker yuklemesi yaptrmicm benŞimdi bide sırada şeker yüklemesi var
Herkesin ayrıntıları bitsin
Sonra da şekerleri bekleriz
Günaydın.. huzursuz bacak çok saçma ve rahatsız edici biir durum küçücük çocuk nasıl karşılıyordur kimbilir inşallah yorgunluğa falan bağlı birkereye mahsus birşey olmuşturGünaydın. Kizim rahatsizdi gece. Sanırım huzursuz bacak sendromu. Tam 2 saat bacaklarini tekme atar gibi yapti. Ne derdin var dedigimde anla anne iste deyip durdu. Kiyafetini kontrol ettim icinde bir sey kalmış mi diye. Hatta pijamasini degistirdim. Acilen demir duzeylerine baktirmam lazim. Daha gecen konustuk demir eksikliği yoktu diye oooff. Uyuyamadim hic gece
Bilemedim ya çok erken geldi. Sizlerden erken bayaEn ideal hafta 22 25. Haftalar arası ama dr un daha iyisiniz bilir. Sorun teşkil etmez heralde.
Günaydın. Kıyamam ya. Daha önce olmadıysa bir defalık geçici bir şeydir umarım. Geçmiş olsunGünaydın. Kizim rahatsizdi gece. Sanırım huzursuz bacak sendromu. Tam 2 saat bacaklarini tekme atar gibi yapti. Ne derdin var dedigimde anla anne iste deyip durdu. Kiyafetini kontrol ettim icinde bir sey kalmış mi diye. Hatta pijamasini degistirdim. Acilen demir duzeylerine baktirmam lazim. Daha gecen konustuk demir eksikliği yoktu diye oooff. Uyuyamadim hic gece
Kuzum benim koyamamam ya hemen doktora götür canımGünaydın. Kizim rahatsizdi gece. Sanırım huzursuz bacak sendromu. Tam 2 saat bacaklarini tekme atar gibi yapti. Ne derdin var dedigimde anla anne iste deyip durdu. Kiyafetini kontrol ettim icinde bir sey kalmış mi diye. Hatta pijamasini degistirdim. Acilen demir duzeylerine baktirmam lazim. Daha gecen konustuk demir eksikliği yoktu diye oooff. Uyuyamadim hic gece
Bana da erken gibi geldi ama vardır doktorunun bir bildiği takma kafana canımBilemedim ya çok erken geldi. Sizlerden erken baya
Bilemedim kafama takıldı şimdiKuzum benim koyamamam ya hemen doktora götür canım
Bana da erken gibi geldi ama vardır doktorunun bir bildiği takma kafana canım
Canım sürekli tekme atacak diye bir şey yok ki ama. Takma kafana biz stres oldukça onlar daha çok etkileniyorGünaydın kızlar
Bana ne oldu bilmiyorum
Çok rahattım bir süredir ama dünden beri bir vesvese aldı ki hayırdır inşallah
Bebeğim iy midir
Bir sıkıntı var mı acaba şu mu bu mu?diye diye
Geceyi zehir ettim kendime
Ayrıntılıdan korkuyorum sanırım
Herkese birşey diyorlar
Bide bi defa tekme attı bi daha hareket olmadı hiç üzerine kilosunu kafaya ciddi anlamda takıyorum falan filan offf şiştim yaa
Bende kızıyorum kendime ama elimde de değilCanım sürekli tekme atacak diye bir şey yok ki ama. Takma kafana biz stres oldukça onlar daha çok etkileniyor
Şeker yüklemesi anne adayının şeker kullanmasına yada kullanmamasına bağlı olarak yapılan birşey değilmiş canımGunaydin kizlar
esut85 guzel haberler bekliyoruz ins hayirli haberlerle gel
geronimo_s gecmis olsun canim hemen cocugu bence hastaneye goturme belki bi gunluk bisey bekle bakalim.Bugunku durumu nasil olacak.
Bu arada seker cok sevmeyen biriyim tuzu zaten aramam hic o yuzden seker yuklemesi yaptirmicam.Aniden o kadar sekerin vucuda girmesini hos karsilamiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?