2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah simdi iyi olmussundur. Idrar yolu enfeksiyonu da olabilirsin. Yerinde olsam en azindan aile hekimligine giderim

Zaten ben ilk b hcg yi aldigimdan beri gec döllenme oldugunu biliyorum. Hemen büyüsün istiyo insan. Saglikli olsun da yavrum.

Hamilelik duygusallığından herhalde aklım burda kalıyor çalışırken bazen açıp okuyorum ama yazamıyorum pek napıyorsun nasılsın canım
Ben de 6da kalktim. Kızim uyandi yanima geldi sarmaş dolas yatiyoruz. Anne su bebekli siteyi bi kapat artik diyo . Oh bugun cuma keyfim iyi şükür 5 dk ya giyinmek icin kalkmaliyim.

Ben de 6da kalktim. Kızim uyandi yanima geldi sarmaş dolas yatiyoruz. Anne su bebekli siteyi bi kapat artik diyo . Oh bugun cuma keyfim iyi şükür 5 dk ya giyinmek icin kalkmaliyim.
Ben kalktım bir şeyler atıştırıp giyineceğim. Benim de eşim kapat artık diyor bileği alışverişi yapıyoruz diyorum anlamıyor

Canim cay guclu bir idrar sokturucudur. Onun da etkisi vardir, bebek mesaneye baski yapiyor da olabilir. Ben de cok sik idrara cikiyorum, bebisten diye dusunuyorum. Kotu dusunme hemen.
Dimi ..geceden beri 6 defa gittim...hayır bu kadar içmedim.. bu sıvı nerden geliyor ..:)bir de bebegin suyu nasıldı hatırlamıyorum sanki daha katı idi...inş zamanında kucağa alırız .

Insallah simdi iyi olmussundur. Idrar yolu enfeksiyonu da olabilirsin. Yerinde olsam en azindan aile hekimligine giderim
Bsi diyeyim mi 3 buçuk yıldır evliyim her ay enfeksiyondan fitil kullanıyorum...afedersiniz ilişkiye girmek işkence ..ne yapacam ben başına helen var mı...kültür testi yapıldı ..sonuç bol bol su iç oldu...tamam hergün düzenli 2 buçuk litre su içince ağrı olmuyor ama hergün de icemiyorjm...gebelikte hiç midem almıyor..sürekli açıyor demekten adam da bıktı..

İşin zor canım. Bir çaresi yok mu bunun? Belki doğumdan sonra düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…