İyim canım benim de dersim var erkenden. Ama hiç istemiyor canım. Bir de hava çok kapalı. İçim bunaldı.Tişikkirlir canımgünaydın. Dün o kadar erken uyudum ki 6dan beri ayaktayım işe gideceğim sen nasılsın
Burda da hava aydınlanmadı bile. Karanlık. Benim de hiç gidesim yok. Neyseki bugün cumaİyim canım benim de dersim var erkenden. Ama hiç istemiyor canım. Bir de hava çok kapalı. İçim bunaldı.
Kk nın saati yanlış değil mi? Çok alakasız oldu ama?Burda da hava aydınlanmadı bile. Karanlık. Benim de hiç gidesim yok. Neyseki bugün cuma
Nasıl anlayacağız saatini ki? Bilemedim göremedimKk nın saati yanlış değil mi? Çok alakasız oldu ama?
Insallah simdi iyi olmussundur. Idrar yolu enfeksiyonu da olabilirsin. Yerinde olsam en azindan aile hekimligine giderimInş inş kuzum...ya oğlumda 8 aylıkken başlamıştı sık iftara gitmek...bu bebek de 4 aylıkken başladı.. bugün de cok çay içtim ondan olabilir mi bilmiyorum...Şimdi yine çıktım tuvaletten..hemen uyumaya calisacam korkudan...bebek de 1 haftadır bayağı bayağı hareketli şükür.. ne olur bana da dua edin...rabbim zamanında sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize.. 7
Gecende ben de farkettim yanlis. Otomatik geri aliniyor ya.Kk nın saati yanlış değil mi? Çok alakasız oldu ama?
Hayirr. Ben de özledim
yaaaaaaaaabir tek sen özlemişsin görünüşe göre
Zaten ben ilk b hcg yi aldigimdan beri gec döllenme oldugunu biliyorum. Hemen büyüsün istiyo insan. Saglikli olsun da yavrum.@ssule07 canim cok sevindim hersey daha guzel olucak bak gor.Icinde dert edinmesin fetalini mutlaka yaptir kafandakileri sorr
geronimo_s gecmis olsun canim saglikli olduktan sonra geriden gelmesinin onemi yok bence
Ki zaten olcumler %100 degil sende biliyorsun.Kizima dogumdan bir saat once 3300 gr dedi aaa dedik sevindik kilolu dedik cunku oglum 2800 du bi saat sonra dogum yaptim 2700 dogdu kizimBuyudu mu buyudu saglikli mi cok sukur yeterrr
Hayirr. Ben de özledim
Mesela eski yazdigim bir seye bakarken farkediyorum. Dun aksam 1 gibi yazmisim mesela. Ama 12 de yazdim. Gorunuyor.Nasıl anlayacağız saatini ki? Bilemedim göremedimsaat 06:57 bende şuan
Ben de 6da kalktim. Kızim uyandi yanima geldi sarmaş dolas yatiyoruz. Anne su bebekli siteyi bi kapat artik diyoHamilelik duygusallığından herhalde aklım burda kalıyor çalışırken bazen açıp okuyorum ama yazamıyorum pek napıyorsun nasılsın canım
Ha ben ona dikkat etmiyorum hiçMesela eski yazdigim bir seye bakarken farkediyorum. Dun aksam 1 gibi yazmisim mesela. Ama 12 de yazdim. Gorunuyor.
Ben kalktım bir şeyler atıştırıp giyineceğim. Benim de eşim kapat artık diyorBen de 6da kalktim. Kızim uyandi yanima geldi sarmaş dolas yatiyoruz. Anne su bebekli siteyi bi kapat artik diyo. Oh bugun cuma keyfim iyi şükür 5 dk ya giyinmek icin kalkmaliyim.
Dimi ..geceden beri 6 defa gittim...hayır bu kadar içmedim.. bu sıvı nerden geliyor ..:)bir de bebegin suyu nasıldı hatırlamıyorum sanki daha katı idi...inş zamanında kucağa alırız .Canim cay guclu bir idrar sokturucudur. Onun da etkisi vardir, bebek mesaneye baski yapiyor da olabilir. Ben de cok sik idrara cikiyorum, bebisten diye dusunuyorum. Kotu dusunme hemen.
Bsi diyeyim mi 3 buçuk yıldır evliyim her ay enfeksiyondan fitil kullanıyorum...afedersiniz ilişkiye girmek işkence ..ne yapacam ben başına helen var mı...kültür testi yapıldı ..sonuç bol bol su iç oldu...tamam hergün düzenli 2 buçuk litre su içince ağrı olmuyor ama hergün de icemiyorjm...gebelikte hiç midem almıyor..sürekli açıyor demekten adam da bıktı..Insallah simdi iyi olmussundur. Idrar yolu enfeksiyonu da olabilirsin. Yerinde olsam en azindan aile hekimligine giderim
Bu da çirozEki Görüntüle 2202381 Mükemmel iş kıyafetlerim kızım ve ben
İşin zor canım. Bir çaresi yok mu bunun? Belki doğumdan sonra düzelir.Bsi diyeyim mi 3 buçuk yıldır evliyim her ay enfeksiyondan fitil kullanıyorum...afedersiniz ilişkiye girmek işkence ..ne yapacam ben başına helen var mı...kültür testi yapıldı ..sonuç bol bol su iç oldu...tamam hergün düzenli 2 buçuk litre su içince ağrı olmuyor ama hergün de icemiyorjm...gebelikte hiç midem almıyor..sürekli açıyor demekten adam da bıktı..
Kimse hamile olduğunu bile anlamaz kiBu da çirozazıcık yemek ye... çaktırma koıskanıyorum
Canımm nasılsın hala iş yükün aynı mıHamilelik duygusallığından herhalde aklım burda kalıyor çalışırken bazen açıp okuyorum ama yazamıyorum pek napıyorsun nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?