2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok zor ya. Altta neden olabilecek her sebebe bakildi mi. Beslenmeni değiştirebilirsin belki. Daha probiyotikten zengin beslensen. Ozel diyetler var geçmeyen enfeksiyonlar icin su an uygun olmayabilir ama dogumdan sonra mutlaka arastir.

Bence gayet normal ben gecede 5-6-7 kere gidiyorum
O gün içersinde içtiklerimizle bide bebeğin baskı yapması ile ilgili bence
Bide üşütmüş olabilirsin
Ama bir şey soracağım çok çay içiyor musun
Doktorum çok çay içme dedi
Hatta günde 1 bardak içiyorum
Bazen dayanayıp akşamları da 1 tane

Canımm özlettin kendini
Nefes zorlugu çoğumuzda oluyor
Ben markete gidene kadar tıkanıyorum
Bide ev 5 katta asansör yok eve çıkana kadar kalbim ağızımdan çıkacak gibi oluyor
O ZAten her gün inip çıkmam da yasak

Candida yükü fazla olan kadınlarda vajinal enfeksiyon sıklığı artıyor. Bunun için özel candida diyetleri var. Probiyotik desteği, ev yoğurdu-kefir in beslenmede arttırılması ve şekerin tamamen kesilmesi lazım. Şekerle birlikte gluten içeren ürünlerde kesilmeli. Bence deneyebilirsin

Kimse hamile olduğunu bile anlamaz ki
Bu arada lohusa sepetinden pijama bakıyorum
Aklıma soktun azıcık dantelli birşey alacağım
Şubat annelerinde alan olmuş çok beğendim
Al canım hatta ona uygun bir hastane çıkışı ya da tulum tercih et Kızçen için. Eve gelince güzel fotolar çekilin. Bir tane de geceliğin olsun. Normal doğumda gerekli.
Ben nasip olursa bu hamileliğimde dış öekim yaptıracağım. İlkinde çok sorunlar vardı kafam rahat değilde yaptırmamıştım. Bunda istiyorum inşallah olur.

Ne güzel anlatmışsın. Benim de demek istediğim buydu demin. Senin gibi süslü söyleyemedim

Günaydınlar, bu aralar beni Doğum korkusu sardı nasıl atlatabilirim bu korkuyu tecrübeli anneler..((

kızlar merhaba, nasılsınız

çok fazla giremiyorum cevap yazmak için yazdıklarınızı okuyorum,detaylıya giren güzel çıkan arkadaşlar gözünüz aydın,

benim sırtımda çok ciddi çıbanvari sivilcelenmeler çıktı kızlar, bu hafta hep tereyağ yedim kahvaltılarımda aceba ondanmı yoksa başka birşeyin etkisimi bilemiyorum varmı aynı sorunu yaşayan.Kaşınıyor birde, balık yağı kullanıyorum oda tetiklemiş olabilirmi vücuttaki iltihabı söktüğünü okudum biryerde aceba ondanmı çıkarıyorum bu sivilceleri

Günaydınlar, bu aralar beni Doğum korkusu sardı nasıl atlatabilirim bu korkuyu tecrübeli anneler..((
o korku maalesef bende de var , birde doğumda kaybettiğim teyzem var gerçi onun içinde bulunduğu şartla benim bulunduklarımdan çok dahafarklı ve zordu ama bazen aklıma geliyor.Eşiminde başının etini yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…