- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
KuZum şimdi derstesin o zaman iyi dersler hocamGünaydınlar... sabah 8 sen akım 4 e kadar dersim var. Şimdiden yoruldum valla... Evse olsam da akşama kadar sizle çene çalsam
Cok zor ya. Altta neden olabilecek her sebebe bakildi mi. Beslenmeni değiştirebilirsin belki. Daha probiyotikten zengin beslensen. Ozel diyetler var geçmeyen enfeksiyonlar icin su an uygun olmayabilir ama dogumdan sonra mutlaka arastir.Bsi diyeyim mi 3 buçuk yıldır evliyim her ay enfeksiyondan fitil kullanıyorum...afedersiniz ilişkiye girmek işkence ..ne yapacam ben başına helen var mı...kültür testi yapıldı ..sonuç bol bol su iç oldu...tamam hergün düzenli 2 buçuk litre su içince ağrı olmuyor ama hergün de icemiyorjm...gebelikte hiç midem almıyor..sürekli açıyor demekten adam da bıktı..
Bence gayet normal ben gecede 5-6-7 kere gidiyorumInş inş kuzum...ya oğlumda 8 aylıkken başlamıştı sık iftara gitmek...bu bebek de 4 aylıkken başladı.. bugün de cok çay içtim ondan olabilir mi bilmiyorum...Şimdi yine çıktım tuvaletten..hemen uyumaya calisacam korkudan...bebek de 1 haftadır bayağı bayağı hareketli şükür.. ne olur bana da dua edin...rabbim zamanında sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize.. 7
Canımm özlettin kendiniSlm kizlar hic yazamadm bugun uzerimde bi halsizlik vardi okuldan gelir gelmez yattim uyudm aksama yemek fln da yapamadm ilk aylarimda bile boyle uykulu olmamistim bide nefesim daraliyo kalbim cok hizli atiyo o anlarda ve karnimin bi kenarinda derim kuruyup dokuluyo gibi oldu haftaya kontrolum var acaba nefes darligi neden dolayi olabilir ki
benim de peşimi bıraktı
Candida yükü fazla olan kadınlarda vajinal enfeksiyon sıklığı artıyor. Bunun için özel candida diyetleri var. Probiyotik desteği, ev yoğurdu-kefir in beslenmede arttırılması ve şekerin tamamen kesilmesi lazım. Şekerle birlikte gluten içeren ürünlerde kesilmeli. Bence deneyebilirsinBsi diyeyim mi 3 buçuk yıldır evliyim her ay enfeksiyondan fitil kullanıyorum...afedersiniz ilişkiye girmek işkence ..ne yapacam ben başına helen var mı...kültür testi yapıldı ..sonuç bol bol su iç oldu...tamam hergün düzenli 2 buçuk litre su içince ağrı olmuyor ama hergün de icemiyorjm...gebelikte hiç midem almıyor..sürekli açıyor demekten adam da bıktı..
Al canım hatta ona uygun bir hastane çıkışı ya da tulum tercih et Kızçen için. Eve gelince güzel fotolar çekilin. Bir tane de geceliğin olsun. Normal doğumda gerekli.Kimse hamile olduğunu bile anlamaz ki
Bu arada lohusa sepetinden pijama bakıyorum
Aklıma soktun azıcık dantelli birşey alacağım
Şubat annelerinde alan olmuş çok beğendim
Ne güzel anlatmışsın. Benim de demek istediğim buydu demin. Senin gibi süslü söyleyemedimCandida yükü fazla olan kadınlarda vajinal enfeksiyon sıklığı artıyor. Bunun için özel candida diyetleri var. Probiyotik desteği, ev yoğurdu-kefir in beslenmede arttırılması ve şekerin tamamen kesilmesi lazım. Şekerle birlikte gluten içeren ürünlerde kesilmeli. Bence deneyebilirsin
arada bir banada geliyor o yaa bi diyorum aman herkes doğuruyor bende doğururum çatır çatır bi diyorum nasıl olcak çok korkuyorum :)Günaydınlar, bu aralar beni Doğum korkusu sardı nasıl atlatabilirim bu korkuyu tecrübeli anneler..((
Bizi aldatıyor olabilir başka forumlarda bir araştırma yapmak lazımbenim de peşimi bıraktı
Ne zaman yerden yere vurdum senihep diyorım 4body1soul bir tane bir tane
o korku maalesef bende de var , birde doğumda kaybettiğim teyzem var gerçi onun içinde bulunduğu şartla benim bulunduklarımdan çok dahafarklı ve zordu ama bazen aklıma geliyor.Eşiminde başının etini yiyorumGünaydınlar, bu aralar beni Doğum korkusu sardı nasıl atlatabilirim bu korkuyu tecrübeli anneler..((
Şimdiden korku başladı nasıl geçecek bu 4 ay acaba, bildiğin tırsıyorum yaarada bir banada geliyor o yaa bi diyorum aman herkes doğuruyor bende doğururum çatır çatır bi diyorum nasıl olcak çok korkuyorum :)
Aman senle cene calinmiyo ki konuyu hemen dantelli pijamalara getiriyonGünaydınlar... sabah 8 sen akım 4 e kadar dersim var. Şimdiden yoruldum valla... Evse olsam da akşama kadar sizle çene çalsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?