- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ben normal Doğum istemiyorum sezeryanla olacağımAl canım hatta ona uygun bir hastane çıkışı ya da tulum tercih et Kızçen için. Eve gelince güzel fotolar çekilin. Bir tane de geceliğin olsun. Normal doğumda gerekli.
Ben nasip olursa bu hamileliğimde dış öekim yaptıracağım. İlkinde çok sorunlar vardı kafam rahat değilde yaptırmamıştım. Bunda istiyorum inşallah olur.
Geceleri uyutmuyor bu korku düşüno korku maalesef bende de var , birde doğumda kaybettiğim teyzem var gerçi onun içinde bulunduğu şartla benim bulunduklarımdan çok dahafarklı ve zordu ama bazen aklıma geliyor.Eşiminde başının etini yiyorum
Haftamız ayni ben sana göre 9 aylık gebe gibiyimBu da benim sabah karnım akşam bildiğiniz topaca bağlıyorum. O kadar geriliyor ki canım yanıyor
İyiyim kuzum aynı yatıyorum.ayrıntılı ultrasonu bekliyorum.bu aralar sanki hissediyor gibiyim.arada ağrılar oluyor.idrar tahlili vermedim daha perinotılog üreme yoksa sıkıntı yok ded.kızılcık suyu içiyorum.Öyle canım be.sen nasılsın
Kız ne çabuk değişti fikrin birkaç hafta önce normal bekleyeceğim diyordunBen normal Doğum istemiyorum sezeryanla olacağım
Bazı sebeplerden dolayı
İki tane pijama alsam yeter li olur mu
O zaman kendime pembe pijama almak istiyorum
Kızımada pembe süslü hastane çıkışı alayım
Geçen akşam kardeşimdeydim o çekti bu fotoyu benimde fena bakma şimdi böyle olduğunaHaftamız ayni ben sana göre 9 aylık gebe gibiyim
Bende arada ağrılar devam ediyor evde yatıştayımİyiyim kuzum aynı yatıyorum.ayrıntılı ultrasonu bekliyorum.bu aralar sanki hissediyor gibiyim.arada ağrılar oluyor.idrar tahlili vermedim daha perinotılog üreme yoksa sıkıntı yok ded.kızılcık suyu içiyorum.Öyle canım be.sen nasılsın
Bu resmini görünce rahatladımGeçen akşam kardeşimdeydim o çekti bu fotoyu benimde fena bakma şimdi böyle olduğuna
Kiiiz benim kinin yanında seninki ne.ne güzelsin maşallah zayıf bacakların felan süper.Bu da benim sabah karnım akşam bildiğiniz topaca bağlıyorum. O kadar geriliyor ki canım yanıyor
Olur canım. Diğerini daha günlük kullanıma uygun olsun. Ve emzirme özellikli almanı tavsiye ederim. Daha rahat kullanılıyor.Ben normal Doğum istemiyorum sezeryanla olacağım
Bazı sebeplerden dolayı
İki tane pijama alsam yeter li olur mu
O zaman kendime pembe pijama almak istiyorum
Kızımada pembe süslü hastane çıkışı alayım
Doktor keşke normal doğum yapmış olsaydın dedi...maalesef sezeryan..demek ki normalle biraz açılıyor galiba onu kastettiİşin zor canım. Bir çaresi yok mu bunun? Belki doğumdan sonra düzelir.
Bu doğumdan sonra araştırmaya gidecem..psikiyatriye de gidecem..anam azdiruci mı alayım ne edeyim bilemedim...Ay bi de benim halamlar erken yaşta cinsellikten kesilmislerCok zor ya. Altta neden olabilecek her sebebe bakildi mi. Beslenmeni değiştirebilirsin belki. Daha probiyotikten zengin beslensen. Ozel diyetler var geçmeyen enfeksiyonlar icin su an uygun olmayabilir ama dogumdan sonra mutlaka arastir.
Yok kuzum günde 2 bardak içiyorum.. ama dün misafirlerim vardı.. bilirsin ortam olunca insan nasıl.ictigini anlamıyor ..dün günlük 8 bardak icmisimdirBence gayet normal ben gecede 5-6-7 kere gidiyorum
O gün içersinde içtiklerimizle bide bebeğin baskı yapması ile ilgili bence
Bide üşütmüş olabilirsin
Ama bir şey soracağım çok çay içiyor musun
Doktorum çok çay içme dedi
Hatta günde 1 bardak içiyorum
Bazen dayanayıp akşamları da 1 tane
Teşekkür ederim canım kısmetse sadece karından almayı planlıyorum ama sanki benim planlar tutmayacak gibiKiiiz benim kinin yanında seninki ne.ne güzelsin maşallah zayıf bacakların felan süper.
Evet ama bazı sebeplerden ötürü eşimle ve doktorumla konuşup sezeryanın bizim için daha iyi olacağına karar verdikKız ne çabuk değişti fikrin birkaç hafta önce normal bekleyeceğim diyordun
Evet kuzum damarda çentik vardı biliyorum.bizim gelinde de vardı böyle bir sorun..ona coraspin verdi doktor.daha rahat beslensin bebek diye.inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım benim.bende 12 kasımda gdecem bakalım.bende heeep yatıyorum.yemek yerken artık karnım büyüdüğü için yattığım yerden çok zor oluyorBende arada ağrılar devam ediyor evde yatıştayım
Doktorum evde yatışa devam dedi elektrik süpürgesini bile kaldırma dedi
Ayrıntılıda da çıkan sorunum var biliyorsun
Bi daha ki kontrolle kadar beklemeyeceğiz
Allah ım inşallah bebişlerimizi korur
Önden düğmeli lazım dimi kuZumOlur canım. Diğerini daha günlük kullanıma uygun olsun. Ve emzirme özellikli almanı tavsiye ederim. Daha rahat kullanılıyor.
Yaaaa ..şu diyet işine bakayım doğumdan sonra..ne gerekirse yapacam.. adama yazık vallaCandida yükü fazla olan kadınlarda vajinal enfeksiyon sıklığı artıyor. Bunun için özel candida diyetleri var. Probiyotik desteği, ev yoğurdu-kefir in beslenmede arttırılması ve şekerin tamamen kesilmesi lazım. Şekerle birlikte gluten içeren ürünlerde kesilmeli. Bence deneyebilirsin
bu arada candida ne mubarekler:)Ne güzel anlatmışsın. Benim de demek istediğim buydu demin. Senin gibi süslü söyleyemedim
Maşalllah kuZum sen uyma ortamlara boşver bak sonra wc de sabahlıyoruzYok kuzum günde 2 bardak içiyorum.. ama dün misafirlerim vardı.. bilirsin ortam olunca insan nasıl.ictigini anlamıyor ..dün günlük 8 bardak icmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?