2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben normal Doğum istemiyorum sezeryanla olacağım
Bazı sebeplerden dolayı
İki tane pijama alsam yeter li olur mu
O zaman kendime pembe pijama almak istiyorum
Kızımada pembe süslü hastane çıkışı alayım

o korku maalesef bende de var , birde doğumda kaybettiğim teyzem var gerçi onun içinde bulunduğu şartla benim bulunduklarımdan çok dahafarklı ve zordu ama bazen aklıma geliyor.Eşiminde başının etini yiyorum
Geceleri uyutmuyor bu korku düşün

Bazı sebeplerden dolayı
Kız ne çabuk değişti fikrin birkaç hafta önce normal bekleyeceğim diyordun

Eklentiler

• A004CFB3-CF13-441E-A4CA-036F097E2E2C.webp
    19 KB · Görüntüleme: 59
Bende arada ağrılar devam ediyor evde yatıştayım
Doktorum evde yatışa devam dedi elektrik süpürgesini bile kaldırma dedi
Ayrıntılıda da çıkan sorunum var biliyorsun
Bi daha ki kontrolle kadar beklemeyeceğiz
Allah ım inşallah bebişlerimizi korur

Bazı sebeplerden dolayı
Olur canım. Diğerini daha günlük kullanıma uygun olsun. Ve emzirme özellikli almanı tavsiye ederim. Daha rahat kullanılıyor.

Cok zor ya. Altta neden olabilecek her sebebe bakildi mi. Beslenmeni değiştirebilirsin belki. Daha probiyotikten zengin beslensen. Ozel diyetler var geçmeyen enfeksiyonlar icin su an uygun olmayabilir ama dogumdan sonra mutlaka arastir.
Bu doğumdan sonra araştırmaya gidecem..psikiyatriye de gidecem..anam azdiruci mı alayım ne edeyim bilemedim...Ay bi de benim halamlar erken yaşta cinsellikten kesilmisler

Yok kuzum günde 2 bardak içiyorum.. ama dün misafirlerim vardı.. bilirsin ortam olunca insan nasıl.ictigini anlamıyor ..dün günlük 8 bardak icmisimdir

Kız ne çabuk değişti fikrin birkaç hafta önce normal bekleyeceğim diyordun
Evet ama bazı sebeplerden ötürü eşimle ve doktorumla konuşup sezeryanın bizim için daha iyi olacağına karar verdik
Tabi ki gene Allah ım bilir hep normal isterdim hamile değilken bile
Belki şartlar değişir

Evet kuzum damarda çentik vardı biliyorum.bizim gelinde de vardı böyle bir sorun..ona coraspin verdi doktor.daha rahat beslensin bebek diye.inşallah hiç bir sorun çıkmaz canım benim.bende 12 kasımda gdecem bakalım.bende heeep yatıyorum.yemek yerken artık karnım büyüdüğü için yattığım yerden çok zor oluyor

Yaaaa ..şu diyet işine bakayım doğumdan sonra..ne gerekirse yapacam.. adama yazık valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…