2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın.
salya sümük hastayım.
işe bile gidemeyeceğim sanırım.
bu grip beni mahvetti.
midem de bulanıyor bu gün aksi gibi.

Şimdiden korku başladı nasıl geçecek bu 4 ay acaba, bildiğin tırsıyorum ya
Geceleri uyutmuyor bu korku düşün
Doğumdan korkmak çok yaygın. Ama normal doğuran biri olarak söylüyorum her şey doğal işliyor. Bu muymuş doğum ya demiştim. Sancılar zor biraz sadece. Benim esas korktuğum doğum anıydı mesela hiç de öyle korktuğum gibi olmadı

sancı değilde çıkış anından çok korkuyorum canım ben küçük bişey değil kafası sonuçta nasıl çıkıyor ordan böyle düşündükçe bi değişik oluyorum :)

kızlar günaydın.
salya sümük hastayım.
işe bile gidemeyeceğim sanırım.
bu grip beni mahvetti.
midem de bulanıyor bu gün aksi gibi.
Ayyy çok zor..hastalık mide bulantısı da yapıyor bacım.. boğazsa zencefili dene ..ben hayatında ilk defa bsiyin faydasını gördüm kendimde o da zencefil...nane limon yap..yarın limonu al ye..inş sifa olur

Ben normal Doğum istemiyorum sezeryanla olacağım
Bazı sebeplerden dolayı
İki tane pijama alsam yeter li olur mu
O zaman kendime pembe pijama almak istiyorum
Kızımada pembe süslü hastane çıkışı alayım
ah kız anneleri çok şanslısınız benim oğlum için bulabildiğim en süslü tulum buydu :) birde battaniyesini aldım mavi tomurcuklu isim yazacağım :)

Eklentiler

• 8ebb2188-e910-4fc4-a1bc-c362d9ad3d34.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 56
ağzın bal yesin inşallah bende bu cümleleri kurmak istiyorum martta epiduralsız daha kolay oluyor diye yorumlar duyuyorum.. herşeyi doğal akışına bırakmak daha iyi sanırım di mi? ben korkmıyorum Allahın izniyle

bende öyle duydum epidural ıkınmayı engelliyormuş alt kısmı uyuştırıyormuş diye bende istemiyorum epidural.

sancı değilde çıkış anından çok korkuyorum canım ben küçük bişey değil kafası sonuçta nasıl çıkıyor ordan böyle düşündükçe bi değişik oluyorum :)
Amaaaaa o ani varya heran yasamak istersin inanki korkmak degil tam tersi dunyanin en guzel duygusu.Hayatin boyunca unutamayacagin tek an
Hic korkulacak bisey yok emin ol.Korkulacak olsa cani hassas biri olarak ben 3.ye hamile kalmazdim

Şimdiden korku başladı nasıl geçecek bu 4 ay acaba, bildiğin tırsıyorum ya
Canim dogum sancisi adet sancisinin kuvvetlisi gibi dusun dogum ani zaten 5 dak bile surmuyo sen istesende tutamiyosun bebek kendiliginde icinden cikiyo sanki ben odada sanci cekerken beni alip zor yetistirdiler dogumhaneye nerdeyse odada doguruyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…