- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Yaaaa ne güzel zayıfsınızzz. Akşam fotosu da istiyoruzBu da benim sabah karnım akşam bildiğiniz topaca bağlıyorum. O kadar geriliyor ki canım yanıyor
Var var akşam fotosu da hepsini koydum öncesi sonrasıYaaaa ne güzel zayıfsınızzz. Akşam fotosu da istiyoruz
Ay bu kiz var ya beni mahvetti sagolsun ..hele bi dogsun oturuo karsilikli cay icelim de anne çişim geldi desin beni anlasnMaşalllah kuZum sen uyma ortamlara boşver bak sonra wc de sabahlıyoruz
Şimdiden korku başladı nasıl geçecek bu 4 ay acaba, bildiğin tırsıyorum ya
Doğumdan korkmak çok yaygın. Ama normal doğuran biri olarak söylüyorum her şey doğal işliyor. Bu muymuş doğum ya demiştim. Sancılar zor biraz sadece. Benim esas korktuğum doğum anıydı mesela hiç de öyle korktuğum gibi olmadıGeceleri uyutmuyor bu korku düşün
sancı değilde çıkış anından çok korkuyorum canım ben küçük bişey değil kafası sonuçta nasıl çıkıyor ordan böyle düşündükçe bi değişik oluyorum :)Doğumdan korkmak çok yaygın. Ama normal doğuran biri olarak söylüyorum her şey doğal işliyor. Bu muymuş doğum ya demiştim. Sancılar zor biraz sadece. Benim esas korktuğum doğum anıydı mesela hiç de öyle korktuğum gibi olmadı
Oyyy Bacımm geçmiş olsunkızlar günaydın.
salya sümük hastayım.
işe bile gidemeyeceğim sanırım.
bu grip beni mahvetti.
midem de bulanıyor bu gün aksi gibi.
vesvese veriliyor canım, aslında düşünsek nasıl muhteşem birşeyi yaşayacağız tüm günahlardan arınacağız doğumla birlikteGeceleri uyutmuyor bu korku düşün
Ayyy çok zor..hastalık mide bulantısı da yapıyor bacım.. boğazsa zencefili dene ..ben hayatında ilk defa bsiyin faydasını gördüm kendimde o da zencefil...nane limon yap..yarın limonu al ye..inş sifa olurkızlar günaydın.
salya sümük hastayım.
bu grip beni mahvetti.
Yok ayol ne kusuru hic aklima gelmedi valla
Sen girmizi pantulunu giy bugun randevun vardi sanirimbenim de peşimi bıraktı
Çok geçmiş olsun ya. Çok üzüldüm.kızlar günaydın.
salya sümük hastayım.
bu grip beni mahvetti.
ah kız anneleriBen normal Doğum istemiyorum sezeryanla olacağım
Bazı sebeplerden dolayı
İki tane pijama alsam yeter li olur mu
O zaman kendime pembe pijama almak istiyorum
Kızımada pembe süslü hastane çıkışı alayım
ağzın bal yesinDoğumdan korkmak çok yaygın. Ama normal doğuran biri olarak söylüyorum her şey doğal işliyor. Bu muymuş doğum ya demiştim. Sancılar zor biraz sadece. Benim esas korktuğum doğum anıydı mesela hiç de öyle korktuğum gibi olmadı
bende öyle duydum epidural ıkınmayı engelliyormuş alt kısmı uyuştırıyormuş diye bende istemiyorum epidural.ağzın bal yesininşallah bende bu cümleleri kurmak istiyorum martta epiduralsız daha kolay oluyor diye yorumlar duyuyorum.. herşeyi doğal akışına bırakmak daha iyi sanırım di mi? ben korkmıyorum Allahın izniyle
Ooo gecmis olsun canimkızlar günaydın.
salya sümük hastayım.
bu grip beni mahvetti.
eğer herşey normal seyrediyorsa bende epidural istemem, o ana kadar gelip bebeğimin çıkışını hissetmemek istemem açıkçasıbende öyle duydum epidural ıkınmayı engelliyormuş alt kısmı uyuştırıyormuş diye bende istemiyorum epidural.
Demi ne kadar zayifYaaaa ne güzel zayıfsınızzz. Akşam fotosu da istiyoruz
Amaaaaa o ani varya heran yasamak istersin inanki korkmak degil tam tersi dunyanin en guzel duygusu.Hayatin boyunca unutamayacagin tek ansancı değilde çıkış anından çok korkuyorum canım ben küçük bişey değil kafası sonuçta nasıl çıkıyor ordan böyle düşündükçe bi değişik oluyorum :)
Canim dogum sancisi adet sancisinin kuvvetlisi gibi dusun dogum ani zaten 5 dak bile surmuyo sen istesende tutamiyosun bebek kendiliginde icinden cikiyo sanki ben odada sanci cekerken beni alip zor yetistirdiler dogumhaneye nerdeyse odada doguruyodumŞimdiden korku başladı nasıl geçecek bu 4 ay acaba, bildiğin tırsıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?