- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Hiç aklına gelmeyen benim galiba teşekkürlerYok ayol ne kusuru hic aklima gelmedi valla
Sen girmizi pantulunu giy bugun randevun vardi sanirim
inşallah bizimde senin gibi geçer canım allah yardım etsin inşallah hepimize.Amaaaaa o ani varya heran yasamak istersin inanki korkmak degil tam tersi dunyanin en guzel duygusu.Hayatin boyunca unutamayacagin tek an
Hic korkulacak bisey yok emin ol.Korkulacak olsa cani hassas biri olarak ben 3.ye hamile kalmazdim
bencede canım inşallah hepimiz için her şey yolunda gider sağlıkla yaparız doğumlarımızı.eğer herşey normal seyrediyorsa bende epidural istemem, o ana kadar gelip bebeğimin çıkışını hissetmemek istemem açıkçası
annemin beni nerde doğurduğunu söyleyim :) doğumları çok kolay geçermiş zaten tuvaleti gelmiş sanmış tuvalete gidiyorki pat ben düşüyorum :) bazen ablam dalga geçer anne aceba doğururken tutamadın mermere filanmı çarptı kafasını ondanmı bu sıyrık diyeCanim dogum sancisi adet sancisinin kuvvetlisi gibi dusun dogum ani zaten 5 dak bile surmuyo sen istesende tutamiyosun bebek kendiliginde icinden cikiyo sanki ben odada sanci cekerken beni alip zor yetistirdiler dogumhaneye nerdeyse odada doguruyodum
Yok bugün randevumYok ayol ne kusuru hic aklima gelmedi valla
Sen girmizi pantulunu giy bugun randevun vardi sanirim
Saol tskler bacim o senin muhtesemliginden kaynakli
Allah korusun canim kotu seyleri getirme aklina guzel dusun guzel olsun ben dogum aninda tuvaletim geldi sandim bi an sonra anladimannemin beni nerde doğurduğunu söyleyim :) doğumları çok kolay geçermiş zaten tuvaleti gelmiş sanmış tuvalete gidiyorki pat ben düşüyorum :) bazen ablam dalga geçer anne aceba doğururken tutamadın mermere filanmı çarptı kafasını ondanmı bu sıyrık diyeinşallah sizler gibi kolay olur doğumumuz.Ben doğum anındaki acıdan vs korkmuyorumda hani bana birşey olur bebeğim bensiz kalır diye korkuyorum.Yoksa acıya dayanırım
Hiç aklına gelmeyen benim galiba teşekkürler
Hic aci hissetmiyosunki sadece dogum oncesi agrin var ama dogum ani bebeginin bedeninden ayrilma ani muhtesem bisey.Zaten bebek cikar cikmaz damla agrin kalmiyoannemin beni nerde doğurduğunu söyleyim :) doğumları çok kolay geçermiş zaten tuvaleti gelmiş sanmış tuvalete gidiyorki pat ben düşüyorum :) bazen ablam dalga geçer anne aceba doğururken tutamadın mermere filanmı çarptı kafasını ondanmı bu sıyrık diyeinşallah sizler gibi kolay olur doğumumuz.Ben doğum anındaki acıdan vs korkmuyorumda hani bana birşey olur bebeğim bensiz kalır diye korkuyorum.Yoksa acıya dayanırım
bana bide hep şey dediler çocuk doğuyo eşinin çıkması daha ağrılı oluyor falan bi sancıda onun için çekiyorsun bebekten daha beterHic aci hissetmiyosunki sadece dogum oncesi agrin var ama dogum ani bebeginin bedeninden ayrilma ani muhtesem bisey.Zaten bebek cikar cikmaz damla agrin kalmiyo
ağzın bal yesininşallah bende bu cümleleri kurmak istiyorum martta epiduralsız daha kolay oluyor diye yorumlar duyuyorum.. herşeyi doğal akışına bırakmak daha iyi sanırım di mi? ben korkmıyorum Allahın izniyle
eğer herşey normal seyrediyorsa bende epidural istemem, o ana kadar gelip bebeğimin çıkışını hissetmemek istemem açıkçası
Tabiki hayır. Plasenta ayrılırken doktorum masaj yaptı resmen içimden ayrılışını hissettim. Doğumda eeeen zor şey benim için sancıydı. Doğum kısmı kolay yoksa. Allah öyle yaratmışki istemsiz ıkınma hissi geliyor zaten. Ha tabi erken ıkınmamak lazım yoksa bebeğin başı uzarmış :))bana bide hep şey dediler çocuk doğuyo eşinin çıkması daha ağrılı oluyor falan bi sancıda onun için çekiyorsun bebekten daha beter
Doğururken hissetmek çok güzel. Ama eğer doktorum tavsiye ederse epidural almak isterim. Bitlisteki doktorum epidurali tavsiye etmedi. Bildiğin köy usulü doğurdumEvet akışına bırakmak iyi, bana epidural yapıldı, 36 sürdü çünkü doğumum, ama sadece 3 saat sancı azaldı, doğururken gayet de hissediliyor, uyuşmadı bende hiç, ama epidural bunda hiç istemiyorum. İnşallah bu da normal olur.
bende sancıdan değil doğum anından korkuyorum tecrübesizlikte işte canım da tatlı değildir üstelik. ama şu milletin ağzı deli edio insanı yok ebeler karnıma çıktı iktirdi çok acıdı falan neler neler anlatıyorlarTabiki hayır. Plasenta ayrılırken doktorum masaj yaptı resmen içimden ayrılışını hissettim. Doğumda eeeen zor şey benim için sancıydı. Doğum kısmı kolay yoksa. Allah öyle yaratmışki istemsiz ıkınma hissi geliyor zaten. Ha tabi erken ıkınmamak lazım yoksa bebeğin başı uzarmış :))
Benimde eşim bastırdı karnımabende sancıdan değil doğum anından korkuyorum tecrübesizlikte işte canım da tatlı değildir üstelik. ama şu milletin ağzı deli edio insanı yok ebeler karnıma çıktı iktirdi çok acıdı falan neler neler anlatıyorlar
Çok geçmiş olaun canım. Ihlamur,limon, içebiliyorsan turlu suyu ve kemik suyu çok iyi geliyor.kızlar günaydın.
salya sümük hastayım.
işe bile gidemeyeceğim sanırım.
bu grip beni mahvetti.
midem de bulanıyor bu gün aksi gibi.
Demi ne kadar zayif
Is yerindeki kizlar senin ne dedikodunu yapiyodu canim gobek bi taraftan toto bi taraftan mi diyolardi
Beni tanistirsana o kizlarla
Belki de özel hastane az olduğu içindir. Burada sezeryan olmak isteyenlerin çoğu özel hastaneye gidiyor. Özel hastaneye gidip normal Doğum yapan sayısı çok az. Sanırım sezeryan planlı gün ve saat olduğu için.Birde kızlar sanki doğuda sezaryen daha az yapılıyor. Doğuda sezaryen Doğuma karşılar.
Doğum anını ben de çok hatırlamıyorum. Sancıları daha net hatırlıyorum. Sanki balık gibi çıkıyor içinden bir anda her şey bitiyordu.Doğumdan korkmak çok yaygın. Ama normal doğuran biri olarak söylüyorum her şey doğal işliyor. Bu muymuş doğum ya demiştim. Sancılar zor biraz sadece. Benim esas korktuğum doğum anıydı mesela hiç de öyle korktuğum gibi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?