Hava da çok güzel çamaşır yıkadımÇok acıktım kalkmaya üşeniyorum gel kahvaltı edek
Yata yata büyütüyoruz işte kuZum boşverGünaydın kızlar..inşallah güzel bir h.sonu olur hepimize...benim planım yatmak her zamanki gibi....eşim kızıma Atatürklu tshrt et ek felan alacak.gösterisi var 10 kasımda.annem babam gelecek öğleden sonra kızımla sirke gidecekler.bende yatissssss....
Hiç kocaman bir hiç sadece temizlik iş güçBugün temizlik var, kaç gündür katlanmayan çamaşırlar, mutfak dağınıklığı beni bekliyor. Onları toparlayayım, gerisini temizliğe gelen abla yapıyor. Ondan sonra da kurabiye ve pasta işine gireyim, kurabiye salıya bayatlamaz da keki pişirip buzdolabına koyarım salı günü kızımın doğum günü. Kayınvalidemde kutlayacağız. Hafta sonu da annemlerin yanına köye gittiğimizde kutlayacağız. Hafta sonu ayrıca zeytin toplayacağız, inşallah keyifli geçer hepsi. Benim planlar bunlar, sizinkileri de duyalım.
Oo hamaratsın valla ben bir şeyler atıştırıp geri uzandım hiç kalkasım yokHava da çok güzel çamaşır yıkadım
Tozları aldım
Biraz mutfak temizliği yaptım
Pera kuşumum dolapı yapılmaya başlanmış
O odasının düzenlenmesi lazım dolap gelmeden
ıvır ızır bir sürü işleri var
Gezme hayallerinden kendimi işlerin içinde buldum
Sorma kuzum be.benim evde aynı.çocukta var evde.gördükçe basım tutuyor ama yapacak burSy yok.kalkip suyunu alamıyorum mutfaktan.dediğin gibi hayırlısıyla tek iyi olsunlardaYata yata büyütüyoruz işte kuZum boşver
Bari sen en azından evin işini düşünmüyorsun
Ben evide düşünüyorum eşim iş yapma diyor
Ama evde olunca Mecbur yapıyorum işte
Resmen toz yağıyor bu eve nasıl bu kadar kirleniyor anlamıyorum her yer saç saç saç
Parkeler beyaz banyo beyaz siyah siyah saçları gördükçe deliyorum
Bende almaya başladım tartılmıyorumEki Görüntüle 2202692
Evet tamamen geçmeyecek bencede
Başlangıç kiloma yeni geldim
4 kilo aldım toplamda
Bence gayet iyiyim
Foto atmıştım görmedin herhalde tekrar atayım :)
Sen foto attın mı hiçBende almaya başladım tartılmıyorumbüyümüş göbüş
Canım sen hiç mi kalkamıyorsunSorma kuzum be.benim evde aynı.çocukta var evde.gördükçe basım tutuyor ama yapacak burSy yok.kalkip suyunu alamıyorum mutfaktan.dediğin gibi hayırlısıyla tek iyi olsunlarda
Atmıştım canım geride kaldı ama galiba. Sabah karnım normal boyutlarda da akşam felaketSen foto attın mı hiç
Ben görmedim de
Senin ki büyüse bile bana yetişemez
Sizler gibi fit değilim
Yaşlıyım anam ben
Şimdi de atsana ben görmedimAtmıştım canım geride kaldı ama galiba. Sabah karnım normal boyutlarda da akşam felaket
Yenisini çekmeye üşendim dünkü buŞimdi de atsana ben görmedim
Yok mu detaylı yaptıranGünaydın kızlar ayrıntılı ultrasonu kime yaptırdınız perinotoğa mı yoksa radyoloji uzmanına mı? Ben çok kararsızım hangisine yaptırmak lazım bilemedim
Bende eskisini atmıştım zaten
Hareketlerini hissediyor musun artıkBende eskisini atmıştım zaten
Yaa inanamıyorum hızla büyümüş senin göbüş
Gaz göbeği gibi durmuyor artık
Hepsini severim tüm topik bebeklerinin manevi anasıyım
Hepsinin totosunu ısırırım
Buna kimse engel olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?