Ben perinatologa yaptiricam randevu aldimYok mu detaylı yaptıran
Kuzum şaka gibi ama sadece wc için ve banyo birde doktor için kalkıyorum.inan pencerenden bile bakamıyorum.hep yatıyorum.belim karnım kaşığım çok ağrıyor.yarim yatarak yemek yiyorum.saniyeleri sayıyorum.doktor dedi canım bu arada..Canım sen hiç mi kalkamıyorsun
Doktor mu kalkma dedi
Yoksa sen dikişlerinden falan korktuğundan mı hep yatıyorsun
Maşallah canım.
Sağol canımMaşallah canım.
Gönder hepsini evden miss gibi keyif yap sendeGünaydın kızlar..inşallah güzel bir h.sonu olur hepimize...benim planım yatmak her zamanki gibi....eşim kızıma Atatürklu tshrt et ek felan alacak.gösterisi var 10 kasımda.annem babam gelecek öğleden sonra kızımla sirke gidecekler.bende yatissssss....
Canım bende devlette perinatologa aldım.. tabiki perinatolog daha iyi diyorlar...umarım.benimkini de yapar devlette ki...yoksa dışardan perinatolog ücreti yüksek biraz...olmazsa özelde 300 e radyolojiye yaptircamYok mu detaylı yaptıran
Merhaba , malisef bende hala kusuyorum ve buna ölsuruk ,balgam eklendi 3 hafta oldu ama hala iyleşemedim o yuzden canını sıkma bu şekilde geçek ve saglıkla bebişler gelecek:)Arada hala kullanıyorum ilaç
Hergün de kusuyorum mutlaka
Her yemekten sonra da midem ağzım da
Geçti gibi düşünemiyorum
Çok yıprandım şu bulantıdan yaa
20+2 günlük oldum ama hala bitmedi
Benim kendim doktorum yaptıYok mu detaylı yaptıran
Arada bişeyler hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum canımHareketlerini hissediyor musun artık
İnanamıyorum yaa canım benimKuzum şaka gibi ama sadece wc için ve banyo birde doktor için kalkıyorum.inan pencerenden bile bakamıyorum.hep yatıyorum.belim karnım kaşığım çok ağrıyor.yarim yatarak yemek yiyorum.saniyeleri sayıyorum.doktor dedi canım bu arada..
Yalnız değilmişim bu konudaMerhaba , malisef bende hala kusuyorum ve buna ölsuruk ,balgam eklendi 3 hafta oldu ama hala iyleşemedim o yuzden canını sıkma bu şekilde geçek ve saglıkla bebişler gelecek:)
Güle güle kullan canımAmerikadan kayınvalidem geldi cicileri hoşgeldiii
Çok güzeller bayıldım hepsineAmerikadan kayınvalidem geldi cicileri hoşgeldiii
Ohhh sağlıkla mutlulukla giysin bebişin çok güzellerAmerikadan kayınvalidem geldi cicileri hoşgeldiii
Artık hissetmen lazım kuZummArada bişeyler hisseder gibi oluyorum ama emin olamıyorum canım
Tekme olsaydı hissedilirdi bence
Cidden normal değil benim hamileliğim
İnanamıyorum yaa canım benim
Allah yardımcın olsun
Senin için çok zor olmalı gerçekten
Kabız olma bari hareketsizlikte tetikliyor kabızlığı
Bol su iç
Yalnız değilmişim bu konuda
Çok zor dimi
Beni anlıyorsun
İnşallah sağlıkla gelsin de benim cadı
O Totosunun benden çekeceği var
Güle güle kullan canım
Çok Güzeller
Bizim Amerika da kayınvalidemiz yok tabi
Mersin’den köyden geliyorlar benimkiler
Çilek,muz bide portakal
Olsa da yesek
Çikolata dan tiksindim yiyemiyorumArtık hissetmen lazım kuZumm
Çikolata filan yediğinde fark etmiyor musun ki
Karnına sanki kelebek varmış gibi bir his olmuyor ki
Hadi ya 3 cü günün kuZum bu gün geçer inşallah ağrısı çok mu ağrıyorKızlar Perşembe günü aşı oldum. Kolum çok ağrıyor. Diğerlerinde ağrımamıştı. Kaç gün sürer bu?
Güle güle giysin kuzucuğun.Amerikadan kayınvalidem geldi cicileri hoşgeldiii
Ağır bir yük taşımışım da hamlamış gibi. Yukarı falan kaldırırken çok ağrıyor. İğne ucu yeri de hafif kırmızı zaten.Hadi ya 3 cü günün kuZum bu gün geçer inşallah ağrısı çok mu ağrıyor
Benim iki gün hamlaşmış gibi oldu biraz da halsizlik yaptı çok fazla ağrım olmamıştıAğır bir yük taşımışım da hamlamış gibi. Yukarı falan kaldırırken çok ağrıyor. İğne ucu yeri de hafif kırmızı zaten.
Oooo bayagi bi is var.Hiç kocaman bir hiç sadece temizlik iş güç
Pera nın odasındaki dolap boşaltılacak o dolaptaki eşyaları o kadar ayakkabıları nereye koyacağım
Pera nın dolapı gelecek yakında
Odanın hali işler acısı
Pazar günüde kiler boşaltılacak
Pera nın araba koltuğuna Bebek arabasına ve ıvır ızır için yer açılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?