2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tuzsuz yemek ne kadar zormuş
Resmen yerken çiğnemeden yutuyorum
İyi beslenmem lazım ama olmuyor işte
Yediğim peynirin tadını bilseniz kireç resmen

Amerikadan kayınvalidem geldi cicileri hoşgeldiii
Bayildim vallahi pek de zevkliymis. Esimin kuzeni sepet besik icine uyku seti almis. Bizim besigi kullanmislardi kendi bebeklerine . o yuzden almis. kare kare hic begenmedim ya. Off.

Eklentiler

• IMG-20181029-WA0030.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 67
Bayildim vallahi pek de zevkliymis. Esimin kuzeni sepet besik icine uyku seti almis. Bizim besigi kullanmislardi kendi bebeklerine . o yuzden almis. kare kare hic begenmedim ya. Off.
Ayyy değiştirebilecekmisin peki nazın geçer mi

Esimin kuzeni ayip olur diyor. Kullan iste diyor erkekler hep ayni.
Faturadan buldum saticiya sordum degistirebilir miyi diye. Tamam dedi ama kargo cok tutar mi bilmiyorum
ya değiştir bence neden ayıp olsunki.. sonuçta herşey uyum içinde olsun istiyor insan..açıkcası bende beğenmedim

Esimin kuzeni ayip olur diyor. Kullan iste diyor erkekler hep ayni.
Faturadan buldum saticiya sordum degistirebilir miyi diye. Tamam dedi ama kargo cok tutar mi bilmiyorum
Ptt kargo falan baya uygun heralde yakınlarında bulabilirsen.... aman erkeklere baksan hiçbirşeyin önemi yok onları ilgilendirmesin yeter ki

Ptt kargo falan baya uygun heralde yakınlarında bulabilirsen.... aman erkeklere baksan hiçbirşeyin önemi yok onları ilgilendirmesin yeter ki
Aynen ya cok gicik kocam. Yativersin 6 ay icinde diyor. Ilk 6 ayi kızımın her ani aklımda.sevmedigim seyin icinde mi yatirayim Alla Allaaa.

Sagolasin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.bulantı bendede oluyor hala.artık alıştım.bebeği multi vitaminlerle besliyorum resmen

Yok mu detaylı yaptıran
Ben perinatoloğa yaptırdım.

Amerikadan kayınvalidem geldi cicileri hoşgeldiii
Güle güle kullansın bebiş.

Kızlar Perşembe günü aşı oldum. Kolum çok ağrıyor. Diğerlerinde ağrımamıştı. Kaç gün sürer bu?
Benim hafif ağrım oldu ama biraz benim hatamdı. Dalgınlıkla biraz ağır şeyler kaldırdım. Yoksa hiç ağrımıyordu. Tamamen gitmesi 1 hafta sürdü.

Naber kızlar? Ben bugün çok kötüyüm bulantı ve halsizlik var sabahtan beri
Bende hamileliğin başından beri ilk defa dün kustum. Allah size kolaylık versin canım. Galiba üşüttüm yada bebeğin saçları çıkıyor derler ya etkisi olabilir mi acaba

Bende hamileliğin başından beri ilk defa dün kustum. Allah size kolaylık versin canım. Galiba üşüttüm yada bebeğin saçları çıkıyor derler ya etkisi olabilir mi acaba
Saçla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum canım. Mide yanmasının da saçla bir ilgisi yokmuş. Halk ağzında öyle deniyor ama öyle değilmiş. Havalar serinledi belki üşütmüşsündür. Geçmiş olsun

Sağol canım herhalde üşüttüm. Tam da takvimimde saçlarla ilgili yazıyı okuyunca acaba mı dedim. Alakası yoktur o zaman.

Önceden soobe den aldığım ürünlerden memnun kaldım hep. Bence kalitelidir.

BirAsilAnnesi nasıl oldun?

Yazamayışımdan da anlamışsınızdır grip beni hala sallıyor fena şekilde.
direnmeye çalışıyorum inşallah yarın öbür gün geçmiş olur.
vallahi çok dikkat edin ilaç içemeyince çok zor hastalık atlatmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…