- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Rapor al evde dinlen güzelce yoksa dinlenmeden geçmez
Bende sözde temizlik yapacaktım yattım tüm gün. Hala da yatıyorumBu arada soobe den bende birkaç parça bir şey aldım uygundu.
pazartesi salı günü gelecek kargolarım.
siz de bakın mutlaka.
KuZum hafta içi çok yoruluyorsunNaber kızlar? Ben bugün çok kötüyüm bulantı ve halsizlik var sabahtan beri
İnşallah canım bende çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Yaşlı gibiyimKuZum hafta içi çok yoruluyorsun
Ondan da olabilir
Benimde ayak ağrılarım başladı daha önümüzde uzun zaman var
İnşallah hayırlısıyla atlatırız
Bende baktım baktım Sepeti doldurdum sonra her zaman ki gibi almadan çıktım :)Bu arada soobe den bende birkaç parça bir şey aldım uygundu.
pazartesi salı günü gelecek kargolarım.
siz de bakın mutlaka.
Bende sözde temizlik yapacaktım yattım tüm gün. Hala da yatıyorum
Bende baktım baktım Sepeti doldurdum sonra her zaman ki gibi almadan çıktım :)
Benim eşim o kadar hamarat değil maalesef iş bana kalıyortemizliği eşim yapıyor çarşambadan çarşambaya
zaten hastayım yaşamaya mecalim yok.
benim yerime de yat
Evin içinde benim ayaklarım ağrıyor evi toplamak bana yetiyorİnşallah canım bende çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum. Yaşlı gibiyimSürekli yattım bugün sürekli
Bilmıyorum ya alamıyorum iştekuzum alsana indirim varken.
elini korkak alıştırma.
ben çarşamba gününe iyi olursam eminönüne bile gideceğim.
benim şimdiden çalışırken almam gerek her şeyi.
iş tek maaşa düştü mü 9 hafta sonra biraz zor olur.
İkimizde insan taşıyoruz olur bu kadar da napalımEvin içinde benim ayaklarım ağrıyor evi toplamak bana yetiyor
Şuanda nasıl ağrıyor
Benim eşim o kadar hamarat değil maalesef iş bana kalıyorneden rapor almadın bir iki gün çok zor bu şekilde çalışmak. 10da mı çıkacaksın?
Bilmıyorum ya alamıyorum işte
Kasım 23 te bir kontrollum olacak ondan sonra almaya başlayalım dedik
Evet biliyorum canım ama bu özel durum diye dedim hem hastasın hem hamile.evet bu gün 10da çıkacağım.
yarın sabah 10 akşam 17:30 çıkış.
rapor alamıyorum ben öyle rahat.
özel sektör ya devlet gibi değil.
Evet biliyorum canım ama bu özel durum diye dedim hem hastasın hem hamile.En kısa sürede atlatırsın umarım
İnşallah bende grip oldum bir ara evde yattığım halde zor atlattım. Benim üstlerim de rapor al diyor bana bende rapor mu alsam ne yapsam bilmiyorum ama ücretsiz izin kullanacağım bebekten sonra maaş da çok kesiliyor almakta istemiyorum. Sen çalışacak mısın bebişten sonrabana kalsa ben dünden razıyım da rapor alıp da laf surat çekmek istemedim.
bakalım inşallah yarına daha iyi olurum.
Bravo sana yaa.. ben de almayacağım derken giyim eşyaları neredeyse tamam oldu, arabasını aldıkBilmıyorum ya alamıyorum işte
Kasım 23 te bir kontrollum olacak ondan sonra almaya başlayalım dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?