2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim canım benim. Sağlıkla gelsin bebişin. Kızçen çok tatlı ya bu yaşta çok meraklı oluyorlar ama ne desen bilemedim. Benimde Çarşamba ayrıntılı ultrasonum. Çok stres yapıyorum
Anaaammm benimde carsamba :))
Saat kacta seninki

3.5 saat ne demek yahu
Ben legende yikayip kurutsam yine ayni saate denk gelir

Boşver kuZum sağlıklı doğsunlar inşallah
Kilosu normal olsun yeter
Ayy senden de iki gün sonra benim var
İnşallah bu damardaki çentik geçmiş olur gidince

Kiz 19 haftaliksa o da martta doguracak
Belki o da burdadir yada okuyodur sadece ve sen kiza cahillllllll patavatsizzzz ne dedigini bilmezzzz didin
Yarin kiz magazayi basar benden sana soylemesi

Canim en cok boyle konusanlar biliyorlar gercegini, ama islerine geldigi gibi carpitiyorlar. O da biliyordur yani annenin kilosuyla bebegin kilosunun alakasi olmadigini ama, uste cikip saptirmak istemis konuyu basbayagi.

Kizlar bide bebek arabasi tartismasi yapalim mi n11de kuponlari biriktirdim 11.11 indiriminde bebek arabasi almayi dusunuyorum.. ama hala travel sistem mi yoksa baston puset mi alsam kararsiz kaldm acikcasi

O zaman hem baston hem travel olan chicco liteway aliyorsun

Sanirim dogru tespit. Ama kremin kuruyup dokuldgnden kimse bahsetmedi.cildim koyu renk degildir hele soyulan dokuntu gibi olan sey koyu renk yani o jelin rengi gibi.. peki nasil soyuyosun ku yani maske gibi soyulmuyo bildigin dokuntu oluyo

Canim kremi eline biraz sık, sonra elindeki kremi iki elinin parmaklarina pay et, onlari da karninin kasiklarinin ve beline dogru olan bolgenin her yerine nokta nokta degdirerek yay, ondan sonra da ovalayarak dagit, bu krem jel seklinde oldugu icin cok fazla surup surup yedirmiceksin her yere dagildigindan emin olunca ovalamayi birakicaksin, vucudun 1 dk bile gecmeden emip kuruyo zaten. Ondan sonra da ellerini yikadin mi tamamdir. Ben azicik da goguslerime suruyorum. Goguslerine de surersen iyi olur. Hatta catlamaya musait oldugunu dusunuyorsan baldirlarina ve goguslerin kol altindan sirtina dogru olan kisimlara da surmeni oneririm.

Ben de onu merak edıyorum
Bide bebeği yan yatırmak için destek minderi
Ben duruma göre almayı planlıyorum reflü yatağı.
Benim eşim hiçbirşeyi atamaz ya da evden gönderemez vedalaşıp herşeyi saklar. Bende tam tersi bir sezon kullanmadıysam gönderirim. Fazla alışveriş yapmaktan korkuyorum o yüzden çünkü kullanmadıklarım başıma kalır bir de onları saklama derdi çıkar.

Çocuğun kusması çoksa eşim alır gelir ya da ben bebeği bağlarım kucağıma pendikte var e bebek alırım birtane orası kolay :))

Sanirim dogru tespit. Ama kremin kuruyup dokuldgnden kimse bahsetmedi.cildim koyu renk degildir hele soyulan dokuntu gibi olan sey koyu renk yani o jelin rengi gibi.. peki nasil soyuyosun ku yani maske gibi soyulmuyo bildigin dokuntu oluyo
Bende olmadı ama ben güzelce yediriyorum kremi masaj yaparmış gibi

Kizlar bide bebek arabasi tartismasi yapalim mi n11de kuponlari biriktirdim 11.11 indiriminde bebek arabasi almayi dusunuyorum.. ama hala travel sistem mi yoksa baston puset mi alsam kararsiz kaldm acikcasi
Ben Yeni aldım Doğumdan itibaren kullanıldığı için travel aldım chicco liteway bana çok sallantılı gidiyor gibi geldi onu sevmedim travel modeller de genellikle çok ağır oluyor e bebekten joie litetrax aldım hem diğerlerine göre daha hafif hem tek elle kapanabiliyor hem de yüzde 40 indirimde 999 tl ye düşmüş kullananlar da çok memnun tavsiye ederim

Sende mi Pendik’te oturuyorsun :)

Yeni doğan bebekleri yan yatırmak gerekliymiş ya Kusma olayı için
Bebişinde yan yAtması için destek minderi varmış
Reflü yatağı ile satılıyormuş

Bende gaviscon aldım çiğneme tableti için o iyi geldi ama son raddede kullanıyorum dün akşam ki gibi

Bugün de kotuydum ama gene düne göre değil

Fırında patates havuç karnıbahar yaptım az zeytinyağlı tuzlu sarımsaklı yoğurtla yedim o iyi geldi hani midemi yakmadı
Diğerleri gibi

Salcadan yağdan uzak dur kuzum
Salatayi bile az yağlı ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…