- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Arkanida donmeyeydin eyiydiYok değüşüklük yapayım dedim
Beni yoğun takipte olduğun için gözünden kaçmamış
Anaaammm benimde carsamba :))Çok sevindim canım benim. Sağlıkla gelsin bebişin. Kızçen çok tatlı ya bu yaşta çok meraklı oluyorlar ama ne desen bilemedim. Benimde Çarşamba ayrıntılı ultrasonum. Çok stres yapıyorum
12.30 da canım. Seninki kaçta. İnşallah güzel haberlerle dönerizAnaaammm benimde carsamba :))
Saat kacta seninki
3.5 saat ne demek yahu.
Valla ben cok arastirdim alirken yaz basindan beri de kullaniyorum, cok cok asiri memnunum. Ama evlenirken bana da tavsiye etmemislerdi ikisi bir arada olani. Kilosu dusuk oldugu icin sanirim 8 kilo yikiyo mesela 5 kilo kurutuyo ya, camasirin bi kismini cikarman gerekiyomus falan. Benim aldigim 10 kilo yikama 7 kilo kurutma kapasiteli, normal doldurdugumu gayet guzel kurutuyo, cok asiri dolmuyo zaten makine. 3 bucuk saatte falan hem yikama hem kurutma yapiyo normal programda, tabi hizlisi falan da var.
Boşver kuZum sağlıklı doğsunlar inşallahbilmiyorum ki olmuştur herhalde.
kontrole çok var ya 21 kasımda
şimdiden özledim.
inşallah keyfi yerindedir.
dün bir kız geldi bizim şirketin mağazasının birinde çalışıyor.
kızı tanıyamadım dal gibi kızdı hem kilo çok almış hem karnı kocaman.
bana siz kilo almamışsınız sizin bebek kilolu doğmaz dedi.
önce bir derin nefes aldım sonra sadece o iş annenin kilosuna göre olmuyor dedim bebeğin kilosuna göre hesaplanıyor dedim.
hadi normal insanın cahilliğini patavatsızlığını anlıyorum da sen hamilesin aç araştır değil mi?
19 haftalıkmış o da.
Kiz 19 haftaliksa o da martta doguracakbilmiyorum ki olmuştur herhalde.
kontrole çok var ya 21 kasımda
şimdiden özledim.
inşallah keyfi yerindedir.
dün bir kız geldi bizim şirketin mağazasının birinde çalışıyor.
kızı tanıyamadım dal gibi kızdı hem kilo çok almış hem karnı kocaman.
bana siz kilo almamışsınız sizin bebek kilolu doğmaz dedi.
önce bir derin nefes aldım sonra sadece o iş annenin kilosuna göre olmuyor dedim bebeğin kilosuna göre hesaplanıyor dedim.
hadi normal insanın cahilliğini patavatsızlığını anlıyorum da sen hamilesin aç araştır değil mi?
19 haftalıkmış o da.
ya zaten 8 ayda değiliz ki bebek zayıf ya da kilolu diye düşünelim.
bebeğin kilosunu annenin kilosu belirlese herhalde 30 kilo alan hamilelerin bebeği 10 kilo doğardı.
ben bilinçsiz hamile olmaya karşıyım.
internet çağındayız birine böyle söylemeden bakıp öğrenip emin olmak gerekir.
her doğuran profesör gibi akıl veriyor o yüzden hamilelerin de aklı bulanmış sanırım.
Kizlar bide bebek arabasi tartismasi yapalim mi n11de kuponlari biriktirdim 11.11 indiriminde bebek arabasi almayi dusunuyorum.. ama hala travel sistem mi yoksa baston puset mi alsam kararsiz kaldm acikcasi
Sanirim dogru tespit. Ama kremin kuruyup dokuldgnden kimse bahsetmedi.cildim koyu renk degildir hele soyulan dokuntu gibi olan sey koyu renk yani o jelin rengi gibi.. peki nasil soyuyosun ku yani maske gibi soyulmuyo bildigin dokuntu oluyo
Ay bunu gorunce kaplumba aklima geldikızlar yaa şu katlanan zımbırtı sizce nasıl, alıp koyasım var kenara?
Ne ki o kızlarBende bayıldım bunlara.. ama park yatak alınca yazlığa falan o taşınacak nasılsa diye vazgeçtim. Günübirlik yerlerde de arabası olacak nasılsa ama çok sevimliler
Ben de onu merak edıyorumReflu yatagi nasil acaba kizlar hic kullanan ya da arastiran oldumu gerekli mi bu arada emzirme yastiginida merak ediyorum ben kullanmamistim ama cok rahat oluyomus
Ben duruma göre almayı planlıyorum reflü yatağı.Ben de onu merak edıyorum
Bide bebeği yan yatırmak için destek minderi
Ins canim cok stresliyim inanki12.30 da canım. Seninki kaçta. İnşallah güzel haberlerle döneriz
Bende olmadı ama ben güzelce yediriyorum kremi masaj yaparmış gibiSanirim dogru tespit. Ama kremin kuruyup dokuldgnden kimse bahsetmedi.cildim koyu renk degildir hele soyulan dokuntu gibi olan sey koyu renk yani o jelin rengi gibi.. peki nasil soyuyosun ku yani maske gibi soyulmuyo bildigin dokuntu oluyo
Ben Yeni aldım Doğumdan itibaren kullanıldığı için travel aldım chicco liteway bana çok sallantılı gidiyor gibi geldi onu sevmedim travel modeller de genellikle çok ağır oluyor e bebekten joie litetrax aldım hem diğerlerine göre daha hafif hem tek elle kapanabiliyor hem de yüzde 40 indirimde 999 tl ye düşmüş kullananlar da çok memnun tavsiye ederimKizlar bide bebek arabasi tartismasi yapalim mi n11de kuponlari biriktirdim 11.11 indiriminde bebek arabasi almayi dusunuyorum.. ama hala travel sistem mi yoksa baston puset mi alsam kararsiz kaldm acikcasi
Sende mi Pendik’te oturuyorsun :)Ben duruma göre almayı planlıyorum reflü yatağı.
Benim eşim hiçbirşeyi atamaz ya da evden gönderemez vedalaşıp herşeyi saklar. Bende tam tersi bir sezon kullanmadıysam gönderirim. Fazla alışveriş yapmaktan korkuyorum o yüzden çünkü kullanmadıklarım başıma kalır bir de onları saklama derdi çıkar.
Çocuğun kusması çoksa eşim alır gelir ya da ben bebeği bağlarım kucağıma pendikte var e bebek alırım birtane orası kolay :))
TuzladayımSende mi Pendik’te oturuyorsun :)
Az önce dedim ki babama pazar günü tuzla pazarına gidelim :))Tuzladayım
çok sağol canım.. benim şişliğim var die dr pastil vermişti metsil ismi.. hatta sordu yanman var mı diye bende yok demiştim. gerçi yemekten sonra oldu bi saat kdr ve geçti ama artarsa kötü olur
inşallah yaaa. hedefim 15di.. 16da kurtarır beni
canım valla çok hoş görünüosun maşallah
kötüsün sen yaaaaa
Az önce dedim ki babama pazar günü tuzla pazarına gidelim :))
Sende gel kıss gezeriz oradan da mercan na gider sahil havası alırız[/QUOTE
Mercan keyifli hakikaten yapılır valla :)) Kız tuzla pzarında ne var küçücük, salı kadıköy yapmak lazım asıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?