- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Sizin amaciniz hava almak degil bizi cekistirip dedikodumuzu yapmakAz önce dedim ki babama pazar günü tuzla pazarına gidelim :))
Sende gel kıss gezeriz oradan da mercan na gider sahil havası alırız
Başta senin hemideSizin amaciniz hava almak degil bizi cekistirip dedikodumuzu yapmak
Kiz ne guzel anlatmissin kremi ben boca ediyorum ondan mi acaba geri dokulmeye basliyo obur gunCanim en cok boyle konusanlar biliyorlar gercegini, ama islerine geldigi gibi carpitiyorlar. O da biliyordur yani annenin kilosuyla bebegin kilosunun alakasi olmadigini ama, uste cikip saptirmak istemis konuyu basbayagi.
O zaman hem baston hem travel olan chicco liteway aliyorsun
Canim kremi eline biraz sık, sonra elindeki kremi iki elinin parmaklarina pay et, onlari da karninin kasiklarinin ve beline dogru olan bolgenin her yerine nokta nokta degdirerek yay, ondan sonra da ovalayarak dagit, bu krem jel seklinde oldugu icin cok fazla surup surup yedirmiceksin her yere dagildigindan emin olunca ovalamayi birakicaksin, vucudun 1 dk bile gecmeden emip kuruyo zaten. Ondan sonra da ellerini yikadin mi tamamdir. Ben azicik da goguslerime suruyorum. Goguslerine de surersen iyi olur. Hatta catlamaya musait oldugunu dusunuyorsan baldirlarina ve goguslerin kol altindan sirtina dogru olan kisimlara da surmeni oneririm.
Ayy ben de özellikle kesme kısmından bahsetmeyeyim de nasıl anlatayım diye düşünüyorum. Normal doğumu anlatmak da zor. Çocuğu korkutmak, anneni canının çok acıyacağından bahsetmek küçücük çocuğu kötü etkiler. Kardeşim annemin canını yaktı diye de düşünebilir. Şimdilik doktor amca karnımdan çıkaracak o biliyor nasıl çıkaracağını diye cevap veriyorum ama yeterli gelmiyorBenim kizim da soruyor, ben de doktor cikarcak diyorum, nasil cikarcagini sormuyor hic Allah'tan. Ama kizima hamileyken de yegenime doktor kesip karnimdan cikarcak deme gafletinde bulunmustum, aradan biraz zaman gecti, baktik bir telas icinde birseyler ariyor, ne ariyorsun dedik, bicak ariyorum, karnini kesip bebegi cikarcam demistiaman ha dikkat
Ayy o ne ya, kiskanmis seni bahane uydurmus resmen, bosver sen takilma boylelerinin laflarina. Hem kilolu olmasa bebek ne olur ki, saglikli olsun, cabucak kilo alip buyuyorlar zaten. Benim kizim 2620gr dogdu ama cok hizli kilo aldi dogumdan sonra, arkadasimin bebegi 4 kusur dogmustu, o da cok yavas kilo aliyordu, benim kiz onu ikiye katladi nerdeyse sonradan.
Tüh canım inş orda halledebilirsin.Moralim cok bozuldu kizlar, yarin fetal ekom vardi, stresle bekliyorum zaten, bugun cocuk kardiyoloji uzmaninin sekreteri aradi, doktorun babasi vefag etmis, bu hafta izinli olcakmis, haftaya kalmis randevu. 24.hafta da en ideal haftaymis fetal eko icin. Haftaya 25.hafta olcam. Baska bir hastanenin kadin dogumuna randevu aldim cocuk kardiyolojisi olan persembe gunu icin. Bakalim ayni gun olursa fetal eko sansimi deneyecegim.
Kızım çok kusan bi bebekti onda almamıştım pişman oldum şimdi aldım canım. Araştırdığım kadarıyla kullananların çoğu memnun kalmış.Reflu yatagi nasil acaba kizlar hic kullanan ya da arastiran oldumu gerekli mi bu arada emzirme yastiginida merak ediyorum ben kullanmamistim ama cok rahat oluyomus
Ben reflu yatagi aldim yanlardan ve alttan korumali olandan sevibebe. Amazondan almstm baya da uyguna aldm burda yazmstm hatta 70e mi ne aldm cok isime yarayacagni dusunuyorm yani bitek reflu icin degil de babynest fln okdr para vermk istemiyorm bunu ayni zamanda babynest gbi de kullanirm dye dusundmYeni doğan bebekleri yan yatırmak gerekliymiş ya Kusma olayı için
Bebişinde yan yAtması için destek minderi varmış
Reflü yatağı ile satılıyormuş
Valla cok iyi olur yani yeter ki gezme olsun
Gezmek bizim işimiz kızlar
Ya ona da baktm ama travel sistemi sirf cift yonlu kullaniliyo diye alma ihtimalim arasina eklemistim joie nin o modeli tek yonlu diye vazgectm ondanBen Yeni aldım Doğumdan itibaren kullanıldığı için travel aldım chicco liteway bana çok sallantılı gidiyor gibi geldi onu sevmedim travel modeller de genellikle çok ağır oluyor e bebekten joie litetrax aldım hem diğerlerine göre daha hafif hem tek elle kapanabiliyor hem de yüzde 40 indirimde 999 tl ye düşmüş kullananlar da çok memnun tavsiye ederim
Reflü yatağın yan destek minderleri de var dimiBen reflu yatagi aldim yanlardan ve alttan korumali olandan sevibebe. Amazondan almstm baya da uyguna aldm burda yazmstm hatta 70e mi ne aldm cok isime yarayacagni dusunuyorm yani bitek reflu icin degil de babynest fln okdr para vermk istemiyorm bunu ayni zamanda babynest gbi de kullanirm dye dusundm
Ona da liarec süreriz çatlamayı önler :))
Reflü yatağın yan destek minderleri de var dimi
Peki o yan yastıklar çıkıyor muCanim bak bu benim aldgm yaninda destekleri var altindan cirt cirt var cikarilabiliyo da o yanindaki ve altindaki korumalar.. fiyati suan 75 tl
Yani buyuk ihtimalle bebek yan tarafa dusmesin diye yapilan bi yastik o koruma yan yatirinca destek olmaz ama ben ona kendim bi cozum buldm destek olarak normal yastik koycm onun da alt tarafina cirt dikip yataga yapistrmyi dusunuyormPeki o yan yastıklar çıkıyor mu
Yani bebeği yan yatırırken yanına destek yapabilirmiyiz
Bunun bi duz bu korumalari olmayani var bide bu modeli var ben baska modelini gormedm canm buyuk ihtimalle bu modeli soyluyosun senPeki o yan yastıklar çıkıyor mu
Yani bebeği yan yatırırken yanına destek yapabilirmiyiz
Reflü yatağının kenarında oluyor yan yatırma desteğiBen de onu merak edıyorum
Bide bebeği yan yatırmak için destek minderi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?