2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Giz bu mektup kusu nerde -Piraye
Kesin dun benim dedigimi yapiyo topladi ask mektuplarini onlari okuyo
Giz bari yeni zarfa koyup yalada acildigi anlasilmasin

Kiz ne guzel anlatmissin kremi ben boca ediyorum ondan mi acaba geri dokulmeye basliyo obur gun

Sey bide chicco lite way hakkinda yorum istiyorum sen aldin mi veya oneri dogrultusunda mi aldn bana da en cok o mantikli geldi hem baston hem puset

Ayy ben de özellikle kesme kısmından bahsetmeyeyim de nasıl anlatayım diye düşünüyorum. Normal doğumu anlatmak da zor. Çocuğu korkutmak, anneni canının çok acıyacağından bahsetmek küçücük çocuğu kötü etkiler. Kardeşim annemin canını yaktı diye de düşünebilir. Şimdilik doktor amca karnımdan çıkaracak o biliyor nasıl çıkaracağını diye cevap veriyorum ama yeterli gelmiyor
Tüh canım inş orda halledebilirsin.
Reflu yatagi nasil acaba kizlar hic kullanan ya da arastiran oldumu gerekli mi bu arada emzirme yastiginida merak ediyorum ben kullanmamistim ama cok rahat oluyomus
Kızım çok kusan bi bebekti onda almamıştım pişman oldum şimdi aldım canım. Araştırdığım kadarıyla kullananların çoğu memnun kalmış.

Yeni doğan bebekleri yan yatırmak gerekliymiş ya Kusma olayı için
Bebişinde yan yAtması için destek minderi varmış
Reflü yatağı ile satılıyormuş
Ben reflu yatagi aldim yanlardan ve alttan korumali olandan sevibebe. Amazondan almstm baya da uyguna aldm burda yazmstm hatta 70e mi ne aldm cok isime yarayacagni dusunuyorm yani bitek reflu icin degil de babynest fln okdr para vermk istemiyorm bunu ayni zamanda babynest gbi de kullanirm dye dusundm

Ya ona da baktm ama travel sistemi sirf cift yonlu kullaniliyo diye alma ihtimalim arasina eklemistim joie nin o modeli tek yonlu diye vazgectm ondan

Reflü yatağın yan destek minderleri de var dimi

Peki o yan yastıklar çıkıyor mu
Yani bebeği yan yatırırken yanına destek yapabilirmiyiz
Yani buyuk ihtimalle bebek yan tarafa dusmesin diye yapilan bi yastik o koruma yan yatirinca destek olmaz ama ben ona kendim bi cozum buldm destek olarak normal yastik koycm onun da alt tarafina cirt dikip yataga yapistrmyi dusunuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…