Bebek arabası modeli hakkında çok doğru düşünmüşsün. Ben şu hantal travel sistemlerden almıştım. Sattım gidip Kraft aldım. Kraft pocket a bi bak derimKiz ne guzel anlatmissin kremi ben boca ediyorum ondan mi acaba geri dokulmeye basliyo obur gun
Sey bide chicco lite way hakkinda yorum istiyorum sen aldin mi veya oneri dogrultusunda mi aldn bana da en cok o mantikli geldi hem baston hem puset
Hemmen inceliyorum canm sagolBebek arabası modeli hakkında çok doğru düşünmüşsün. Ben şu hantal travel sistemlerden almıştım. Sattım gidip Kraft aldım. Kraft pocket a bi bak derim
Ay bu arabayi da cok begendm cok mantikli duruyo ama iste bunda da ayni sknti var tek yonlu kullaniliyoBebek arabası modeli hakkında çok doğru düşünmüşsün. Ben şu hantal travel sistemlerden almıştım. Sattım gidip Kraft aldım. Kraft pocket a bi bak derim
Ikisini de severek kullandim. Emzirme yastigi cok ise yariyor bebek oturmaya baslayinca destek de oluyorReflu yatagi nasil acaba kizlar hic kullanan ya da arastiran oldumu gerekli mi bu arada emzirme yastiginida merak ediyorum ben kullanmamistim ama cok rahat oluyomus
Her gun bunu düşünüyorum. Kafam basmiyor. Okudugumu anlamiyorum. Hamile kafasi geçecek. Lohusa kafasi gelecek daha ooooo.Progesteron yüzünden bütün vücut su tutuyor. Beyin de dahil. Yani hepimizde bir beyin ödemi hali var masumane tabii. Ama demek ki kimimizin ki daha fazla. Hatta gebelerin IQ larının gebelik öncesi döneme göre düştüğü ıspatlanmış birşey. E yurdum insanı ortalama IQ 70 civarı olunca yüzde 10 bile kayıp telafi edilemez oluyor takma o yüzden
Ben de yaşamıyorum. Eskiden her seye bir cevabim olmasi gerektiğini düşünürdüm. Ya da her haksizlikla savaşmak gerektigini. Mesela biri market kuyrugunda onume mi gecti. Bazen gormezden geliyorum.4 ay öncesine kadar benimde öyleydi. Ben dalga geçmeyi tercih ediyorum ya da o kadar enerji harcamak istemezsem gereksiz nezaketi bir kenara bırakıp lafımı söylüyorum kafam rahat ben rahat. Hani karikatür var ya hav diyeydim iyiydi diye, pek yaşamıyorum artık onu :)))
Bunu haftanin en iyi yorumu seciyorum.
Bugun burdan Ilk hotobos kacta var sizin oraya
Ama cozumde buldular banada lierak sureceklerBunu haftanin en iyi yorumu seciyorum.
Gunaydin cok asiri bulantim var uyuyamiyorum normaldede erken kalkardimda bu kadar degilde saat 4 ten beri ayaktayim.Nolacak bu bulanti bilmiyorum canimdan bezdimGünaydın kızlar yaa bu gebelik kafası neyin kafası anlamadım ben.. 3:30 da kalkıp uyuyamamak nedir yaa. Evde yapılacak iş düzenlenecek dolapta kalmadı artık. Bir ben vegeronimo_s böyleyiz sanıyordum sende bizdenmişsin 4body1soul
Canım ya belki stresinde etkisi vardır. Yarını atlat herşeyin güzel olduğunu gör belki daha iyi hissedersin. Benim sizler gibi olmadı 2-3 hafta sürdü bulantım ve akşamları çıkartacak kadar kötü oluyorduö sadece . Premesis ten çok fayda görmüştüm. Gerçi çoğunuz zofranla bile yatıştıranadı bulantıları ama ne bileyim denemediysen bir umut işteGunaydin cok asiri bulantim var uyuyamiyorum normaldede erken kalkardimda bu kadar degilde saat 4 ten beri ayaktayim.Nolacak bu bulanti bilmiyorum canimdan bezdim
Bitiyo ayni siddetiyle kaldigi yerden geri devam ediyo
Canim peki reflu yatagi varken bide babyneste ihtyc olur muIkisini de severek kullandim. Emzirme yastigi cok ise yariyor bebek oturmaya baslayinca destek de oluyor
Gunaydn canm ben de sizdenm mrk etme.. esimi ise gonderdm amdi vurup kafayi yatmam gerek ama uyuyamyrm kafalar hep dolu sanirim ondan uyuyamiyoruzGünaydın kızlar yaa bu gebelik kafası neyin kafası anlamadım ben.. 3:30 da kalkıp uyuyamamak nedir yaa. Evde yapılacak iş düzenlenecek dolapta kalmadı artık. Bir ben vegeronimo_s böyleyiz sanıyordum sende bizdenmişsin 4body1soul
Biz de birazdan kahvaltı ederiz sonra benim eşimde gider. Bugün annemler geliyor artık yazlığı kapatıyorlar. Bir iki yemek yaparım falan zaman geçer işte.Gunaydn canm ben de sizdenm mrk etme.. esimi ise gonderdm amdi vurup kafayi yatmam gerek ama uyuyamyrm kafalar hep dolu sanirim ondan uyuyamiyoruz
Ooo gozunaydin senin icn artk zaman dha cabuk gecmye baslar ozamn basin kalabalik olur oyalanack bisuru sey olurBiz de birazdan kahvaltı ederiz sonra benim eşimde gider. Bugün annemler geliyor artık yazlığı kapatıyorlar. Bir iki yemek yaparım falan zaman geçer işte.
3 te tlyattim 7de kalktim. Bu sefer dogum gunu hazirliklarindan uyuyamadim ama. Ooff cok uykusuzum. Iste uyusam mi kiGünaydın kızlar yaa bu gebelik kafası neyin kafası anlamadım ben.. 3:30 da kalkıp uyuyamamak nedir yaa. Evde yapılacak iş düzenlenecek dolapta kalmadı artık. Bir ben vegeronimo_s böyleyiz sanıyordum sende bizdenmişsin 4body1soul
Stresten olabilecegi benimde aklima geliyor.Hafta sonu kiz kardesimle dolu dolu iki gun gecirdik o gidince bi bosluk oldu hemen pesine bulanti basladi bide yarinin stresi basti.Canım ya belki stresinde etkisi vardır. Yarını atlat herşeyin güzel olduğunu gör belki daha iyi hissedersin. Benim sizler gibi olmadı 2-3 hafta sürdü bulantım ve akşamları çıkartacak kadar kötü oluyorduö sadece . Premesis ten çok fayda görmüştüm. Gerçi çoğunuz zofranla bile yatıştıranadı bulantıları ama ne bileyim denemediysen bir umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?