2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kuzucuklar.. geronimo_s doum günü kutlu olsn güzel kızının
benimde minnoş dün gece bi tepindiki ilk defa ııyutmadı. baya uzun sürdü,sağa dönüom tekme,sola dönüom kafa rahat edemedi bi türlü..

bende acaba reflu yatağımı alsam? bide benim o paylaştığım babynest benzeri şey 149tl. çok abartı değil fiyatı

kızlar hem anne yanı olup hem reflülü olanlarda var
kafam iice karıştı

Eklentiler

• 177EA9A5-D120-4CAB-A85E-398C0268B457.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 63
MUAYENESİ ÇOK ÇOK İYİ AMA CANIM HERŞEYE DÖNÜP DÖNÜP BAKIO. BENİM BEBEĞİN POZİSYONLARI HEP UYGUNDU HİÇ SEDYEDEN KALKMADIM ONA RAĞMEN BİR BUÇUK SAATE YAKIN SÜRDÜ. ÇOK AYRINTILI BİR ŞEKİLDE RAPORLARINI VERDİ HATTA SAYFALARCA KENDİ DOSYALADI. ZATEN Bİ CD NİN İÇİNDE OLMASI GEREKEN HERŞEY ONDA VAR. AĞZI BURNU AYRI AYRI USG FOTOSU VE CİHAZ ÇOK KAALİTELİ OLDUĞU İÇİN NORMAL GÖZLE BAKAN Bİ İNSAN BİLE ANLAR BURUN DELİKLERİNE KADAR FOTOSU VAR ÇOCUĞUN BENDE. SADECE BEN BÜTÜN OLARAK YÜZÜNÜ GÖRMEDİM ONUDA KENDİ DOKTORUM GÖSTERİR DİYE ÇOK SÖYLEMEDİM. ÖNEMLİ OLANDA UZUVLARI NE KADAR İNCELEDİĞİ Bİ ON KERE KALBİNE BAKMIŞTIR BENCE ALDIĞI PARANIN HAKKINI KESİNLİKLE VEREN Bİ DOKTOR. GÜLER YÜLÜ TECRÜBELİ VE OLDUKÇA TİTİZ. BEN TAVSİYE EDERİM CENK BEYİ BEN ARAŞTIRIP GİTTİM ONU ZATEN.

BENİM ÇEVREMDE 30 KİLO ALAN ÇOK ANNE VAR VE ÇOĞUNUN BEBEĞİNİN KİLOSU İKİ. O DURUM DAHA SAĞLIKSIZ.

Evet duydum yıllar önce bir kez de muayene oldum
İyi bir doktordur oldukça tercih edilir aslında evet onu düşünebilirsin
Antep’te hep bayandı doktorum
Burda da erkek
Erkek doktorlar daha iyi sanki :)

Kizlar bende grip oldum oksuruyorum surekli basim agriyor ihlamur iciyom fayda etmiyor ilacda icemedin bisey olur diye her tarafin agriyor sanki ya cok kotu etkiledi grip beni

Kizlar bende grip oldum oksuruyorum surekli basim agriyor ihlamur iciyom fayda etmiyor ilacda icemedin bisey olur diye her tarafin agriyor sanki ya cok kotu etkiledi grip beni
Canim ben gecen hafta cok kotuydum minoset ictim o biraz toparladi beni ve tavuk suyu corba ic kesinlikle cok iyi geliyo

Bıktım bıktım bıktım artık mide bulantısından. Hani geçecekti dışarı çıkıp bulantıdan geri ebe dönüp kusup geri dışarı çıkmak hangi seviye delireceğim artık

Sanirim dogru tespit. Ama kremin kuruyup dokuldgnden kimse bahsetmedi.cildim koyu renk degildir hele soyulan dokuntu gibi olan sey koyu renk yani o jelin rengi gibi.. peki nasil soyuyosun ku yani maske gibi soyulmuyo bildigin dokuntu oluyo
ala ala ben yaklaşık dört aydır kullanıyorum hiç de temizlemiyorum sürdüğüm yeri iyice emio krem döküntü ya da soyulma gibi bir şeyde yaşamadım.

Nurbal27 anneciğin geldi tabi keyifler yerinde hiç bakma bize burda açmıyız tok muyuz bilme
Bebeğim benim
Sen hep aklımdasın
Kız buraya bakmasam da İnstagram da gözümün önündesin ya ondan bu rahatlık
Anneme Mardin’i gezdiriyorum canım pek zaman olmuyor buraya bakmaya
Çok dedikodu birikti
Geçmişi okuyamıyorum günlerdir
Epey birikti sayfalar
Umarım herkes iyidir
Sen nasılsın canımın içi

Canim ben gecen hafta cok kotuydum minoset ictim o biraz toparladi beni ve tavuk suyu corba ic kesinlikle cok iyi geliyo

minoset iciliyor mu cnm hamileyken bende alsam miki tabuk suyu corbasnida cok severim tavukda yok evde yapamicam yerimden kalkacak halim bile yok hic ya

minoset iciliyor mu cnm hamileyken bende alsam miki tabuk suyu corbasnida cok severim tavukda yok evde yapamicam yerimden kalkacak halim bile yok hic ya
Minoset ben cok sikıstiklca kullaniyorum canim oarolda icebilirsin tavuksuyu corbasina bol limon sikip ic ben onunla toparlandim

Bol bol gez kuZum annecinle zaman geçir
İlerde ağırlaşınca gezmek istesekte gezemeyeceğiz
İyiyiz şükür
Bu arada enişte iyi kıyafet uyumu gözümden kaçmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…