2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bıktım bıktım bıktım artık mide bulantısından. Hani geçecekti dışarı çıkıp bulantıdan geri ebe dönüp kusup geri dışarı çıkmak hangi seviye delireceğim artık
senin gerçekten çok uzun sürdü kuZum
Doktora söylüyorsun dimi hala kötu olduğunu

Bende ikisi arasında karar veremiyorum
Bide destek minderine taktım aklımı yan yatırmak için hem soluna hem sağ yanına ince uzun minder varmış
Gece kusar filan Allah korusun boğulma filan olmasın diyeymiş
Bunu duydum ya taktım kafaya

geronimo_s kızının kurabiyeleri yaparken bir bir yedin tabii sonrada uyuyamadın şimdi uyursun işte nasıl olacaksa o

Aaaa vallahi yemedim. Sevmiyorum o kurabiyeleri zaten. Sevsem gece mece dinlemezdim Bi kahveyle açıllırım artık.
Oboouuuwwwwww geronimo_s bi ben ugrasmiyom senle bak
Resmen yedin yedin siskinlikten uyuyamiyon diyo.Bununda senin isyerindekilerden farki yok
Senin yerini kimse dolduramaz

kızlar hem anne yanı olup hem reflülü olanlarda var
kafam iice karıştı

Bu çok güzelmiş yaaa.

Evet duydum yıllar önce bir kez de muayene oldum
İyi bir doktordur oldukça tercih edilir aslında evet onu düşünebilirsin
Antep’te hep bayandı doktorum
Burda da erkek
Erkek doktorlar daha iyi sanki :)
Hımm kadın doktorun neyini gördün kız?

Bol bol gez kuZum annecinle zaman geçir
İlerde ağırlaşınca gezmek istesekte gezemeyeceğiz
İyiyiz şükür
Bu arada enişte iyi kıyafet uyumu gözümden kaçmadı
Ben dogum yapicagim gun polonezkoye gitmistik o gun icin onceden plan yapmistik geceden sancim basladi o gun dogum olucagini anladim ama yinede gittim butun gun gezdik aksam eve gidip dus aldim sonra hastaneye gezme diyince akan sular durur bende

Bıktım bıktım bıktım artık mide bulantısından. Hani geçecekti dışarı çıkıp bulantıdan geri ebe dönüp kusup geri dışarı çıkmak hangi seviye delireceğim artık
Canim sen ćok cektin su bulantidan insallah bebisin dogunca hepsini unutturucak sana ama cok zor gercekten Allah yardimcin olsun bir an once gecer insallah

Sen hepsinden al sana dokunmaz restourant zincirleri sahibesi
Vallahi biliodum bu yorumu yapacağını,yok kııız nerde en ucuzu nerde iki saattir araştırıorm,kartımı yatirim alacam

ben en son paylaştığıma karar verdim sanırım.. acayip güzel yorumlar okudum. en ucuzu amazonda ve gittgidiyorda var https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sevi-bebe-anne-yani-bebek-reflu-yatagi-yeni-387699202#

çokçok güzel yorumlar var alıcam bunu

Ben dogum yapicagim gun polonezkoye gitmistik o gun icin onceden plan yapmistik geceden sancim basladi o gun dogum olucagini anladim ama yinede gittim butun gun gezdik aksam eve gidip dus aldim sonra hastaneye gezme diyince akan sular durur bende
Seni canı gönülden tebrik ediyorum
Polonezköy de cumhuriyet piknik alanında doğursaydın
Bebişe ücretiz piknik hakkı verirlerdi ömür boyu

Boşver kuZum sağlıklı doğsunlar inşallah
Kilosu normal olsun yeter
Ayy senden de iki gün sonra benim var
İnşallah bu damardaki çentik geçmiş olur gidince

ben hasta olunca o damar çentik konusuna denk gelememişim.
geriye dönüp baktım öyle gördüm.
inşallah bir şey çıkmayacak kuzum merak etme.

kızlar hem anne yanı olup hem reflülü olanlarda var
kafam iice karıştı

Canim bunun egimi uygun degil gibi geldi bana, baby nest ve reflu bir arada olanin yani. 45 derecelik egim olmasi lazim reflu yatagi icin.

Ah canim Allah kolaylik versin hepimize, ama soyle teselli et kendini, tas catlasa 4-5 aya eski saglikli gunlerimize kavusacagiz insaallah, Allah beterinden saklasin, surekli kotu hastalik cekenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…