- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Sen hepsinden al sana dokunmaz restourant zincirleri sahibesikızlar hem anne yanı olup hem reflülü olanlarda var
kafam iice karıştı
Bıktım bıktım bıktım artık mide bulantısından. Hani geçecektidışarı çıkıp bulantıdan geri ebe dönüp kusup geri dışarı çıkmak hangi seviye delireceğim artık
Minoset ben cok sikıstiklca kullaniyorum canim oarolda icebilirsin tavuksuyu corbasina bol limon sikip ic ben onunla toparlandim
Bende ikisi arasında karar veremiyorumgunaydın kuzucuklar..geronimo_s doum günü kutlu olsn güzel kızının
benimde minnoş dün gece bi tepindiki ilk defa ııyutmadı. baya uzun sürdü,sağa dönüom tekme,sola dönüom kafarahat edemedi bi türlü..
bende acaba reflu yatağımı alsam? bide benim o paylaştığım babynest benzeri şey 149tl. çok abartı değil fiyatı
geronimo_s kızının kurabiyeleri yaparken bir bir yedin tabii sonrada uyuyamadın şimdi uyursun işte nasıl olacaksa o
SeninOboouuuwwwwwwgeronimo_s bi ben ugrasmiyom senle bak
Resmen yedin yedin siskinlikten uyuyamiyon diyo.Bununda senin isyerindekilerden farki yok
kızlar hem anne yanı olup hem reflülü olanlarda var
kafam iice karıştı
Hımm kadın doktorun neyini gördün kız?Evet duydum yıllar önce bir kez de muayene oldum
İyi bir doktordur oldukça tercih edilir aslında evet onu düşünebilirsin
Antep’te hep bayandı doktorum
Burda da erkek
Erkek doktorlar daha iyi sanki :)
Ben dogum yapicagim gun polonezkoye gitmistik o gun icin onceden plan yapmistik geceden sancim basladi o gun dogum olucagini anladim ama yinede gittim butun gun gezdik aksam eve gidip dus aldim sonra hastaneye
Bol bol gez kuZum annecinle zaman geçir
İlerde ağırlaşınca gezmek istesekte gezemeyeceğiz
İyiyiz şükür
Bu arada enişte iyi kıyafet uyumu gözümden kaçmadı
Canim sen ćok cektin su bulantidan insallah bebisin dogunca hepsini unutturucak sana ama cok zor gercekten Allah yardimcin olsun bir an once gecer insallahBıktım bıktım bıktım artık mide bulantısından. Hani geçecektidışarı çıkıp bulantıdan geri ebe dönüp kusup geri dışarı çıkmak hangi seviye delireceğim artık
Vallahi biliodum bu yorumu yapacağını,yok kııız nerde en ucuzu nerde iki saattir araştırıorm,kartımı yatirim alacamSen hepsinden al sana dokunmaz restourant zincirleri sahibesi
ben en son paylaştığıma karar verdim sanırım.. acayip güzel yorumlar okudum. en ucuzu amazonda ve gittgidiyorda var https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sevi-bebe-anne-yani-bebek-reflu-yatagi-yeni-387699202#Bende ikisi arasında karar veremiyorum
Bide destek minderine taktım aklımı yan yatırmak için hem soluna hem sağ yanına ince uzun minder varmış
Gece kusar filan Allah korusun boğulma filan olmasın diyeymiş
Bunu duydum ya taktım kafaya
çokçok güzel yorumlar var alıcam bunuAaaa vallahi yemedim. Sevmiyorum o kurabiyeleri zaten. Sevsem gece mece dinlemezdimBi kahveyle açıllırım artık.
Seninyerini kimse dolduramaz
Bu çok güzelmiş yaaa.
Hımm kadın doktorun neyini gördün kız?
Seni canı gönülden tebrik ediyorumBen dogum yapicagim gun polonezkoye gitmistik o gun icin onceden plan yapmistik geceden sancim basladi o gun dogum olucagini anladim ama yinede gittim butun gun gezdik aksam eve gidip dus aldim sonra hastaneyegezme diyince akan sular durur bende
Kiz 19 haftaliksa o da martta doguracak
Belki o da burdadir yada okuyodur sadece ve sen kiza cahillllllll patavatsizzzz ne dedigini bilmezzzz didin
Yarin kiz magazayi basar benden sana soylemesi
Boşver kuZum sağlıklı doğsunlar inşallah
Kilosu normal olsun yeter
Ayy senden de iki gün sonra benim var
İnşallah bu damardaki çentik geçmiş olur gidince
Arkanida donmeyeydin eyiydi
Bu arada nasil oldun kac paket pecete harciyon bi gunde :))
İnşallah kuZum netten bakınca inanılmaz stres yapıyorumben hasta olunca o damar çentik konusuna denk gelememişim.
geriye dönüp baktım öyle gördüm.
inşallah bir şey çıkmayacak kuzum merak etme.
kızlar hem anne yanı olup hem reflülü olanlarda var
kafam iice karıştı
Bıktım bıktım bıktım artık mide bulantısından. Hani geçecektidışarı çıkıp bulantıdan geri ebe dönüp kusup geri dışarı çıkmak hangi seviye delireceğim artık
güle güle kullan canım pek minnoşşşEki Görüntüle 2203523 geldi bizim ciciler...ası mı da oldum...diğer gebelikte 2 tane olduğum için bu gebelikte 1 tetanoz tek yeterli dedi...ondan geç çağırmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?