2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Erken erken deyip bende başladım sonunda

Eklentiler

• Screenshot_20181106-104718.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20181106-104707.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20181106-104402.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20181106-104256.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20181106-104158.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20181106-104145.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20181106-104124.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 62
Malını falan beğendim de bedenler küçük vence...oğluma 2 sıfır kol aldım.. hemde 5 yaş aldım.. şuan 2 yaşında üzerine tam oturdu..bilsem 6 yaş alırdım.. :):/

Ay bu arabayi da cok begendm cok mantikli duruyo ama iste bunda da ayni sknti var tek yonlu kullaniliyo
Sana şöyle söyleyim canım tecrübelerime dayanarak. Bu ana kucağı zaten pusete takıldığında sana dönük oluyor. İlk 6 ay ana kucağını kullanıyorsun zaten be sana dönük oluyor. Ben kızımı 6 Aydan sonra dışa dönük oturtmuştum hep :) Bende şu an Kraft Cabin plus var. Arabada az yer kaplıyor tek elle kapanıyor. Sadece 7 kg. Tek yönlü bi araba. Diğeri satmam dediğim için ana kucağı olmayan bu modelini almıştım. Satacağımı bilseydim Kraft pocket alırdım sadece 8 kg o da. Ve uçakta filan yanına alabiliyorsun. Ve sizlere en önemli tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle bebek arabasını sürerek açıp kapatarak ağırlığına bakarak alın. Şu yeni moda travelları kimse tavsiye etmiyorum öyle hantalkiii.

Evet duydum yıllar önce bir kez de muayene oldum
İyi bir doktordur oldukça tercih edilir aslında evet onu düşünebilirsin
Antep’te hep bayandı doktorum
Burda da erkek
Erkek doktorlar daha iyi sanki :)
Kadın Doğumda bence erkek doktorlar daha iyi. Ankara’da bayan bir doktorla kötü bir tecrübe yaşamıştım. Aslında erkek doktorların daha iyi olmalarının nedeni sadece işlerine odaklanıyor olmaları. Lakin kadın doktorların aklında bi sürü düşünce. Yemeği çocuğu eşi evi aklında bi sürü düşünce. O yüzden erkekler işlerine daha iyi odaklanıyor. Ha tabi her erkek doktor iyi her kadın doktor kötü diye bir şey yok.

Ya iste ilk aylardan sonra yani puseti biraktiktan sonra daha kucukler bana donuk olmasini isterim ben biraz evhamliyim yuzunu gorerek yurumem lazm bide ruzgar fln ihtimaline karsi cift yonlu istiyorum o yuzden bilemedm yoksa bu pocket modelini cok begendm cok islevsel duruyo kutu gibi katlanip valiz gibi cekilmesi fln cok iyi ama bnm icin tek ve en buyuk eksikligi tek yonlu olmasi iste

kraft pocketi bende yazdım bi kenara

Bizim zamanımızda 2017 de sevi bebe nin bu reflü yatağı yoktu :)) bence de güzelmiş hem Babynest hem reflü yatağı :))

Ben de bi genelleme daha yapayim.. erkek kadin dogumcular da cok uzun omurlu olmuyo nkdr iyi erkek kadin dogumcu duyduysam cevremde belli bi calsma yilindan sonra biraz kafalar gitmis oluyo.. bizzat ablamin doktoru bulundgu sehrin en iyi kadin dogum doktorudur cevre illerden o adama gelirler sirf iyi diye ama adam son 3 yildir biraz tuhaflasmis bunun gibi bikac tame daha duydum artik fizyolojik yapimizi gorup bukdr guclu dogumlar yaptgmzi gorduklerinden midir nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…