- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Canım nasılsın bayadır konuşmadıkGünaydın kızlar hepinize....
KuZumm sağlıkla giysin inşallahEki Görüntüle 2203523 geldi bizim ciciler...ası mı da oldum...diğer gebelikte 2 tane olduğum için bu gebelikte 1 tetanoz tek yeterli dedi...ondan geç çağırmis
Çok güzel fiyatları nasıl öyle set halindekızlar bayıldım bunlara yaaaaa
Bide onun ayaklarında tutucu yokgüle güle kullan canım pek minnoşşş
@ssule07 canım babyneste sordum reflü yataklı yokmuş
Bence güzel kuzum..mükemmel değil ama iyi ya o kadar parçaya göre...ama 100 tl olsa vermezdim o parayı buna..çok tatlılar.. hemen mart gelse de giydirelm insaallahhhKuZumm sağlıkla giysin inşallah
Nasıl güzel mi
Aynısından bende aldım bekliyorum da
Bir yerden başlamış lazım o Tavşanlı’ya bayıldımErken erken deyip bende başladım sonunda
Zaten 3 ay giyecekler oda 3 ayda kaç defa giyecekler dimiBence güzel kuzum..mükemmel değil ama iyi ya o kadar parçaya göre...ama 100 tl olsa vermezdim o parayı buna..çok tatlılar.. hemen mart gelse de giydirelm insaallahhh
Kuzum butun gun yurudum acilmam hemen oldu iste ama riskli tabiiiSeni canı gönülden tebrik ediyorum
Polonezköy de cumhuriyet piknik alanında doğursaydın
Bebişe ücretiz piknik hakkı verirlerdi ömür boyu
170tl hastane çıkışıÇok güzel fiyatları nasıl öyle set halinde
Kundak cok guzelmis ama170tl hastane çıkışı
kundak tuzlu yaaa kuzu yünüymüş 185tl
Sana şöyle söyleyim canım tecrübelerime dayanarak. Bu ana kucağı zaten pusete takıldığında sana dönük oluyor. İlk 6 ay ana kucağını kullanıyorsun zaten be sana dönük oluyor. Ben kızımı 6 Aydan sonra dışa dönük oturtmuştum hep :) Bende şu an Kraft Cabin plus var. Arabada az yer kaplıyor tek elle kapanıyor. Sadece 7 kg. Tek yönlü bi araba. Diğeri satmam dediğim için ana kucağı olmayan bu modelini almıştım. Satacağımı bilseydim Kraft pocket alırdım sadece 8 kg o da. Ve uçakta filan yanına alabiliyorsun. Ve sizlere en önemli tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle bebek arabasını sürerek açıp kapatarak ağırlığına bakarak alın. Şu yeni moda travelları kimse tavsiye etmiyorum öyle hantalkiii.Ay bu arabayi da cok begendm cok mantikli duruyo ama iste bunda da ayni sknti var tek yonlu kullaniliyo
aynen ilk etapta evdede çok güzel olur. hastanede falanda hep şık dururKundak cok guzelmis ama
Kadın Doğumda bence erkek doktorlar daha iyi. Ankara’da bayan bir doktorla kötü bir tecrübe yaşamıştım. Aslında erkek doktorların daha iyi olmalarının nedeni sadece işlerine odaklanıyor olmaları. Lakin kadın doktorların aklında bi sürü düşünce. Yemeği çocuğu eşi evi aklında bi sürü düşünce. O yüzden erkekler işlerine daha iyi odaklanıyor. Ha tabi her erkek doktor iyi her kadın doktor kötü diye bir şey yok.Evet duydum yıllar önce bir kez de muayene oldum
İyi bir doktordur oldukça tercih edilir aslında evet onu düşünebilirsin
Antep’te hep bayandı doktorum
Burda da erkek
Erkek doktorlar daha iyi sanki :)
Ya iste ilk aylardan sonra yani puseti biraktiktan sonra daha kucukler bana donuk olmasini isterim ben biraz evhamliyim yuzunu gorerek yurumem lazm bide ruzgar fln ihtimaline karsi cift yonlu istiyorum o yuzden bilemedm yoksa bu pocket modelini cok begendm cok islevsel duruyo kutu gibi katlanip valiz gibi cekilmesi fln cok iyi ama bnm icin tek ve en buyuk eksikligi tek yonlu olmasi isteSana şöyle söyleyim canım tecrübelerime dayanarak. Bu ana kucağı zaten pusete takıldığında sana dönük oluyor. İlk 6 ay ana kucağını kullanıyorsun zaten be sana dönük oluyor. Ben kızımı 6 Aydan sonra dışa dönük oturtmuştum hep :) Bende şu an Kraft Cabin plus var. Arabada az yer kaplıyor tek elle kapanıyor. Sadece 7 kg. Tek yönlü bi araba. Diğeri satmam dediğim için ana kucağı olmayan bu modelini almıştım. Satacağımı bilseydim Kraft pocket alırdım sadece 8 kg o da. Ve uçakta filan yanına alabiliyorsun. Ve sizlere en önemli tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle bebek arabasını sürerek açıp kapatarak ağırlığına bakarak alın. Şu yeni moda travelları kimse tavsiye etmiyorum öyle hantalkiii.
kraft pocketi bende yazdım bi kenaraSana şöyle söyleyim canım tecrübelerime dayanarak. Bu ana kucağı zaten pusete takıldığında sana dönük oluyor. İlk 6 ay ana kucağını kullanıyorsun zaten be sana dönük oluyor. Ben kızımı 6 Aydan sonra dışa dönük oturtmuştum hep :) Bende şu an Kraft Cabin plus var. Arabada az yer kaplıyor tek elle kapanıyor. Sadece 7 kg. Tek yönlü bi araba. Diğeri satmam dediğim için ana kucağı olmayan bu modelini almıştım. Satacağımı bilseydim Kraft pocket alırdım sadece 8 kg o da. Ve uçakta filan yanına alabiliyorsun. Ve sizlere en önemli tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle bebek arabasını sürerek açıp kapatarak ağırlığına bakarak alın. Şu yeni moda travelları kimse tavsiye etmiyorum öyle hantalkiii.
Bizim zamanımızda 2017 de sevi bebe nin bu reflü yatağı yoktu :)) bence de güzelmiş hem Babynest hem reflü yatağı :))Vallahi biliodum bu yorumu yapacağını,yok kııız nerde en ucuzu nerde iki saattir araştırıorm,kartımı yatirim alacam
ben en son paylaştığıma karar verdim sanırım.. acayip güzel yorumlar okudum. en ucuzu amazonda ve gittgidiyorda var https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sevi-bebe-anne-yani-bebek-reflu-yatagi-yeni-387699202#
çokçok güzel yorumlar var alıcam bunu
Bende kundak bayıldım170tl hastane çıkışı
kundak tuzlu yaaa kuzu yünüymüş 185tl
Ben de bi genelleme daha yapayim.. erkek kadin dogumcular da cok uzun omurlu olmuyo nkdr iyi erkek kadin dogumcu duyduysam cevremde belli bi calsma yilindan sonra biraz kafalar gitmis oluyo.. bizzat ablamin doktoru bulundgu sehrin en iyi kadin dogum doktorudur cevre illerden o adama gelirler sirf iyi diye ama adam son 3 yildir biraz tuhaflasmis bunun gibi bikac tame daha duydum artik fizyolojik yapimizi gorup bukdr guclu dogumlar yaptgmzi gorduklerinden midir nedirKadın Doğumda bence erkek doktorlar daha iyi. Ankara’da bayan bir doktorla kötü bir tecrübe yaşamıştım. Aslında erkek doktorların daha iyi olmalarının nedeni sadece işlerine odaklanıyor olmaları. Lakin kadın doktorların aklında bi sürü düşünce. Yemeği çocuğu eşi evi aklında bi sürü düşünce. O yüzden erkekler işlerine daha iyi odaklanıyor. Ha tabi her erkek doktor iyi her kadın doktor kötü diye bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?