Haklısın canım tabi. Benim beklentilerimi karşıladı. Çift yönlü olan bi modeli daha vardı. Aslında özellik arttıkça araba büyüyor ve ağırlaşıyor :))Ya iste ilk aylardan sonra yani puseti biraktiktan sonra daha kucukler bana donuk olmasini isterim ben biraz evhamliyim yuzunu gorerek yurumem lazm bide ruzgar fln ihtimaline karsi cift yonlu istiyorum o yuzden bilemedm yoksa bu pocket modelini cok begendm cok islevsel duruyo kutu gibi katlanip valiz gibi cekilmesi fln cok iyi ama bnm icin tek ve en buyuk eksikligi tek yonlu olmasi iste
Sanirim gidip en hafif ve rahat katlanabilen travel sistem alcm gibi geliyo cnku hem cift yonlu olup hem baston puset gibi olanlarda bulamadm malesefHaklısın canım tabi. Benim beklentilerimi karşıladı. Çift yönlü olan bi modeli daha vardı. Aslında özellik arttıkça araba büyüyor ve ağırlaşıyor :))
İnglesina trilogy her isteği karşılıyor neredeyse 9,5 kg. Ama fiyatı baya pahalı.
İyyim kuzum dün idrar tahlili verdim.şükür temiz.zıkkım enfeksiyondan kurtuldum.sizn aldığınız cicilere bakıyorum.coook güzeller.sağlıcakla girer bebeler...bende dayanacam inşallah 30 lı haftalara kadar.ocak sonunda almayı düşünüyorum.yatıyorum ya annemle eşini gönderirim.olmadi size danışıp netten alırım 1 2 parçada .sen nasılsın...ne zaman diğer kontrol ...Canım nasılsın bayadır konuşmadık
Marka önemli değil ama benim için en önemli şey şunlardı.kraft pocketi bende yazdım bi kenara
Netten daha güzel şeyler var kuZumİyyim kuzum dün idrar tahlili verdim.şükür temiz.zıkkım enfeksiyondan kurtuldum.sizn aldığınız cicilere bakıyorum.coook güzeller.sağlıcakla girer bebeler...bende dayanacam inşallah 30 lı haftalara kadar.ocak sonunda almayı düşünüyorum.yatıyorum ya annemle eşini gönderirim.olmadi size danışıp netten alırım 1 2 parçada .sen nasılsın...ne zaman diğer kontrol ...
Doktor olmak çok zor canım. Maalesef halkımız çok rahat olduklarını düşünüyorlar. Her gün sözlü ve fiziksel şiddete maruz kalıyorlar.Ben de bi genelleme daha yapayim.. erkek kadin dogumcular da cok uzun omurlu olmuyo nkdr iyi erkek kadin dogumcu duyduysam cevremde belli bi calsma yilindan sonra biraz kafalar gitmis oluyo.. bizzat ablamin doktoru bulundgu sehrin en iyi kadin dogum doktorudur cevre illerden o adama gelirler sirf iyi diye ama adam son 3 yildir biraz tuhaflasmis bunun gibi bikac tame daha duydum artik fizyolojik yapimizi gorup bukdr guclu dogumlar yaptgmzi gorduklerinden midir nedir
İşte o söylediğin özellikler inglesina trilogy de var :)) ama çok pahalıSanirim gidip en hafif ve rahat katlanabilen travel sistem alcm gibi geliyo cnku hem cift yonlu olup hem baston puset gibi olanlarda bulamadm malesef
Benim sattığım bu modeldendi canım :)Bebek araba puşeti bir tanıdığımız veriyor sağolsun
Onlar kullanmamışlar bile 3 sene önce dünya para verip almışlar baya hoşuma gitti
Ama belki bende böyle gani hafif yer kaplamayan günlük pazar market için olanlar var ya
Uygun fiyatlı bi daha nede ondan alayım diyorum
Artık kullanınca bakacağız ama ben illa bi tane pratik bastonlu araba istıyorum mahalle içinde gezerkenBenim sattığım bu modeldendi canım :)
Ama dediğim gibi biz çok sık seyahat ediyoruz ve arabada çok yer kaplıyordu indir bindir yoruyordu. kızım bunun oturma pozisyonunda asla rahat edemedi. Biz memnun kalmadık belki siz memnun kalırsınız :)
AYYY BENDE DE BAKTERİ ÇIKTI İDRARDA ANTİBİYOTİK KULLANIYORUM YARIN İDRAR KÜLTÜRÜ VEREM İNŞALLAH BENDE KURTULMUŞUMDUR.İyyim kuzum dün idrar tahlili verdim.şükür temiz.zıkkım enfeksiyondan kurtuldum.sizn aldığınız cicilere bakıyorum.coook güzeller.sağlıcakla girer bebeler...bende dayanacam inşallah 30 lı haftalara kadar.ocak sonunda almayı düşünüyorum.yatıyorum ya annemle eşini gönderirim.olmadi size danışıp netten alırım 1 2 parçada .sen nasılsın...ne zaman diğer kontrol ...
kızlar bayıldım bunlara yaaaaa
Ya iste ilk aylardan sonra yani puseti biraktiktan sonra daha kucukler bana donuk olmasini isterim ben biraz evhamliyim yuzunu gorerek yurumem lazm bide ruzgar fln ihtimaline karsi cift yonlu istiyorum o yuzden bilemedm yoksa bu pocket modelini cok begendm cok islevsel duruyo kutu gibi katlanip valiz gibi cekilmesi fln cok iyi ama bnm icin tek ve en buyuk eksikligi tek yonlu olmasi iste
Canım ben delk gebeliğimde 2 tane olmuştum 3 yıl önce. Bunda tek yapılacak sanıyordum ebe eskiden öyle yapıyorduk ama artık her hamilelikte 2 doz yapıyoruz dedi bunda da 2 doz yaptılar bana.Eki Görüntüle 2203523 geldi bizim ciciler...ası mı da oldum...diğer gebelikte 2 tane olduğum için bu gebelikte 1 tetanoz tek yeterli dedi...ondan geç çağırmis
Çok güzeller güle güle giysin bebişin canımErken erken deyip bende başladım sonunda
ONU BİRAZ BÜYÜK ALAYIM DEDİM CANIM 6 AY TABİ BEDEBLER NASIL GLEK BİLMİYORUM.Canım ben delk gebeliğimde 2 tane olmuştum 3 yıl önce. Bunda tek yapılacak sanıyordum ebe eskiden öyle yapıyorduk ama artık her hamilelikte 2 doz yapıyoruz dedi bunda da 2 doz yaptılar bana.
Çok güzeller güle güle giysin bebişin canımtavşanlı tulumu 3 ay mı aldın?
Tabi canm cok haklisin soylediklerinde tabiki cok yukleniliyo doktorlara ve ogretmenlere. Arada kendime de pay cikarmam lazimdiDoktor olmak çok zor canım. Maalesef halkımız çok rahat olduklarını düşünüyorlar. Her gün sözlü ve fiziksel şiddete maruz kalıyorlar.
Heleki kadın Doğum doktoru olmak çoook zor bence. Bitmeyen mesai ailene ayıramadığın zaman. Yani bi süre sonra yorulmaları psikolojilerinin bozulması normal her insan gibi :) Her mesleğin zorlukları var ama doktorlara çok yükleniliyor.
Bana da zaman geçmiyor 20 li haftalar geçmiyormuş gibi geliyorYa kızlar az vakitlerimiz kaldi daha geçen gün 10 haftalık falandık hepimiz
Chicco duo love var ayni bu ozelliklerde smdi kesfettm ama biraz bu da pahali yaa 2700 smdi baktm netten.. bilemedm acikcasi bosa kupon biriktrdm n11 de ben de 11.11 indiriminden alayim diyodm ama biturlu karar veremedmİşte o söylediğin özellikler inglesina trilogy de var :)) ama çok pahalı
1 Ay giyse kâfi.. :)..0 3 aylık yaa benim bebeler iri oluyor tulum 2 hafta sonra 0 3 ayliksa olmuyorZaten 3 ay giyecekler oda 3 ayda kaç defa giyecekler dimi
Marka önemli değil ama benim için en önemli şey şunlardı.
Katlandığında küçük olması( aileler şehir dışında olduğu için sık seayahat ediyoruz. Hem valizler hem araba sığmalı bagaja)
Tek elle kapanabiliyor olması
Gerçekten hafif olması lazım diğerleri öyle hantal kalıyorki yokuştan çıkarken hem bebek hem araba işkence gibi oluyor. Ve yine tatilde gezmelerde devamlı indir çıkar yaparken hantal arabalar yoruyor.
Ve hantal arabaların genelde sürüşü pek rahat olmuyor.
Sürüşünün çok iyi olması. Kraft Cabin Plus bendeki ve abartmıyorum resmen akıyor ve tek elle sürebiliyorum arabayı o kadar akıyor. Yalnız nazar edicem arabaya
Marka önemli değil kızlar bu özelliklere bakın. Joie filan da var galiba. Ona da bakın. İsteklerinize göre inceleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?