2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım tabi. Benim beklentilerimi karşıladı. Çift yönlü olan bi modeli daha vardı. Aslında özellik arttıkça araba büyüyor ve ağırlaşıyor :))
İnglesina trilogy her isteği karşılıyor neredeyse 9,5 kg. Ama fiyatı baya pahalı.

Sanirim gidip en hafif ve rahat katlanabilen travel sistem alcm gibi geliyo cnku hem cift yonlu olup hem baston puset gibi olanlarda bulamadm malesef

Canım nasılsın bayadır konuşmadık
İyyim kuzum dün idrar tahlili verdim.şükür temiz.zıkkım enfeksiyondan kurtuldum.sizn aldığınız cicilere bakıyorum.coook güzeller.sağlıcakla girer bebeler...bende dayanacam inşallah 30 lı haftalara kadar.ocak sonunda almayı düşünüyorum.yatıyorum ya annemle eşini gönderirim.olmadi size danışıp netten alırım 1 2 parçada .sen nasılsın...ne zaman diğer kontrol ...

Bebek araba puşeti bir tanıdığımız veriyor sağolsun
Onlar kullanmamışlar bile 3 sene önce dünya para verip almışlar baya hoşuma gitti
Ama belki bende böyle gani hafif yer kaplamayan günlük pazar market için olanlar var ya
Uygun fiyatlı bi daha nede ondan alayım diyorum

Eklentiler

• A6BB34E7-DC27-465C-8FE4-EBB42B7A10E0.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 61
kraft pocketi bende yazdım bi kenara
Marka önemli değil ama benim için en önemli şey şunlardı.

Katlandığında küçük olması( aileler şehir dışında olduğu için sık seayahat ediyoruz. Hem valizler hem araba sığmalı bagaja)

Tek elle kapanabiliyor olması

Gerçekten hafif olması lazım diğerleri öyle hantal kalıyorki yokuştan çıkarken hem bebek hem araba işkence gibi oluyor. Ve yine tatilde gezmelerde devamlı indir çıkar yaparken hantal arabalar yoruyor.
Ve hantal arabaların genelde sürüşü pek rahat olmuyor.

Sürüşünün çok iyi olması. Kraft Cabin Plus bendeki ve abartmıyorum resmen akıyor ve tek elle sürebiliyorum arabayı o kadar akıyor. Yalnız nazar edicem arabaya

Marka önemli değil kızlar bu özelliklere bakın. Joie filan da var galiba. Ona da bakın. İsteklerinize göre inceleyin.

Netten daha güzel şeyler var kuZum
İndirimleri takip etmek yeterli
Benim daha 15 günden fazla var
Her gün aklımda zaten aklımdan çıkması imkansız Tuzsuz yemek zormuş
Ama inşallah faydası olurda Doğuma kadar tuz yemem razıyım

Doktor olmak çok zor canım. Maalesef halkımız çok rahat olduklarını düşünüyorlar. Her gün sözlü ve fiziksel şiddete maruz kalıyorlar.
Heleki kadın Doğum doktoru olmak çoook zor bence. Bitmeyen mesai ailene ayıramadığın zaman. Yani bi süre sonra yorulmaları psikolojilerinin bozulması normal her insan gibi :) Her mesleğin zorlukları var ama doktorlara çok yükleniliyor.

Sanirim gidip en hafif ve rahat katlanabilen travel sistem alcm gibi geliyo cnku hem cift yonlu olup hem baston puset gibi olanlarda bulamadm malesef
İşte o söylediğin özellikler inglesina trilogy de var :)) ama çok pahalı

Benim sattığım bu modeldendi canım :)
Ama dediğim gibi biz çok sık seyahat ediyoruz ve arabada çok yer kaplıyordu indir bindir yoruyordu. kızım bunun oturma pozisyonunda asla rahat edemedi. Biz memnun kalmadık belki siz memnun kalırsınız :)

Artık kullanınca bakacağız ama ben illa bi tane pratik bastonlu araba istıyorum mahalle içinde gezerken
Onunla daha rahat ederim diye düşünüyorum

AYYY BENDE DE BAKTERİ ÇIKTI İDRARDA ANTİBİYOTİK KULLANIYORUM YARIN İDRAR KÜLTÜRÜ VEREM İNŞALLAH BENDE KURTULMUŞUMDUR.

kızlar bayıldım bunlara yaaaaa

Bu nakisli setin beyazina ben de acayip bayildim

Canim benim arabam cift yonlu ama kendine dondurdukten sonra surusu hic rahat degil, on tekerler genelde daha kucuk ve yakin oluyorlar, yururken surekli ayagin tekere carpiyor falan. O yuzden surup denemeden alma derim. Ben cift yonlu ozelligini nerdeyse hic kullanamadim bu yuzden diyebilirim.

Eki Görüntüle 2203523 geldi bizim ciciler...ası mı da oldum...diğer gebelikte 2 tane olduğum için bu gebelikte 1 tetanoz tek yeterli dedi...ondan geç çağırmis
Canım ben delk gebeliğimde 2 tane olmuştum 3 yıl önce. Bunda tek yapılacak sanıyordum ebe eskiden öyle yapıyorduk ama artık her hamilelikte 2 doz yapıyoruz dedi bunda da 2 doz yaptılar bana.
Erken erken deyip bende başladım sonunda
Çok güzeller güle güle giysin bebişin canım tavşanlı tulumu 3 ay mı aldın?

ONU BİRAZ BÜYÜK ALAYIM DEDİM CANIM 6 AY TABİ BEDEBLER NASIL GLEK BİLMİYORUM.

Tabi canm cok haklisin soylediklerinde tabiki cok yukleniliyo doktorlara ve ogretmenlere. Arada kendime de pay cikarmam lazimdi ama cidden kadin dogum gerckten cok zor bi alan dusunsenize mart annelerinin hepsi ayni doktora gidiyomusuz insani ulkeden kacirtiriz

İşte o söylediğin özellikler inglesina trilogy de var :)) ama çok pahalı
Chicco duo love var ayni bu ozelliklerde smdi kesfettm ama biraz bu da pahali yaa 2700 smdi baktm netten.. bilemedm acikcasi bosa kupon biriktrdm n11 de ben de 11.11 indiriminden alayim diyodm ama biturlu karar veremedm

Enn önemli özelliği unuttun. Güvenli olması, kolay devrilmemesi. Baston pusetlerin çoğu çok riskli geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…