Gotur dedim su oscar i goturmedinKadın Doğumda bence erkek doktorlar daha iyi. Ankara’da bayan bir doktorla kötü bir tecrübe yaşamıştım. Aslında erkek doktorların daha iyi olmalarının nedeni sadece işlerine odaklanıyor olmaları. Lakin kadın doktorların aklında bi sürü düşünce. Yemeği çocuğu eşi evi aklında bi sürü düşünce. O yüzden erkekler işlerine daha iyi odaklanıyor. Ha tabi her erkek doktor iyi her kadın doktor kötü diye bir şey yok.
Yaaa çok güzeller bunlar ya bende başladım erkeklere bulmak biraz zor amaErken erken deyip bende başladım sonunda
Öyle yapmaya çalışıyorum ama inanılmaz çabuk yoruluyorum
Bol bol gez kuZum annecinle zaman geçir
İlerde ağırlaşınca gezmek istesekte gezemeyeceğiz
İyiyiz şükür
Bu arada enişte iyi kıyafet uyumu gözümden kaçmadı
Darısı bize kızlar D dry75Selam kızlar, özellikle sana selam4body1soul
Mart annelerinden ilk buluşan biz olduk-Piraye ile. Ayak üstü oldu ama, yine buluşacağız.
Kremi her yerine sür de bir yerinden çatlama4body1soul
Sınıflandırma yapmak için demedim sadece erkek doktor daha ilgili gibi geldiAaaa vallahi yemedim. Sevmiyorum o kurabiyeleri zaten. Sevsem gece mece dinlemezdimBi kahveyle açıllırım artık.
Seninyerini kimse dolduramaz
Bu çok güzelmiş yaaa.
Hımm kadın doktorun neyini gördün kız?
Katılıyorum aynen öyle :)Kadın Doğumda bence erkek doktorlar daha iyi. Ankara’da bayan bir doktorla kötü bir tecrübe yaşamıştım. Aslında erkek doktorların daha iyi olmalarının nedeni sadece işlerine odaklanıyor olmaları. Lakin kadın doktorların aklında bi sürü düşünce. Yemeği çocuğu eşi evi aklında bi sürü düşünce. O yüzden erkekler işlerine daha iyi odaklanıyor. Ha tabi her erkek doktor iyi her kadın doktor kötü diye bir şey yok.
Bende bir markete çıkıyorum nefes nefese kalıyorum vallaÖyle yapmaya çalışıyorum ama inanılmaz çabuk yoruluyorum
Çok erken değil mi ya bunun için bilemedim
Hemen nefes nefese kalıyorum sende de öyle mi
İnstagram dan istetmiştim
Sevgili kombini
Eşim giymek istemedi pek ama giyeceksin diye ters bakınca giydi hemen
Ben bu zamana kadar iyi sayılırdım ama sanki hızlı bir şekilde aldığımı hissediyorumBende bir markete çıkıyorum nefes nefese kalıyorum valla
Çokta kilo almadık bide kilo alsak ne olacak acaba
Ama yakışmış kuZum kombin
Artık kızlarımızla yaparız kombinleri inşallah
Kesinlikle bana da hiç geçmiyor zamanBana da zaman geçmiyor 20 li haftalar geçmiyormuş gibi geliyor
Allah ın izniyle sağlıkla geçirsek aylarımızı
Bana da hic gecmiyo ya su 30 lu haftalari bi görsekKesinlikle bana da hiç geçmiyor zaman
Hala bulantı hala kusma
Tükendim yeminle
Annemler geleli biraz zaman geçsin gidelim valla bebek dediniz galiba ohhh... bir de benim asıl hayalim şu doğumları atlattıktan sonra işe başlamadan önce nişantaşında çılgınca alışveriş yapmak
Sadece e Bebek diyip sınırlama yapmayalım her yere uzanırız biz Allah ın izniyle
İnanmıyorum e bebek mi demiş... bende izmirli arkadaşlara inat bebek dedi sanıyorumSadece e Bebek diyip sınırlama yapmayalım her yere uzanırız biz Allah ın izniyle
Orasi kesin canm baksanaSadece e Bebek diyip sınırlama yapmayalım her yere uzanırız biz Allah ın izniyle
Ha ha haaaİnanmıyorum e bebek mi demiş... bende izmirli arkadaşlara inat bebek dedi sanıyorumohhh bir hayaller bende
Nişantaşı’nda yapalım da kuZumAnnemler geleli biraz zaman geçsin gidelim valla bebek dediniz galiba ohhh... bir de benim asıl hayalim şu doğumları atlattıktan sonra işe başlamadan önce nişantaşında çılgınca alışveriş yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?