Pendik te olur mağaza olsun yeter kiNişantaşı’nda yapalım da kuZum
Ben oraları pek bilmem valla bi kuaförüm orada Amerikan hastanesinin orda Yunus karat a gidiyorum
Hatta Allah ın izniyle 40 çıktığı gibi kızçemi kocama bırakıp gideceğim onun hayalini kuruyorum
Bende Pendik’teki mağazaları seviyorum bide Kadıköy’e belli mağazalarım var
Ama sen orada uygun mağazalar biliyorsan ben peşine takılırım
Kiz cok tatli bunlar yaaa en cok mavi tuluma bayildimmPendik te olur mağaza olsun yeter ki
Bunlarda babasının bizim kıza soobe den aldıkları şimdi geldiler
Evet canım bu seferde 20. Haftadan sonra geçer diyor 19+1 olduksenin gerçekten çok uzun sürdü kuZum
Doktora söylüyorsun dimi hala kötu olduğunu
Sağlıkla giysinler inşallahPendik te olur mağaza olsun yeter ki
İnşallah canım ya cidden sıkıldım evet eskisi gibi değil ama yokluyor sık sık. Hala herşeyi yiyemiyorumCanim sen ćok cektin su bulantidan insallah bebisin dogunca hepsini unutturucak sana ama cok zor gercekten Allah yardimcin olsun bir an once gecer insallah
Evet canım orası öyle 4buçuk ay bitti zaten az kaldı ama bazen dayanamayacak gibi oluyorumCanim bunun egimi uygun degil gibi geldi bana, baby nest ve reflu bir arada olanin yani. 45 derecelik egim olmasi lazim reflu yatagi icin.
Ah canim Allah kolaylik versin hepimize, ama soyle teselli et kendini, tas catlasa 4-5 aya eski saglikli gunlerimize kavusacagiz insaallah, Allah beterinden saklasin, surekli kotu hastalik cekenler var.
En kısa zamanda inşallahSelam kızlar, özellikle sana selam @4body1soul
Mart annelerinden ilk buluşan biz olduk-Piraye ile. Ayak üstü oldu ama, yine buluşacağız.
Kremi her yerine sür de bir yerinden çatlama@4body1soul
Bende bayıldım yaza giydiririz kısmetse bol bolKiz cok tatli bunlar yaaa en cok mavi tuluma bayildimm
AYNEN CANIM BUNLARI ALIRKEN HEP KIZ KIYAFETLERİNE KAYDI GÖZÜM ZATENYaaa çok güzeller bunlar ya bende başladım erkeklere bulmak biraz zor ama
Sobee den hastane çıkışı aldık kuZum oraya bakKızlar şuan nerelerde indirim var takip edemedim
Kayınvalidem de çok Eminönü’ne gitmek istıyor git bakalım kuZum sen uyguna bir şeyler bulabilecek misinkızlar eşim instagramda bir ablayla anlaştı uyku arkadaşı amigurumi oyuncak örüyor bize.
biz de öyle becerikli biri olmadığı için :)
hoş 30 cm olacak 70 tl vereceğim plastik oyuncak da alsam o kadar verecektim.
bu arada bende e bebek soobe ve joker indirim avcısı oldum :)
yarın eminönüne gideceğim oradan da size haber veririm.
bebek arabası olarak da chicco nun bir modelini beğendim indirimini kovalıyorum.
Sobedekine baktım aslında canım alacaktım ama ay sonu. 15ini bekleyelim dedik karttan alsam mı napsam.Sobee den hastane çıkışı aldık kuZum oraya bak
Bide trendyoldan aldım ben orada iki günde bir indirim oluyor güzel şeylerde geliyor
Pendik te olur mağaza olsun yeter ki
Hastane çıkışı uygun fiyatta 8 parça 50 tlSobedekine baktım aslında canım alacaktım ama ay sonu. 15ini bekleyelim dedik karttan alsam mı napsam.
Ben 3-6 aylık aldım doğrudur umarımMaşallah kızlar alış verişler başlamış ben daha hiç bişey almadım içim gidiyo ama biraz daha bekleyeceğim galiba size bişey sormak istiyorum yazlık aldığınız kıyafetleri kaç aylık alıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?