2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canimm benim Allah yardimcin olsun senin durumun cok zor tabi kafanda kuruyosun arastiriyosun. devamli sonra kendini strese sokuyosun bol bol dua et canim hepimiz Allaha emanetiz hersey olacagina varir zaten oyle dusun dua etmekten baska yapicak birsey yok insallah sende sorunsuz atlaticaksin su ayrintiliyi

Hatırlıyorum o kanamanı. O bastırmadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hala. Ani küt travmalar tehlikeli. Yine de sen doktoruna endişelerini söyle bence.

Ben de yarin gormeye gidiyorum kizcemi hem de ayrintili konusunu konscm doktorumlar cok evhamli biriyim yaptrp psikolojimi etkilemek istemiyorm ama bazi durumlarn tespiti icin de yaptrmak gerek iki arada kaldm doktorumla konusup ona gore karar vercm ben de

Canim benimde ikili testte baya bastirdi karnima hatta bebek dönsün diye çalkaladi resmen beniAllahin izniyle birsey olmaz zaten riskli olsa doktorlar yapmazlar sen yine testtem sonra kanaman oldugunu soyle ayrintiliyi yapicak doktora bilgisi olsun

Günaydın kızlar. Benimde dün ayrıntılım var çok şükür çok güzel geçti. Üzerimden bir yük gitti hafifledim resmen. Darısı bekleyenlerin başına. Güzel haberlerle gelin inşallah. Yalnız Çanakkale küçük yer burda perinetolog yok birkaç doktor ayrıntılı bakıyor oda 15 20 dakika sürdü.

Hatırlıyorum o kanamanı. O bastırmadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hala. Ani küt travmalar tehlikeli. Yine de sen doktoruna endişelerini söyle bence.
Söyleyecem o zamanda söylemiştim o da ilgisi yok dedi.peki ayrıntılı da Allah korusun birşey olsa çıkar mi canım

Sabahtan beri sol elim uyuşuk ve sol elimde kas seyirmelerim var. Sanırım bilekte sinir sıkışmam var (karpal tünel sendromu). Hemen magnezyum ve kalsiyum içtim. OOoooofff daha çok erken haftadayım ya. Ödemi atarsam biraz rahatlar, ilaç da kullanamıyorum. Atel almam lazım. Tuzsuz yemem lazım. 18 hafta boyunca bu uyuşukluk devam ederse bittim ya.

Neyse ne yapalım, belki geçicidir. Eve gidince hemen buz yapayım bari.

Aynı doktor yapacak ayrıntılı da canım.o zamanda demiştim.bastırmakla olacağını zannettmyorum demişti.acaba ayrıntılı da bir sıkıntı olsa Allah korusun belli olur değil mi

Aynı doktor yapacak ayrıntılı da canım.o zamanda demiştim.bastırmakla olacağını zannettmyorum demişti.acaba ayrıntılı da bir sıkıntı olsa Allah korusun belli olur değil mi
Canim bencede kanamanin bi alakasi yoktur tabiki belli olur ayrintilida hersey cikiyo damarlarina kadar bakiliyo Allahin izniyle hicbir sey cikmicak yuregini ferah tut

Sali günü canım rahim agzimda daralma vardi devam ederse dikis atacaz dediler ondanda stresliyim
aynı sorun bende de var canım 33mm dedi en son 22. haftamda 30 olursa tehlike dedi ilerlerse banada dikiş dendi 22 hafta oldum şimdi bir hafta dinlemebildim şimdi mecbur çalışıyorum inşallah 30 a gelmez

Ay canim gecmis olsun ins hersey yolunda gider
M mel33 dikis atildi o da surekli yatiyo Allah yardimciniz olsun.
Bugun doktor banada yat surekli oturma bile dedi surekli uzan dedi agrilarim oldugu icin
Napak dogurunca bebemizle gezeriz artik
Cok saol canim aynen öyle tek istegim saglikli olmasi yoksa yatiyorum kalkmadan kizim iyi olsun da ben raziyim

Gözünaydın canım çok sevindim çanakkale dedin içim bi tuhaf oldu bak şimdi. Küçük ama güzel yer ya hastane işleri tabi biraz daha zor küçük yerlerde ama hem devlet hastanesi hem üni hastanesi çok güzel oldu şimdi imkanlar çok daha iyi

Kızlar bu arada Sobee den ürünleri kayınvalidem aldığı için iptal edememiştim o ürünler geldi kalitesi fena değil hoşuma gitti
Trendyoldan ve diğer yerlerden yaptığım bütün siparişlerimi iptal ettik ZAten
En güzeli beklemek
İnşallah tekrar almayı da nasip eder Allah ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…