Canimm benim Allah yardimcin olsun senin durumun cok zor tabi kafanda kuruyosun arastiriyosun. devamli sonra kendini strese sokuyosun bol bol dua et canim hepimiz Allaha emanetiz hersey olacagina varir zaten oyle dusun dua etmekten baska yapicak birsey yok insallah sende sorunsuz atlaticaksin su ayrintiliyiTakıntılı olduğumu biliyorum.ama herkesin beni eleştirmesi de yordu beni.sürekli yatıyorum biliyorsun.mutfaktan suyunu alamıyorum.kızımın saçını bile toparlayamıyorum.ağlayıp duruyorum psikolojim alt üst.öğretmenim 12 senelik hep çalıştım sosyal biriydim..şimdi yatıyorum Allahm tek sağlık sıhhat versin yatarım ama işte kafama takılıyor böyle şeyler...Canım Allah korusun birşey olsa detaylı da çıkar mi.Allahım hepimize yardım etsin
Hatırlıyorum o kanamanı. O bastırmadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hala. Ani küt travmalar tehlikeli. Yine de sen doktoruna endişelerini söyle bence.Kızlar günaydın.sabaha kadar uyumadım.Benim 12haftada perinotılog ayrıntılı ultrason yapmıştı.çok bastırmıştı.5 dakika sonra kanamam olmuştu.şimdi kafama takıldı.bebeklerine o bastırmadan dolayı birşey olmuş mudur.sabaha kadar uyumadım.kendine çok kızıyorum.herşey kader diyorum.ama maalesef tam tevekkül edemiyorum.
Canim benimde ikili testte baya bastirdi karnima hatta bebek dönsün diye çalkaladi resmen beniTakıntılı olduğumu biliyorum.ama herkesin beni eleştirmesi de yordu beni.sürekli yatıyorum biliyorsun.mutfaktan suyunu alamıyorum.kızımın saçını bile toparlayamıyorum.ağlayıp duruyorum psikolojim alt üst.öğretmenim 12 senelik hep çalıştım sosyal biriydim..şimdi yatıyorum Allahm tek sağlık sıhhat versin yatarım ama işte kafama takılıyor böyle şeyler...Canım Allah korusun birşey olsa detaylı da çıkar mi.Allahım hepimize yardım etsin
Söyleyecem o zamanda söylemiştim o da ilgisi yok dedi.peki ayrıntılı da Allah korusun birşey olsa çıkar mi canımHatırlıyorum o kanamanı. O bastırmadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum hala. Ani küt travmalar tehlikeli. Yine de sen doktoruna endişelerini söyle bence.
Aynı doktor yapacak ayrıntılı da canım.o zamanda demiştim.bastırmakla olacağını zannettmyorum demişti.acaba ayrıntılı da bir sıkıntı olsa Allah korusun belli olur değil miCanim benimde ikili testte baya bastirdi karnima hatta bebek dönsün diye çalkaladi resmen beniAllahin izniyle birsey olmaz zaten riskli olsa doktorlar yapmazlar sen yine testtem sonra kanaman oldugunu soyle ayrintiliyi yapicak doktora bilgisi olsun
Canim bencede kanamanin bi alakasi yoktur tabiki belli olur ayrintilida hersey cikiyo damarlarina kadar bakiliyo Allahin izniyle hicbir sey cikmicak yuregini ferah tutAynı doktor yapacak ayrıntılı da canım.o zamanda demiştim.bastırmakla olacağını zannettmyorum demişti.acaba ayrıntılı da bir sıkıntı olsa Allah korusun belli olur değil mi
Ayrıntılıda bir çok şeye bakılıyor. Senin ikiz bi de uzun uzun bakar. Allah korusun bir şey varsa çıkar bence.Söyleyecem o zamanda söylemiştim o da ilgisi yok dedi.peki ayrıntılı da Allah korusun birşey olsa çıkar mi canım
İyi ki geldin4body1soul
Oyy Canım benimm seni öyle merak ettim ki
Dün bütün gün dayanamadım geldim
İyi ki gelmişim ne güzel şeyler okudum
Çok ama çok mutlu oldum
Dualarımız yerine ulaşmış şükürler olsun
İnanıyorum bende Dualarlar iyi sonuçlar alacağım
aynı sorun bende de var canım 33mm dedi en son 22. haftamda 30 olursa tehlike dedi ilerlerse banada dikiş dendi 22 hafta oldum şimdi bir hafta dinlemebildim şimdi mecbur çalışıyorum inşallah 30 a gelmezSali günü canım rahim agzimda daralma vardi devam ederse dikis atacaz dediler ondanda stresliyim
İnşallah kızlar inşallah..Allahım yardım et hepimize..Ayrıntılıda bir çok şeye bakılıyor. Senin ikiz bi de uzun uzun bakar. Allah korusun bir şey varsa çıkar bence.
Cok saol canim aynen öyle tek istegim saglikli olmasi yoksa yatiyorum kalkmadan kizim iyi olsun da ben raziyim
Gözünaydın canım çok sevindimGünaydın kızlar. Benimde dün ayrıntılım var çok şükür çok güzel geçti. Üzerimden bir yük gitti hafifledim resmen. Darısı bekleyenlerin başına. Güzel haberlerle gelin inşallah. Yalnız Çanakkale küçük yer burda perinetolog yok birkaç doktor ayrıntılı bakıyor oda 15 20 dakika sürdü.
çok sevindim valla canım sıraSayemde dogurup aldin kucagina daaa ne istiyon :))
Ay evet hersey guzel cok sukur ama o stresin tarifi yok neyseki gecti bitti.cok saolun
İnşallah kuZum inşallahçok sevindim valla canım sıraSEPTEMBER LOVE de inşallah oda atlattımı dahada keyifli olacak topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?