benimde bacağımda o ağrılar yoğun şekilde var, birde el bileklerimde.Dün youtube da hamile egzersizlerine baktım imkanı yok 1 tane bile yapamadım, eşimde dalga geçiyor elin hatununa bak bide bizimkine diyeSabahtan beri sol elim uyuşuk ve sol elimde kas seyirmelerim var. Sanırım bilekte sinir sıkışmam var (karpal tünel sendromu). Hemen magnezyum ve kalsiyum içtim. OOoooofff daha çok erken haftadayım ya. Ödemi atarsam biraz rahatlar, ilaç da kullanamıyorum. Atel almam lazım. Tuzsuz yemem lazım. 18 hafta boyunca bu uyuşukluk devam ederse bittim ya.
Neyse ne yapalım, belki geçicidir.Eve gidince hemen buz yapayım bari.
güle güle kullansın prensesKızlar bu arada Sobee den ürünleri kayınvalidem aldığı için iptal edememiştim o ürünler geldi kalitesi fena değil hoşuma gitti
Trendyoldan ve diğer yerlerden yaptığım bütün siparişlerimi iptal ettik ZAten
En güzeli beklemek
İnşallah tekrar almayı da nasip eder Allah ım
Insallah gelmez canim bana yatak istirahati verdi lavabo harici kalkma 3 hafta sonra gel konturol edecem dedi 1 hafta oldu benimde stresten günler de gecmiyo yatinca zamanda gecmiyo insan kuruyo kafasindaaynı sorun bende de var canım 33mm dedi en son 22. haftamda 30 olursa tehlike dedi ilerlerse banada dikiş dendi 22 hafta oldum şimdi bir hafta dinlemebildim şimdi mecbur çalışıyorum inşallah 30 a gelmez
Alla Alla ya, kalksın kendi yapsın egzersizleri madembenimde bacağımda o ağrılar yoğun şekilde var, birde el bileklerimde.Dün youtube da hamile egzersizlerine baktım imkanı yok 1 tane bile yapamadım, eşimde dalga geçiyor elin hatununa bak bide bizimkine diye
Nasıl içine siniyorsa öyle yap. Benim ürünler hala gelmedi bu arada. Çok şey aldığımdan bi türlü toplayamadılar sanırımKızlar bu arada Sobee den ürünleri kayınvalidem aldığı için iptal edememiştim o ürünler geldi kalitesi fena değil hoşuma gitti
Trendyoldan ve diğer yerlerden yaptığım bütün siparişlerimi iptal ettik ZAten
En güzeli beklemek
İnşallah tekrar almayı da nasip eder Allah ım
33 mm çok mu canım bir bilgin varmı bana bir hafta rapor verdi sadece onun dışında ne kontrol deedi ne bişey ben normal hayatıma devam ediyorum. o çok önemsemediği için bende önemsemedimInsallah gelmez canim bana yatak istirahati verdi lavabo harici kalkma 3 hafta sonra gel konturol edecem dedi 1 hafta oldu benimde stresten günler de gecmiyo yatinca zamanda gecmiyo insan kuruyo kafasinda
Aynen kuzum ay sonu kontrol olayım tekrar başlarım İnşallah Allah ın İzniylegüle güle kullansın prensestrentyoldakiler tekrar girer indirime, yada aynı mağaza mutlaka morhipoda açılır alırsın tekrar
Benim 4 parçaydı 3 günde geldi maşalllahNasıl içine siniyorsa öyle yap. Benim ürünler hala gelmedi bu arada. Çok şey aldığımdan bi türlü toplayamadılar sanırım
Bana mm soylemedi canim ama sali gunu ayrintilida da gorunecek bu problemin dedi istersen senin icin dr uma sali gunu sorarim sen yine de dikkat et canim ben o kadar kotu seyler okudum ki 3 4 gun kendime gelemedim bol bol dua edecez baska yapabilecegimiz bisey yok bana kilo almak yasak dedi yorulmak kesinlikle yasak dedi33 mm çok mu canım bir bilgin varmı bana bir hafta rapor verdi sadece onun dışında ne kontrol deedi ne bişey ben normal hayatıma devam ediyorum. o çok önemsemediği için bende önemsemedim
kilom yok çok şükürde işim stresli maalesef. kendi dr um 30 olurs sıkıntı dedi olayın üstünden üç hafta geçti şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım şükür dua edicez allaha emanet yapacak bişey yok.Bana mm soylemedi canim ama sali gunu ayrintilida da gorunecek bu problemin dedi istersen senin icin dr uma sali gunu sorarim sen yine de dikkat et canim ben o kadar kotu seyler okudum ki 3 4 gun kendime gelemedim bol bol dua edecez baska yapabilecegimiz bisey yok bana kilo almak yasak dedi yorulmak kesinlikle yasak dedi
Memleketine laf da söyletmezmişGözünaydın canım çok sevindimçanakkale dedin içim bi tuhaf oldu bak şimdi. Küçük ama güzel yer ya hastane işleri tabi biraz daha zor küçük yerlerde ama hem devlet hastanesi hem üni hastanesi çok güzel oldu şimdi imkanlar çok daha iyi
Bende sana takintili demistim ama sonra bigun dusundum surekli yat is yok guc yok kafa dagitacak bisey yok senin normal oldugunu dusundum.Biz kafayi biseye takinca ay evde su bitmis dur bi kosu markete gidim gelim diyene kadar unutuyoruz.Tam bisey dusunucez ayyy cocuk onu doktu kalkim temizleyim unutuyoruz.Takıntılı olduğumu biliyorum.ama herkesin beni eleştirmesi de yordu beni.sürekli yatıyorum biliyorsun.mutfaktan suyunu alamıyorum.kızımın saçını bile toparlayamıyorum.ağlayıp duruyorum psikolojim alt üst.öğretmenim 12 senelik hep çalıştım sosyal biriydim..şimdi yatıyorum Allahm tek sağlık sıhhat versin yatarım ama işte kafama takılıyor böyle şeyler...Canım Allah korusun birşey olsa detaylı da çıkar mi.Allahım hepimize yardım etsin
Çok güzel fikir valla bana uyarSEPTEMBER LOVE hosgeldin canmm cok sevindm gelmene.. 10 kasim da bnm dogm gunum gel brlkte kutlayalm ortak burda parti verelim mart anneleri bize yeter
En güzel hediye kızçenden gelecek deseneBuarada randevum da dogum gunume denk geldi rastlanti sonucuinsallah kizim guzel yuzunu gosterir annesine hediye olarak guzel seyler duyurur doktordan annecigine
Kiyacagukkk kesilecekayyy annesi kıyamazz nasıl kestireceguk acaba
Aynen canim öyle tabiki de insallah da yasamayiz vaktikde gelsin bebeslerimizkilom yok çok şükürde işim stresli maalesef. kendi dr um 30 olurs sıkıntı dedi olayın üstünden üç hafta geçti şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım şükür dua edicez allaha emanet yapacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?