2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benimde bacağımda o ağrılar yoğun şekilde var, birde el bileklerimde.Dün youtube da hamile egzersizlerine baktım imkanı yok 1 tane bile yapamadım, eşimde dalga geçiyor elin hatununa bak bide bizimkine diye

güle güle kullansın prenses trentyoldakiler tekrar girer indirime, yada aynı mağaza mutlaka morhipoda açılır alırsın tekrar

aynı sorun bende de var canım 33mm dedi en son 22. haftamda 30 olursa tehlike dedi ilerlerse banada dikiş dendi 22 hafta oldum şimdi bir hafta dinlemebildim şimdi mecbur çalışıyorum inşallah 30 a gelmez
Insallah gelmez canim bana yatak istirahati verdi lavabo harici kalkma 3 hafta sonra gel konturol edecem dedi 1 hafta oldu benimde stresten günler de gecmiyo yatinca zamanda gecmiyo insan kuruyo kafasinda

Nasıl içine siniyorsa öyle yap. Benim ürünler hala gelmedi bu arada. Çok şey aldığımdan bi türlü toplayamadılar sanırım

Insallah gelmez canim bana yatak istirahati verdi lavabo harici kalkma 3 hafta sonra gel konturol edecem dedi 1 hafta oldu benimde stresten günler de gecmiyo yatinca zamanda gecmiyo insan kuruyo kafasinda
33 mm çok mu canım bir bilgin varmı bana bir hafta rapor verdi sadece onun dışında ne kontrol deedi ne bişey ben normal hayatıma devam ediyorum. o çok önemsemediği için bende önemsemedim

güle güle kullansın prenses trentyoldakiler tekrar girer indirime, yada aynı mağaza mutlaka morhipoda açılır alırsın tekrar
Aynen kuzum ay sonu kontrol olayım tekrar başlarım İnşallah Allah ın İzniyle
Eşim de öyle söyledi
Aşkım bak sen kendine gel ben neler alırım yeter ki kurtul karamsarlıktan diye onu da çok üzdüm

Nasıl içine siniyorsa öyle yap. Benim ürünler hala gelmedi bu arada. Çok şey aldığımdan bi türlü toplayamadılar sanırım
Benim 4 parçaydı 3 günde geldi maşalllah
Artık sen ne kadar alsaydın
Bu arada Doğum günü resimlerini gördüm ellerine sağlık çok güzel olmuş
Tekrardan musmutlu yıllara İnşallah
Benim Doğum günüm 15 kasım
Bana kimse birşey yapmaz hatta kimse hatırlamaz bir eşim işte herkese söylüyor unutmayın 15 kasım mı diye Oda ben üzülmeyim diye galiba dün dedim
Şakın bir şey yapma istemiyorum kalabalık filan hiç başım almıyor diye

33 mm çok mu canım bir bilgin varmı bana bir hafta rapor verdi sadece onun dışında ne kontrol deedi ne bişey ben normal hayatıma devam ediyorum. o çok önemsemediği için bende önemsemedim
Bana mm soylemedi canim ama sali gunu ayrintilida da gorunecek bu problemin dedi istersen senin icin dr uma sali gunu sorarim sen yine de dikkat et canim ben o kadar kotu seyler okudum ki 3 4 gun kendime gelemedim bol bol dua edecez baska yapabilecegimiz bisey yok bana kilo almak yasak dedi yorulmak kesinlikle yasak dedi

kilom yok çok şükürde işim stresli maalesef. kendi dr um 30 olurs sıkıntı dedi olayın üstünden üç hafta geçti şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım şükür dua edicez allaha emanet yapacak bişey yok.

Memleketine laf da söyletmezmiş orası öyle canım. Geçen yıl fakültede doğum yapmıştım özel hastane gibi ilgilendiler. Ayrıntılı içinde 300 lira para verdik renkli çıktı bile vermediler. Aman neyse takılmadım güzel ayrıldık ya ordan

Bende sana takintili demistim ama sonra bigun dusundum surekli yat is yok guc yok kafa dagitacak bisey yok senin normal oldugunu dusundum.Biz kafayi biseye takinca ay evde su bitmis dur bi kosu markete gidim gelim diyene kadar unutuyoruz.Tam bisey dusunucez ayyy cocuk onu doktu kalkim temizleyim unutuyoruz.
Senin hic boyle bi sansin yok o yuzden hak verdim ve bir daha demedim sana takintilisin diye.
Organlariyla ilgili bi problem varsa ayrintilida mutlaka cikiyor.Kalp odaciklari kapakciklari beyin yapisi kemik sayisi el ayaklari dudak yapisi burun delikleri kulaklari duz taban olup olmadigi tek tek bakildi.Goz retinasina kadar inceledi.Insallah kimsede bisey cikmaz.Sen 2 li 3 lu de yaptiramadigin icin ayrintili senin icin onemli.
Ne zaman ayrintilin senin

ayyy annesi kıyamazz nasıl kestireceguk acaba
Kiyacagukkk kesilecek
Ben iki sene oldu kestirdim bu senede dugununu yaptim babamiz gorevdeydi malesef hem agladim hem tuttum kollarindan ama masallah giki cikmadi oglumun cani pek tatli degildir.
Kac disi dustu giki cikmadi kizimin bir haftadir disi sallaniyo anaaaaammmm omrumuzden omur gitti sipa sacakli parmaginda oynatiyo
Anne diyo bebegimiz mi tatli olacak ben mi diyo uzulmesin diye sen daha tatlisin diyorum hayirrrr bebegimiz daha tatli olsun diyo
Cikolata getiriyo bana ye bebegimiz tatli olsun diyo
Al iste simdi ben bu kiza nasil kiyip elin ogluna verim bide beni dusun

Aynen canim öyle tabiki de insallah da yasamayiz vaktikde gelsin bebeslerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…