Ya:) Eşimde diyor seni hiç köpek ısırmamış belli diye. canm korktuğum kopek ev botum kadardı alay konusu oldum zaten ama valla istemsiz köpek gördümmü kendimi kaybediyom
Pahalı geldi bana da ama gene de aklıma yer yettisadece tulum eldiven şapka için 70 demişlerdi banada,battaniyeli tam 10 parça takıma 160 civarı
benimkide bana hayatta şurası pis vs demez, zaten çalışıyoruz ev hep toplu ama adamın buzdolabı takıntısı var :) ona göre buzdolabımız dağınık hep.haftada bir mutlaka der buzdolabına bir baksanmı, sanki o süt 1 aydır orda atsakmıYok be benimki kırk yılın başında yapar. Badiren yaparev işi konusunda tembel kocam. Sende yapma bırak diyor
siz bütün işleri ya kayınvalide ya eşlere yaptırıyormuşsunuz :) benimki en fazla sofrayı topluyo
Benimki hiç bir şeye yorum yapmaz. Ne yemeği at der ne başka bir şey ev kirli falan da demezbenimkide bana hayatta şurası pis vs demez, zaten çalışıyoruz ev hep toplu ama adamın buzdolabı takıntısı var :) ona göre buzdolabımız dağınık hep.haftada bir mutlaka der buzdolabına bir baksanmı, sanki o süt 1 aydır orda atsakmı
oh ne güzel 3 dönüm bostan yan gel yat osman :)Benimki hiç bir şeye yorum yapmaz. Ne yemeği at der ne başka bir şey ev kirli falan da demezyeterki ondan iş yapmasını istemeyeyim
Bende düzenli olsun isterim düzenlerim en geç bir haftaya herşey eskisi gibi oluroh ne güzel 3 dönüm bostan yan gel yat osman :)
benimkinin buzdolabı takıntısı atıştırma yapmayı sevdiğinden, buzdolabı açıp birşey bulamıyor ya ondan sarıyor buzdolabınabende bizden başka kimse görmediğinden buzdolabını rahatım birde dağınıklığın içinde bir düzenim var diyorum
Benimde esimin titizligi beni oldurecek her gun toz aliyom onun yuzunden.Olduki alamadim disardaydim islerim vardi isten gelince kendi silerYok be benimki kırk yılın başında yapar. Badiren yaparev işi konusunda tembel kocam. Sende yapma bırak diyor
Hayatta varya hayattaBenimde esimin titizligi beni oldurecek her gun toz aliyom onun yuzunden.Olduki alamadim disardaydim islerim vardi isten gelince kendi siler
Canım neden kanama oldu diye düşünüyorum.doktordan çıktık eve varmadan pacamdan akti kan.hemen hastaneye geri döndük.denk mi geldi diyorum.bugün o kadar stresliyim ki.şimdide ayniyim gerçi.karnım çok sertleşti sıkıntıdan.dediğin gibi kötü birşey olsa kesenin içinde kanama felan olurdu deGll mi:) canm seni tanımadan önce kendime çok evhamlı derdim ama sen beni geçtinbende hala yere düştüğümde köpek beni ısırdı mı acaba hissetmedimmi acaba diye düşünüyorum oysaki eşime baktırdım sağıma soluma birşey yok
bastırmayla zarar gelmemiştir canm hem çok küçüklerdi o zamanlar hemde suyun içindeler bana da ayrıntılıda acaip bastırdı birşey olsa yapmazlar o riski almazlar.
Tıp fakültesi canım. Ama burada fakülteye ekstra ücret yatırıyorsun özel gibi yapıyor. Renkli ultrason falan diye duydum. 200 tl civarıymış. Randevuyu hemşire bir öğrencim aldı. Yoksasıra bulamazdım.Randevu aldın ya hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin kuZum
Zaten çok yakın güne gelmiş ne güzel
Özel mi devlet mi
Benim öyle Öyle oldu...dün bi sikayim dedim süt geldiKozlar benim bu haftalarda göğüslerim bayağı büyüdü. Hatta kilomda birden arttı. Sizin de öyle mi?
Kozlar benim bu haftalarda göğüslerim bayağı büyüdü. Hatta kilomda birden arttı. Sizin de öyle mi?
Buyuk ihtimalle vucuttaki ödemden. Bol protein alıp az tuz tuketmeliyiz.cnm o dediğinden bende de oldu sağ elimin orta parmağıyla baş parmağı çekildi neden oluyor ki bende 3 yıl önce sinir ameliyetı oldum ondan sandım ama sende de olunca sorayım dedm
Onceden yoktu. Hamilelikle alakali olmasi icin de erken bilemedim ki. Normalde hamilelikte ödem oldugu icin sinirler daha kolay sıkışır.Geçmiş olsun. Uyuşukluk daha önce oluyor muydu? Hamilelikle mi alakalı?
Ama oyle demesin. Insan heo o yonde ilerler. Oyle diye diye gercekten hayatina olumsuz seyleri cekersin. Bence eskiden iyleydin artik olumlu seyleri cekiyorsun hayatina desinKuzum inş ins yaaa..bende genelde şans olmaz ..kardeşim hep der sen olumsuz seyelri cekiyon diye..:/
Maasallah kocaman olmuş. Nil de cok güzel bir isim.Bugün annemle babam ilk torunlarını görsün diye bir arkadaşıma gittik. Usg de 600 gr olmuş minnoşumkafayıda aşağıya gömmüş son zamanlardaki kasık ağrılarım ondanmış sanırım artık 1 hafta sonra kendi dr kontrolüm var o aydınlatır herhalde beni :))
Buarada isme de karar verdik Nil olacak fikir değişrmezsek artık :))
Benim boyun fıtığım vardı.sırtım çok uyuşuyordu. Mr da ismini hatırlamıyorum da bir yerde bası çıktı. Hamile kalınca daha da çok uyuşmalarım arttı.Onceden yoktu. Hamilelikle alakali olmasi icin de erken bilemedim ki. Normalde hamilelikte ödem oldugu icin sinirler daha kolay sıkışır.
Ama oyle demesin. Insan heo o yonde ilerler. Oyle diye diye gercekten hayatina olumsuz seyleri cekersin. Bence eskiden iyleydin artik olumlu seyleri cekiyorsun hayatina desin
Nil bence de çok güzel isim. İsmiyle büyüsün inşalllah.Bugün annemle babam ilk torunlarını görsün diye bir arkadaşıma gittik. Usg de 600 gr olmuş minnoşumkafayıda aşağıya gömmüş son zamanlardaki kasık ağrılarım ondanmış sanırım artık 1 hafta sonra kendi dr kontrolüm var o aydınlatır herhalde beni :))
Buarada isme de karar verdik Nil olacak fikir değişrmezsek artık :))
Tasindik cnm.sagolasin. bende tabsiye vereyim orifesyonel tarzi nakliye bul. 1000tl ye oturdum sandaltede izledim. Ozel ic camasirlarim hari herseyi onlar topladi ama cekmeceleri acmiyorlar bantlayip tasiyorlarmis bilsem.onlari da toplamazdim. Yerlestirmedr normalde mutfak haric onlar yapacakti. Ama biz temizle duzrnle yapacagimizdan onlar tum.mobilyalari kurdular uzerine yazdiklari gibi.kutulari ilhili odalara tasidilar bizde bi yandan yerlestirdik. Salon yatak odasi hemen bitti. Ama evde insaat devam ettigindan banyo mutfak 2 3 gun surdu. 1 hafta oldu hala aspiritor deligi gec gelen parke supurgeligi takilmasi gibi ivir zivirlar kaldi.Yine de iyi yapmışsın. 70 m2 3 kisi icin bile az bence. 4 olacaksınız. Her seyin yolu bulunur. Renk renk kagit al. Mesela kirmizi renge banyo yaz. 10 tane banyo yaz. Banyo esyalari kolilenince uzerine yapistir. Yeni evde direk banyoya gitsin. Salon mutfak yatak odasi farkli renklerde kagit hazirla.hepsine ayni islemi uygula stresi acayip azaltir. Bir de bir sepet hazirla hep yaninda olsun makas falcata bant poset ve hazirladigin kagitlar. Ikide bir makas aramaya gitme sepet hep yaninda olsun. Ayrica ilk gun cantasi hazirla.ilk gece lazim olacak seyleri belirle ve onun icine koy. Ben de tasinacagim insallah bir kac ay sonra planlar yapiyorum. Bir de askidaki kiyafetlerin 10 tanesini hic askidan cikarmadan posetle ya da elbise kilifina gecir direk goturur asarsin. Pinterestten surekli tasinma fikirlerine bakiyorum guzel seyler var oneririm. Bahceli giris kati cocuklar icin harika oluyor.
Biz de oyle yapmadilar cnm. Normal de onlar yeslestircekti mutfaktaki insaattan oraya hic giremediler kiyafetleri fln da ben gerek gormedim. Askidakileri fln aynen askili carsaf ve hurclara koyip getirmislerdi direk taktim zaten. Cekmeceleri direk bantladilar.bosaltmaddan hatta kizin dolabi bile.oyle yaptilar.bantlari vikardim okdryesilseven bir de mutfak eşyalarını koydukları silindirleri hemen istiyorlar o yüzden çok hızlı boşaltmak lazım yanınızda birileri olursa çok iyi olur. Çünkü hem ortalığa bakmak hem onları boşaltmak imkansız gibi. Hem de aceleyle yüksek raflar için merdivenle in çık, alçak raflara eğil doğrul şu haftalarımızda çok yapılacak şeyler değil
Profesyonel tut fatos nerdesin bilmiyorum ama ennakliyet.com armut.gibi sitelerden teflif alabiliyorsun. Ben evimi ve esyalarimi direk listeledim mesafe bilgisi kat.bilgisi verdim.teklifler geldi 1dk da aradan sectim bide indirim yaptilar ohhh mis!Allah yardımcın olsun. Taşınmak zor iş. Yakın olsak yardıma gelirdim. Ben buraya taşınalı 6 ay oldu İnan çoğu koliyi açmadım yine taşınacağım diye. Ona rağmen yerleşmem vakit aldı. Yavaş yavaş kendini yormadan yap. Ben de bebek 4 aylıkken 2 çocukla tsşınacağım şimdiden stres basıyor. Bir de buraya eşim yokken yalnız başıma taşındım.
Kalp beyin onemli cnm. Ama.kalbi nasil giremedi hatret arkadan onden sagdan soldan en net kalp cikio bizim.kizda. kalpte bizim parlama var mesela down belirteci farkli bi belorti olmadigindan onenli degil dediler ama baska bisey daha olsa ve kalbi gormese bilemezdik. Kapakciklarin durumu odaciklar sekli boyutu damarlarin calismasi en uzun suren yer kalp. Kesjnlikle gitmelisin.Kızlar birşey diyecem...dün perinatologa bu beyinle ilgili şeyleri anlatınca başına çok iyi baktı.. ve şuan basında beyninde sıkıntı yok dedi...son olarak sağlıklı bi bebek..sadece kalbine bakamadım poziyon vermiyor dedi...ben diyorum ki bu kadar stres yeter gitmeyecem yarine da...ikili test yapmamıştım ama özeldeki doktor ense kalınlığı çok iyi burun kemiği de oluşmuş demişti...zaten beyni de iyimis..başka sorunu yok gibi.. yarık dudak yada fazla parmak olsa da anne karninda mudahale edilecej durum degol...kalbine de Özelde ki doktor iyice bakar oldu bitti işte ne diyorsunuz..gidip de onca yolu çekmek istemiyorum.. şuan sağlıklı görünüyor kız bebek dedi..hatta tontis burun dudak ve bol etli 2 yanak vardı
Ya var ya aynaya baktim bi zaten haasasiyet vardi sok oldum bunlar bnm mi diye ki ikinci gebelik okdr kuculmuslerdi ki emzirmeyi birakinca demistim en son 12 yasinda bu kdrlardi heralde diye umutmusum ne derece buyuyebilecegini...Keske boyle.kalsalar ya normal.kadina benzedim. Gecen eski fotolari tararken emziren fotom var 2 aylikmis kizim efsane memelerim ordan hatirladim. Bir de sutyen fln cikarinca sanki sut gelmis inecekmis.gibi.bi hissiyat oluo. Benim sutum coktu dusta giyinirken fln ellerimle bastirmazsam tazyikli sekilde akardi. Misafirlikte 3 kat kiyafetten akisini izledigimi bilirim o yuzden o kanal acilma sutun inme hissiyati bi tuhaf yapio beni... bu arada ay ne guzel sut cokmus demeyin fazlasi da azi kdr kotu kizlar. Ben cok cektim. Her hafta mastit olurdum. Kiza yaradi ama siskonun tekiydi.Kozlar benim bu haftalarda göğüslerim bayağı büyüdü. Hatta kilomda birden arttı. Sizin de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?