2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz çıkmadık bugün dışarı. Hastayiz eşim de ben de. Çok degil şükür ama dinlenelim dedik. Ben minik kıyafet kurcaladim bütün gün.

Listeme şöyle bir baktımda şu black friday vaktinde dolap ve nevresimleri hariç çok bir eksiğimiz kalmamış sanırım, bir de benim birkaç emzirme ürününe ihtiyacım var. Onları da beden hesabı yapamadığımdan alamadım.
Erken bitti galiba bu işler

Kizlar ebebek magazalarinda indirim varmis emzirme atletini fln 40tlden 24tlye almislar bebisler icin askili icten giydirmelik citcitli tulumlari 3liraya almislar yarin mutlaka gtcm habernz olsn sizin de tabi bugun bse biraktilarsa

Ben kiz kardesim geldiginde epey bisey almistim kiyafet falan.Ama bi tane daha 5 li hastane cikisi almaya karar verdim bi muslin ortu kendime pijama takimi ve bebek arabasi kaldi.Bu hafta araba haric digerlerini halletmeyi dusunuyorum.Bebek arabasini acele etmicem bebek dogsun yaza dogru dusunuyorum.Cunku heryere arabayla gidiyorum tasima puseti var zaten.Markete falanda goturmeyi dusunmuyorum bebegi esimle giderim iki bakici var evde.Aglarsa abisi arar hic olmadi iki sallar yada sut birakirim.

Evde ki kıyafetleri mi döktün çocuklardan kalanları
Ne zevklidir
Evet ayırdık kizimin kiyafetlerini. Iki cinsiyete de uygun baya bir sey çıktı. Kizim buyurken kuzenime cok vermiştim 7 ay kucuk kizi var onun. O yüzden cok artmadi. Kotu durumda olanlar vardi lekeli falan toz bezi yapacağım bazilarini. Eski çalıştığım yerde temizlikci ablanin kizi vardi durumu cok iyi degil ona koca bi torba ayirdim. Burada komşumuz var 9 aylik kızı var ona da 1 torba ayirdim. 2 büyük torba da kızılayin konteynerlarina atacagim ne kiyafet cikti bee. 9ay onceki kıyafetlerin hepsinde sari lekeler olmus havanmadiklari icin sanirim. Onlarin yıkanması lazim suya basip bekleyeceğim. Simdiden yikamayayim diyorum ama bakalim. Belki buyuk kiyafetleri yikarim. Yeni dogan kiyafetleri ne zaman yikasak kizlar bu aldiklarimizi gecen sefer 36 haftalikken hepsini yikayip ütülemistim.

Kizlar ebebek magazalarinda indirim varmis emzirme atletini fln 40tlden 24tlye almislar bebisler icin askili icten giydirmelik citcitli tulumlari 3liraya almislar yarin mutlaka gtcm habernz olsn sizin de tabi bugun bse biraktilarsa
Yarın e Bebek günü inşallah bizde gideceğiz
Gidelim bakalım neler var
Ben aldıklarımım hepsini yarın çıkartıp yazacağım nelerden kaç adet almışım kaç aylık almışım diye
Yarın da olmayanları alayım

Maşalllah maşalllah evde ne çok kıyafet varmış
Bir dükkan açılırmış
Sarı lekeler beklemekten oluyor dimi
Bende hep pembe almak istemiyorum
İkinci erkek olursa ona da kalsın diye
Ama yıpranmadıktan sonra pembe de giyer gerçi evin içinde ne olacak dimi

Evet ya birbirimizi gaza getirdik benim de bitti. Hatta emzirme sutyeni atleti falan cok aldim. Hamile kiyafeti alirken kargo bedavaya gelsin diye hm den lcw den bonprixten falan aldim. Bu arada bonprix batmış sanirim artik satisi yok. Kizimdan da 2 emzirme atleti ve 3 emzirme sutyeni var iyi durumdalar. Hepsi buradadan tek kullanimlik lohusa kulodu bile aldim 3lü. Ilk bir kac gun cok iyi oluyor. Lohusa pedi almak lazim ilk hafta kanama cok yogun oluyor normal pedler hemen doluyor. Lohusa terligi alacagim. Sanki 8 aylik gibi alisverislerimizin cogunu yaptik. Kapi suslemesi falan yaparim bi de.

Bi de esimin kuzeninin aldigi uyku setini degistiremedim. Satici giciklik yapti. Bugun cikarip ona baktim bi. Uzerine baska kumas diktiririm falan diye düşünüyordum ama sonradan begendim. 10 uzerinden 6 veriyorum. Kumasi falan gayet kaliteli.grili beyazli yildizli bir sey olsa daha iyiydi de ne yapalim artık kullanacagim.

Yok ya benim hoşuma gitmiyor o. Kimisi giydiriyor da. Ilkzamanlar ben de pembeli seyler cok almadim ikinci oglum olur mu ki diye. Ama kizimi gorenler maasallah yakisikli demeye baslayinca bastim her yerine pembeyi.

Yaaa evet çok hızlı tamamladık. Gerçi hepimizde de bir erken doğum tehdidi :) arada onun aldığını kullanırsın arada kendi aldıklarını idare edilir nasılsa. Ben sütyen bedenlerine karar veremediğimden alamadım son aylar almam daha doğru olur sanırım ne zaman ne kadar büyüyecek bilemiyorum çünkü

Yok ya benim hoşuma gitmiyor o. Kimisi giydiriyor da. Ilkzamanlar ben de pembeli seyler cok almadim ikinci oglum olur mu ki diye. Ama kizimi gorenler maasallah yakisikli demeye baslayinca bastim her yerine pembeyi.
Bende şimdi düşünüyorum da ben çıtçıtlı badi aldım
Ayaklarını giydirmeyeceğim herhalde
Yarın tulum ve altına bir şeyler alayım

Aynen benim de bi liste yapmam lazm neler aldim diye.. sanirim benm eksik olarak icten giydirmelik degil de distan giydirmelik altli ustlu pijama gibi takimlardan hic yok onlardan bakmam gerek

Hamilelik oncesi giydigimin 1 buyuk bedenini aldim ben 95. A b c falan olmuyor sanirim onlarda genelde penye ya emzirme sutyenleri. Penye olmayanlar cok kullanışsız. Hemen sekli falan kayiyor. Ben hep disari cikarken bile penye sutyenle gittim kızım yanimdaysa, memeye konan pedler olduğu icin meme ucu kiyafetten belli olmuyordu. Ise gidiyorsam normal sutyen giyiyordum. Kalipli olup emzirme ozelligi olan sutyenler ki gayet pahalilar, 5 yil once 60 70 tl vermistim. 3-4 emzirme sonrasi deforme olmustu. Yeni seyler cikmistir belki bilmiyorum tabi.

Bende hep kalıplı dantelli olanlara falan bakıyorum hala öbürlerini giyme fikrine alışamadım belki bir iki tane birinden bir iki tane birinden alınabilir. H&m fena gözükmüyor penyeleride hafif süslü onun

Aynen benim de bi liste yapmam lazm neler aldim diye.. sanirim benm eksik olarak icten giydirmelik degil de distan giydirmelik altli ustlu pijama gibi takimlardan hic yok onlardan bakmam gerek
Bak Benimde öyle
Çıtçıtlı badi dolu artık almayacağım
Ben 2-3 pijama takımı 2-3 tulum
3-4 adette batikli batiksiz alt alacağım
Hatta civil de varmış
Yarın Pendik’teki civile de bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…