2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada kızım 1 yasindayken krup oldugunda apar topar soguk buhar makinesi almıştık. O zamandan beri cok sık kullanıyoruz. Kendimiz icin de kullaniyoruz. Evin nemini guzel ayarliyor . gereksiz masraf olarak gormedigim nadir seylerden. Su an calisiyor odada. Oradan aklima geldi

Eltim ve görümcemin üç çocuğu var. Hep yara olmuş uçları. İlk iki çocuklarında sürmemişler sonuncu çocuklarında sürmüşler soğanı. Etkili olduğunu söylediler bende de işe yaradı.

Sen yine de bi düşün Antep’te doğum yapmayı. Mardin Antep kaç saat sürüyor? Tabi insanın kendi evi daha rahat oluyor ama. Antep’teki doktorundan memnunsan düşünebilirsin bence :)
Antep’i sevdim komşular yemek yolluyor filan :)))
Antep sevilmez mi hep bi lokantadayız
Beyran içtik bugün sevmedim ağır geldi.
Primemall a gittik kızım baya eğlendi. Kv filan kuru dolma alcam ama nerden alcam bilmiyorum ha birde Antep peyniri bulamıyoruz ? Var mı bildiğin yerler ?

Ben kızımı belli bi süre sonra normal sütyenle emzirdim. Emzirme sütyenleri çok şekilsiz oluyor düğmeler patlıyor filan
Şu an 80 D cup kullanıyorum. Pentide güzel sütyenler vardı içi boş 80 D cup alcam yine.
Bu arada geçen mememden süt sızdı doluyor artık sanırım :)
Kızımda normal doğum ve suni sancıya rağmen sütüm gelmemişti. 5 gün sonra gelmişti. İnşallah bunda hemen gelir ne biberon ne mama ne emzik hiç bişi vermem.

Selam Benimde gecmedi, gecmeyecek belli... tabi onceye gore ciddi azaldi. Ilac kullanmadim dun ilk defa, agzindam burnumdan geldi, ilac-ayva-havuc idare ediyorum. Senin ne durumda? Gerci artik bu kadar hafta cektik bundan sonrasi koymaz artik

Bak Benimde öyle
Çıtçıtlı badi dolu artık almayacağım
Ben 2-3 pijama takımı 2-3 tulum
3-4 adette batikli batiksiz alt alacağım
Hatta civil de varmış
Yarın Pendik’teki civile de bakayım
Benm citcitlilar da hep icten giydirmelik kisa kollu sifir kollu falan.. o yuzden uzun kollu da bakmam gerek biraz

Saat 4bucuk veee yine uykusuzum. Bu sefer hic uyuyamadim. Gunduz 1bucuk saat uyudum diye uykum gelmiyor. Iyice psikopata bagladim.

Zaten başta süt damla gibi geliyor. Bebegin midesi findik kadar doğduğunda. Emdigini hissetmiyoruz bile. Benim de 2 gun memeyi sıktığımda gelmiyordu ama bu normal. Çünkü miktar az. Ben de normal doğum yaptim. Doktor ozellikle önermiyorsa mama vermemek lazım. Insallah bol bol sutumuz olur hepimizin.

@Cemre Yaman 100 d mii. Kiz sen zayifsin ve memelerin mi buyuk. Ben 95 c giyiyorum su an. Gerci bazi sutyenlerimin arkasina uzatma yaptim ama ben kiloluyum zaten. Şok şok şok...

Saat 4bucuk veee yine uykusuzum. Bu sefer hic uyuyamadim. Gunduz 1bucuk saat uyudum diye uykum gelmiyor. Iyice psikopata bagladim.
Günaydın ben de hep bu saatte uyanıyorum.. hayırdır inşallah. Çocuk olana kadar uyusak iyiydi. Bu arada çoğu şeyi halletmişsiniz. Alışverişler bitmiş. Ben daha doğru düzgün bir şey almadım. İlkinden de 3-5 parça bir şey var. Yeter 2-3 ay.

Bence de emzik biberon verme. Benim de sütün çok geç geldi ama sürekli sağdım ve hiçbir zaman çok sütüm olmadı. Kızıma yetti o kadar. Mama, biberon, emzik, göğüs pedi, emzirme sütyeni bile kullanmadım. O yüzden hiçbir şey almıyorum. Hepsi Doğumdan sonra ihtiyacım olursa. Sadece lansinoh yara kremini alacağım Doğumdan 2 ay önce kullanmaya başlarım.

Mastit çok zormuş. Hiç yaşamadım ama çok duydum. Rabbim inşallah bunda yaşatmaz.

Aynen benim de bi liste yapmam lazm neler aldim diye.. sanirim benm eksik olarak icten giydirmelik degil de distan giydirmelik altli ustlu pijama gibi takimlardan hic yok onlardan bakmam gerek
İlk 3 ay en çok o takımlar kullanılıyor. Kadife bir kaç tulum işimizi görür heralde.

Bende hep kalıplı dantelli olanlara falan bakıyorum hala öbürlerini giyme fikrine alışamadım belki bir iki tane birinden bir iki tane birinden alınabilir. H&m fena gözükmüyor penyeleride hafif süslü onun
Ben emzirme sütyeni kullanmadım. Bana da çok anne işi gelmişti. Hep destekli sıkı sütyenler kullandım. Bir yerde okumuştum hamilelikte ve emzirirken destekli sıkı sütyenler göğüslerin sarkmasını önlüyor diye. Çok etkilenmişim ki ne hamilelikte ne de sonrasında destekli sütyenden vazgeçmedim.

Ne çok şey yapmışsın. Benim daha 2 yaşında kızım ama olmayanı hemen çıkartıyorum elden hiç saklamıyordum şimdiye kadar çünkü taşınırken zor oluyor. Bebeklik küçük bir burç ayırmışım. Onlar da hemen lekelenmiş. Yıkadım ben ama henüz ütülemedim. Belki son ay tekrar yıkarım diye. 36. Hafta geç sanki 2. Çocuk daha erken olur derler. 32 33 de hallederim.

Bende bu gece dön dön yarı uyur yarı uyanık bu saate kadar dayanabildim kalktım. Gündüzde yarı yat yatı otur geçip dolanamayınca yatan yerlerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…