- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Hic belli olmuyo o isler ilkini 38+5 te dogurdum ikinciyi 39+2 deNe çok şey yapmışsın. Benim daha 2 yaşında kızım ama olmayanı hemen çıkartıyorum elden hiç saklamıyordum şimdiye kadar çünkü taşınırken zor oluyor. Bebeklik küçük bir burç ayırmışım. Onlar da hemen lekelenmiş. Yıkadım ben ama henüz ütülemedim. Belki son ay tekrar yıkarım diye. 36. Hafta geç sanki 2. Çocuk daha erken olur derler. 32 33 de hallederim.
Ben ilkinde çok horon oynadım. Otur kalk bir şeyler yaptım. Bir de erkek çocuk daha mı geç geliyor acaba?Hic belli olmuyo o isler ilkini 38+5 te dogurdum ikinciyi 39+2 de
Ama bunda akillandim o kadar beklemicem 37 de hali cirpicam horon tepip sandalye inip cikicam yapicam biseyler
Ne kadar enerjik bir günaydınGüüüüüüünaaaaaaaaydıııııııııııııııın
Bu gün bakacağım kuZum reflü yataklarınadaGece gece yazayımreflü yatağı düşünenler için
Sağlıkla giysin minnoşun çok güzeller hepsi, doğuma kadarda abartıp çok alma bak herkes giyilmeden kalanlar oluyor diyorPera mım cicileride Bunlar
Daha kargosunu beklediklerim de var
Bu günde Artık banyo malzemesi filan alınacak
Bide alt üst pijama takımları
Sonra gene Doğuma kadar beğendikçe alırım
Erken uyudum yine sınav için erken uyandımNe kadar enerjik bir günaydın
Hepsi birbirinden güzel sağlıklı günlerde giysin inşallahPera mım cicileride Bunlar
Banada öyle geldi. Diğerleri değilde tulumların boyu uzun geldi. Kollarda koşa gibi ama bilemedim ki bana mı öyle geldi. Minik olur kolları herhaldeSobe den aldığımız hastane çıkışlarının tulumları çok büyük gibi geldi gözüme
Alanlar sizce normal normal mı
Ben bi 5 küçük hastane çıkışı daha alayım da dursun bence
Baya baya büyük geldi gözüme 56 cm diyor
Pera 31 cm Doğuma kadar o kadar büyüyorlar mı ?
Şu bulantılar bir geçmedi. Benimki de geçmedi hala. Bende erkenden uyandım sınavım var diye. Uykusuzluğa alıştırma bunlar hepGunaydinnnn.. Sadece bir pazarim var, o da her zaman degil, bugun 9.10 da uyandirdi beni prensesim, anne uyku saati bitti mi diyor. Gece de bi ara midem cok bulandi, 8-10 kere falan da tuvalete kalktim, bi 8-10 kere de donmek icin kalktim, dayak yemis gibi uyandim anlayacaginiz. Simdiden boyle zorlanirsam son ay nasil gececek cok merak ediyorum.
Şu bulantılar bir geçmedi. Benimki de geçmedi hala. Bende erkenden uyandım sınavım var diye. Uykusuzluğa alıştırma bunlar hep
Benimde yedikten sonra bulanıyor. Ama öncesinde de bulanıyor. Ne bulantıymış. Bende yiyorum artık vallaEsim de sinav gorevine gitti. Yemeklerden sonra asiri midem bulaniyor, artik midemdekiler sindirilene kadar zor duruyorum. Yemekten once ya da yemek yerken olmuyor ama, deli gibi yiyorum ben de
Yaa yerim peranin o minnak ayaklariniPera mım cicileride Bunlar
Allah razı olsun kuZummSağlıkla giysin minnoşun çok güzeller hepsi, doğuma kadarda abartıp çok alma bak herkes giyilmeden kalanlar oluyor diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?