- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Kıyafetlerimiz bir örnek dimi kuZummHepsi birbirinden güzel sağlıklı günlerde giysin inşallah
Aminn aminn CanımYaa yerim peranin o minnak ayaklarinihepsi birbirinden minnos ve tatli gorunuyo canm saglikla giysin
Bence varya bu bebekler gece hiç uyumuyor ne zaman uyansam içerde bir hareketlilik varoyyy güzelliklere bakkkSEPTEMBER LOVE
bende 7bçkta bi uyandım,zorla geri uyudum maşallah şmdi uyanmışım
ben uyanınca benim minnoşta uyanıyor 2 gündür,çok komik
Bende düşündüm o yüzden hastanede için bi tane 5 li daha küçük takım alacağımBanada öyle geldi. Diğerleri değilde tulumların boyu uzun geldi. Kollarda koşa gibi ama bilemedim ki bana mı öyle geldi. Minik olur kolları herhalde
Genelde 50 cm civarı doğuyorlar. Ama içinde rahat hareket etmesi için birazbüyük olmadı iyidir. 56 cm 0-3 ay olmalı.Banada öyle geldi. Diğerleri değilde tulumların boyu uzun geldi. Kollarda koşa gibi ama bilemedim ki bana mı öyle geldi. Minik olur kolları herhalde
Oh ne güzel. Biz de kahvaltı ettik hava soğuk evde takılıyoruz.Gunaydin kızlar. Dışarıda kahvalti yaptik. Bugün gezecegiz biz. 3 saatlik uykuyla duruyorum. Focaya gidecegiz. Hava da serin ama.
Çok güzel cicileri Pera’nın. Güle güle kullansın.Pera mım cicileride Bunlar
Daha kargosunu beklediklerim de var
Bu günde Artık banyo malzemesi filan alınacak
Bide alt üst pijama takımları
Sonra gene Doğuma kadar beğendikçe alırım
Bazıları evetKıyafetlerimiz bir örnek dimi kuZumm
Aynen yeni doğan almak istemedim. Çabuk büyüyorlar zaten o yüzden 0 3 ay aldım. Bizimki belki biraz da uzun doğar babasına benzerseGenelde 50 cm civarı doğuyorlar. Ama içinde rahat hareket etmesi için birazbüyük olmadı iyidir. 56 cm 0-3 ay olmalı.
Ben e bebekten almıştım başka bir hastane çıkışı. Oda 10lu. 3 tane takımı oldu böyle başka almama gerek yok herhalde bilemedimBende düşündüm o yüzden hastanede için bi tane 5 li daha küçük takım alacağım
Sağol canım benimÇok güzel cicileri Pera’nın. Güle güle kullansın.
Çok güzeller
Bende bayıldım. Tavşan gibi olacak kızım onu giyinceÇok güzeller
Hele ki tuluma bayıldımmm
Bence de yeter 3 hastane çıkışıBen e bebekten almıştım başka bir hastane çıkışı. Oda 10lu. 3 tane takımı oldu böyle başka almama gerek yok herhalde bilemedim
Güzelce giydirirsin bir de yanına havuçlar koyarak resmini çekersinBende bayıldım. Tavşan gibi olacak kızım onu giyince
Aynen kuzum bende farkettim bana da uzun gibi geldi tulumlar. Ama çabuk büyüyorlar diye sorun etmedim.Bence de yeter 3 hastane çıkışı
Çok büyük sobe den gelenler
3 aylık olunca giyerler bence :))
Ben o yüzden küçük tulum pijama takımı alacağım
Onu yirim havuç niyetineGüzelce giydirirsin bir de yanına havuçlar koyarak resmini çekersin
Bilmem benim ikinci kizBen ilkinde çok horon oynadım. Otur kalk bir şeyler yaptım. Bir de erkek çocuk daha mı geç geliyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?