- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Oglum 52 kizim 50 cm dogdu en ufak kiyafet bile battal boy gibi gelmistiSobe den aldığımız hastane çıkışlarının tulumları çok büyük gibi geldi gözüme
Alanlar sizce normal normal mı
Ben bi 5 küçük hastane çıkışı daha alayım da dursun bence
Baya baya büyük geldi gözüme 56 cm diyor
Pera 31 cm Doğuma kadar o kadar büyüyorlar mı ?
38+3 de doğurdum ilkini bu da 39 olmasın 37+3 te gelsin.Bilmem benim ikinci kiz
Bide sen kacta dogurdun hafta gun
amin canım inşallah:)Aynen öyle canım yeterki sağlık olsun
Canim bu pelus tulumu nerden kaca aldin
LCW’den aldım canım outlet mağazasından aldım. 40 tl. Ama normal fiyatı 60 tl sanırım. Bu outlet olduğu için 40tı. Fermuarının olduğu yerde hafif mavi ip var defolu olarak satıyorlardıCanim bu pelus tulumu nerden kaca aldin
Benimki ablasi ve abisi sayesinde sokak bebesi olacagindan bende almam lazim okula gidip gelicek usutmesin
canım bunlar önerilmiş.bende en uygununu alırım sanırım.Kizlar ebebek deki baby me marka deterjan yumusatici ve leke cikaricisi nasil smdi ebebekden siparis vericektimde cogu kisi tavsiye ediyor aslinda bu markayi
Miğrosda satılan Hangisi acaba ben onu duydum iyi diyecanım bunlar önerilmiş.bende en uygununu alırım sanırım.
canım bunlar önerilmiş.bende en uygununu alırım sanırım.
Miğrosda satılan Hangisi acaba ben onu duydum iyi diye
Bide toz almayın diye söyleniyor
Sıvı almak gerekliymiş
K Kucuk prensesim
Kiz oyle deme 38den once gelmesin ya. Büyüsün iceride.38+3 de doğurdum ilkini bu da 39 olmasın 37+3 te gelsin.
Büyüyünce çıkmadı da zor olur:) biraz da dışarda büyür:)37 den sonra çok ağırlaşıyoruz ya uyumak bile işkence oluyorKiz oyle deme 38den once gelmesin ya. Büyüsün iceride.
ay bana sağlık ocağındaki ebem 32de gelebilir çok bekletmesin dedi,oda hamile.. gözlerim fal taşı gibi açıldı deli mi ne?Kiz oyle deme 38den once gelmesin ya. Büyüsün iceride.
Zaten başta süt damla gibi geliyor. Bebegin midesi findik kadar doğduğunda. Emdigini hissetmiyoruz bile. Benim de 2 gun memeyi sıktığımda gelmiyordu ama bu normal. Çünkü miktar az. Ben de normal doğum yaptim. Doktor ozellikle önermiyorsa mama vermemek lazım. Insallah bol bol sutumuz olur hepimizin.
BirAsilAnnesi 100 d mii. Kiz sen zayifsin ve memelerin mi buyuk. Ben 95 c giyiyorum su an. Gerci bazi sutyenlerimin arkasina uzatma yaptim ama ben kiloluyum zaten. Şok şok şok...
32 çok erken ya.. bildiğin prematüre oluyor. Sonra onun 3 ayda ya da 6 ayda bir gelişim muayenesi var. Allah göstermesin.ay bana sağlık ocağındaki ebem 32de gelebilir çok bekletmesin dedi,oda hamile.. gözlerim fal taşı gibi açıldı deli mi ne?
ya benim memişlerde aynı duruo,bi uçları karardı büyüdü o kdarİyi de benimki 100 d falan değil ki
kız benimki 75c idi hala da kendi çamaşırlarımı kullanmaya devam ediyorum değiştirmedim.
Allah seni ne yapsın e mi hahahah başkasının memesini benle karıştırmış
Gülen güle kullansın prenses sağlık ilePera nın beşiği alındı
Allah ım içinde sağlıkla uyuduğu yatdığı günleride görmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?