2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oglum 52 kizim 50 cm dogdu en ufak kiyafet bile battal boy gibi gelmisti

Canim bu pelus tulumu nerden kaca aldin
Benimki ablasi ve abisi sayesinde sokak bebesi olacagindan bende almam lazim okula gidip gelicek usutmesin
LCW’den aldım canım outlet mağazasından aldım. 40 tl. Ama normal fiyatı 60 tl sanırım. Bu outlet olduğu için 40tı. Fermuarının olduğu yerde hafif mavi ip var defolu olarak satıyorlardı

Kizlar ebebek deki baby me marka deterjan yumusatici ve leke cikaricisi nasil smdi ebebekden siparis vericektimde cogu kisi tavsiye ediyor aslinda bu markayi

Kizlar ebebek deki baby me marka deterjan yumusatici ve leke cikaricisi nasil smdi ebebekden siparis vericektimde cogu kisi tavsiye ediyor aslinda bu markayi
canım bunlar önerilmiş.bende en uygununu alırım sanırım.

Eklentiler

• 67F159A7-56FA-4E72-9953-CD817B890AA6.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 66

İyi de benimki 100 d falan değil ki
kız benimki 75c idi hala da kendi çamaşırlarımı kullanmaya devam ediyorum değiştirmedim.
Allah seni ne yapsın e mi hahahah başkasının memesini benle karıştırmış

ay bana sağlık ocağındaki ebem 32de gelebilir çok bekletmesin dedi,oda hamile.. gözlerim fal taşı gibi açıldı deli mi ne?
32 çok erken ya.. bildiğin prematüre oluyor. Sonra onun 3 ayda ya da 6 ayda bir gelişim muayenesi var. Allah göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…