- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ben o konuda bilmıyorum ne yapacazKizlar ebebek deki baby me marka deterjan yumusatici ve leke cikaricisi nasil smdi ebebekden siparis vericektimde cogu kisi tavsiye ediyor aslinda bu markayi
Hayırlı olsun canım çok güzel. Park yatak kullanmayacak mısın? Ben park yatak mı alsam böyle ahşap mı alsam çok kararsızımPera nın beşiği alındı
Allah ım içinde sağlıkla uyuduğu yatdığı günleride görmeyi nasip etsin
Benimkiler de aynı. Dediğin gibi sadece uçları koyulaştıya benim memişlerde aynı duruo,bi uçları karardı büyüdü o kdar
Amin amin CanımGülen güle kullansın prenses sağlık ile
Bende doymuyorum. Hamile kaldığımdan beri tokluk hissim kayıpYa kızlar bir tabak makarna yedim ama doymuyorum. Bu ne iştir allah aşkına.
2bucuk kilo bebegin dogmasi 3bucuk kilodaki bebegin dogmasindan zor. Bebek kendini dışarı itiyor.ne kadar gucluyse o kadar rahat doguyor. Doktorum ilk gebelikte 39a kadar ilaclarimi devam ettirdi magnezyum falan. 1 günün bile onemi var dedi. Karnimizda bir gun disarida 2 ya da 3 gune eşit. 4 kiloyu gecerse zor ama tabiBüyüyünce çıkmadı da zor olur:) biraz da dışarda büyür:)37 den sonra çok ağırlaşıyoruz ya uyumak bile işkence oluyor
Oyle is olur mu ya. Ilk gebeligidir onun. Kucuk bebek bakmak kolay miay bana sağlık ocağındaki ebem 32de gelebilir çok bekletmesin dedi,oda hamile.. gözlerim fal taşı gibi açıldı deli mi ne?
Hehe olabilir. C cupmus ama yine de. 75 80 falan direk kiloyla iliskili zaten.İyi de benimki 100 d falan değil ki
kız benimki 75c idi hala da kendi çamaşırlarımı kullanmaya devam ediyorum değiştirmedim.
Allah seni ne yapsın e mi hahahah başkasının memesini benle karıştırmış
Aminnn insallah. Cok güzelPera nın beşiği alındı
Park yatağıda var kuZummHayırlı olsun canım çok güzel. Park yatak kullanmayacak mısın? Ben park yatak mı alsam böyle ahşap mı alsam çok kararsızım
İlk etapta hangisi kullanışlı olur acabaPark yatağıda var kuZumm
Babası hem park yatak hem beşik olsun dedi
Ya kızlar bir tabak makarna yedim ama doymuyorum. Bu ne iştir allah aşkına.
ya benim memişlerde aynı duruo,bi uçları karardı büyüdü o kdar
Hehe olabilir. C cupmus ama yine de. 75 80 falan direk kiloyla iliskili zaten.
Pera nın beşiği alındı
Gece vaktiBi an goz atabildim buralara, onda da gumus gogus ucu kapagi indirimde mesajina denk geldim hemen aldimallah razi olsun kim yazdiysa, umarimise yarar ya en korktugum sey mastitli gunlere geri donmek bakalim ise yaracak mi...
100d oldular, dogumdan sonra karnima kadar iner gene
her deteejanda bisey cikiyor aslnda kisiden kisye gorede degisir birinin begendigini digeri begenmiyir aslnda deneyerek bakicaz memnun kalmazsa degisip baska urun kulkanicazBen o konuda bilmıyorum ne yapacaz
Yorumlara göre sipariş vereceğiz herhalde
Ben yaşadım. Oyle zordu ki. 41 dereceye cikti ateşim. Damardan antibiyotik ve ates düşürücü ile düşmüştü. Cok fenaydim. Hepimizi korusun mastittenMastit çok zormuş. Hiç yaşamadım ama çok duydum. Rabbim inşallah bunda yaşatmaz.
içinde mışıl mışıl uyusun minnoşPera nın beşiği alındı
Kuru dolma, baharatlar,kahvaltılık vs ve daha birçok şeyi istersen çarşıdan almacı pazarın(kürkçü hanı diye de geçer)dan alabilirsinSen yine de bi düşün Antep’te doğum yapmayı. Mardin Antep kaç saat sürüyor? Tabi insanın kendi evi daha rahat oluyor ama. Antep’teki doktorundan memnunsan düşünebilirsin bence :)
Antep’i sevdim komşular yemek yolluyor filan :)))
Antep sevilmez mi hep bi lokantadayız
Beyran içtik bugün sevmedim ağır geldi.
Primemall a gittik kızım baya eğlendi. Kv filan kuru dolma alcam ama nerden alcam bilmiyorum ha birde Antep peyniri bulamıyoruz ? Var mı bildiğin yerler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?