2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Büyüyünce çıkmadı da zor olur:) biraz da dışarda büyür:)37 den sonra çok ağırlaşıyoruz ya uyumak bile işkence oluyor
2bucuk kilo bebegin dogmasi 3bucuk kilodaki bebegin dogmasindan zor. Bebek kendini dışarı itiyor.ne kadar gucluyse o kadar rahat doguyor. Doktorum ilk gebelikte 39a kadar ilaclarimi devam ettirdi magnezyum falan. 1 günün bile onemi var dedi. Karnimizda bir gun disarida 2 ya da 3 gune eşit. 4 kiloyu gecerse zor ama tabi

Hehe olabilir. C cupmus ama yine de. 75 80 falan direk kiloyla iliskili zaten.

Pera nın beşiği alındı
Allah ım içinde sağlıkla uyuduğu yatdığı günleride görmeyi nasip etsin

cnm cok begendim cok guzel ins saglikla kucagna alirisnda bebisinde icinde uyur ben baya erken almisitm besigimi 3 4 aylik felandim heralde indrim vardi diye insagtamdan siparis ettim oyin parki aldim daha snra katlayip biyere koyabileyim diye yer kaplamamasi icin smdi cantasinin iicnde katli duruyor

Gece vakti BirAsilAnnesi diye okumuşum. Buyuk meme cok zor. Benimkiler de buyuk d olmuyor ama bazen sırtimi ağrıtıyor

Kuru dolma, baharatlar,kahvaltılık vs ve daha birçok şeyi istersen çarşıdan almacı pazarın(kürkçü hanı diye de geçer)dan alabilirsin
Yada oraya gitmek istemezsen
Emek mah.bir çok dükkan var
Cumba,nefisso gibi dükkanlarda çok güzel mamalar var :)
Beyran başta ağır gelir zamanla tadına alışırsın tabi katmer de öyle
Antepli olmama rağmen nutellalı katmerli denemeye cesaret edemiyorum ağır geliyor bana da
Ama burda ki lezzet seçenek hiç bir yerde yok bu bir gerçek
Mardin’de çok zorlanıyorum bu konuda da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…