Bınları deneyeceğim. Çünkü sakin ılımlı ve olumlu bir çocuğum oldun istiyorum. Çok Yorgunum gerçekten. Bir de kızım benden başka kimseye karşı böyle değil. Herkesaşırı sevecen,sıcak, gülümser bir çocukken sanki benden nefret ediyor gibi davranıyor.İşin çok zor eşin yanında değil. Hangimiz olsak biraz hırçın oluruz. Yükünü paylaşabilecek birileri olsa keşke. Kızın 2 yaş sendromuna da girmiştir. Isırmak vurmak saç çekmek gibi hareketleri senden tepki aldığı tek durum bu olduğu için yapıyordur. Vurmamaya çalış. Yerinde olsam saçlarımı sımsıkı topuz yaparım ki ortalıkta çok sallanmasın. Mesela vurdu diyelim göz göze gel kızarak değil gülerek değil tamamen nötr bir durumda anneye vurulmaz de bekle. Sonrasında tekrar vurursa elini acıtmadan tut tekrar anneye vurulmaz de. Sonra elini tut anne sevilir diye başını okşattır. Bir süre kendini sevdir. Sonra onun başına götürü elini anneler kızlarını hep sever de ve onu okşa. Bunu hep bu şekilde yap. Hem sana hem ona iyi gelecektir. Sabrı bazen çok zorluyorlar ama daha kaç aydır dünyada küçücük yavru o. Sen sakinleştikçe o da sakinleşecek. Ayrıca kendini çok üzme bu dönem biraz fazla izleyiversin. ama izlediklerine dikkat et. Niloya falan gibi sakin şeyler olsun. Vurdulu kırdılı savaşlı şeyler hiç uygun değil. Adem güneş iktidar mücadelesi duygusal yoksunluk diye arat internette videoları dinle. Çoğunlukla duygusal yoksunluğa giriyordur yavrum zaten baba yanında değil sen hamilesin. Bu dönem geçici unutma. Ayrıca meditasyon müzikleri dinle. Mistik yol yaz youtube a olumlamalar var onları dinle gün içinde. Bir süre olumsuz şeylerden uzak kal, haber izleme, negatif insanlarla çok görüşme.
Nefret değil işte o. Sana yakın olma ihtiyacı, nasıl davranacağını bilmiyor, sen sesinin tonunu yumuşat, sesini alçalt. Sesini sakin duydukça o da sakinleyecek. Bir seferde olmuyor bunlar tabi. Çok sıkıntıya girersen Psikiyatriste görün bence. İlaç pek önerilmez hamilelikte ama sana önerecekleri olur.Bınları deneyeceğim. Çünkü sakin ılımlı ve olumlu bir çocuğum oldun istiyorum. Çok Yorgunum gerçekten. Bir de kızım benden başka kimseye karşı böyle değil. Herkesaşırı sevecen,sıcak, gülümser bir çocukken sanki benden nefret ediyor gibi davranıyor.
Antep hayallerimin sehri yaa orda yasasam iki katima cikarim herhalde her gun citir lahmacuna ve cumbaya gitmektenKuru dolma, baharatlar,kahvaltılık vs ve daha birçok şeyi istersen çarşıdan almacı pazarın(kürkçü hanı diye de geçer)dan alabilirsin
Yada oraya gitmek istemezsen
Emek mah.bir çok dükkan var
Cumba,nefisso gibi dükkanlarda çok güzel mamalar var :)
Beyran başta ağır gelir zamanla tadına alışırsın tabi katmer de öyle
Antepli olmama rağmen nutellalı katmerli denemeye cesaret edemiyorum ağır geliyor bana da
Ama burda ki lezzet seçenek hiç bir yerde yok bu bir gerçek
Mardin’de çok zorlanıyorum bu konuda da :)
Tamm canım sağol.çocuk yetiştirmek zor. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Nefret değil işte o. Sana yakın olma ihtiyacı, nasıl davranacağını bilmiyor, sen sen tonunu yumuşat, sesini alçalt. Sesini sakin duydukça o da sakinleyecek. Bir seferde olmuyor bunlar tabi. Çok sıkıntıya girersen Psikiyatriste görün bence. İlaç pek önerilmez hamilelikte ama sana önerecekleri olur.
Beyrana ve yuvalamaya bayılırım benKuru dolma, baharatlar,kahvaltılık vs ve daha birçok şeyi istersen çarşıdan almacı pazarın(kürkçü hanı diye de geçer)dan alabilirsin
Yada oraya gitmek istemezsen
Emek mah.bir çok dükkan var
Cumba,nefisso gibi dükkanlarda çok güzel mamalar var :)
Beyran başta ağır gelir zamanla tadına alışırsın tabi katmer de öyle
Antepli olmama rağmen nutellalı katmerli denemeye cesaret edemiyorum ağır geliyor bana da
Ama burda ki lezzet seçenek hiç bir yerde yok bu bir gerçek
Mardin’de çok zorlanıyorum bu konuda da :)
Ben çağlayanla kadar yesem ne olurum acaba? Ya hamileliklerimde gerçekten az yiyorum hamileyim diye gönlümce oturup yemiyorum ama yine de kilo alıyorum. Acaba vücudun bir tepkisi mi bu? Yemiyorum diye bütün yediklerimi yağ olarak depoluyor mu?
Meyveyle falan geçiştiriyorum. İnan çocukla uğraşmaktan bazen yemek yemeyi bile unutuyorum. Suyla bastırıyorum galiba.Bence de az yedigin icin depolamaya meyillidir. Benim gibi catlayana kadar da yeme tabi ama 3 te yiyip sabaha kadar ac kalmak da dogru degil bence.
BirAsilAnnesi benim onlar aynı sanki
Hala evdekileri kullanıyorum 75 c benim de
Emzirme sütyeni için kaç almam lazım
Teşekkürler Canım benimSağlıkla güzel günlerde giysin inş. beşiğiniz de çok güzel güle güle kullanın canım
Çok şirinler güle güle kullanın canım
Bende onu sona bırakayımkuzum daha emzirme sütyeni almadım.
ben en son almayı düşünüyorum.
belki doğuma kadar daha şişerim belli olmaz.
ona göre dener bakarım bende bilmiyorum.
Amin kuZum Allah razı olsunSağlıkla kullansın canım.
Daha çok Bebek için bi seyler yemek istiyorumBen o kadar da yemiyorum İnan ki hatta genelde saat 3 te yediğim yemekle bir dahaki sabah kahvaltı ediyorum. Dün 3 te dışarda yedim bu sabah kahvaltı ettim. Doymuyorum diye bir de istediğim gibi yesem duba olurum demek.. kilo almaya meyilli değilsen ye yiyebildiğşn kadar.
Bende onu sona bırakayım
Bu gün biberon ve emZik alamadım
Anca beşik banyo seti ve hastane çıkışı eşortman filan aldık
Yarın sabahta şeker yüklemesine gideceğim
Bakalım hayırlısı inşallah
Bana kalsa beşik için acele etmezdimbeşiği aldıysan günün karlı geçmiş demektir.
beşikle dolabı almak o kadar gözümde büyüyor ki.
dün arabayı alınca hafifledim sanki.
Pera sağlıklı günlerde mışıl mışıl uyusun inşallah beşiğinde.
bende bir evden haber bekliyorum olursa taşınacağım.
o zaman Asil'inde odası olacak inşallah.
Balık ve et de önemli canım. Onları es geçme.Daha çok Bebek için bi seyler yemek istiyorum
Sütümü yoğurtmu meyveme dikkat ediyorum
Yazarım tabıkı kuZum sanamutlaka şeker yüklemesinden sonra beni etiketle merak ederim.
Hafta 1 balık yiyorumBalık ve et de önemli canım. Onları es geçme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?