2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi düşünelim iyi olsun kuZum inşallah kapanmıştır
Benim sorun devam ediyor ama ben İnanıyorum bunuda atlarız Allah ın izni ile
Bana az kalmış gibi gelmiyor
Sağlıkla geçsinde günler yeter
Yarın şeker yüklemesi var hayırlısı

İnşallah sorunsuz atlatırız canım.ben sürekli yatıp başkasına muhtaç olunca bana saniyeler bile zor geçiyor

Kizlar lohusa takimi 3 tane pijama takimi cok olur mu sizce??

Kizlar lohusa takimi 3 tane pijama takimi cok olur mu sizce??
canım şuan bi bebek görmeden geldim. kesinlkle polar pijama takımı al,gerisi hikaye diyor. sezeryan olursan bide polar gecelik al diyor. inanılmaz üşünülüyormuş,hatta üşütmekten aşırı gaz sancısı çekmiş. süslü takımları boşver dedi

Bnm dogum nisan basina gelck insallah.. o zamana polar giyilir mi ki

Polar cocuk icin bebek icin cok uygun bir sey degil ki. Cok sağlıksız. Icine hava almıyor. Cildin hava almasi gerekli.

Canım ballı soğan çok iyi gelmişti. Direkt kesti öksürüğü . Tadı kötü ama Bi dene istersen. Soğanı kaynatıp içine bal koyuyorsun

Ya devlette fln mi dogum yapti acaba. Hastanelerdr klima var mis gibi sicaga ayarlarsin olur biter. bnde polar sabahlik aldim ama polar lohusa icin konforlu olmaz. Yani normal de sezeryan da olsa dikislisin hava almasi lazim terleme olmamasi lazim enfeksiyon icin riskli bunlar. Sezeryanda pijama giyilir ama normal dogumda pijama giyilmiyor bu arada bilginize...anca hastaneden eve geliste giyebilirsiniz. Gunde 3 4 sefer gelip siz yatarken kukunuzu temizleyip yikayip pansuman yapiyorlar dr u ayri hasta bakicisi hemsiresi ayri bakio oyle pijama giy cikar olmaz en guzeli geceligi ac kapa yapiyorsun ben uzun kollu diz alti kumasi hafif kalinca gecelik ve takimi pijama seti ve polar uzun sabahlik aldim. Bu sekil bi kombin yapabilirsiniz. Normal dogururm.yine diye dusunuyorum pijama hic kullanmayabilirim ama ilk yatista yada cikarken giyerim belki yada evde kullanirim diye aldim. Gecelik yedek mutlaka olmali normal dogumda bnm ebde var zaten onu alicam malum kirlenme ihtimali fazla hastanede cok az da kalsaniz bulunsun...

Kizlar ayni ay dogumlu 2 yas sendromlu bebe ne demek biliyorum ama dedigin gibi cocuklar annelerinin aynasi onu da biliyotum. Bnm de ilk hamileligim aglakti bu agresif geçiyor. Ustune kullandigim alerji ilavi da uyku agresyon vs yapiyir. Ben de basbasa evdeysem oyle saldirma olmaz ama kavga giydirme yedirme iskencesi kesin oluyor. Biz bide cise alismaya ugrasiyoruz aylardir onun derdi kavgasi oluyor. Bende biraz hiperaktifim oyun oynamak hele de 2 yas seviyesi bana asiri sikici geliyor. Etkinlik fln onun inadi bnm.agresiflik sikilganlikla birlesiyor hic biseye yaramiyor. Ama bebeler bizim yapacak birsey yok. Ben hergun bi sure disari cikiyorum. Avm ye gidiyorum orada oynuyor ben izliyorum 2 saate donuyoruz yolda uyuyor 2 saatte oyle gecince kansiz bitiyor gun. Sende bu sekil birsey bulsan. Ben sansliyim tabi annemler yakinda altimda arabam var. Ama sen de imkanin dahilinde bisiler dusun onu telefondan ve agreaiflikten uzak tutacak enerjisini atacak yani bi arkads cok hareketli diye dr dr gezdi krese baslat dediler bizim agustos annelerinden oda verdi yarim gun rahata erdi. Yani hic aklina gelmeyen yok ya dedigin birsey de olabilir. Maddiyat el veriyorsa araban olsun mesela kesinlikle 2 cocukta kadina araba sart. Kres yarim gun istanbulda bile 600 700 arasi anadolu daha uygun olabilir alternatif azdir uzaktir vs bilemem ama yada akran arkadslar bulup bolca bulustursaniz fln bilmiyorum fikir olsun sana da dene bence sana da ona da yeni dogacak olana da yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…