2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bide babasını her zman görmüyor
Onunla alakası olabilir mi
Mesela babası her akşam evde olsa
Akşamları biraz babasıyla oynar enerji atar
Belki hırçınlığı da bundan sebepdir

Benim ki kadar olamaz
Büyüyorlar artık maşalllah maşalllah
Büyüsünler

Eee büyür bir zahmet sen 7. Aya girdin, benimde 10 gündür hızlı büyümeye başladı bende 3 gün sonra giriyorum. Ama uykular fena son aylarda ne yapacağım kara kara düşünüyorum

Bide babasını her zman görmüyor
Onunla alakası olabilir mi
Mesela babası her akşam evde olsa
Akşamları biraz babasıyla oynar enerji atar
Belki hırçınlığı da bundan sebepdir
Tabii ki onun da etkisi var. Her gün cama kapıya dayanıp babam geliyor diye ağlıyor. Babasıyla her akşam 1 saat telefonda saklambaç ya da evcilik falan onuyorlar. Ama eksikliği fazla maalesef.

baktığım ev tadilatta ordan haber bekliyorum son halini beğenirsem taşınacağım inşallah.
bir iki güne bitecekmiş gidip görürüm.
benim evim 2+1 şimdiki bakacağım 3+1 ve anneme çok yakın.

Eee büyür bir zahmet sen 7. Aya girdin, benimde 10 gündür hızlı büyümeye başladı bende 3 gün sonra giriyorum. Ama uykular fena son aylarda ne yapacağım kara kara düşünüyorum
Son günlerde sanki 2 kat büyüdü eşimde fark etti
Hemen yoruluyorum
Bu gün çıktık mesela e Bebek bile gidemedik
Beşik al civil bebeye gittik yemek yedik yoruldum çok

Kızlar her yerimi sivilce bastı suratım boynum sırtım. Ne yapmalıyım moralim çok bozuk
Unlu mamülleri kesin ve kavrulmuş kuruyemişi. Gebelikte zaten hormonlar nedeniyle normal ama beslenmede ağırlaştırıyor akneyi

Tabii ki onun da etkisi var. Her gün cama kapıya dayanıp babam geliyor diye ağlıyor. Babasıyla her akşam 1 saat telefonda saklambaç ya da evcilik falan onuyorlar. Ama eksikliği fazla maalesef.
Ya bende duygulandım şimdi
Kızlar için baba farklı tabi ki
Peki ne zaman bu zoraki ayrılık son bulacak
Belli zamanı var mı

Son günlerde sanki 2 kat büyüdü eşimde fark etti
Hemen yoruluyorum
Bu gün çıktık mesela e Bebek bile gidemedik
Beşik al civil bebeye gittik yemek yedik yoruldum çok
Haklısın forumlarda 26. Haftadan sonra ağırlaşmanın başladığı ve balayının bittiği söyleniyordu. Doğruymuş demek

baktığım ev tadilatta ordan haber bekliyorum son halini beğenirsem taşınacağım inşallah.
bir iki güne bitecekmiş gidip görürüm.
benim evim 2+1 şimdiki bakacağım 3+1 ve anneme çok yakın.
İnşallah gönlüne göre olur kuZum
Taşınırsın hemencik
Annecinle beraber büyütürsünüz Asilli
Doğumdan sonra işe devam edecek mi ?

Donem donem extra hircin olabiliyorlar, zaten dedigin gibi hep vucutlarimizla oynamak istiyorlar ki bu suan bizim icin cok zor... ev oyuncaktan gecilmiyor ama yine de annesiz oyun diye bisey yok cocuk sabir isi anacim inan baska bi yolu yok. Yazin benimki sabir cekmeyi ogrendi benden inan (la havle vela kuvvete illa billahil alleylil aziym) :) bir de komik ortada boyle bagirip duruyodu. Bizden ne gorurlerse onu yapiyolar aslinda. Senden nefret etmiyor aksine daha fazla ilgi istiyor, saplantili asiklar gibi. Surekli anne ile olduklari halde neden bize doymuyolar bende anlamiyorum acikcasi. Yemek konusu ise tam bir muamma

Şiddetli öksürük sorunu olan var mi acaba aranızda? Doktorum öksürük şurubu yazdı hamilelikte kullanılması tercih de edilmez yazıyor içinde erken doğuma sebep olurmu acaba öksürük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…