Devasa karnımı gösterdim.
Bide babasını her zman görmüyorKızlar özellikle çocuğu olanlar. Ben bugün kızınla hep evdeydim. Ama kızım sadece elinde telefon olunca sakin. Onunla her an oyun oynayamıyorum. çünkü sırtıma çıkıp atçılık istiyor , üstüme atlamayı, ayaklarımla havaya kaldırmamı istiyor. Oyun anlayışları bunlar. Ben de yoruluyorum. 5 dk oynayıp yarım saat dinlenmem gerekiyor. Lakin ben azıcık telefonu elinden alsam saçlarımı yoluyor, yüzümde tırmalanmamış, vücudumda ısırılmamış yer yok. Neyapacağımı şaşırdım. Saçlarımı kurtarmak için ellerine vurmak zorunda kalıyorum. Ya kafamı ısırıyor. Bir türlü anlam veremiyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Biraz araştırdım. Diyor ki pedagoglar çocuk hırçınsa evde birisi hırçındır. Evet ben de sabırsız,aceleci,hırçın birikimdir. Çocukken de böyleymişim hatta annem diyor ki kızın senden daha iyi. Ne kendimi ne de çocuğumu düzeltebiliyorum. Bu dönemde hem hamileyken hem eşin yokken sakin de kalamıyorum. Ya ne yapsam bilemedim. Bugün alıp başımı gidesim geldi. Zaten kızımın altını değiştirmek ya da üstünü değiştirmek beni çok yoruyor. 2 saat peşine koşuyorum. Yemeği sadece banyoda yedirebiliyorum suda oynarken.
Ay kafanızı şişirdim. Hakkınızı helal edin.
Benim ki kadar olamazDevasa karnımı gösterdim.düne göre bile büyük karnım. Gaz falan mı acaba çabuk büyüyoruz
Benim ki kadar olamaz
Büyüyorlar artık maşalllah maşalllah
Büyüsünler
Aynen hele benimki bir anda büyüdü nasıl oldu bende anlamadımBenim ki kadar olamaz
Büyüyorlar artık maşalllah maşalllah
Büyüsünler
Tabii ki onun da etkisi var. Her gün cama kapıya dayanıp babam geliyor diye ağlıyor. Babasıyla her akşam 1 saat telefonda saklambaç ya da evcilik falan onuyorlar. Ama eksikliği fazla maalesef.Bide babasını her zman görmüyor
Onunla alakası olabilir mi
Mesela babası her akşam evde olsa
Akşamları biraz babasıyla oynar enerji atar
Belki hırçınlığı da bundan sebepdir
Bana kalsa beşik için acele etmezdim
Ama dedesi durmadı
Beğenince hemen bi anda baktım aldı babam
Hemen eve gelmeyecek ocak Ayının ortasında eve gelmesini istiyorum
İnşallah ocak ortası gibi gelecek
Dolapıda aralık ayında gelecek
Daha odasında yapılacak işler duvar kağıdı filan yapılacak
Sen taşınacakmışım Allah yardımcın olsun ama
Bak aralık sonu odalar zamlanacak
Kıyamam yaTabii ki onun da etkisi var. Her gün cama kapıya dayanıp babam geliyor diye ağlıyor. Babasıyla her akşam 1 saat telefonda saklambaç ya da evcilik falan onuyorlar. Ama eksikliği fazla maalesef.
Son günlerde sanki 2 kat büyüdü eşimde fark ettiEee büyür bir zahmet sen 7. Aya girdin, benimde 10 gündür hızlı büyümeye başladı bende 3 gün sonra giriyorum. Ama uykular fena son aylarda ne yapacağım kara kara düşünüyorum
Unlu mamülleri kesin ve kavrulmuş kuruyemişi. Gebelikte zaten hormonlar nedeniyle normal ama beslenmede ağırlaştırıyor akneyiKızlar her yerimi sivilce bastı suratım boynum sırtım. Ne yapmalıyım moralim çok bozuk
Tabii ki onun da etkisi var. Her gün cama kapıya dayanıp babam geliyor diye ağlıyor. Babasıyla her akşam 1 saat telefonda saklambaç ya da evcilik falan onuyorlar. Ama eksikliği fazla maalesef.
Haklısın forumlarda 26. Haftadan sonra ağırlaşmanın başladığı ve balayının bittiği söyleniyordu. Doğruymuş demekSon günlerde sanki 2 kat büyüdü eşimde fark etti
Hemen yoruluyorum
Bu gün çıktık mesela e Bebek bile gidemedik
Beşik al civil bebeye gittik yemek yedik yoruldum çok
İnşallah gönlüne göre olur kuZumbaktığım ev tadilatta ordan haber bekliyorum son halini beğenirsem taşınacağım inşallah.
bir iki güne bitecekmiş gidip görürüm.
benim evim 2+1 şimdiki bakacağım 3+1 ve anneme çok yakın.
Doğru kuZum İnan ki doğruHaklısın forumlarda 26. Haftadan sonra ağırlaşmanın başladığı ve balayının bittiği söyleniyordu. Doğruymuş demek
Cok zor ya gercekten. Her acidan. Tek tesellim butun kilolari verince 85e falan geri donmesiGece vaktiBirAsilAnnesi diye okumuşum. Buyuk meme cok zor. Benimkiler de buyuk d olmuyor ama bazen sırtimi ağrıtıyor
Donem donem extra hircin olabiliyorlar, zaten dedigin gibi hep vucutlarimizla oynamak istiyorlar ki bu suan bizim icin cok zor... ev oyuncaktan gecilmiyor ama yine de annesiz oyun diye bisey yokBınları deneyeceğim. Çünkü sakin ılımlı ve olumlu bir çocuğum oldun istiyorum. Çok Yorgunum gerçekten. Bir de kızım benden başka kimseye karşı böyle değil. Herkesaşırı sevecen,sıcak, gülümser bir çocukken sanki benden nefret ediyor gibi davranıyor.
İyiyim canım şükür yatıyorum işte.3 aralik pazartesi günü doktor testi tekrar edecek inşallah kesedeki sızıntı kapanmıştır.maşallah sen ilerledin bayağı az kaldı plakaya düşeceksin:) sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?