2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağol canım eşime söyleyim bu yerleri :))
Ben beyran dışında katmer ve diğer mamaları sevdim :)) simit katmer yedim geçen mükemmel :)) minnoş horon tepiyordu

Iste hersey arkadassizliktan kaynaklaniyor.
Benim oglumun gozu acilmadan kardesi geldi.Hic bir gun demedi ki anne otur oynayalim.Ben oynamak istedigimde vaktim oldukca oynadik.Diger zamanlarda hep kardesiyle oynadi.O bebekken uyusa bile onun basinda boyama yapti falan.
Simdi buyuduler hala oyleler ikizden farklari yok.Odalari ayri ama gelip salonda masada beraber ders yaparlar.Teki yapiyorsa odev otekide dersin basina oturur.Teki uykusu geldiyse otekide uyur.
F Ftszynp de sende bakin bebek dogup az buyuyunce diyeceksiniz ki keske daha once yapsaydim.Cunku tum zamani onla gececek sizi hic istemeyecek o kadar rahat edeceksinizki.
Bunlari yasadigimdan tek cocuk daha zor ama iki cocuk daha kolay buyutmesi.
O yuzden bunuda ikiz olsun cok istedim ben ama kismet.Artik benim vakit bulamadigimda abisi ablasi ilgilenir.Gerci bana firsat vereceklerini dusunmuyorum simdiden konusuyolar aralarinda bi agladiginda biri sallicakmis otekiagladiginda digeri sallicakmis siraylaymis.Her banyoda biri su dokecekmis cizelge yapacaklarmis.Sipalar yaaa

Antep hayallerimin sehri yaa orda yasasam iki katima cikarim herhalde her gun citir lahmacuna ve cumbaya gitmekten zaten bi antep bi adana gerisi hikaye yemekben
Aynen canım öyle valla
Bende çok şehir gezdim
Memleketim gibi sevemedim hiçbir yeri

Beyrana ve yuvalamaya bayılırım ben
Daha ne güzel tatlar var
Her geçen gün daha da gelişiyor bu konuda

Çok sağol canım eşime söyleyim bu yerleri :))
Ben beyran dışında katmer ve diğer mamaları sevdim :)) simit katmer yedim geçen mükemmel :)) minnoş horon tepiyordu
Bende dün yedim
Elis tepindi durdu
Kızım da anası gibi tatlıyı seviyor :)

günaydın kızlar gece ayk agrısı kramptan hiç uyuyamadım siz ne yapıyorsunuz agrılarınız varmı?
Günaydın canım
Benim de arada ağrılarım oluyor
Genelde belim de,kasıklarım da ve bazen de karnım da ağrı oluyor
Ben üşütmeye bağlı olduğunu düşünüyorum
Üşütüyorum kendimi ve acayip ağrılar giriyor vücuduma

Ben zangir zangir titredim ustelik agustos ayiydi.Annemin sirtindaki yelegi ayagindaki corabi cikarttirdim.Kendim giydim.Benimde goturduklerim vardi kat kat giydim.Annemin battaniyesinide aldim kadin ustu acik yatti gece dusun yani ertesi gun eski haline donuyosun ama ayaklar onemli

Ben ozelde yaptim canim agustos ayi ustelik ama bebek varken klimayi acmak istemedim.Hos acsan bile dogum sonrasi kime sorarsan sor usuyosun ani kan kaybi nedeniyle

Polar sabahlığım var Onuda yanıma alacağım bide Batik koyacağım yanıma
Bi tane de kalın pijama alayım tamamdır

Oyy ne tatlılarrr.

İnşallah öyle olur sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…