Çok sağol canım eşime söyleyim bu yerleri :))Kuru dolma, baharatlar,kahvaltılık vs ve daha birçok şeyi istersen çarşıdan almacı pazarın(kürkçü hanı diye de geçer)dan alabilirsin
Yada oraya gitmek istemezsen
Emek mah.bir çok dükkan var
Cumba,nefisso gibi dükkanlarda çok güzel mamalar var :)
Beyran başta ağır gelir zamanla tadına alışırsın tabi katmer de öyle
Antepli olmama rağmen nutellalı katmerli denemeye cesaret edemiyorum ağır geliyor bana da
Ama burda ki lezzet seçenek hiç bir yerde yok bu bir gerçek
Mardin’de çok zorlanıyorum bu konuda da :)
Ayyy tobe yiyemem o kadar :)Benim sabah kahvaltımı görsen 3 kişilik kahvaltı
Bak 2 yumurta
Beyaz peynir kaşar peynir tel peynir
Zeytin domates salatık
En az 2-3 dilim terayağ reçel
Yarım ekmekği geçiyorum:))
Sagol canım benimm :)Çok güzeller hepsi birbirinden güzel valla
Güle güle giy kuZum
Iste hersey arkadassizliktan kaynaklaniyor.Donem donem extra hircin olabiliyorlar, zaten dedigin gibi hep vucutlarimizla oynamak istiyorlar ki bu suan bizim icin cok zor... ev oyuncaktan gecilmiyor ama yine de annesiz oyun diye bisey yokcocuk sabir isi anacim inan baska bi yolu yok. Yazin benimki sabir cekmeyi ogrendi benden inan (la havle vela kuvvete illa billahil alleylil aziym) :) bir de komik ortada boyle bagirip duruyodu. Bizden ne gorurlerse onu yapiyolar aslinda. Senden nefret etmiyor aksine daha fazla ilgi istiyor, saplantili asiklar gibi. Surekli anne ile olduklari halde neden bize doymuyolar bende anlamiyorum acikcasi. Yemek konusu ise tam bir muamma
Aynen canım öyle vallaAntep hayallerimin sehri yaa orda yasasam iki katima cikarim herhalde her gun citir lahmacuna ve cumbaya gitmektenzaten bi antep bi adana gerisi hikaye yemek ben
Daha ne güzel tatlar varBeyrana ve yuvalamaya bayılırım ben
Bende dün yedimÇok sağol canım eşime söyleyim bu yerleri :))
Ben beyran dışında katmer ve diğer mamaları sevdim :)) simit katmer yedim geçen mükemmel :)) minnoş horon tepiyordu
Ben dalan aldim gecenlerde bi yerde indirimdeydi epey stokladim eve :))Kızlar Bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi marka deterjan alayım
Günaydın canımgünaydın kızlar gece ayk agrısı kramptan hiç uyuyamadım siz ne yapıyorsunuz agrılarınız varmı?
Ben zangir zangir titredim ustelik agustos ayiydi.Annemin sirtindaki yelegi ayagindaki corabi cikarttirdim.Kendim giydim.Benimde goturduklerim vardi kat kat giydim.Annemin battaniyesinide aldim kadin ustu acik yatti gece dusun yani ertesi gun eski haline donuyosun ama ayaklar onemlicanım şuan bi bebek görmeden geldim. kesinlkle polar pijama takımı al,gerisi hikaye diyor. sezeryan olursan bide polar gecelik al diyor. inanılmaz üşünülüyormuş,hatta üşütmekten aşırı gaz sancısı çekmiş. süslü takımları boşver dedi
Ben ozelde yaptim canim agustos ayi ustelik ama bebek varken klimayi acmak istemedim.Hos acsan bile dogum sonrasi kime sorarsan sor usuyosun ani kan kaybi nedeniyleYa devlette fln mi dogum yapti acaba. Hastanelerdr klima var mis gibi sicaga ayarlarsin olur biter. bnde polar sabahlik aldim ama polar lohusa icin konforlu olmaz. Yani normal de sezeryan da olsa dikislisin hava almasi lazim terleme olmamasi lazim enfeksiyon icin riskli bunlar. Sezeryanda pijama giyilir ama normal dogumda pijama giyilmiyor bu arada bilginize...anca hastaneden eve geliste giyebilirsiniz. Gunde 3 4 sefer gelip siz yatarken kukunuzu temizleyip yikayip pansuman yapiyorlar dr u ayri hasta bakicisi hemsiresi ayri bakio oyle pijama giy cikar olmaz en guzeli geceligi ac kapa yapiyorsun ben uzun kollu diz alti kumasi hafif kalinca gecelik ve takimi pijama seti ve polar uzun sabahlik aldim. Bu sekil bi kombin yapabilirsiniz. Normal dogururm.yine diye dusunuyorum pijama hic kullanmayabilirim ama ilk yatista yada cikarken giyerim belki yada evde kullanirim diye aldim. Gecelik yedek mutlaka olmali normal dogumda bnm ebde var zaten onu alicam malum kirlenme ihtimali fazla hastanede cok az da kalsaniz bulunsun...
Çok geçmiş olsunevet kadın doğumcu yazdı, birkaç kere de içtim ama zaten fayda ettiği de yok.. Klasik yöntemler dışında şunu uygula diyebileceğiniz mucizevi birşey var mi zor durumdayım, öğretmenim çalışıyorum
2 tane yeter fazla para harcama :)Kizlar lohusa takimi 3 tane pijama takimi cok olur mu sizce??
Polar sabahlığım var Onuda yanıma alacağım bide Batik koyacağım yanımacanım şuan bi bebek görmeden geldim. kesinlkle polar pijama takımı al,gerisi hikaye diyor. sezeryan olursan bide polar gecelik al diyor. inanılmaz üşünülüyormuş,hatta üşütmekten aşırı gaz sancısı çekmiş. süslü takımları boşver dedi
Oyy ne tatlılarrr.Iste hersey arkadassizliktan kaynaklaniyor.
Benim oglumun gozu acilmadan kardesi geldi.Hic bir gun demedi ki anne otur oynayalim.Ben oynamak istedigimde vaktim oldukca oynadik.Diger zamanlarda hep kardesiyle oynadi.O bebekken uyusa bile onun basinda boyama yapti falan.
Simdi buyuduler hala oyleler ikizden farklari yok.Odalari ayri ama gelip salonda masada beraber ders yaparlar.Teki yapiyorsa odev otekide dersin basina oturur.Teki uykusu geldiyse otekide uyur.
F Ftszynp de sende bakin bebek dogup az buyuyunce diyeceksiniz ki keske daha once yapsaydim.Cunku tum zamani onla gececek sizi hic istemeyecek o kadar rahat edeceksinizki.
Bunlari yasadigimdan tek cocuk daha zor ama iki cocuk daha kolay buyutmesi.
O yuzden bunuda ikiz olsun cok istedim ben ama kismet.Artik benim vakit bulamadigimda abisi ablasi ilgilenir.Gerci bana firsat vereceklerini dusunmuyorum simdiden konusuyolar aralarinda bi agladiginda biri sallicakmis otekiagladiginda digeri sallicakmis siraylaymis.Her banyoda biri su dokecekmis cizelge yapacaklarmis.Sipalar yaaa
Sabah kahvaltısı ÖnemliAyyy tobe yiyemem o kadar :)
Dalan sıvı mı toz mu PekiBen dalan aldim gecenlerde bi yerde indirimdeydi epey stokladim eve :))
Zaten muhendisogluda onermis zeytinyagli olmasida cezbetti
evet tipi çok güzel duruyor ama nasıldırki aceba?günaydın kızlar hafta sonu ne sohbet dönmüş yahu oku oku bitmedihttps://www.civilim.com/baby-enzo-elite-travel-sistem-bebek-arabasi-gold-63963 bu arabayı duyan bilen var mı görüntü olarak çok beğendim fiyat olarakta iyi.
İnşallah öyle olur sabırsızlıkla bekliyorum.Iste hersey arkadassizliktan kaynaklaniyor.
Benim oglumun gozu acilmadan kardesi geldi.Hic bir gun demedi ki anne otur oynayalim.Ben oynamak istedigimde vaktim oldukca oynadik.Diger zamanlarda hep kardesiyle oynadi.O bebekken uyusa bile onun basinda boyama yapti falan.
Simdi buyuduler hala oyleler ikizden farklari yok.Odalari ayri ama gelip salonda masada beraber ders yaparlar.Teki yapiyorsa odev otekide dersin basina oturur.Teki uykusu geldiyse otekide uyur.
F Ftszynp de sende bakin bebek dogup az buyuyunce diyeceksiniz ki keske daha once yapsaydim.Cunku tum zamani onla gececek sizi hic istemeyecek o kadar rahat edeceksinizki.
Bunlari yasadigimdan tek cocuk daha zor ama iki cocuk daha kolay buyutmesi.
O yuzden bunuda ikiz olsun cok istedim ben ama kismet.Artik benim vakit bulamadigimda abisi ablasi ilgilenir.Gerci bana firsat vereceklerini dusunmuyorum simdiden konusuyolar aralarinda bi agladiginda biri sallicakmis otekiagladiginda digeri sallicakmis siraylaymis.Her banyoda biri su dokecekmis cizelge yapacaklarmis.Sipalar yaaa
bir ara civile gidip bakayım bari güzelse yazarım ben bunu almayı düşünüyorum zaten.evet tipi çok güzel duruyor ama nasıldırki aceba?
SEPTEMBER LOVE kuzu yapıştırırsın bantla,sıkıntı olmuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?