2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

2 tane yeter fazla para harcama :)
Bi tane de yanına yedek alt pijama al yeterli olur
Canim estivanin sitesinde lohusa takimlari indirimdeydi bide 100tl ustune %20 indirim yapiyodu 3 takimi 120ye alcktm da ondan sordm cok olur mu diye sonra geri vazgectm almadm

Dalan sıvı mı toz mu Peki
Toz olan çok durulama gerektiriyormuş
Dalan toz oluyo canim toz deterjanlar kiyafetin uzerinde kaliyomus bidefa da durulama yapmak gerekiyomus benm toz deterjana da alerjim var o yuzden ben muhendisinoglunun yildiz listesindeki sivi deterjanlardan almayi dusunuyorum

Ben de birkez aynı yolla euro nun en büyüğünü köşesinden yırttım ve ucunuda kaybettim. Sonra bankaya gittim dedim değiştirmek lazım bunu eksik parçasıda falan var. Adamlar dedi ki gerek yok normal harcayabilirsiniz. İnanamadım acayip stres yaşadım, gittiğim ilk market alışverşinde onu verdim kasiyerde ses etmedi. Çok hafiflemiştim o an. Burda öyle işler zor

Her gün çıkaramıyorum çünkü zaten her sabah teyzesine gidiyor. Ben yorgun dönüyorum eve işten. Hafta da 2-3 kez avmlerdeki çocuk oyun kulüplerine bırakıyorum. Arabam var evimin sitesinde park var ama ben de onun peşine koşturacak enerji yok maalesef. Parkta oynamayı sevmiyor. Sadece koşturuyor. Kreş bu sene düşünmedim çünkü ben de bir öğretmenim ve 2 yaş kreş için erken canım. Sürekli hasta olunur kreşin ilk yılında ben de hamileyim onu göze alamazdım. Geri kalan ömrünü sürekli kreşlerde ve etüt merkezlerinde geçirecek diye. 4ve 6 yaşında kuzenleri var. Gün içinde ben işteyken onlarla zaten. Arkadaş eksikliği mi bilmiyorum? Ama bence baba da olmadığı için anne de işe gittiği için tepki gösteriyor gibi. Çünkü bizden başka kimseye böyle davranmıyor. Ben kızımı bakıcıya ya da kreşe bırakmamak için anlaradan Trabzon’a geldim orada yalnız kalmasın kuzenleriyle büyüsün diye. Geçici bir dönemdir umarım.

Evet bir de Haziran ayında böyleydi. 1-2 ay da düzelmişti. İnşallah bu da düzelecek. Dua ediyorum.

banka değiştiriyo diye biliyorum ama

Ay çok gıcık bir durum gerçekten. Bankaya bir sor canım.

Günaydın kızlar nasılsınız? Bu sabah tartıda 54 kiloyu gördüm:) mutluluktan uçuyorum

Gecenlerde buraya yazmistim kesinlikle usutmeyle alakali kramplar.Ama kasik agrisi hem bebegin asagida olmasi hem dinlenememe de etkili

Gitti aurolar
Parcalarini bul bantla ziraat bankasi degistiriyo

İSİM DE SON KARAR OLARAK ATA DENİZ DE KARAR KILABİLDİK ÇOK ŞÜKÜR TEK İSİM İSTİYORDUM AMA BUNA DA ŞÜKÜR DENİZZ ATA OLACAKTI O NE DENİZ ATI GİBİ DEDİLER YER DEĞİŞTİRDİK AMA BENİM İÇİN SADECE DENİZ :)

Güzel isimmiş.

Geçen oğluma Yağız ismini mi koysak diye konuşuyorum, ablam dedi ki o ne öyle Yağlı ağız gibi diye. O isimden de soğudum.

Yağız ismi bir de koyu tenli esmer erkeklere daha çok yakışıyor. Bizim oğlanın kız gibi sarı olma ihtimali var. O yüzden de Yağızı da eledik. Mete, Yiğit, Mert, ikinci isim Ege ya da Efe. Büyük ihtimal Ege kesin. İlk isim tamamen farklı olabilir. Ege ile seslenmeyeceğiz bir de. Henüz seçemediğimiz isimle sesleneceğiz.

Bu bebek erkek olsaydi Mert Kaan i cok istemistim
Kiz olursada Beyda koyucaktim.
Beyda Mina da karar verdik

Gecenlerde buraya yazmistim kesinlikle usutmeyle alakali kramplar.Ama kasik agrisi hem bebegin asagida olmasi hem dinlenememe de etkili
Bebeğin aşağıda olduğunu düşünüyorum bende hep altta hissediyorum
Daha ne yapmalıyım üşütmemek için anlamadım
Annem kombiyi 40 ta açıyor ev çok sıcak
Tişörtle gezesim var ama yine de dikkat ediyorum buna rağmen üşütüyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…