Canim estivanin sitesinde lohusa takimlari indirimdeydi bide 100tl ustune %20 indirim yapiyodu 3 takimi 120ye alcktm da ondan sordm cok olur mu diye sonra geri vazgectm almadm2 tane yeter fazla para harcama :)
Bi tane de yanına yedek alt pijama al yeterli olur
Dalan toz oluyo canim toz deterjanlar kiyafetin uzerinde kaliyomus bidefa da durulama yapmak gerekiyomus benm toz deterjana da alerjim var o yuzden ben muhendisinoglunun yildiz listesindeki sivi deterjanlardan almayi dusunuyorumDalan sıvı mı toz mu Peki
Toz olan çok durulama gerektiriyormuş
Ben de birkez aynı yolla euro nun en büyüğünü köşesinden yırttım ve ucunuda kaybettim. Sonra bankaya gittim dedim değiştirmek lazım bunu eksik parçasıda falan var. Adamlar dedi ki gerek yok normal harcayabilirsiniz. İnanamadım acayip stres yaşadım, gittiğim ilk market alışverşinde onu verdim kasiyerde ses etmedi. Çok hafiflemiştim o an. Burda öyle işler zorSabah kahvaltısı Önemli
Kızçem sabahları aç uyanıyor :)
Moralim bozuldu sabah sabah
Hastanede ödeme yaparken para cüzdan fermanına takıldı ve baya yırtıldı
Küçük kağıt paralar varken en büyüğün yırtılması nedir ya
Çok üzüldüm
Her gün çıkaramıyorum çünkü zaten her sabah teyzesine gidiyor. Ben yorgun dönüyorum eve işten. Hafta da 2-3 kez avmlerdeki çocuk oyun kulüplerine bırakıyorum. Arabam var evimin sitesinde park var ama ben de onun peşine koşturacak enerji yok maalesef. Parkta oynamayı sevmiyor. Sadece koşturuyor. Kreş bu sene düşünmedim çünkü ben de bir öğretmenim ve 2 yaş kreş için erken canım. Sürekli hasta olunur kreşin ilk yılında ben de hamileyim onu göze alamazdım. Geri kalan ömrünü sürekli kreşlerde ve etüt merkezlerinde geçirecek diye. 4ve 6 yaşında kuzenleri var. Gün içinde ben işteyken onlarla zaten. Arkadaş eksikliği mi bilmiyorum? Ama bence baba da olmadığı için anne de işe gittiği için tepki gösteriyor gibi. Çünkü bizden başka kimseye böyle davranmıyor. Ben kızımı bakıcıya ya da kreşe bırakmamak için anlaradan Trabzon’a geldim orada yalnız kalmasın kuzenleriyle büyüsün diye. Geçici bir dönemdir umarım.Kizlar ayni ay dogumlu 2 yas sendromlu bebe ne demek biliyorum ama dedigin gibi cocuklar annelerinin aynasi onu da biliyotum. Bnm de ilk hamileligim aglakti bu agresif geçiyor. Ustune kullandigim alerji ilavi da uyku agresyon vs yapiyir. Ben de basbasa evdeysem oyle saldirma olmaz ama kavga giydirme yedirme iskencesi kesin oluyor. Biz bide cise alismaya ugrasiyoruz aylardir onun derdi kavgasi oluyor. Bende biraz hiperaktifim oyun oynamak hele de 2 yas seviyesi bana asiri sikici geliyor. Etkinlik fln onun inadi bnm.agresiflik sikilganlikla birlesiyor hic biseye yaramiyor. Ama bebeler bizim yapacak birsey yok. Ben hergun bi sure disari cikiyorum. Avm ye gidiyorum orada oynuyor ben izliyorum 2 saate donuyoruz yolda uyuyor 2 saatte oyle gecince kansiz bitiyor gun. Sende bu sekil birsey bulsan. Ben sansliyim tabi annemler yakinda altimda arabam var. Ama sen de imkanin dahilinde bisiler dusun onu telefondan ve agreaiflikten uzak tutacak enerjisini atacak yani bi arkads cok hareketli diye dr dr gezdi krese baslat dediler bizim agustos annelerinden oda verdi yarim gun rahata erdi. Yani hic aklina gelmeyen yok ya dedigin birsey de olabilir. Maddiyat el veriyorsa araban olsun mesela kesinlikle 2 cocukta kadina araba sart. Kres yarim gun istanbulda bile 600 700 arasi anadolu daha uygun olabilir alternatif azdir uzaktir vs bilemem ama yada akran arkadslar bulup bolca bulustursaniz fln bilmiyorum fikir olsun sana da dene bence sana da ona da yeni dogacak olana da yazik.
Evet bir de Haziran ayında böyleydi. 1-2 ay da düzelmişti. İnşallah bu da düzelecek. Dua ediyorum.Donem donem extra hircin olabiliyorlar, zaten dedigin gibi hep vucutlarimizla oynamak istiyorlar ki bu suan bizim icin cok zor... ev oyuncaktan gecilmiyor ama yine de annesiz oyun diye bisey yokcocuk sabir isi anacim inan baska bi yolu yok. Yazin benimki sabir cekmeyi ogrendi benden inan (la havle vela kuvvete illa billahil alleylil aziym) :) bir de komik ortada boyle bagirip duruyodu. Bizden ne gorurlerse onu yapiyolar aslinda. Senden nefret etmiyor aksine daha fazla ilgi istiyor, saplantili asiklar gibi. Surekli anne ile olduklari halde neden bize doymuyolar bende anlamiyorum acikcasi. Yemek konusu ise tam bir muamma
İnşallah Haziran Temmuz gibi gelecek. Allah izin ederse.Ya bende duygulandım şimdi
Kızlar için baba farklı tabi ki
Peki ne zaman bu zoraki ayrılık son bulacak
Belli zamanı var mı
banka değiştiriyo diye biliyorum amaSabah kahvaltısı Önemli
Çok üzüldüm
Ay çok gıcık bir durum gerçekten. Bankaya bir sor canım.Sabah kahvaltısı Önemli
Çok üzüldüm
Gecenlerde buraya yazmistim kesinlikle usutmeyle alakali kramplar.Ama kasik agrisi hem bebegin asagida olmasi hem dinlenememe de etkiliGünaydın canım
Benim de arada ağrılarım oluyor
Genelde belim de,kasıklarım da ve bazen de karnım da ağrı oluyor
Ben üşütmeye bağlı olduğunu düşünüyorum
Üşütüyorum kendimi ve acayip ağrılar giriyor vücuduma
Ya ben Ağustos’ta Doğum yaptım hiç üşümedim. Ama bunda kesin üşürüm ben de polar sabahlık alacağım.Ben genel olarak sevmiyorum polari. Dogumdan sonra usume gercekten oluyor. Kalin bir seyler goturmeyi ben de düşünüyorum.
Gitti aurolarSabah kahvaltısı Önemli
Çok üzüldüm
Yapıştır bantla bir şey olmazSabah kahvaltısı Önemli
Çok üzüldüm
Granul olan toz degil balik yemi gibiDalan sıvı mı toz mu Peki
Toz olan çok durulama gerektiriyormuş
Bacım auro nerenin para birimiGitti aurolar
Parcalarini bul bantla ziraat bankasi degistiriyo
Güzel isimmiş.İSİM DE SON KARAR OLARAK ATA DENİZ DE KARAR KILABİLDİK ÇOK ŞÜKÜR TEK İSİM İSTİYORDUM AMA BUNA DA ŞÜKÜR DENİZZ ATA OLACAKTI O NE DENİZ ATI GİBİ DEDİLER YER DEĞİŞTİRDİKAMA BENİM İÇİN SADECE DENİZ :)
Yaaaaa niye aglatiyon beniBacım auro nerenin para birimi
Bu bebek erkek olsaydi Mert Kaan i cok istemistimGüzel isimmiş.
Geçen oğluma Yağız ismini mi koysak diye konuşuyorum, ablam dedi ki o ne öyle Yağlı ağız gibi diye. O isimden de soğudum.
Yağız ismi bir de koyu tenli esmer erkeklere daha çok yakışıyor. Bizim oğlanın kız gibi sarı olma ihtimali var. O yüzden de Yağızı da eledik. Mete, Yiğit, Mert, ikinci isim Ege ya da Efe. Büyük ihtimal Ege kesin. İlk isim tamamen farklı olabilir. Ege ile seslenmeyeceğiz bir de. Henüz seçemediğimiz isimle sesleneceğiz.
Bebeğin aşağıda olduğunu düşünüyorum bende hep altta hissediyorumGecenlerde buraya yazmistim kesinlikle usutmeyle alakali kramplar.Ama kasik agrisi hem bebegin asagida olmasi hem dinlenememe de etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?