2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kuzu dr aşağıda demediyse değildir.bende hep hareketleir kasık bölgesnde hissediyodum bi ara. hatta hala bazen sanki çıkacak gibi,ama dr bebeğin yeri çok iyi dedi. aşağıda hissetmenle yerinin bi alakası yok dedi. ama sancım hiç olmadı..şimdi şimdi daha yukarlarda hissediyorum. bide benimki başaşağı duruodu en son,naptı acaba

EGE ÇOK GÜZEL İSİM

Dün lcw nin mağazasına gittik, müslin örtüye bakayım diye, çuval mı desem, kayış mı desem, çadır branda bezi mi desem ne desem bilemedim. Ancak bu kadar kalite düşebilir. Geçen yıl aynı yerden aldığım müslin örtüler yumuşacıktı

Kizlar e bebekte şu çanta %50 indirime girmis bende takip ediyorum gecende laciverti 47 liraya dusmus gormedim bitmis simdi lacivert veya siyah bekliyorum kirmizisiyla ilgilenen varsa baksin

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-26-11-45-19.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 79
İkinci ismi klasik bir isim mi düşünüyorsunuz? Ben Ege ismini de Deniz ismini de çok severim. İlkini deniz çok istemiştim de annemler kız mı erkek mi belli değil demişti. Gönülsüz olmuştum. Mehmet Ege koymuş arkadaşım onu da beğendim. Erkek çocuklarına oturaklı isimler yakışıyor bence.

kızlar merhaba iyi haftalar

dün e bebeğe giden oldumu, epey indirim varmış.
biz tam gitmeye niyetlendik sevgili kayınvalidem başka bi akraba ziyeretine gitmeyi planlamış, oraya gittik ordan sonrada ben triplendim eşimi protesto edip gitmedim ama pişmanım

Mehmet Ege'yi biz de düşündük. Biz 3 kızız. Halamın da 4 kızı var. Babamın babasının hiç erkek torunu olmamış. Ben erkek olsam adım Mehmet olacakmış. İçimde kendi dedemin ismini koymak var ama. Eşimin tarafına saygısızlık olacak diye bir şey demiyorum. Bir de kanserden vefat etti Allah rahmet eylesin. Birine isim koyarken kaderi güzel birinin ismini koymayı tercih ederim. Ayrıca eşimin babasının babasının ismi de Ahmet o da çok güzel isim ama onu da koymak istemiyoruz o da kanserden vefat etti. Kendi babalarımız zaten istemediler eski isimleri diye.

Bunu öğrendiğim iyi oldu
Kafama takıyordum bazen
Ben bebeğimin pozisyonunu hiç bilmiyorum
Merak ediyorum aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…