kuzu dr aşağıda demediyse değildir.bende hep hareketleir kasık bölgesnde hissediyodum bi ara. hatta hala bazen sanki çıkacak gibi,ama dr bebeğin yeri çok iyi dedi. aşağıda hissetmenle yerinin bi alakası yok dedi. ama sancım hiç olmadı..şimdi şimdi daha yukarlarda hissediyorum. bide benimki başaşağı duruodu en son,naptı acabaBebeğin aşağıda olduğunu düşünüyorum bende hep altta hissediyorum
Daha ne yapmalıyım üşütmemek için anlamadım
Annem kombiyi 40 ta açıyor ev çok sıcak
Tişörtle gezesim var ama yine de dikkat ediyorum buna rağmen üşütüyorum sanırım
EGE ÇOK GÜZEL İSİMGüzel isimmiş.
Geçen oğluma Yağız ismini mi koysak diye konuşuyorum, ablam dedi ki o ne öyle Yağlı ağız gibi diye. O isimden de soğudum.
Yağız ismi bir de koyu tenli esmer erkeklere daha çok yakışıyor. Bizim oğlanın kız gibi sarı olma ihtimali var. O yüzden de Yağızı da eledik. Mete, Yiğit, Mert, ikinci isim Ege ya da Efe. Büyük ihtimal Ege kesin. İlk isim tamamen farklı olabilir. Ege ile seslenmeyeceğiz bir de. Henüz seçemediğimiz isimle sesleneceğiz.
auro diye para birimi yok kiYaaaaa niye aglatiyon beni
Ulkelerin para birimini arastiracak kadar bi zenginligim olmadi hic
Cennetteki bal ırmağıymış çok güzelKizlar bizde kizimin ismine karar verdik asel
O benim icin auro :))auro diye para birimi yok kieuro demiyorsun ya ondan dediydim ağlama hemen.
Benim için de yavru o zamanO benim icin auro :))
Evet canim cok saolCennetteki bal ırmağıymış çok güzel
İkinci ismi klasik bir isim mi düşünüyorsunuz? Ben Ege ismini de Deniz ismini de çok severim. İlkini deniz çok istemiştim de annemler kız mı erkek mi belli değil demişti. Gönülsüz olmuştum. Mehmet Ege koymuş arkadaşım onu da beğendim. Erkek çocuklarına oturaklı isimler yakışıyor bence.Güzel isimmiş.
Geçen oğluma Yağız ismini mi koysak diye konuşuyorum, ablam dedi ki o ne öyle Yağlı ağız gibi diye. O isimden de soğudum.
Yağız ismi bir de koyu tenli esmer erkeklere daha çok yakışıyor. Bizim oğlanın kız gibi sarı olma ihtimali var. O yüzden de Yağızı da eledik. Mete, Yiğit, Mert, ikinci isim Ege ya da Efe. Büyük ihtimal Ege kesin. İlk isim tamamen farklı olabilir. Ege ile seslenmeyeceğiz bir de. Henüz seçemediğimiz isimle sesleneceğiz.
GüZelmiş ismiyle büyüsün inşallah.Kizlar bizde kizimin ismine karar verdik asel
Mehmet Ege'yi biz de düşündük. Biz 3 kızız. Halamın da 4 kızı var. Babamın babasının hiç erkek torunu olmamış. Ben erkek olsam adım Mehmet olacakmış. İçimde kendi dedemin ismini koymak var ama. Eşimin tarafına saygısızlık olacak diye bir şey demiyorum. Bir de kanserden vefat etti Allah rahmet eylesin. Birine isim koyarken kaderi güzel birinin ismini koymayı tercih ederim. Ayrıca eşimin babasının babasının ismi de Ahmet o da çok güzel isim ama onu da koymak istemiyoruz o da kanserden vefat etti. Kendi babalarımız zaten istemediler eski isimleri diye.İkinci ismi klasik bir isim mi düşünüyorsunuz? Ben Ege ismini de Deniz ismini de çok severim. İlkini deniz çok istemiştim de annemler kız mı erkek mi belli değil demişti. Gönülsüz olmuştum. Mehmet Ege koymuş arkadaşım onu da beğendim. Erkek çocuklarına oturaklı isimler yakışıyor bence.
maşallah , gün geçtikçe biz burdayız diyor bebişler.Oğlumla göbek fotoğrafı. Saklayacak yerim kalmadı oğlanı artık.
Bunu öğrendiğim iyi oldukuzu dr aşağıda demediyse değildir.bende hep hareketleir kasık bölgesnde hissediyodum bi ara. hatta hala bazen sanki çıkacak gibi,ama dr bebeğin yeri çok iyi dedi. aşağıda hissetmenle yerinin bi alakası yok dedi. ama sancım hiç olmadı..şimdi şimdi daha yukarlarda hissediyorum. bide benimki başaşağı duruodu en son,naptı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?