Şu isimden soğutma olaylarıGüzel isimmiş.
Geçen oğluma Yağız ismini mi koysak diye konuşuyorum, ablam dedi ki o ne öyle Yağlı ağız gibi diye. O isimden de soğudum.
Yağız ismi bir de koyu tenli esmer erkeklere daha çok yakışıyor. Bizim oğlanın kız gibi sarı olma ihtimali var. O yüzden de Yağızı da eledik. Mete, Yiğit, Mert, ikinci isim Ege ya da Efe. Büyük ihtimal Ege kesin. İlk isim tamamen farklı olabilir. Ege ile seslenmeyeceğiz bir de. Henüz seçemediğimiz isimle sesleneceğiz.
Maşallah canımOğlumla göbek fotoğrafı. Saklayacak yerim kalmadı oğlanı artık.
Tesekkurler. Aynen cok dememek lazim her isimden sogutulabilir insan. Mukemmel isim yok ki. Bakalim ne olacakŞu isimden soğutma olaylarıbiz daha karar vermedik ama karar versem bile etrafımdakilere net bişey söylemiycem sırf soğuturlar diye. Millet mualefet olmak için doğmuş sanki. Sen zar zor birkaç isim buluyorsun ayy o şöyle ay bu böyle 2 dkda harcıyorlar
Maşallah canım
Alalım ortaklaşa işteCanim estivanin sitesinde lohusa takimlari indirimdeydi bide 100tl ustune %20 indirim yapiyodu 3 takimi 120ye alcktm da ondan sordm cok olur mu diye sonra geri vazgectm almadm
İşte hangisinden ve nerede satılıyor onu da söylersen :)Dalan toz oluyo canim toz deterjanlar kiyafetin uzerinde kaliyomus bidefa da durulama yapmak gerekiyomus benm toz deterjana da alerjim var o yuzden ben muhendisinoglunun yildiz listesindeki sivi deterjanlardan almayi dusunuyorum
Bide yırtılan para 200 tlBen de birkez aynı yolla euro nun en büyüğünü köşesinden yırttım ve ucunuda kaybettim. Sonra bankaya gittim dedim değiştirmek lazım bunu eksik parçasıda falan var. Adamlar dedi ki gerek yok normal harcayabilirsiniz. İnanamadım acayip stres yaşadım, gittiğim ilk market alışverşinde onu verdim kasiyerde ses etmedi. Çok hafiflemiştim o an. Burda öyle işler zor
Cüzdanımı bozup fermuardan çıkartıp zorla bantladımmbanka değiştiriyo diye biliyorum ama
Eylül den ela mı geçtinizbenim kızımın ismide netleşti “Ela”
Güzelmiş fiyatta gayet iyiKizlar e bebekte şu çanta %50 indirime girmis bende takip ediyorum gecende laciverti 47 liraya dusmus gormedim bitmis simdi lacivert veya siyah bekliyorum kirmizisiyla ilgilenen varsa baksin
Kısss deme bizde e Bebek diye çıktık evden ama gidemedik yakızlar merhaba iyi haftalar
dün e bebeğe giden oldumu, epey indirim varmış.
biz tam gitmeye niyetlendik sevgili kayınvalidem başka bi akraba ziyeretine gitmeyi planlamış, oraya gittik ordan sonrada ben triplendim eşimi protesto edip gitmedim ama pişmanım
Kan şekerin nasılmış sen önce ondan haber ver bakalımKısss deme bizde e Bebek diye çıktık evden ama gidemedik ya
Nette Yok mu indirim
Bitti mi indirim
Şeker yüklemesi daha yaptırmadım. Biraz önce bir paket çikolata yedim, çok tatlıydı, o sayılır mı?Kan şekerin nasılmış sen önce ondan haber ver bakalım
geronimo_s bahsettiğin bel desteği böyle birşeymi yanlış aldıysam göndereyim geri
Bir de arkadaşlar hepsiburadadan bebek havlusu aldım. Çok kaliteli geldi aklınızda bulunsun. Dışarda gördüklerimin büyük kısmı bu kadar tok durmuyordu.
Şeker yüklemesi daha yaptırmadım. Biraz önce bir paket çikolata yedim, çok tatlıydı, o sayılır mı?
Bu da öneriliyor. Bir arkadaşımda aynısını gördüm. Benim aldığım biraz farklı. Aynı zamanda kılıf. Sordum çalışanlara yeni doğandan itibaren kullanılır dediler.
Geçen gün doğumdan sonra eve dönüşte kaza geçirip uyluk kemiği kırılan bebeği okuyunca çok etkilendim. yeni doğandan itibaren mutlaka araba koltuğu şart.
Kanı verdim ama sonuçu beklemedim kUZumKan şekerin nasılmış sen önce ondan haber ver bakalım
geronimo_s bahsettiğin bel desteği böyle birşeymi yanlış aldıysam göndereyim geri
Bir de arkadaşlar hepsiburadadan bebek havlusu aldım. Çok kaliteli geldi aklınızda bulunsun. Dışarda gördüklerimin büyük kısmı bu kadar tok durmuyordu.
dün sondu sanırım nettede ne beğensem stok tükenmiş diyor sinir oldumKısss deme bizde e Bebek diye çıktık evden ama gidemedik ya
Nette Yok mu indirim
Bitti mi indirim
Kısmet değilmiş demek kuZumdün sondu sanırım nettede ne beğensem stok tükenmiş diyor sinir oldum
Valla gözündende birşey kaçmıyor :)) 323Kanı verdim ama sonuçu beklemedim kUZum
Yarın doktordan öğreneceğim
Bu arada ojenin rengi 323 mu :))
Gözlerim ışıldadı valla
Kanı verdim ama sonuçu beklemedim kUZum
Yarın doktordan öğreneceğim
Bu arada ojenin rengi 323 mu :))
Gözlerim ışıldadı valla
Benim mutfak dolapları da o renk çünkü :))Valla gözündende birşey kaçmıyor :)) 323
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?