2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şu isimden soğutma olaylarıbiz daha karar vermedik ama karar versem bile etrafımdakilere net bişey söylemiycem sırf soğuturlar diye. Millet mualefet olmak için doğmuş sanki. Sen zar zor birkaç isim buluyorsun ayy o şöyle ay bu böyle 2 dkda harcıyorlar
Oğlumla göbek fotoğrafı. Saklayacak yerim kalmadı oğlanı artık.
Maşallah canım

Tesekkurler. Aynen cok dememek lazim her isimden sogutulabilir insan. Mukemmel isim yok ki. Bakalim ne olacak

Dalan toz oluyo canim toz deterjanlar kiyafetin uzerinde kaliyomus bidefa da durulama yapmak gerekiyomus benm toz deterjana da alerjim var o yuzden ben muhendisinoglunun yildiz listesindeki sivi deterjanlardan almayi dusunuyorum
İşte hangisinden ve nerede satılıyor onu da söylersen :)

Bide yırtılan para 200 tl
Fermuarı bozmak zorunda kaldık para çıkarmak için
Sonra dedim ki ZAten cüzdan 200 tl pahalıydı
Benim sabah sabah zarara giresim varmış

Kısss deme bizde e Bebek diye çıktık evden ama gidemedik ya
Nette Yok mu indirim
Bitti mi indirim

Kısss deme bizde e Bebek diye çıktık evden ama gidemedik ya
Nette Yok mu indirim
Bitti mi indirim
Kan şekerin nasılmış sen önce ondan haber ver bakalım

geronimo_s bahsettiğin bel desteği böyle birşeymi yanlış aldıysam göndereyim geri

Bir de arkadaşlar hepsiburadadan bebek havlusu aldım. Çok kaliteli geldi aklınızda bulunsun. Dışarda gördüklerimin büyük kısmı bu kadar tok durmuyordu.

Eklentiler

• 69F27850-28DB-441C-889D-62C504EC1B73.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 57

Eklentiler

• 7330863027306_1_org_zoom.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 46
Şeker yüklemesi daha yaptırmadım. Biraz önce bir paket çikolata yedim, çok tatlıydı, o sayılır mı?

Bu da öneriliyor. Bir arkadaşımda aynısını gördüm. Benim aldığım biraz farklı. Aynı zamanda kılıf. Sordum çalışanlara yeni doğandan itibaren kullanılır dediler.

Geçen gün doğumdan sonra eve dönüşte kaza geçirip uyluk kemiği kırılan bebeği okuyunca çok etkilendim. yeni doğandan itibaren mutlaka araba koltuğu şart.

Eklentiler

• 46492292_10156796109712305_6880175366355288064_n.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 49

Bak bu da çok güzelmiş hem de desenli

Kanı verdim ama sonuçu beklemedim kUZum
Yarın doktordan öğreneceğim
Bu arada ojenin rengi 323 mu :))
Gözlerim ışıldadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…