2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana sordu sanmıştım ben deee
Ojeler benim de dikkatimi çekti, ojesiz dolaşamayan betsy_pc

Benim mutfak dolapları da o renk çünkü :))
Normal bembeyazlar ama
Tırnaklarımdan artık Flomar 323 rengi oldular
Tabi buZdolapıda dahil buna
Yarın asetonla temizleyim bari

betsy_pc onun ayaklarında da vardır ojesi
Süslü süslü

Kızlar iyi muhabbet çıktı size de

Valla saçıma birşey yaptırmaya üşenirim hep tepede topuz ama elim ayağım hep ojeli :)) saçımı yine kestirmemek için zor tutuyorum zaten kendimi, çok özledim kısa saçlarımı :)
benim favori rengim kırmızı ama arada değişiklik olsun diye bunu da sürüyorum

Buarada bugün kalkıp kapı açmaktan güzellik uykusu falan uyuyamadım anacım... herşey ayrı ayrı kargoyla geliyor...

İşte hangisinden ve nerede satılıyor onu da söylersen :)
Daha deterjan meselasine girmedm canim nerede satildiklarina bakmadm marketlerde ama hepsiburadada falan baya kampanyalari oluyomus genelde. Minoris,yesilanne, green clean bu uc markadan uygun olani alip denemeyi dusunuyorum

Ben de iş yerinde kargocularla kanka oldum artık. Doğumdan sonra kestireceğim saçlarımı ben de uzunken daha da çok dökülüyor çünkü. Ne kadar kısaydı seninki ben omuzlarımın biraz üstünde kestiririm çok kısa değil.

Kızlar atlet ve şampuanın fiyatı iyi mi

Eklentiler

• EB04F417-4F53-4022-825D-BBE75290D4A3.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 55
Daha deterjan meselasine girmedm canim nerede satildiklarina bakmadm marketlerde ama hepsiburadada falan baya kampanyalari oluyomus genelde. Minoris,yesilanne, green clean bu ic markadan uygun olani alip denemeyi dusunuyorum
Bende Migrosda satılanın iyi olduğunu duydum
Ondan alalım o zaman
Kampanyaya denk gelince haber verir misin
Dün e Bebek gittin mi

Benim bildiğin 3 numaradan hallice oğlan çocuğu gibi oluyor. Ama en sevdiğim hali biraz daha uzun olan hali ama öyle kulak hizası falan değil :)) daha yeni omzuma ulaşmıştı ama sıkıldım yine

İyi yapıyorsun bakımlı olacaksın tabi ki
Benim saçlarım çok dökülmeye başladı
Bir vitamin karışımına başladım inşallah iyi gelecek
Benim kargolarım bitti artık
Bi Tane kaldı Onuda Boyner’den teslim alacağım
Ala ala bitiremedin sende maşalllah

Bende Migrosda satılanın iyi olduğunu duydum
Ondan alalım o zaman
Kampanyaya denk gelince haber verir misin
Dün e Bebek gittin mi
Yok canim gidemedim yaa biturlu kismet olmadi florya akvaryuma gittik tum gunumu aldi.. baya indirimli seyler almslar ama nyse artik bidhaki indiriminden kacirmayiz insallah.. tamm canm deterjan indirimi gornce mutlaka haber verrim

Yaa tam eve geldim kargo gelms okula cok sinir oldm kizimin cicileri var icinde 2gun de gidemicm okula geri uzerimi giyinip de gidip alip gelsem mi napsam

Biz geçen yılda black friday de böyle yapmıştık. Market alışverişine kadar alıyoruz. Öyle olunca abartılıyor bir de bu yıl bebeğin alınacakları eklendi tam olduk. Daha çok var gelecek valla

Yenidoğan için değil miii bende bundan aldım 47 tl ydi hepsiburadada. Şuanda 52-56 arasında değişiyor fiyatları

kesinlikle tek olmalarinin sebebi bu.. yalnizliktan. Esimi ikna etmeye cok calistim 1 yas civari ama ikna edemedim 2. Bebek icin. Yoksa bende aynen katiliyorum dediklerine.

Evet bir de Haziran ayında böyleydi. 1-2 ay da düzelmişti. İnşallah bu da düzelecek. Dua ediyorum.
insallah duzelecekler canim bu arada ayrintili vardi benim bugun 2. De kiz

Kısmet değilmiş demek kuZum
Tekrar indirim olur
Zaten neyin kaldı alacak
Biz senle mi anne çantası arıyorduk
Sen dün nelerdeydin hiç
Denk gelemedim sana
evet canım benim pek bişey kalmadı, bir çanta birde hastahane çıkışı..
ben cumartesi 3 gibi uyanıp kahvaltı yapıp tekrar geri uyudumda
pazarda dediğim gibi kayınvalide peşine gezmelere gittik, o değil karnım burnumda gelin el öpmesine gittim

ayh ne güzel kız bebek birbirlerinin en iyi arkadaşı olurlar, sağlıkla doğsun inşallah

Sabah oksururken ya su geldi biraz yada cisimi kacirdim.ayrintiliya gidecektim doktora sordum, rahim agzinda bi acilma yok dedi ama tekrar olursa takip etmek lazim dedi. Bebegin suyu da sinirdaymis zaten. Seker yuklemesi kacinci haftada yapiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…