Sütyen fiyatı normal aşırı ucuz değil. Şampuan çok çok iyi. Hangi site benim aradığım marka çünkü.
İkiliyse fiyat iyimiş ama sık sık indirime giriyor merak etme.Hm de emzirme atleti ikili 29 tl olmuş ama tabiki hemen tükenmiş
Şampuan fiyatı trendyolda gördümgeronimo_s
Amin insallah :) allah kocama sabir versinayh ne güzel kız bebekbirbirlerinin en iyi arkadaşı olurlar, sağlıkla doğsun inşallah
Öksürürken çiş kaçırmak maalesef bizim için normal sayılabilir. benim de sınırda bebeğin suyu, amniyon testi yapıldı bana çok şükür gelen normal akıntıymış.Sabah oksururken ya su geldi biraz yada cisimi kacirdim.ayrintiliya gidecektim doktora sordum, rahim agzinda bi acilma yok dedi ama tekrar olursa takip etmek lazim dedi. Bebegin suyu da sinirdaymis zaten. Seker yuklemesi kacinci haftada yapiliyor?
Tekrar olursa gidicem direk bende. Sabah korktum baya... akinti olmadigina eminim cunku. Seker yaptirsam kusarim muhtemelenÖksürürken çiş kaçırmak maalesef bizim için normal sayılabilir. benim de sınırda bebeğin suyu, amniyon testi yapıldı bana çok şükür gelen normal akıntıymış.
24-28 hf arası yapılır şeker yükleme
Aldim geldim bileee soobeden aldiklarm geldi canm ask yasiyoruz suanGit al gel tabi ki bakalım neler gelmiş
Nereden sipariş vermiştin
evet canım benim pek bişey kalmadı, bir çanta birde hastahane çıkışı..
ben cumartesi 3 gibi uyanıp kahvaltı yapıp tekrar geri uyudumda
pazarda dediğim gibi kayınvalide peşine gezmelere gittik, o değil karnım burnumda gelin el öpmesine gittim
Ben bu gün oldum şeker yüklemesiSabah oksururken ya su geldi biraz yada cisimi kacirdim.ayrintiliya gidecektim doktora sordum, rahim agzinda bi acilma yok dedi ama tekrar olursa takip etmek lazim dedi. Bebegin suyu da sinirdaymis zaten. Seker yuklemesi kacinci haftada yapiliyor?
Ara ara gene bakayımİkiliyse fiyat iyimiş ama sık sık indirime giriyor merak etme.
Resim Atsana bakayım ben dün serdim çeyizi resim attım gördün müAldim geldim bileee soobeden aldiklarm geldi canm ask yasiyoruz suanbol bol body almisim liste yapcm altli ustlu patikli takim alcm smdi eksiklerm onlar
vallahi eşime de dedim el öpmeye karnı burnunda gitmeye utanıyorum,
Gençler heyecanlı demişlerdir arkandan
Kadın yerini sağlam yapsın diye hemen gebe kalmış diyen olmuş mudur acaba
Ben 8-9 haftalıktan beri hamile külodu kullanıyorum, çünkü ısıtıyor orayı aynı zamanda 3 tane önceden çok iyi durumda vardı 4 tane daha aldım. O kadar çok akıntım var ki sürekli yıkamak zorunda kalıyorum. Diğer külotlar geliyorsa rahatsız değilsen almak zorunda değilsin. Benim karnım sıcak olunca kasılmam olmuyor.Ara ara gene bakayım
Hamile külotuda alacak mıyız
Artık kıZçeme biraz ara verip kendime almam lazım bi şeyler
Ben ayrı hamile külotu almadım medium aldım birkaç tane oluyor şimdilik, o hamile külotları kıtayı kaplayacak büyüklükte duruyor
Benim kafama takılan da lohusa külotu, kullan at külot hangisinden alacağız onlar ne. Yoksa gece boyu ped alsak kendi çamaşırımızı kullansak rahat rahat olmazmı çok mu batar heryer
oyy mis mis giysin kızçenDün aldığım hastane çıkışı
Sonunda istediğim gibi birşey bulabildim
Civil Bebe den aldım
Gözün aydın canım çaktırma şanslı annelerim bizkesinlikle tek olmalarinin sebebi bu.. yalnizliktan. Esimi ikna etmeye cok calistim 1 yas civari ama ikna edemedim 2. Bebek icin. Yoksa bende aynen katiliyorum dediklerine.
insallah duzelecekler canimbu arada ayrintili vardi benim bugun 2. De kiz
Canım hastane kilotları pet gibi kullan at. İlk gece pet yeterli olmuyor sanırım.Tecrübeli anneler bi yardım
Dün aldığım hastane çıkışı
Sonunda istediğim gibi birşey bulabildim
Civil Bebe den aldım
O lojusa külodunun içinde kendi pedi mi var atıyormuyuz kullandıktan sonrabetsy_pc ben lohusa külodu 5li falan almıştım sanırım marka önemli değil. Zaten normal külodumu giyip ped takıyordum üzerinden lohusa külodu giyiyordum. Çok çirkin şeyler onlar 2-3 gün kullandım bi daha kullanmadım. Bi de bebeklere kullanılan alt açmalardan koydum 2 hafta altıma yatak hiç kirlenmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?