2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah oksururken ya su geldi biraz yada cisimi kacirdim.ayrintiliya gidecektim doktora sordum, rahim agzinda bi acilma yok dedi ama tekrar olursa takip etmek lazim dedi. Bebegin suyu da sinirdaymis zaten. Seker yuklemesi kacinci haftada yapiliyor?
Öksürürken çiş kaçırmak maalesef bizim için normal sayılabilir. benim de sınırda bebeğin suyu, amniyon testi yapıldı bana çok şükür gelen normal akıntıymış.
24-28 hf arası yapılır şeker yükleme

Tekrar olursa gidicem direk bende. Sabah korktum baya... akinti olmadigina eminim cunku. Seker yaptirsam kusarim muhtemelen

Gençler heyecanlı demişlerdir arkandan
Kadın yerini sağlam yapsın diye hemen gebe kalmış diyen olmuş mudur acaba

Sabah oksururken ya su geldi biraz yada cisimi kacirdim.ayrintiliya gidecektim doktora sordum, rahim agzinda bi acilma yok dedi ama tekrar olursa takip etmek lazim dedi. Bebegin suyu da sinirdaymis zaten. Seker yuklemesi kacinci haftada yapiliyor?
Ben bu gün oldum şeker yüklemesi
Bana da hapşırırken oldu aynısı

Aldim geldim bileee soobeden aldiklarm geldi canm ask yasiyoruz suan bol bol body almisim liste yapcm altli ustlu patikli takim alcm smdi eksiklerm onlar
Resim Atsana bakayım ben dün serdim çeyizi resim attım gördün mü
Dünde küvetini ve alt eşortman aldım hastane çıkısı aldım
Kalan eksiklerimi yazacağım

Gençler heyecanlı demişlerdir arkandan
Kadın yerini sağlam yapsın diye hemen gebe kalmış diyen olmuş mudur acaba
vallahi eşime de dedim el öpmeye karnı burnunda gitmeye utanıyorum,
benle aynı vakitte evlenen diğer kuzen karısı da hamile allahtanbize değil bence kendi çocuklarına demişlerdir bizimkiler de çok hızlı diye

Ben ayrı hamile külotu almadım medium aldım birkaç tane oluyor şimdilik, o hamile külotları kıtayı kaplayacak büyüklükte duruyor
Benim kafama takılan da lohusa külotu, kullan at külot hangisinden alacağız onlar ne. Yoksa gece boyu ped alsak kendi çamaşırımızı kullansak rahat rahat olmazmı çok mu batar heryer

Ara ara gene bakayım
Hamile külotuda alacak mıyız
Artık kıZçeme biraz ara verip kendime almam lazım bi şeyler
Ben 8-9 haftalıktan beri hamile külodu kullanıyorum, çünkü ısıtıyor orayı aynı zamanda 3 tane önceden çok iyi durumda vardı 4 tane daha aldım. O kadar çok akıntım var ki sürekli yıkamak zorunda kalıyorum. Diğer külotlar geliyorsa rahatsız değilsen almak zorunda değilsin. Benim karnım sıcak olunca kasılmam olmuyor.

Tecrübeli anneler bi yardım

Gözün aydın canım çaktırma şanslı annelerim biz

betsy_pc ben lohusa külodu 5li falan almıştım sanırım marka önemli değil. Zaten normal külodumu giyip ped takıyordum üzerinden lohusa külodu giyiyordum. Çok çirkin şeyler onlar 2-3 gün kullandım bi daha kullanmadım. Bi de bebeklere kullanılan alt açmalardan koydum 2 hafta altıma yatak hiç kirlenmedi.

O lojusa külodunun içinde kendi pedi mi var atıyormuyuz kullandıktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…