2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de hep evdeki olanları kullanıyorum
Hatta geçen pentiden düşük bel olanlardan aldım çok rahat
Hastanede de onları giyebilecek miyiz

Ya cok guzel :)
Bizde Deniz'i dusunuyoruz cok guzel birkac isim daha var tam karar vermedik hala ama :)

Katılıyorum kime hangi ismi soylesem sacma sapan birsey soyluyor... deli oluyorum.. insanlar ne anlıyor moral bozmaktan bilmem..

Kızlar 3 gundur agzıma acı su geliyor sanki cok kotu hissettiriyor... Bu normal mi? size de oluyor mu?

Resim Atsana bakayım ben dün serdim çeyizi resim attım gördün mü
Dünde küvetini ve alt eşortman aldım hastane çıkısı aldım
Kalan eksiklerimi yazacağım
Yarin evdeyim ya hem liste yaparm hem de hepsini serer foto atarm gordm seninkileri de cok tatlilardi

Kızlar nasılsınız bişey sormak istiyorum size lohusa pijaması alırken ölçülere nasıl karar verdiniz kafam çok karıştı yardım edin bana

Bende ağız bezi ve Müslün bezine takıldım
Kaplanlarda Metreyle satılıyor ama bilemedim iyi mi değil mi
Valla agiz bezi ve muslin derdim yok o dedgm siteden metrelik almistim cok da guzel geldiler ama kaplandakiler de iyiydi bakmistim biraz pahali sanki ama.. sen eminonune alisverise gtcm dyodun onda baksana oraya metrelik al cevresini terzide cevirirler ya da dikis diken bi tanidigin varsa yapiverir kiz metrelik cok daha iyi hem takim gibi olur agiz mendiliyle buarada sakin lcw den alma bak bugun biri daha gidip bakms cok kotu gercekten bildigin hasir husur semsert

Kızlar nasılsınız bişey sormak istiyorum size lohusa pijaması alırken ölçülere nasıl karar verdiniz kafam çok karıştı yardım edin bana
Ben de dun sirf bedene karar veremedigimden alamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…