- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Benim de hep evdeki olanları kullanıyorumBen 8-9 haftalıktan beri hamile külodu kullanıyorum, çünkü ısıtıyor orayı aynı zamanda 3 tane önceden çok iyi durumda vardı 4 tane daha aldım. O kadar çok akıntım var ki sürekli yıkamak zorunda kalıyorum. Diğer külotlar geliyorsa rahatsız değilsen almak zorunda değilsin. Benim karnım sıcak olunca kasılmam olmuyor.
O zaman hastane külotu alacağızCanım hastane kilotları pet gibi kullan at. İlk gece pet yeterli olmuyor sanırım.
Amin Canım Allah razı olsuncok begendim hastane cikisini cnm cok guzeller bebisin saglikla giysin ins hepsini
İnşallah kuZum giydiği günleride görürüzoyy mis mis giysin kızçen
Yokya normal kulot dusun kagittan ama disari kan gecirmiyor tam da hatirlamiyorum yeni aldim yakinda gelir. Foto atarim. Yuzde yuz lazim bisey degil.O lojusa külodunun içinde kendi pedi mi var atıyormuyuz kullandıktan sonra
çok güzelmiş :) hem sade hem şık, erkek bebek içibde varmıydı bu tarz yaDün aldığım hastane çıkışı
Sonunda istediğim gibi birşey bulabildim
Civil Bebe den aldım
depend diye geçen ürünmü ?İnşallah kuZum giydiği günleride görürüz
Saol canim, bi de az minnos olsalarGözün aydın canım çaktırma şanslı annelerim biz
Hamile kulodunu ben dogumdan sonra kullandim. Cok iyi oldu sezaryen oldum ben. Tam dikis yerine gelirdi normal kulot. Yuksek olmasi yarayi kapamasi iyi oluyorTecrübeli anneler bi yardım
Çok model vardı erkek içinde gözüme çarptı Mağaza daçok güzelmiş :) hem sade hem şık, erkek bebek içibde varmıydı bu tarz ya
İSİM DE SON KARAR OLARAK ATA DENİZ DE KARAR KILABİLDİK ÇOK ŞÜKÜR TEK İSİM İSTİYORDUM AMA BUNA DA ŞÜKÜR DENİZZ ATA OLACAKTI O NE DENİZ ATI GİBİ DEDİLER YER DEĞİŞTİRDİKAMA BENİM İÇİN SADECE DENİZ :)
Şu isimden soğutma olaylarıbiz daha karar vermedik ama karar versem bile etrafımdakilere net bişey söylemiycem sırf soğuturlar diye. Millet mualefet olmak için doğmuş sanki. Sen zar zor birkaç isim buluyorsun ayy o şöyle ay bu böyle 2 dkda harcıyorlar
Maşallah canım
evet fiyatlarda iyiymiş, bende bakınayım internet sitesinde çok model çarpmadı gözümeÇok model vardı erkek içinde gözüme çarptı Mağaza da
Bide uygun 80-90 arasıydı fiyatı
Yarin evdeyim ya hem liste yaparm hem de hepsini serer foto atarm gordm seninkileri de cok tatlilardiResim Atsana bakayım ben dün serdim çeyizi resim attım gördün mü
Dünde küvetini ve alt eşortman aldım hastane çıkısı aldım
Kalan eksiklerimi yazacağım
O bezlerle ilgili hiç bilgim Yokdepend diye geçen ürünmü ?
ya hastahanede normal doğumda hasta bezi takıyorlar diye biliyorum
Bende ağız bezi ve Müslün bezine takıldımYarin evdeyim ya hem liste yaparm hem de hepsini serer foto atarm gordm seninkileri de cok tatlilardi
Valla agiz bezi ve muslin derdim yok o dedgm siteden metrelik almistim cok da guzel geldiler ama kaplandakiler de iyiydi bakmistim biraz pahali sanki ama.. sen eminonune alisverise gtcm dyodun onda baksana oraya metrelik al cevresini terzide cevirirler ya da dikis diken bi tanidigin varsa yapiverir kiz metrelik cok daha iyi hem takim gibi olur agiz mendiliyleBende ağız bezi ve Müslün bezine takıldım
Kaplanlarda Metreyle satılıyor ama bilemedim iyi mi değil mi
O zaman her ihtimal için alınması iyi olurHamile kulodunu ben dogumdan sonra kullandim. Cok iyi oldu sezaryen oldum ben. Tam dikis yerine gelirdi normal kulot. Yuksek olmasi yarayi kapamasi iyi oluyor
Ben de dun sirf bedene karar veremedigimden alamadmKızlar nasılsınız bişey sormak istiyorum size lohusa pijaması alırken ölçülere nasıl karar verdiniz kafam çok karıştı yardım edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?