2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Eminönü’ne gidenler mutlu değil bizde hiç gitmedik
25 tl idi metresi
Ondan alıp ağız mendili için parça parça mı kestirip kenarlarına ovarlak mı yaptırdın.
Sen hangi siteden aldın olmadı bende oradan alayım aklımdan çıksın

Bende lohusa sepetinden beğendim indirime girmiş ama alamıyorum çok kararsızım
akigo
Kızlar Doğumdan sonra giyilecek ya
O yüzden kendinizi 9 aylıkken giyecekmiş gibi düşünmeyin 6-7 aylıkken olan pijama takımı
Doğumdan sonrada rahatlıkla olurmuş ben öyle aldım
Şimdi 1 adet daha Alacağim ama uygun bir şey bakıyorum

evet fiyatlarda iyiymiş, bende bakınayım internet sitesinde çok model çarpmadı gözüme
MagaZa farklı oluyor
Ben bir nevresim takımı beğendim hatta bayıldım
Mağaza mavisi vardı depoya baktılar
Başka yoktu biz de netten alalım dedik
Nette hiç koymamışlar bile düşün

Ben normalde de kiloluyum xl giyerim yine öyle mi alsam normale göre büyük mü olur acaba

Zebramo sitesinden Alsan Alsan diye bi uye var canim ondan aldm ben duz pembe.. benim evde dikis makinem var kenarini kivirip dikcm hic overlok fln ugrasmicm

MagaZa farklı oluyor
Ben bir nevresim takımı beğendim hatta bayıldım
Mağaza mavisi vardı depoya baktılar
Başka yoktu biz de netten alalım dedik
Nette hiç koymamışlar bile düşün
halbuki çoğu kişi artık netten alışveriş yapıyor, kaldıki hamileler için ne büyük kolaylık

Kızlar nasılsınız bişey sormak istiyorum size lohusa pijaması alırken ölçülere nasıl karar verdiniz kafam çok karıştı yardım edin bana
ben en büyük beden olan xl aldım :) çok büyük olur diye korktum ama şuan 6 aylık halime oluyor, herhalde kalıp dardı, doğum sonrasıda zaten 6 aylık görünümde olacakmışız o yüzden sorun yok.

bu arada birol iç giyim internetten aldım, 1 günde ulaştı elime, ürün güzel yalnız biraz ince gibi geldi bana.gerçi hastane odası sıcak olacak.

Anammmm gozun aydin iki genc kiz anasi

Doğumdan sonra kan kaybından sonra üşüme oluyormuş tecrübeli anneler yazıyor her gün
İnçe ise üstüne kalın sabahlık Polar al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…