Bende lohusa sepetinden beğendim indirime girmiş ama alamıyorum çok kararsızımBen de dun sirf bedene karar veremedigimden alamadm
Eminönü’ne gidenler mutlu değil bizde hiç gitmedikValla agiz bezi ve muslin derdim yok o dedgm siteden metrelik almistim cok da guzel geldiler ama kaplandakiler de iyiydi bakmistim biraz pahali sanki ama.. sen eminonune alisverise gtcm dyodun onda baksana oraya metrelik al cevresini terzide cevirirler ya da dikis diken bi tanidigin varsa yapiverir kiz metrelik cok daha iyi hem takim gibi olur agiz mendiliylebuarada sakin lcw den alma bak bugun biri daha gidip bakms cok kotu gercekten bildigin hasir husur semsert
Bende lohusa sepetinden beğendim indirime girmiş ama alamıyorum çok kararsızım
MagaZa farklı oluyorevet fiyatlarda iyiymiş, bende bakınayım internet sitesinde çok model çarpmadı gözüme
Ben normalde de kiloluyum xl giyerim yine öyle mi alsam normale göre büyük mü olur acabaakigo
Kızlar Doğumdan sonra giyilecek ya
O yüzden kendinizi 9 aylıkken giyecekmiş gibi düşünmeyin 6-7 aylıkken olan pijama takımı
Doğumdan sonrada rahatlıkla olurmuş ben öyle aldım
Şimdi 1 adet daha Alacağim ama uygun bir şey bakıyorum
Zebramo sitesinden Alsan Alsan diye bi uye var canim ondan aldm ben duz pembe.. benim evde dikis makinem var kenarini kivirip dikcm hic overlok fln ugrasmicmEminönü’ne gidenler mutlu değil bizde hiç gitmedik
25 tl idi metresi
Ondan alıp ağız mendili için parça parça mı kestirip kenarlarına ovarlak mı yaptırdın.
Sen hangi siteden aldın olmadı bende oradan alayım aklımdan çıksın
Ben aynı giydiğim Bedeni aldım bak hangi bedensen gene ondan alBen normalde de kiloluyum xl giyerim yine öyle mi alsam normale göre büyük mü olur acaba
halbuki çoğu kişi artık netten alışveriş yapıyor, kaldıki hamileler için ne büyük kolaylıkMagaZa farklı oluyor
Ben bir nevresim takımı beğendim hatta bayıldım
Mağaza mavisi vardı depoya baktılar
Başka yoktu biz de netten alalım dedik
Nette hiç koymamışlar bile düşün
ben en büyük beden olan xl aldım :) çok büyük olur diye korktum ama şuan 6 aylık halime oluyor, herhalde kalıp dardı, doğum sonrasıda zaten 6 aylık görünümde olacakmışız o yüzden sorun yok.Kızlar nasılsınız bişey sormak istiyorum size lohusa pijaması alırken ölçülere nasıl karar verdiniz kafam çok karıştı yardım edin bana
Anammmm gozun aydin iki genc kiz anasikesinlikle tek olmalarinin sebebi bu.. yalnizliktan. Esimi ikna etmeye cok calistim 1 yas civari ama ikna edemedim 2. Bebek icin. Yoksa bende aynen katiliyorum dediklerine.
insallah duzelecekler canimbu arada ayrintili vardi benim bugun 2. De kiz
Yok canım ben hastaneden almıştım.O zaman hastane külotu alacağız
Peki önünda markası filan önemli
Doğumdan sonra kan kaybından sonra üşüme oluyormuş tecrübeli anneler yazıyor her günben en büyük beden olan xl aldım :) çok büyük olur diye korktum ama şuan 6 aylık halime oluyor, herhalde kalıp dardı, doğum sonrasıda zaten 6 aylık görünümde olacakmışız o yüzden sorun yok.
bu arada birol iç giyim internetten aldım, 1 günde ulaştı elime, ürün güzel yalnız biraz ince gibi geldi bana.gerçi hastane odası sıcak olacak.
Ya ben m beden almıstım normalde s giyiyorum diye inanılmaz buyuk geldi...Kızlar nasılsınız bişey sormak istiyorum size lohusa pijaması alırken ölçülere nasıl karar verdiniz kafam çok karıştı yardım edin bana
sabahlığı var takımın, olmadı dediğin gibi tedide uygun fiyatlı sabahlıklar görmüştüm alayım bitane :)Doğumdan sonra kan kaybından sonra üşüme oluyormuş tecrübeli anneler yazıyor her gün
İnçe ise üstüne kalın sabahlık Polar al
dolmamı sarıyon, börekmi açıyonMillet bebek alisveris derdinde bende dogum sonrasina buzlugu hazirlama derdindeyim
canım reflü olabilir.. az ve sık yemeni öneririmKızlar 3 gundur agzıma acı su geliyor sanki cok kotu hissettiriyor... Bu normal mi? size de oluyor mu?
Ya hic oyle bir sorunum olmazdı, yemiyorum da pek ama dikkat edeyim canım cok sagol :)canım reflü olabilir.. az ve sık yemeni öneririm
SEPTEMBER LOVE evet değiştik ismi.. babası Eylüle ısınamadı bi türlü.. Ela olsun bizim olsun
Neler koyuyorsun buzluğaMillet bebek alisveris derdinde bende dogum sonrasina buzlugu hazirlama derdindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?