2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

depend diye geçen ürünmü ?
ya hastahanede normal doğumda hasta bezi takıyorlar diye biliyorum
Eee tecrubeli anne iste. Ben de borek yapip pismemis halde atmayi düşünüyorum. Ama kayinvalidem yapar o yuzden cok gerekli degil.

Kayinvalidemdeyiz simdi. Etsiz 3 cesit yemek tatli salata yapmis. Etli yemek de yapmis ben yemedigimden beni cok ilgilendirmiyor o kismi. Uzun zamndir boyle guzel yememisti. Ohh be. Ama cok geldi sanirim. Uykum geldi agirlik basti

Benim hamileliğim bana da aileme de 5 yıl gibi geçti sanki
Annem diyor ki bi senin hamileliğin böyle uzun geldi bana
Zor geçtiğinden herhalde

bende börek yapıcam,sarma filan uğraşamam zaten eşimde gıcık oluyor kaç saat uğraşıyorsunuz millet çerez gibi 2 dkkada yiyor emeğinize yazık diye söyleniyor her sarma sarmamızda
bir de tatlı tuzlu kurabiye alırım, komşular vs girerse kahve çayla ikram etmeye annem gelecek kıyamıyorum uğraşmasına ben herşeyi hazır edeyim de ona da kolaylık olur. zaten şaşkın tavuk gibi oluyor bizim evimizde ne nerde bilmediğinden panikliyor canım içi

Benim hamileliğim bana da aileme de 5 yıl gibi geçti sanki
Annem diyor ki bi senin hamileliğin böyle uzun geldi bana
Zor geçtiğinden herhalde
senle birlikte en çok üzülen anneciğin ondan öyle geliyordur ona da, ama epey yol ilerledik inşallah kolay doğumlarla kavuşuruz bebişlerimize

Millet bebek alisveris derdinde bende dogum sonrasina buzlugu hazirlama derdindeyim
Kızzz yazdan hazırlamadınmı buzluğunu :)))
biz hem buzdolabınınkini hemde dondurucuyu doldurduk gelen giden çok olur diye... ama kemik sularıma yer kalmadı yapamıyorum

Börek poğaça kek falan yapıp bende atacağım buzluğa ama yer açılması lazım bir de daha erken değilmi onu düşünmek için

kızlar bu arada ablam yarın 2. tüp bebek transferini yaptıracak, duası en çok kabul olunanlarız sizlerde ederseniz çok sevinirim.

inşallah bu sefer tutar, onun ve isteyen herkesin de biran önce olur
Canımmm
Hani ilk zamanlardı sen mi yazmıştın
Ablam hamileydi bebeğini kaybetti diye
O senmiydin

Canımmm
Hani ilk zamanlardı sen mi yazmıştın
Ablam hamileydi bebeğini kaybetti diye
O senmiydin
o zamanlar da 1. denemeyi yapmış maalesef tutmamıştı canım, çok üzülmüştüm bende.
1 tane düşüğü oldu ondan sonrasında gebelik olmadı, sebepsiz infertelite deniyor olmaması için sebep yok ama maalesef olmuyor. yaştan dolayı da beklemek istemiyor o yüzden 2. denemeyi yapacaklar

kızlar bu arada ablam yarın 2. tüp bebek transferini yaptıracak, duası en çok kabul olunanlarız sizlerde ederseniz çok sevinirim.

inşallah bu sefer tutar, onun ve isteyen herkesin de biran önce olur
Insallah bebegi tutunur simsıki yarin benimde görümceminde transferi yapilcak bende cok heyecanliyim insallah olucak bu sefer ablaninda Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasup etsin cok buyuk bir imtihan gercekten

O zaman sen yazınca bende çok üzüldüm
Unutamadım kaldı aklımda
Allah ım inşallah hayırlısını nasip eder
Allah ım isteyen herkesin kucağına sağlıkla evlad nasip eder inşallah

Görumceminde sebepsiz infertelite kontrollerde hersey normal gorunuyo ama 10 senelik evli olmadi ilk kez denicek o da 37 yasinda bebisler cifter cifter gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…