- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Eee tecrubeli anne iste. Ben de borek yapip pismemis halde atmayi düşünüyorum. Ama kayinvalidem yapar o yuzden cok gerekli degil.depend diye geçen ürünmü ?
ya hastahanede normal doğumda hasta bezi takıyorlar diye biliyorum
aynen banada öyle geldi, ablam da bugün su gibi geçti hamileliğin diyor :)Ya sanki yirmili haftalar çok uzun geldi
Allah ım sağlıkla bitirmeyi nasip etse
Eee tecrubeli anne iste. Ben de borek yapip pismemis halde atmayi düşünüyorum. Ama kayinvalidem yapar o yuzden cok gerekli degil.
Kayinvalidemdeyiz simdi. Etsiz 3 cesit yemek tatli salata yapmis. Etli yemek de yapmis ben yemedigimden beni cok ilgilendirmiyor o kismi. Uzun zamndir boyle guzel yememisti. Ohh be. Ama cok geldi sanirim. Uykum geldi agirlik basti
senle birlikte en çok üzülen anneciğin ondan öyle geliyordur ona da, ama epey yol ilerledik inşallah kolay doğumlarla kavuşuruz bebişlerimizeBenim hamileliğim bana da aileme de 5 yıl gibi geçti sanki
Annem diyor ki bi senin hamileliğin böyle uzun geldi bana
Zor geçtiğinden herhalde
Kızzz yazdan hazırlamadınmı buzluğunu :)))Millet bebek alisveris derdinde bende dogum sonrasina buzlugu hazirlama derdindeyim
Ben bide yanlızım yaaynen banada öyle geldi, ablam da bugün su gibi geçti hamileliğin diyor :)
Saol canim insallah saglikla kucagimiza aliriz :)Anammmm gozun aydin iki genc kiz anasi
Canımmmkızlar bu arada ablam yarın 2. tüp bebek transferini yaptıracak, duası en çok kabul olunanlarız sizlerde ederseniz çok sevinirim.
inşallah bu sefer tutar, onun ve isteyen herkesin de biran önce olur
KuZumm iki KıZçe[
Saol canim insallah saglikla kucagimiza aliriz :)
Insallah canim hepimizinki insallah :)KuZumm iki KıZçe
Çokça aşk demek
Sağlıkla gelsin inşallah
o zamanlar da 1. denemeyi yapmış maalesef tutmamıştı canım, çok üzülmüştüm bende.Canımmm
Hani ilk zamanlardı sen mi yazmıştın
Ablam hamileydi bebeğini kaybetti diye
O senmiydin
Insallah bebegi tutunur simsıki yarin benimde görümceminde transferi yapilcak bende cok heyecanliyim insallah olucak bu sefer ablaninda Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasup etsin cok buyuk bir imtihan gercektenkızlar bu arada ablam yarın 2. tüp bebek transferini yaptıracak, duası en çok kabul olunanlarız sizlerde ederseniz çok sevinirim.
inşallah bu sefer tutar, onun ve isteyen herkesin de biran önce olur
O zaman sen yazınca bende çok üzüldümo zamanlar da 1. denemeyi yapmış maalesef tutmamıştı canım, çok üzülmüştüm bende.
1 tane düşüğü oldu ondan sonrasında gebelik olmadı, sebepsiz infertelite deniyor olmaması için sebep yok ama maalesef olmuyor. yaştan dolayı da beklemek istemiyor o yüzden 2. denemeyi yapacaklar
Görumceminde sebepsiz infertelite kontrollerde hersey normal gorunuyo ama 10 senelik evli olmadi ilk kez denicek o da 37 yasinda bebisler cifter cifter gelir insallaho zamanlar da 1. denemeyi yapmış maalesef tutmamıştı canım, çok üzülmüştüm bende.
1 tane düşüğü oldu ondan sonrasında gebelik olmadı, sebepsiz infertelite deniyor olmaması için sebep yok ama maalesef olmuyor. yaştan dolayı da beklemek istemiyor o yüzden 2. denemeyi yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?