2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bu yükleme nasıl oluyor? sadece şekeri içip bekleyip tahlil mi yapıolar?

Görumceminde sebepsiz infertelite kontrollerde hersey normal gorunuyo ama 10 senelik evli olmadi ilk kez denicek o da 37 yasinda bebisler cifter cifter gelir insallah
Benim de 2. Denememde pozitif oldu çok şükür. Bu da tutmaz derken tuttu. İnşallah onların da tutar. Bizim de sebepsiz infertiliteydi. Bebek olayı çok yıpratıcı gerçekten. inşallah onlar da daha fazla yıpranmadan muratlarına ererler.

kızlar ya bu yükleme nasıl oluyor? sadece şekeri içip bekleyip tahlil mi yapıolar?
Sabah aç karnına kan veriyorsun. Arkasından gazı kacmiş gazoz gibi biraz daha şekerlisi bir su iciriyorlar 1 saat bekliyorsun hicbirsey yiyip icmeden.tekrar kan alıyorlar. Sonra 1 saat daha aynı sekilde bekliyorsun. Tekrar kan aliyorlar. Bu kadar :)

Benim de farklı oldu
Tek kan alındı
Daha önce açlık bakılmıştı
Belkide ondan

Neler koyuyorsun buzluğa
Benim buzluk alt katımda kayınvalidem
O yapar biz de yeriz
Yaprak saricam
Lokmalik acma poaca yapicam
Katmer yapicam
Manti yapicam
Bunlarin haricinde servis tabagi buyuklugunde yufka yapicam hemen hazir oluyo iki dakkada kasarli sucuklu gozleme yapiyorum ani misafire iyi oluyo
Dahada dusunuyorum neler yapabilirim diye

kızlar bu arada ablam yarın 2. tüp bebek transferini yaptıracak, duası en çok kabul olunanlarız sizlerde ederseniz çok sevinirim.

inşallah bu sefer tutar, onun ve isteyen herkesin de biran önce olur
Ins canim hakkinda hayirlisi olur
Gelismelerden haberdar et bizi

Bebek görmeye gelenler için mi yapıyorsun yoksa genel ZAten hep yapar Mısın ?
Oy maşalllah oy ben onları kaynın valideme yaptırıyorum Canım isteyince ya da misafir gelince :)
Tembel gelin oluyorum galiba
Ben siğara böreği
Köfte patlıcan biber filan hazırlayıp koyuyorum bana yetiyor

Yazdan hersey doluda misafire sarma acma katmer falan yapicam.
Yaaa sonradan gördüm menünü neydi o öyle aklım başımdan gitti ben ancak börek poğaça yapabilirim yıllardır kurabiye bile yapmadım. Onu da yapmaya başlayayım bari artık

Insallah bebegi tutunur simsıki yarin benimde görümceminde transferi yapilcak bende cok heyecanliyim insallah olucak bu sefer ablaninda Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasup etsin cok buyuk bir imtihan gercekten
Giz xxtalyaxx nin ablasi senin gorumcen olmasin sakin :))
Ikiside ayni gun transfer :))
Rabbim hayirlisini versin ikisi icinde ins hayirlisiyla yuzleri guler

Anlican esut85 kevgir gibi delik desik oluyon

Genelde buzluga atmam.Yaptigim gun yeriz yada misafir gelecegi gun yaparim.
Ama bebek arti cocuklarin okullari yapamayabilirim misafire bisey en azindan elimin altinda dursun cesit olur.Yine misafir gelecegi gun pasta mezeler falan biseyler eklerim yanlarina bebegin firsat verdigi ölçüde

SEPTEMBER LOVE benim kaynana hazirci.Senin gibi kaynanam yok o yuzden hersey bana bakiyo.
Yer yedigi gibide piiiirrrrrrrr gider daha tabagi onunden kalkmadan
Gorumceler yine oyle.Daha derlerki fazla varsa goturelim derler mutfakta pasta borek paylasirlar

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız bakalım
bgn şeker yüklememi oldum
sabah aç verdim (79 çıktı)
sonra 75lik glukoz içtim
1 saat sonra verdim (140 fırlamış)
1saat sonra tekrar verdim (106 a düşmüş inüsülün hormonum güzel çalışmış :>)
doktor herşey normal dedi
idrar tahlilide verdim hafif enfeksiyon çıktı ama olabiliyormuş
bizim bızzzdık yine tam göstermedi yüzünü :> doğurcaz artık yaaaa :>
kilosu 1006
boyu 32 çıktı maşallah
herşey yolunda Allaha şükür tabi doktor kilolara çok kızdı gerçekten ne yesem yarıyor modumdayım :>
kilo almak neymiş bu yaşımda öğrendim
60 dan 70 olmuştum
ne güzel 68 e indim diye sevindim geçen hafta
bgn 74 çıktım
doktor şooookkkkooooooooşşşş
bende mahcup kafamı eğdim :> yerime geçtim uslu uslu
halbuki daha ödemlik yerimde yok ki

sizlerden naber
artıkın bol alışverişli zamanlar bizleri bekler :>
gerçi ben hallettim o işleri ama içimden alışverişin dibine vurmak geliyor:>

aa bu arada iki hafta sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olmaya gideceğim onuda yaptıralım hayırlısıyla
ben-
eşim+

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…