o zamanlar da 1. denemeyi yapmış maalesef tutmamıştı canım, çok üzülmüştüm bende.
1 tane düşüğü oldu ondan sonrasında gebelik olmadı, sebepsiz infertelite deniyor olmaması için sebep yok ama maalesef olmuyor. yaştan dolayı da beklemek istemiyor o yüzden 2. denemeyi yapacaklar
Benim de 2. Denememde pozitif oldu çok şükür. Bu da tutmaz derken tuttu. İnşallah onların da tutar. Bizim de sebepsiz infertiliteydi. Bebek olayı çok yıpratıcı gerçekten. inşallah onlar da daha fazla yıpranmadan muratlarına ererler.Görumceminde sebepsiz infertelite kontrollerde hersey normal gorunuyo ama 10 senelik evli olmadi ilk kez denicek o da 37 yasinda bebisler cifter cifter gelir insallah
KuZumm sonucumu almadımSEPTEMBER LOVE ne oldu şeker yüklemesi?
Bana 10 şeker içirip 11 de kan aldılarkızlar ya bu yükleme nasıl oluyor? sadece şekeri içip bekleyip tahlil mi yapıolar?
Sabah aç karnına kan veriyorsun. Arkasından gazı kacmiş gazoz gibi biraz daha şekerlisi bir su iciriyorlar 1 saat bekliyorsun hicbirsey yiyip icmeden.tekrar kan alıyorlar. Sonra 1 saat daha aynı sekilde bekliyorsun. Tekrar kan aliyorlar. Bu kadar :)kızlar ya bu yükleme nasıl oluyor? sadece şekeri içip bekleyip tahlil mi yapıolar?
Benim de farklı olduSabah aç karnına kan veriyorsun. Arkasından gazı kacmiş gazoz gibi biraz daha şekerlisi bir su iciriyorlar 1 saat bekliyorsun hicbirsey yiyip icmeden.tekrar kan alıyorlar. Sonra 1 saat daha aynı sekilde bekliyorsun. Tekrar kan aliyorlar. Bu kadar :)
Simdilik yapacaklarimin listesini yapiyorum.Ona gore yarin alisveris yapip yapmaya baslicamdolmamı sarıyon, börekmi açıyon
Yaprak saricamNeler koyuyorsun buzluğa
Benim buzluk alt katımda kayınvalidem
O yapar biz de yeriz
Ins canim hakkinda hayirlisi olurkızlar bu arada ablam yarın 2. tüp bebek transferini yaptıracak, duası en çok kabul olunanlarız sizlerde ederseniz çok sevinirim.
inşallah bu sefer tutar, onun ve isteyen herkesin de biran önce olur
Bebek görmeye gelenler için mi yapıyorsun yoksa genel ZAten hep yapar Mısın ?Yaprak saricam
Lokmalik acma poaca yapicam
Katmer yapicam
Manti yapicam
Bunlarin haricinde servis tabagi buyuklugunde yufka yapicam hemen hazir oluyo iki dakkada kasarli sucuklu gozleme yapiyorum ani misafire iyi oluyo
Dahada dusunuyorum neler yapabilirim diye
Yazdan hersey doluda misafire sarma acma katmer falan yapicam.Kızzz yazdan hazırlamadınmı buzluğunu :)))
biz hem buzdolabınınkini hemde dondurucuyu doldurduk gelen giden çok olur diye... ama kemik sularıma yer kalmadı yapamıyorum
Yaaa sonradan gördüm menünü neydi o öyle aklım başımdan gittiYazdan hersey doluda misafire sarma acma katmer falan yapicam.
GizInsallah bebegi tutunur simsıki yarin benimde görümceminde transferi yapilcak bende cok heyecanliyim insallah olucak bu sefer ablaninda Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasup etsin cok buyuk bir imtihan gercekten
Auro sunu milyon dolarlik cuzdanina sıkıstırınca panik yapip sonucu beklemeden cikmis hastanedenSEPTEMBER LOVE ne oldu şeker yüklemesi?
AnlicanSabah aç karnına kan veriyorsun. Arkasından gazı kacmiş gazoz gibi biraz daha şekerlisi bir su iciriyorlar 1 saat bekliyorsun hicbirsey yiyip icmeden.tekrar kan alıyorlar. Sonra 1 saat daha aynı sekilde bekliyorsun. Tekrar kan aliyorlar. Bu kadar :)
Genelde buzluga atmam.Yaptigim gun yeriz yada misafir gelecegi gun yaparim.Bebek görmeye gelenler için mi yapıyorsun yoksa genel ZAten hep yapar Mısın ?
Oy maşalllah oy ben onları kaynın valideme yaptırıyorum Canım isteyince ya da misafir gelince :)
Tembel gelin oluyorum galiba
Ben siğara böreği
Köfte patlıcan biber filan hazırlayıp koyuyorum bana yetiyor
O hastaneye heyet raporu almak için gitmiştimAuro sunu milyon dolarlik cuzdanina sıkıstırınca panik yapip sonucu beklemeden cikmis hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?